2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bu arada oğlumun saçı koyu renk seyrek kafasının arkasında bir kaç yerde saçı bildiğin platin sarı .sizde de varmı böyle bir şey? galiba bir hurafe gerçekleşti ben hamileyken ombre yaptırmıştım saçıma.

Oğlumun da öyleydi bozuk para kadar bir bölüm parlak sarıydı sonra koyulaştı, şimdi 4 yaşında ama yine dikkatli bakınca farkediliyor. Saçımı boyatmadım. Neden oluyor hiçbir fikrim yok.

Kızlar kızım dğn akşamdan beri ağlıyor gazını tuvaletini falanda yapıyor oeki bu kız niye ağlıyır kollarım koptu daha yemek bile yiyemedim evde tekim acaba başka bi yeri mi ağrıyor

Oğlumun da öyleydi bozuk para kadar bir bölüm parlak sarıydı sonra koyulaştı, şimdi 4 yaşında ama yine dikkatli bakınca farkediliyor. Saçımı boyatmadım. Neden oluyor hiçbir fikrim yok.
Ben ilk defa görüyorum böyle bir şey Saçıda bazen renk değiştiriyor bazen açık kahve bazen koyu kahve. Sizde de oluyordumu?

Her ay çocuk doktoruna gidiliyor, o zaman da talep edilebilir sigortadan. Sağlık sigortası da epey pahalı, iş yerinizde ekletebiliyorsanız avantajlı oluyor.
Kamu personeliyim kendim tamamlayıcı yaptırmıştım. Bebiko için teklif istedim sigortacıdan bakalım ne kadar fiyat verecek. Her ay kontrol gerekli mi gerçekten? Mesela 4.ay kan tahliline göre demir takviyesi başlanıyor diye biliyorum. 3 ve 5 gidilecek mi ki benim rahatlık seviyesi

Ben ilk defa görüyorum böyle bir şey Saçıda bazen renk değiştiriyor bazen açık kahve bazen koyu kahve. Sizde de oluyordumu?
Evet ben de ilk defa görmüştüm Durduk yere bir renk değişmesi değil ama yazın güneş gördükçe komple saç rengi daha açılıyor, kışın koyu saç rengi. O bahsettiğim bölgede de saçları kısa olduğunda daha belirgin oluyor renk farkı, uzunken çok anlaşılmıyor.

Son düzenleme:
Kızlar kızım dğn akşamdan beri ağlıyor gazını tuvaletini falanda yapıyor oeki bu kız niye ağlıyır kollarım koptu daha yemek bile yiyemedim evde tekim acaba başka bi yeri mi ağrıyor
Ayakta dolaşarak emzirmeyi dene bak susucak mı benimde öyle oluyor dediğim şekil susuyor. Farkedemediğimiz uyku saatleri oluşmuş bunların bence kaçırdık mı huysuzlanıyorlar hiçbir derdi olmasada benim farkettiğim o

Kızlar bebeğimin elleri hep soğuk normalde eldiven takma taraftarı değilim ama mecbur takıyorum artık. Sizde de oluyormu böyle?
Ense ve karnı sıcaksa sorun olmuyor benimkinin de elleri ayakları ara ara soğuk oluyor ama ense ve karına bakıp umursamıyorum doktor oraların soğuk olabilceğini söylemişti

Ayakta emzirmedim ama gezdirdim kucağımda uyudu ana kucapına koydum 5 dakka duş alayım dedim çıktım hmn ıyandı allahtan işim bitmişti bilmşyorum dğndemberi huysuz

Koca grupta vi tek benim böyleyse bir anormallik var
Adet olmak anormallik degil ki olsbilirsin emzirirkende regl benim kv 40invi gün olmus 2 yil emzirmis mesela, ilk kanama oldugu icin garip geliyor olabilir mi ? Belki kalan kanlardir bilemedim ben de ya da olsam mi olmadam mi diodur vucut en iyisini dr kontrol edip soyler canim kendim ilk dogumda 7. ya da 8. Ay oldum şimdi yine olmadım henüz

Yok regl ise sıkıntı yok elbette anlrmal değil. Ama ben regl olduğunu düşünmüyorum. Regl değilse ne olabilir

Benim annemde 35 günlükken kabaması kesilir ardından adet olurmuş üç kardeşiz üçümüzde de. Normal yani
Regl olup olmadığınu nasıl anlıyoruz peki? Mesela benim normalde regl günleri ağrıdan acillik olurdum, şuan en ufaj ağrı ya da regl hissiyatı yok. Lavaboda afedersiniz görmesem farkında bile değilim. Elbette belki ilk regl eskilerden farklı olur ama illaki bi belirtisi olmaz mı

İlk 6 ay her ay sonra 3 ayda bir ama benim doktorum ilk sene her ay çağırmıştı

Kızlar ya kilolarım artık bana çok eziyet olmaya başladı. Yazın zaten sıcaklık sıkıntı, üstüne bir de fazla kilo eklenince çok zorlanıyorum. Alt bedenim özellikle çok fazla büyüdü, rahatsız ediyor beni. Hala ödemi de tam atamadım. Şekeri ve hamur işini tamamen kesmem lazım. Spor filan yapamam zaten hem vaktim yok, hem egzersiz sebebiyle oluşan laktik asit sütün tadını değiştiriyormuş diye okumuştum. Zaten 6 aydan önce spor yapamam muhtemelen ama biraz yediklerime dikkat etsem iyi olacak. Kilo vermesem de, daha fazla kilo almayayım bari. Siz ne düşünüyorsunuz? Kilo durumlarınız nasıl?

Aynı durumdayım çok yoruldum hem fiziksel hem mental

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…