2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191

Git seninkini kocan alsin de manyak mıdır nedir iyyy midem kalktı
Nasıl böyle bir şey yapmaya kalkar Alllah'ım bu insanlar ne ilginç
Bebemle hiçbir memeliyi yalnız bırakmam daha

Gel 2 çek bakalım anne istersen boş mu dolu mu gör deseydin kadın şok

Yok, yüzüne fışkırtmak lazımdır direkt tövbe est Düşman olsa denmeyecek şeyler. İyi niyet asla bulamıyorum. Tatil için sabırsızlanıyorum gerçekten uzaklaşıp dönmeyesim var

Git seninkini kocan alsin de manyak mıdır nedir iyyy midem kalktı
Nasıl böyle bir şey yapmaya kalkar Alllah'ım bu insanlar ne ilginç
Bebemle hiçbir memeliyi yalnız bırakmam daha
Ya yüzümü yıkamaya gitmiştim geldiğimde şok olmuştum başka gün de emziren bi kuzenleri gelmişti bu bebeği de emzirsene dedilee. Neden emzirecek benim sütüm zaten var dedim: bakalım alacak mı vs dediler. Çıldırmalık ya allah bana sabır versin

Aminnn
Gülüyoruz ama gerçekten tehlikeli bir zihniyet Allah yardımcın olsun gerçekten

Benimkide bugün uyumadı yalnız değilsin İnşallah hepimizin düzeni oturur Benim babası da yok ki postalayayım az önce kucağımda uyudu bende dalmışım şansıma deprem oldu onun sesine sarsıntısına sıçradım. Uykular bize haram

Kızlar ya benim oğlan bir haftadır yeni huy edindi emerken memeyi çekiştiriyor çok canım acıyor zaten hala acısız bir emme yaşayamadık her emzirme sonrası ağlayacak kadar oluyorum feci sızlıyor göğüslerim ve uçları renk değiştiriyor bembeyaz oluyor var mı böyle şeyler yaşayanlar

Benimkide damağıyla sıkıştırıyor çekiyor bazen acıyor ama yapacak bir şeyde yokki benimki uykuluyken yapıyor

Sezaryen olan arkadaşlar kanama durumunuz nasıl ? Benim ilk günler yoğun sonra leke şeklinde gelmişti / ara ara bitip tekrar başlıyordu . 10 gün önce yine bitmişri lekelenmeler . Bu sabah yine 1 tl büyüklüğünde bir kanama gördüm . Devamı gelir mi bilmiyorum. Bugün 56. Günümüz. Normal mi bu durun?

Benimki 3 saatte bir 20-25 dk emiyordu 2 gündür 30a çıktı tek taraftan diğerini mochide birikeni veriyorum
Mochide birikeni ne ile veriyorsujuz acaha ? Ben biberondan yeni kurtulduğum için artık vermeye korkuyorum memeyi almaz diye . Sütüm de çok fazla sağıp döküyorum sürekli . Memeden yeterince alıyordur ek olarak vermeme gerek yok diye düşündüm

Dökme bence buzluğa at ek gıda dönemi sütle bir şeyler yaparsan onu kullanırsın

Oy çok şükür, ne güzel bak emiyor artık.
Sabah eşin işe gitmeden 1 - 1,5 saat önce kalkarsa belki bi gaz çıkarmadır ilgilenmedir yapabilir. Sen sütünü şimdi hiç sağmıyor musun? Biberonu tamamen kestin mi? Valla öyle sanıyorum ki burda artık hepimiz yalnızız. Tabii ailesi, annesi kardeşi vs aynı şehirde olanlar vardır da. Zor yani. Bebek beslemenin her türlüsü zor. Ne sadece emzirmek kolay, ne sağarak beslemek ne de sadece mamayla beslemek. Yoruldum ben de valla şu an uykusuzluktan çıldırmak üzereyim, ne yazdığımı da bilmiyorum

Çok doğru geçen bir post gördüm 3 aya kadar sadece anne sütü verebilen annelerin oranı %16, 6 aya kadar %1 miş yani kendimizle gurur duymalıyız bu zamana kadar geldiğimiz için

Aaa çok geçmiş olsun, deprem mi oldu. Bilge hala uyumadı bu arada, saati görüyorsunuz anlatmaya gerek yok bi insan 10-11 saat nasıl uyanık kalabilir hem de 37 günlükken

Bebişin babası nerde, uzunca bi süre mi yok, yoksa vardiyalı çalışmada falan mı

Gerçekten ya dertleri ne uyusunlar ne güzel Eşim yaşadığımız şehirde iş dolayısıyla ben memleketteyim. Bebekle tamamen ben ilgileniyorum annem sadece yemek konusunu hallediyor.

Ahaha hepimiz taktık hunileei biberonu sağmayı tamamen kestim , sadece meme alıyor şükür kihiç umudum yoktu ama oldu . Ama iki şekli de deneyimlemiş biri olarak ikisi de zor . Emzirerek beslemekte sağarak beslemekte ayrı ayrı zor . Allah kolaylık versin hepimize

Böyle durumlarda doktorlar kar zarar hesabı yapın diyor düştüğü yerden gelebilecek toz belki mikrop bebeği hasta etmez ne kadar silmesenizde süpürüyormuşsunuz yerden mochiye geçecek ordan da süte geçecek bir iki partiküldür ama 90ml sütün yararı bebişe çoktur bence ziyan etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…