- 29 Haziran 2022
- 3.729
- 2.117
- 83
- 32
56. Günde regl olmuş olabilir miyim?Sezaryen olan arkadaşlar kanama durumunuz nasıl ? Benim ilk günler yoğun sonra leke şeklinde gelmişti / ara ara bitip tekrar başlıyordu . 10 gün önce yine bitmişri lekelenmeler . Bu sabah yine 1 tl büyüklüğünde bir kanama gördüm . Devamı gelir mi bilmiyorum. Bugün 56. Günümüz. Normal mi bu durun?
Biberonla veriyorum bizde meme reddi yapmadı tek tarafı emzirince hemen gaz çıkarıp mochide birikeni veriyorum. Sizin çok erken daha yeni alışıyor memeye red yapar mı bilemedim. Ama dökmeyin sütü en kötü saklama poşetine koyup buzluğa atın benimki anca yetiyor hiç öyle buzluğa vs atamadım ama ilerde süt istekleri artacak o zaman çok yardımcı olur.Mochide birikeni ne ile veriyorsujuz acaha ? Ben biberondan yeni kurtulduğum için artık vermeye korkuyorum memeyi almaz diye . Sütüm de çok fazla sağıp döküyorum sürekli . Memeden yeterince alıyordur ek olarak vermeme gerek yok diye düşündüm
Ucunun beyazlaşması ve ağrı vazospazm a benziyor. Bende kendimdeki belirtileri araştırırken okumuştum. Ama çok detaylı bilgi bulamadım.Kızlar ya benim oğlan bir haftadır yeni huy edindi emerken memeyi çekiştiriyor çok canım acıyor zaten hala acısız bir emme yaşayamadık her emzirme sonrası ağlayacak kadar oluyorum feci sızlıyor göğüslerim ve uçları renk değiştiriyor bembeyaz oluyor var mı böyle şeyler yaşayanlar
Evet tam olarak öyle görünüyor chatgpt de öyle dedi sıcak uygula dedi biraz iyi geliyor ama emerken de çok acıtıyor ne zaman bitecek bu emzirme dertleri şöyle derin bir nefes alacağız çok yorucu gerçekten canları sağ olsun daUcunun beyazlaşması ve ağrı vazospazm a benziyor. Bende kendimdeki belirtileri araştırırken okumuştum. Ama çok detaylı bilgi bulamadım.
Aaa anladıım sen annenlerdesin. E annen de ilgilenir ki, bi altını değiştirir, gece ilgilenir. Yani yapabiliyorsa ve isteği varsa sakın reddetmeGerçekten ya dertleri ne uyusunlar ne güzelEşim yaşadığımız şehirde iş dolayısıyla ben memleketteyim. Bebekle tamamen ben ilgileniyorum annem sadece yemek konusunu hallediyor.
Bende de var benzer durum emzirmediğim zamanlarda bile mesela şu an bile, iğne batması zonklama şeklinde ağrım oluyor. Ama çok kötü değil yani dayanılmaz değil sadece biraz rahatsız ediyor. Benim umudum var ya az kaldı geçmesine inşEvet tam olarak öyle görünüyor chatgpt de öyle dedi sıcak uygula dedi biraz iyi geliyor ama emerken de çok acıtıyor ne zaman bitecek bu emzirme dertleri şöyle derin bir nefes alacağız çok yorucu gerçekten canları sağ olsun da
Ben kürtaj olduğumda 40.gün regl olmuştum. Ama emzirdiğimiz için prolaktin hormonu yumurta oluşumunu büyük oranda engelliyor o sebeple 1 seneye yakın regl olmayanları çok duydum. Tabi bu bir korunma yöntemi değil söyleyeyimde ikinci olursa benden bilmeyin56. Günde regl olmuş olabilir miyim?
Emdikten sonra ucu beyazlaşıyor benimde ama ağrım yok. Sadece tutmaya çalışırken meme ucu değilde çevresini damakla tutmaya çalışırken sızı hissediyorum emerken geçiyor.Evet tam olarak öyle görünüyor chatgpt de öyle dedi sıcak uygula dedi biraz iyi geliyor ama emerken de çok acıtıyor ne zaman bitecek bu emzirme dertleri şöyle derin bir nefes alacağız çok yorucu gerçekten canları sağ olsun da
Aynen ikimiz çok çektik gerçekten aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz mastit ve vazospazm. Allah yardımcımız olsunBende de var benzer durum emzirmediğim zamanlarda bile mesela şu an bile, iğne batması zonklama şeklinde ağrım oluyor. Ama çok kötü değil yani dayanılmaz değil sadece biraz rahatsız ediyor. Benim umudum var ya az kaldı geçmesine inşmastitde de soğuk uyg öneriliyor. Ne yapacağımı şaştım artık
Merhaba, benim de 54.gun ve dun sabah cok hafif kanama vardi sonra kesildi, bugün sabah yine benzer kanama var, ped taktım ne olur ne olmaz diye. Doktorum muayene sonrasi 2.5 Aydan sonra korunmaya başlamanız lazim demişti sanırım normal bu durumumuz, herhalde regl duzeni basliyor yavas yavas.56. Günde regl olmuş olabilir miyim?
Olabilirsiniz takip edin günleri not alın bence56. Günde regl olmuş olabilir miyim?
O konular bizde karışık vaktim olsa yemeği bile ben yapıcamAaa anladıım sen annenlerdesin. E annen de ilgilenir ki, bi altını değiştirir, gece ilgilenir. Yani yapabiliyorsa ve isteği varsa sakın reddetme
Ben taktırmak istiyorum ama sezeryanım kötü geçtiği ve hala açık dikişim olduğu için korkuyorum bide ağrılı oluyor takınca dedikleri için hiç cesaret edemiyorumKızlar spiral taktıran oldu mu ? İşlem ağrılı mı sonrasında vs ? Sonrasında herhangi bir rahatsızlık hissi vs oluyor mu?
Önümüzdeki ay taktırıcam canım. Doktor iç dikişlerin iyileşmesini bekliyor. Bundan önce 8 sene hormonlu spiral vardı. Biraz ağrı oluyor ama kısa sürüyor canım. Sonra bir sıkıntı olmuyor.Kızlar spiral taktıran oldu mu ? İşlem ağrılı mı sonrasında vs ? Sonrasında herhangi bir rahatsızlık hissi vs oluyor mu?
Doktor damla verdi ama kullanmadım canım. Kullanmaman daha iyi dayanabilirsen dayan dedi.Damla kullanıyor musun?
İşte bunlar hiç konuşulmuyor. Halbuki sizin de paylaştığınız gibi ideal olanla pratikteki birbirini tutmuyor çoğu kez. Ha 2 sene emziren de gördüm, sırf anne sütü. Ama sanırım bu çoğu kez mümkün olmuyor, yaşamda pek karşılığı yok.Çok doğru geçen bir post gördüm 3 aya kadar sadece anne sütü verebilen annelerin oranı %16, 6 aya kadar %1 miş yani kendimizle gurur duymalıyız bu zamana kadar geldiğimiz için
Bende :) ama kaka yeterki yapsin uykusuz kalmaya razıyım
Cok mutlu oluyorum kaka yapınca
Doktor damla verdi ama kullanmadım canım. Kullanmaman daha iyi dayanabilirsen dayan dedi.Damla kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?