2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Canım tahminimce çok dik açıyla uzun süreli oturtmuyorsa sorun olmaz daha eğimli bir şekilde kalçadan oturabilir anakucağı mantığı da öyle sonuçta
Doğru söylüyorsunuz. Anakucağı pozisyonunda sorun olmuyordur herhalde
Oturur vaziyette olmaması lazım 6 aya kadar
Omurga ve bel gelişimi için
Aslında zaten tam oturamıyor da babası bacaklarının altından destekleyince oturmaya zorlamış oluyoruz. Dikkat etmek lazım.
Videoya tekrar denk gelirseniz benimle de paylaşır mısınız? Daha dik tutacağım
Bebeğin sırtını göğsüne dayayıp poposunun ve bacaklarının altına kol ile destek verip sanki kolun üstüne oturtuyormuş gibi tutuyor eşim.

Aynı dert bende de var.Alt bedenim hiç bu genişlememisti
Çok sağlıklı beslendigim söylenemez. Tatlıya meyilim artti.Her emzirme sonrası koşa koşa cikolata yemeye gidiyorum mutfaga.Karbonhidrat açlığımdan hiç bahsetmeyimSezeryan olduğum için iç karın henüz tam anlamıyla iyileşmediginden birden spora başlamadım.6.aydan sonra diyetisyen ve sporla başlarım diyordum ama biraz öne çekeceğim.Mesela 3.aydan sonra bir diyetisyenle başlayacağım.

Onu sordum hatırlamıyormuş canım ya ağrı olup olmadığını

Her bebek farklı şeyden faydalanıyor kaka yapması dizide tuhaf bir şekilde mutlu ediyor mu Bebek doğana kadar kakayı midem bulanmadan nası temizlicem diye düşünüyordum hiç sandığım gibi olmadı
Balım kaka ne gaz çıkarmaya başlayınca evde şenlik oluyor kutlama yapıyoruz

Bende 2 ay sürdü vajinal muayeneye alışırım dedim ama yok fenalık geçiriyorum her seferinde
Gerçekten herşeyin seni bulması benide şok ediyor
Ahahahan evlendiğimden beri karabulutlar var üzerimde diyebilir miyiz evlenirkende ailem eşimi istemiyordu bi fasıl da ordan debelenmiştim durumlar toparlanana kadar . Demek cidden nasıl başlarsa öyle gidiyor yş. Eşimle bir sorunumuz yok ama ikimizin üzwrinde karabulutlar kurşun murşun ne yapmam lazım dostlar

Aşırıya kaçmadan sağlıklı içerikler yeseniz aslında bı tempoda gider diye düşünüyorum. Yediklerinizi yazıp, nerede fazlaya kaçıyor onu da görebilirsiniz.

Öyle demeyin, valla biz de ne badireler atlattık. Evlilik aşamasında film gibi şeyler , eşimin ciddi sağlık sorunu oldu.Belki de oldu bitti geçti diye kendimizi telkin etmemiz gerek. Şimdi bebeğimizin böbrek problemi çıktı. En önemlisi sağlık, gerisi faso fiso. Yine de halimize şükür

Çok geçmiş olsun. Sağlık olsun hepsi hallolur çok doğru söylüyorsunuz

Arkadaşlar 8. Hafta atağını geçiren yaşayan varsa Allah aşkına söylesin kaç gün sürüyor ben artık dünden beri yaşananları ona bağladım 58 günlük bebeğim

Hamileyken ayrı dertlerimiz vardı doğduk doğacağız doğamıyoruz derken şimdi apayrı bir sürece girdik. Hiç dertlerimiz bitmiyor ne zaman güzel şeyler yazacağız çok merak ediyorum

Evlilik sürecinde problem normal ya herkes yaşamıştır bence. bende eşimin ailesini istemiyordum haklıymışım orası ayrı..
Eşinide böyle aksilikler buluyor mu sana mı özel

Gebelikte aldığım kilonun tamamını verdim ama bedenim hiç iyi durumda değil. 2 beden büyüğüm normal halimden 63 kiloyla 38 giyerdim bir de 60 kiloyla 40 beden giyinenlere hayret ederdim. 42 beden zar zor oluyor, toparlarız değil mi

Bebeğimin alnındaki kırmızılık büyüdü, damar beni diye bir şeymiş.. kalp ilacına başlanacak olası yan etkileri çok korkunç. Anne olmanın en zor yanı, ona bir şey olması ihtimaline katlanmakmış. Allah hepimizin yavrusunu beladan hastalıktan esirgesin

Aaa emzirmeye geçmişsiniz hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza çok uğraştınız bunun için
Zorluklar bitmiyor gerçekten günde iki saat kendimize ayırabilsek her şey yoluna girecek gibi geliyor

Çok geçmiş olsun. Damar beni bizimkinin göz kapağında da var ama neden kalp ilacına başlanacakmış ki

Çok geçmiş olsun, umarım sorunsuz kullanırsını ve kendiliğinden geçer gider. Hemanjiyom galiba çok okuyorum forumda yaygın bir şey olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…