2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Aşırıya kaçmadan sağlıklı içerikler yeseniz aslında bı tempoda gider diye düşünüyorum. Yediklerinizi yazıp, nerede fazlaya kaçıyor onu da görebilirsiniz.
Evet şu an hiç dikkat etmiyorum zaten, her yediğimde sıkıntı var. Burada zayıflama grupları vardı değil mi, onlardan birine motive olmak amaçlı katılayım bari ya. Yoksa kendi kendime olacak iş değil, birilerinin beni gazlaması lazım.

Babasına sarılınca ayin yapar gibi çıkarıyor bütün gazını başka bir yöntem varsa ben bilmiyorum
Ne güzel kolay yöntemBenimki üstten çıkarıyor ama alttan çok zorlanıyor karnına masaj yapıyorum ama bi etkisi olmuyor zaten gazlı olunca karnına dokununca da ağlıyor

Benim hamile kaldığım kilodan 2 kilo fazlam var önceden de o kiloya gelmiştim. Ama böyle değildim bende , sanırım kalça kemiklerimiz açıldı genişledi o yüzden zaten göğüslerde büyük bir etki. Bir tek belim ince oda göğüsten kalçadan gözükmüyor

Ben de bir ara ChatGPT ye diyetisyenim olur musun yazmıştım güzel şeyler yazdı ama ertesi sabah unutmuşum kaldığım yerden devam ettim eskisine gerçek kontrol eden birileri olmadan yapay zeka ile biraz zor bu kilo işleri.

Maşaallah size, çok güzel. O da bir adım. Ben de aldığım o kiloları versem ilk aşama olarak keşke. Evet kesinlikle beden büyüme durumu bende de oldu. Öncekilerde bu durumu yaşamamıştım bu seferlik farklı oldu sanki. Özellikle bende ciddi bir ödem sıkıntısı oldu doğumdan sonra. Öncesinde hiç yoktu, hatta bir pantolon satın almıştım hamileyken giymiştim göbeğim kapanmamıştı sadece ama bacaklarım filan çok iyi olmuştu, tamam doğurduktan sonra fermuarı da kapanır iyi olur demiştim. Doğumdan sonra bir giymeye çalıştım aaaa dizlerimden yukarı çıkmıyor pantolon. Ben şok. Nasıl olabilir böyle bir şey ya… En sonunda iade ettim moralim bozuldu. Hamilelikte giydiğim hiçbir şeyim olmuyor, şalvar ve etek gibi şeylerimi giyebiliyorum ancak. Çok sinir bozucu bir durumdayım. Bir de etraftan da bununla ilgili söz duyunca iyice kötü oluyorum. Acil eski haline dönmem lazım. Psikolojimi etkiliyor.

Çok geçmiş olsun. Damar beni bizimkinin göz kapağında da var ama neden kalp ilacına başlanacakmış ki
Mutlaka görünün. Ben ne kadar büyüdüğünü farketmemişim bile, her gün gördüğüm için. Zamanla büyüyor, çevresindeki organları etkileyebiliyor göz çok tehlikeli mazallah. Damar beni, damar yumağı tabiri caizse bu sebeple kardiyoloji bakıyor. Büyümesini engellemek, küçültmek için bir ilaca başlanıyor. Çok erken vakalarda alternatif tedaviler de oluyormuş ama en yaygını bu bahsettiğim ilaç

Çok geçmiş olsun, umarım sorunsuz kullanırsını ve kendiliğinden geçer gider. Hemanjiyom galiba çok okuyorum forumda yaygın bir şey olsa gerek
Çok sağ olum. Evet, ben daha önce hiç duymamıştım ne yazık ki geç farkettim, doğum lekesi diye düşündük biz. İnşallah yan etki yaşamadan kurtuluruz

Ya evet bende de aynı. Şubat ayında hamile pantolonu almıştım mom jeans olanlardan. Sonra kestirip şort olarak giydim bir süre. Sabah hastaneye giderken giyecek bir şey bulamayınca giyeyim dedim üzerine uzun bir şey giyersem hamile pantolonu olduğu da belli olmaz ama yok mümkün değil olmuyor. Her şey çok kolaymış gibi bir de bu dert var

Aaa emzirmeye geçmişsiniz hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza çok uğraştınız bunun için
Zorluklar bitmiyor gerçekten günde iki saat kendimize ayırabilsek her şey yoluna girecek gibi geliyor
Çok teşekkür ederim . Hiç beklemiyordum ama evet oldu ama sanki daha çok yoruluyorum o da ayrı mesele önceden biberon olduğu için herkesten yardım istiyordum şuan tamamen bana yapıştı. Şikayetçi değilim tabi iyiki çözüldü . Ama her şey çok zor diye ağlayasım var

Yok ben gittim zaten. Bir sürü test yaptılar böbrek genişlemesi var dediler, dalağında kist var hayati risk olabilir dediler günlerce süründürdüler. Ağlaya ağlaya arşınladık hastane yollarını, tamamlayıcı sigortanın karşılamadığı testler dökülen paralar cabası...
Sonra aklım başıma geldi de şehir hastanesine götürdüm, oradan sonra üniversite hastanesi baktı. Çok şükür bir şeyi yokmuş. Damar beni sebepsiz de olabilir dediler en son. Bayağı özel hastane işgüzarlığı yüzünden süründürmüşler bizi. O yüzden şaşırdım ve çok üzüldüm böyle olmasına. İnşallah hemen toparlanacak bir şeydir bir an önce sağlığına kavuşur bebeğiniz

68 cm belim vardı 38 bedende. Şimdi panda gibiyim yuvarlanarak her yere ulaşabiliyorum

Kocaman sarılıyorum o zaman birlikte ağlayabiliriz

Geçmiş olsun, inşaallah en kısa sürede bir hal çaresine bakılır. Sanırım hemanjiomlar kendiliğinden geçebiliyorlar diye biliyorum. İnşaallah sizinki de öyle olur. Süreci hangi doktor takip ediyor, çocuk cerrahı mı? Benim ilk çocuğumda da omzuna doğru lenfanjiom vardı, hareket kısıtlılığı filan yoktu hamdolsun ama zamanla büyüyordu, 4 yaşına kadar zor dayandık, parkta filan bir yere sert çarpınca o bölgede iç kanama oluyordu, 2 kez ameliyat oldu, kistli bölgeyi tamamen temizlediler. Çok şükür Allah’a ameliyattan beri rahata erdik.

68 cm belim vardı 38 bedende. Şimdi panda gibiyim yuvarlanarak her yere ulaşabiliyorum
Ben de çok üzülüyorum kg durumuna yani kg yok çok aslında ama kalınlaştım belim kalçam yani ilkinde böyle olmamıştı sanki ben de anlamadım okullar açılınca pilatese dönücem hemen, diyet denedim ben emziren anne diyeti ama çok kötü oldum tansiyonum düştü sürekli emzirmek çok etkiliyor maalesef. Yavas yavas vericez inşallah inanıyorum. L Lightning sen uc cocuk dogurmussun aslan gibi ne bozuyosun moralini nillet kendine baksın ne hakla laf edebilirler. Daha 2 ay dolmamış anneye kg var mı denir PaxosAurora bu işi biliyormuş destek olucak hepimize

Allah korusun çok çok geçmiş olsun canım

Ben tekrar kandida olmuşum akşam üstü tekrar mastit olacak gibi oldum hemen duşta masaj ve parol aldım sağım yaptım ateşlenmeden geçti ama eşimle durumlar çok berbat emzirmeyi bırakmak istiyorum ama beni çok zorluyor mama vermemek için artık boşanma aşamasına geleceğiz nerdeyse çektiğim fiziksel acı yetmiyor mental yüküm yetmiyor bir de üstüne kocamın sabit fikirleriyle uğraşıyorum imdat diye bağırasım var

Size de çok geçmiş olsun. Tabii, her vaka bir değiş, sizinkinin tatlıya bağlanmasına çok sevindim.
İyi dilekleriniz için de sağ olun
Sizin bebeğinizdeki ben de büyüdü mü?

Diyetisyenim 3 ay bitmeden gelme dedi üstüne basa basa yazmaya korkuyorum. PaxosAurora destek olursa her şeyi çözebiliriz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…