- 4 Mart 2025
- 1.037
- 1.464
- 48
Doğru söylüyorsunuz. Anakucağı pozisyonunda sorun olmuyordur herhaldeCanım tahminimce çok dik açıyla uzun süreli oturtmuyorsa sorun olmaz daha eğimli bir şekilde kalçadan oturabilir anakucağı mantığı da öyle sonuçta
Aslında zaten tam oturamıyor da babası bacaklarının altından destekleyince oturmaya zorlamış oluyoruz. Dikkat etmek lazım.Oturur vaziyette olmaması lazım 6 aya kadar
Omurga ve bel gelişimi için
Videoya tekrar denk gelirseniz benimle de paylaşır mısınız? Daha dik tutacağımAz önce bir doktor videosu karşıma çıktı.ama kaybettim. .Bu konuyla alakaliydi.Sanırım sizin yaptığınız gibi taşıma, 3.ayda olabilir diyor .ama tam pozisyon oturtma kafasını desteksiz tam olarak ne zaman taşırsa o zaman diyor. Bu da 5.6.aylarda .
Yani siz oturur pozisyonda henüz tutmayın canım.
Bende dışa dönük tutuyorum bazen ama o pozisyonda değil daha dik.
Bebeğin sırtını göğsüne dayayıp poposunun ve bacaklarının altına kol ile destek verip sanki kolun üstüne oturtuyormuş gibi tutuyor eşim.Tam anlayamadım nasıl oturur vaziyet? Görsel varsa iyi olur, şu an gözümde canlandıramadım. Yani mesela bebeğin sırtını göğsünüze dayayarak kolunuzu iki bacak arasından geçirir şekilde taşıyorsanız bu oturmuş olmuyor, bunda bir sıkıntı yok. Bacaklarını M şeklinde yaparak bir şekilde kucaklıyorsanız onda da sıkıntı yok. Tabi hepsinde baş tutuşuna dikkat etmek gerekiyor. Henüz desteksiz kendisi dimdik tutamaz. Sırtını göğsünüze yasladığınızda başına da hafif yan eğim vermek lazım kolunuza doğru. Sizin dediğiniz oturur pozisyonu tam anlayamadım.
Aynı dert bende de var.Alt bedenim hiç bu genişlememistiKızlar ya kilolarım artık bana çok eziyet olmaya başladı. Yazın zaten sıcaklık sıkıntı, üstüne bir de fazla kilo eklenince çok zorlanıyorum. Alt bedenim özellikle çok fazla büyüdü, rahatsız ediyor beni. Hala ödemi de tam atamadım. Şekeri ve hamur işini tamamen kesmem lazım. Spor filan yapamam zaten hem vaktim yok, hem egzersiz sebebiyle oluşan laktik asit sütün tadını değiştiriyormuş diye okumuştum. Zaten 6 aydan önce spor yapamam muhtemelen ama biraz yediklerime dikkat etsem iyi olacak. Kilo vermesem de, daha fazla kilo almayayım bari. Siz ne düşünüyorsunuz? Kilo durumlarınız nasıl?
Onu sordum hatırlamıyormuş canım ya ağrı olup olmadığınıRegl olup olmadığınu nasıl anlıyoruz peki? Mesela benim normalde regl günleri ağrıdan acillik olurdum, şuan en ufaj ağrı ya da regl hissiyatı yok. Lavaboda afedersiniz görmesem farkında bile değilim. Elbette belki ilk regl eskilerden farklı olur ama illaki bi belirtisi olmaz mı
Balım kaka neHer bebek farklı şeyden faydalanıyorkaka yapması dizide tuhaf bir şekilde mutlu ediyor mu Bebek doğana kadar kakayı midem bulanmadan nası temizlicem diye düşünüyordum hiç sandığım gibi olmadı
Ahahahan evlendiğimden beri karabulutlar var üzerimde diyebilir miyizBende 2 ay sürdü vajinal muayeneye alışırım dedim ama yok fenalık geçiriyorum her seferinde
Gerçekten herşeyin seni bulması benide şok ediyor
Aşırıya kaçmadan sağlıklı içerikler yeseniz aslında bı tempoda gider diye düşünüyorum. Yediklerinizi yazıp, nerede fazlaya kaçıyor onu da görebilirsiniz.Kızlar ya kilolarım artık bana çok eziyet olmaya başladı. Yazın zaten sıcaklık sıkıntı, üstüne bir de fazla kilo eklenince çok zorlanıyorum. Alt bedenim özellikle çok fazla büyüdü, rahatsız ediyor beni. Hala ödemi de tam atamadım. Şekeri ve hamur işini tamamen kesmem lazım. Spor filan yapamam zaten hem vaktim yok, hem egzersiz sebebiyle oluşan laktik asit sütün tadını değiştiriyormuş diye okumuştum. Zaten 6 aydan önce spor yapamam muhtemelen ama biraz yediklerime dikkat etsem iyi olacak. Kilo vermesem de, daha fazla kilo almayayım bari. Siz ne düşünüyorsunuz? Kilo durumlarınız nasıl?
Öyle demeyin, valla biz de ne badireler atlattık. Evlilik aşamasında film gibi şeylerAhahahan evlendiğimden beri karabulutlar var üzerimde diyebilir miyizevlenirkende ailem eşimi istemiyordu bi fasıl da ordan debelenmiştim durumlar toparlanana kadar . Demek cidden nasıl başlarsa öyle gidiyor yş. Eşimle bir sorunumuz yok ama ikimizin üzwrinde karabulutlar kurşun murşun ne yapmam lazım dostlar
Çok geçmiş olsun. Sağlık olsun hepsi hallolur çok doğru söylüyorsunuzÖyle demeyin, valla biz de ne badireler atlattık. Evlilik aşamasında film gibi şeyler, eşimin ciddi sağlık sorunu oldu.Belki de oldu bitti geçti diye kendimizi telkin etmemiz gerek. Şimdi bebeğimizin böbrek problemi çıktı. En önemlisi sağlık, gerisi faso fiso. Yine de halimize şükür
Bide masaj yaparken seri gaz çıkarması yok muBalım kaka negaz çıkarmaya başlayınca evde şenlik oluyor kutlama yapıyoruz
Evlilik sürecinde problem normal ya herkes yaşamıştır bence. bende eşimin ailesini istemiyordumAhahahan evlendiğimden beri karabulutlar var üzerimde diyebilir miyizevlenirkende ailem eşimi istemiyordu bi fasıl da ordan debelenmiştim durumlar toparlanana kadar . Demek cidden nasıl başlarsa öyle gidiyor yş. Eşimle bir sorunumuz yok ama ikimizin üzwrinde karabulutlar kurşun murşun ne yapmam lazım dostlar
Onu daha çok buluyoe. Benimkilerde onun etkisiEvlilik sürecinde problem normal ya herkes yaşamıştır bence. bende eşimin ailesini istemiyordumhaklıymışım orası ayrı..
Eşinide böyle aksilikler buluyor mu sana mı özel
Ya benim işe yaramıyor hiç belirli bi masaj var mı yaptığınız benimle de paylaşsanızzBide masaj yaparken seri gaz çıkarması yok musenfoni mübarek
Gebelikte aldığım kilonun tamamını verdim ama bedenim hiç iyi durumda değil. 2 beden büyüğüm normal halimdenKızlar ya kilolarım artık bana çok eziyet olmaya başladı. Yazın zaten sıcaklık sıkıntı, üstüne bir de fazla kilo eklenince çok zorlanıyorum. Alt bedenim özellikle çok fazla büyüdü, rahatsız ediyor beni. Hala ödemi de tam atamadım. Şekeri ve hamur işini tamamen kesmem lazım. Spor filan yapamam zaten hem vaktim yok, hem egzersiz sebebiyle oluşan laktik asit sütün tadını değiştiriyormuş diye okumuştum. Zaten 6 aydan önce spor yapamam muhtemelen ama biraz yediklerime dikkat etsem iyi olacak. Kilo vermesem de, daha fazla kilo almayayım bari. Siz ne düşünüyorsunuz? Kilo durumlarınız nasıl?
Babasına sarılınca ayin yapar gibi çıkarıyor bütün gazınıYa benim işe yaramıyor hiç belirli bi masaj var mı yaptığınız benimle de paylaşsanızz
Aaa emzirmeye geçmişsiniz hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza çok uğraştınız bunun içinKızlar uykusuzluğu vs çocuk zorluğunu anladım da bu fiziksel sıkıntılarımız ne zaman bitecek yahu. Doğumdan 58 gün geçmiş yeniden kanamam başlamış günlerdir bildiğiniz regl gibi . Doktora mesaj attım normal dedi ama ben kontrole gidecem. Şu sıcakta az derdim varmış gibi hir de kanama ped uğraş dur. Bebek uyumutor ve durmadan meme istiyor sürekli krem sürmeme rağmen göğüs ucu acısınsan ölüyorum.
Yahu çocuk işi felaket zormuş öyle böyle değil. Ne zaman düzelecem de azıcık insan moduna girecem
Çok geçmiş olsun. Damar beni bizimkinin göz kapağında da var ama neden kalp ilacına başlanacakmış kiBebeğimin alnındaki kırmızılık büyüdü, damar beni diye bir şeymiş.. kalp ilacına başlanacak olası yan etkileri çok korkunç. Anne olmanın en zor yanı, ona bir şey olması ihtimaline katlanmakmış. Allah hepimizin yavrusunu beladan hastalıktan esirgesin
Çok geçmiş olsun, umarım sorunsuz kullanırsını ve kendiliğinden geçer gider. Hemanjiyom galiba çok okuyorum forumda yaygın bir şey olsa gerekBebeğimin alnındaki kırmızılık büyüdü, damar beni diye bir şeymiş.. kalp ilacına başlanacak olası yan etkileri çok korkunç. Anne olmanın en zor yanı, ona bir şey olması ihtimaline katlanmakmış. Allah hepimizin yavrusunu beladan hastalıktan esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?