2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benim bebişin yanağı nokta nokta oluyodu bi anda oluyodu anlamıyordum meğerse eşimin sakalları batıyormuş Allahtan iş gereği sıfır traş olmak zorunda yoksa öpme diyemem bende çok seviyor ben öperken baksa hoş olmaz

Kızlar benim doğum parası uygulamada böyle çıktı sizinde olmuştur belki

Eklentiler

• IMG_5561.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 59
Dimi tutmaya elini öpmeye çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum benim eşimde tıraş oldu kabuklanma olunca kuruluktan sonra ama yine de batıyor ve öpmeyle nemleniyor diye oluyormuş 40tan sonra iyileşir olmaz artık diyolar ama yarın itibariyle bakalım düzelecek mi

Ben de aynıyım yaa, uyursam gerçekten mental sağlığım fark ediyor yani. Aynen yarım kundak + beyaz gürültü + kucakta hafif sallama. Her zaman işe yaramıyor bizde yalan yok ama yöntem yöntem deniyorum

Maşallah darısı başımıza inşallah canım.

Linolanın yüz için olan kremi var eczanelerde, o işe yarar canım. Kıyamam benim bebişimin de yüzü hep sivilce gibi oldu, sıcaktan dedi doktor

Senin bebişin doktorların söylediği, ideal bebiş bizimkiler arsız yani en azından benimki diyim

1 1zeyzey nasıl gidiyor bebekli düzenin günlerimiz aynı merak ettim düzeni var mı senin düzenin nasıl
Düzen nedir? Ay o kadar kafam karışmış ki Bilge 35 günlük oldu diyorum, günlerden haberim yok. 36 günlük
Yok canım düzen falan, gak diyince guk meme. Emziriyorum, sağıyorum, mama veriyorum. Allah ne verdiyse artık. Tek bi düzeni var, 10 gündür falan baya öyle, gece 00- 02 arasında uyuyor oluyor ve sabah 5 dedin mi uyanıyor. Ben genelde o 2 saatlik uykuyla geçiriyorum tüm günü. 5ten sonra uyutabilirsem saat 10a doğru uyuyor, yoksa öğlen 12ye anca uyuyor. Uyuyor dediğim de 20 dk falan, günün geri kalanı memede

Sizde durumlar nasıl

Kızlar e bebekte piyanolu oyun halısı indirimde link alamadım sizce nasıl bı oyun halısı almalıyım bebeğim artık bakınıyor etrafa zeka kartlarıyla bugün biraz oyalandi halinin zamanı geldi sanırım

Aynı şeyleri yaşıyoruz desem Benimkide öyle gece ve kalkış saati tekrar 10 veya 12 de uyuma saati her şeyimiz aynı O saatleri tutturabilirsem ne ala yoksa yok uyumuyorda genelde memede uyuyor bırakınca uyanıyor felan bakalım demekki bu kadarlıkken aynı oluyorlar düzene girer her şey umarım

Normali o zaten niye üzüyorsun kendini :)
Keyfi emince ya kusuyor ya gazdan kıvranıyor ya da bir süre sonra emzik moduna geçiyor annenin canini cıkarıyor :)

Benim ki uyumak için emip emip sonra da gazdan uyanıyor. Bir kısır döngü içindeyiz.

Emzik denemedin dimi hala? Alırsa çok rahatlarsın
Bizde aynı durumdayız özellikle gündüzleri o yüzden uykuda da sıkıntı yaşıyor gündüz
Ama şu gece-gündüz eğitimi akşamları çok rahatlattı

Doktor 1 ay sonra demişti canım. Geriye 15 gün kaldı. Denicem bakalım.
Gece gündüz eğitimi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…