Benim bebişin yanağı nokta nokta oluyodu bi anda oluyodu anlamıyordum meğerse eşimin sakalları batıyormuş Allahtan iş gereği sıfır traş olmak zorunda yoksa öpme diyemem bende çok seviyor ben öperken baksa hoş olmazSelam kizceler bugün bizimde 40 kontrolümüz vardı kalça ultrasonu için çarşambaya gün verdi Konak başlangıcı vardı şampuan önerdi ama şimdi alma artarsa alırsın dedi doktorumuz kusması için ya pusete yatir emzirmeden sonra yada yatağını Reflü yatagi haline getir dedi yanaklari çok kurumuş pullanma olmuştu egzama gibi öpmekten oluyor özelikle erkekler öpmesin geçer dedi (tabi dayanabilirsek)göz akıntısı da bitmedi onun için tekrar netira yazdı masajı yanlış yapıyormuşum onu gösterdi oyle geçecek dedi
Dimi tutmaya elini öpmeye çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum benim eşimde tıraş oldu kabuklanma olunca kuruluktan sonra ama yine de batıyor ve öpmeyle nemleniyor diye oluyormuş 40tan sonra iyileşir olmaz artık diyolar ama yarın itibariyle bakalım düzelecek miBenim bebişin yanağı nokta nokta oluyodu bi anda oluyodu anlamıyordum meğerse eşimin sakalları batıyormuş Allahtan iş gereği sıfır traş olmak zorunda yoksa öpme diyemem bende çok seviyor ben öperken baksa hoş olmaz
Ben de aynıyım yaa, uyursam gerçekten mental sağlığım fark ediyor yani. Aynen yarım kundak + beyaz gürültü + kucakta hafif sallama. Her zaman işe yaramıyor bizde yalan yok ama yöntem yöntem deniyorumKundak kurtardı dün beni biraz valla kundak yapıyorum tekrar kendini çok kasıyor kıpkırmızı oluyor diye yapmıyordum ama dün artık delirince yapayım dedim zaten klima hep açık kasıyor kendini kıpkırmızı oluyor biraz da gevsetiyor kundağı ama ben dokunmuyorum hiç biraz ağlar gibi yapıp uyuyordün gece biraz uyuduk da cidden bgn keyfim yerinde uyku durumu beni aşırı etkiliyor herkesin bünye aynı değil tabi
Kundak kurtardı dün beni biraz valla kundak yapıyorum tekrar kendini çok kasıyor kıpkırmızı oluyor diye yapmıyordum ama dün artık delirince yapayım dedim zaten klima hep açık kasıyor kendini kıpkırmızı oluyor biraz da gevsetiyor kundağı ama ben dokunmuyorum hiç biraz ağlar gibi yapıp uyuyordün gece biraz uyuduk da cidden bgn keyfim yerinde uyku durumu beni aşırı etkiliyor herkesin bünye aynı değil tabi
Maşallah darısı başımıza inşallah canım.Kaç günlük?
Doktor calpol verin demişti fitil mi dedi Size?Kızlar iki ay aşısı olduk sabah çocuğum çok ağladı şimdi uyuyor, ateşi de 38,5 olmuş makattan fitil attım. Sizde durumlar nasıl ?
Linolanın yüz için olan kremi var eczanelerde, o işe yarar canım. Kıyamam benim bebişimin de yüzü hep sivilce gibi oldu, sıcaktan dedi doktorKızlar benim kızın cildi çok kuru kulakları bile kurumuş çocuğumun ben sicaklardan yüzü fısır fısır oluyor diyordum ama cildi de kuru hangi losyonları kullanıyorsunuz acaba doktoruna sorup mu bişey alsam yoksa mustelanin kremini mi alsam bide ebebek in organik losyonu varmış onu da öneriyorlar o mustelaya göre fiyat olarak baya uygun
Senin bebişin doktorların söylediği, ideal bebişTüm yorumlar bu yönde . Benim bebeğim yeni emdiği için sadece gerçekten aç iken emiyor, o da 2 saatte 1 e denk gelşyor . Keyif emmesi henüz yok sadece karnı tamamen acıktığında alıyor memeyi . 2 saatte bir 20 dk civarı emiyor. Yeterli gelip gelmediğini sanırım kilosundan anlayacsğım artık
Düzen nedir?
Aynı şeyleri yaşıyoruz desemDüzen nedir?Ay o kadar kafam karışmış ki Bilge 35 günlük oldu diyorum, günlerden haberim yok. 36 günlük
Yok canım düzen falan, gak diyince guk meme. Emziriyorum, sağıyorum, mama veriyorum. Allah ne verdiyse artık. Tek bi düzeni var, 10 gündür falan baya öyle, gece 00- 02 arasında uyuyor oluyor ve sabah 5 dedin mi uyanıyor. Ben genelde o 2 saatlik uykuyla geçiriyorum tüm günü. 5ten sonra uyutabilirsem saat 10a doğru uyuyor, yoksa öğlen 12ye anca uyuyor. Uyuyor dediğim de 20 dk falan, günün geri kalanı memede
Sizde durumlar nasıl
Tüm yorumlar bu yönde . Benim bebeğim yeni emdiği için sadece gerçekten aç iken emiyor, o da 2 saatte 1 e denk gelşyor . Keyif emmesi henüz yok sadece karnı tamamen acıktığında alıyor memeyi . 2 saatte bir 20 dk civarı emiyor. Yeterli gelip gelmediğini sanırım kilosundan anlayacsğım artık
Oy kıyamam yaptı mı ateş.. şifa olsun inşallahKızlar iki ay aşısı olduk sabah çocuğum çok ağladı şimdi uyuyor, ateşi de 38,5 olmuş makattan fitil attım. Sizde durumlar nasıl ?
Calpol veya fitil calpolu zor yutuyor diye fitil verdim bir kere şükür çıkmadı birdahaDoktor calpol verin demişti fitil mi dedi Size?
Oy kıyamam yaptı mı ateş.. şifa olsun inşallah
GeçmişCalpol veya fitil calpolu zor yutuyor diye fitil verdim bir kere şükür çıkmadı birdaha
sağol canım fitilden sonra çıkmadı
Benim ki uyumak için emip emip sonra da gazdan uyanıyor. Bir kısır döngü içindeyiz.Normali o zaten niye üzüyorsun kendini :)
Keyfi emince ya kusuyor ya gazdan kıvranıyor ya da bir süre sonra emzik moduna geçiyor annenin canini cıkarıyor :)
Benim ki uyumak için emip emip sonra da gazdan uyanıyor. Bir kısır döngü içindeyiz.
İnşallah canım. Bizim de haftaya aşılarımız olucak.Yaaaa yavrum kıyamam çok üzülüyorum bu aşı durumuna yaaa bizimkinin aşısı daha 7 Ağustos da . İnşallah gemen toparlar senin bebişbizimkilerde etkilenmez insllah
Doktor 1 ay sonra demişti canım. Geriye 15 gün kaldı. Denicem bakalım.Emzik denemedin dimi hala? Alırsa çok rahatlarsın
Bizde aynı durumdayız özellikle gündüzleri o yüzden uykuda da sıkıntı yaşıyor gündüz
Ama şu gece-gündüz eğitimi akşamları çok rahatlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?