Evet şu an hiç dikkat etmiyorum zaten, her yediğimde sıkıntı var. Burada zayıflama grupları vardı değil mi, onlardan birine motive olmak amaçlı katılayım bari ya. Yoksa kendi kendime olacak iş değil, birilerinin beni gazlaması lazım.Aşırıya kaçmadan sağlıklı içerikler yeseniz aslında bı tempoda gider diye düşünüyorum. Yediklerinizi yazıp, nerede fazlaya kaçıyor onu da görebilirsiniz.
Ne güzel kolay yöntemBabasına sarılınca ayin yapar gibi çıkarıyor bütün gazınıbaşka bir yöntem varsa ben bilmiyorum
Benim hamile kaldığım kilodan 2 kilo fazlam var önceden de o kiloya gelmiştim. Ama böyle değildim bende , sanırım kalça kemiklerimiz açıldı genişledi o yüzden zaten göğüslerde büyük bir etki. Bir tek belim ince oda göğüsten kalçadan gözükmüyorGebelikte aldığım kilonun tamamını verdim ama bedenim hiç iyi durumda değil. 2 beden büyüğüm normal halimden63 kiloyla 38 giyerdim bir de 60 kiloyla 40 beden giyinenlere hayret ederdim. 42 beden zar zor oluyor, toparlarız değil mi
Ben de bir ara ChatGPT ye diyetisyenim olur musun yazmıştım güzel şeyler yazdı ama ertesi sabah unutmuşum kaldığım yerden devam ettim eskisineAynı dert bende de var.Alt bedenim hiç bu genişlememisti
Çok sağlıklı beslendigim söylenemez. Tatlıya meyilim artti.Her emzirme sonrası koşa koşa cikolata yemeye gidiyorum mutfaga.Karbonhidrat açlığımdan hiç bahsetmeyimSezeryan olduğum için iç karın henüz tam anlamıyla iyileşmediginden birden spora başlamadım.6.aydan sonra diyetisyen ve sporla başlarım diyordum ama biraz öne çekeceğim.Mesela 3.aydan sonra bir diyetisyenle başlayacağım.
Maşaallah size, çok güzel. O da bir adım. Ben de aldığım o kiloları versem ilk aşama olarak keşke. Evet kesinlikle beden büyüme durumu bende de oldu. Öncekilerde bu durumu yaşamamıştım bu seferlik farklı oldu sanki. Özellikle bende ciddi bir ödem sıkıntısı oldu doğumdan sonra. Öncesinde hiç yoktu, hatta bir pantolon satın almıştım hamileyken giymiştim göbeğim kapanmamıştı sadece ama bacaklarım filan çok iyi olmuştu, tamam doğurduktan sonra fermuarı da kapanır iyi olur demiştim. Doğumdan sonra bir giymeye çalıştım aaaa dizlerimden yukarı çıkmıyor pantolon. Ben şok. Nasıl olabilir böyle bir şey ya… En sonunda iade ettim moralim bozuldu. Hamilelikte giydiğim hiçbir şeyim olmuyor, şalvar ve etek gibi şeylerimi giyebiliyorum ancak. Çok sinir bozucu bir durumdayım. Bir de etraftan da bununla ilgili söz duyunca iyice kötü oluyorum. Acil eski haline dönmem lazım. Psikolojimi etkiliyor.Gebelikte aldığım kilonun tamamını verdim ama bedenim hiç iyi durumda değil. 2 beden büyüğüm normal halimden63 kiloyla 38 giyerdim bir de 60 kiloyla 40 beden giyinenlere hayret ederdim. 42 beden zar zor oluyor, toparlarız değil mi
Mutlaka görünün. Ben ne kadar büyüdüğünü farketmemişim bile, her gün gördüğüm için. Zamanla büyüyor, çevresindeki organları etkileyebiliyor göz çok tehlikeli mazallah. Damar beni, damar yumağı tabiri caizse bu sebeple kardiyoloji bakıyor. Büyümesini engellemek, küçültmek için bir ilaca başlanıyor. Çok erken vakalarda alternatif tedaviler de oluyormuş ama en yaygını bu bahsettiğim ilaçÇok geçmiş olsun. Damar beni bizimkinin göz kapağında da var ama neden kalp ilacına başlanacakmış ki
Çok sağ olum. Evet, ben daha önce hiç duymamıştım ne yazık ki geç farkettim, doğum lekesi diye düşündük biz. İnşallah yan etki yaşamadan kurtuluruzÇok geçmiş olsun, umarım sorunsuz kullanırsını ve kendiliğinden geçer gider. Hemanjiyom galiba çok okuyorum forumda yaygın bir şey olsa gerek
Ya evet bende de aynı. Şubat ayında hamile pantolonu almıştım mom jeans olanlardan. Sonra kestirip şort olarak giydim bir süre. Sabah hastaneye giderken giyecek bir şey bulamayınca giyeyim dedim üzerine uzun bir şey giyersem hamile pantolonu olduğu da belli olmaz ama yok mümkün değil olmuyor. Her şey çok kolaymış gibi bir de bu dert varMaşaallah size, çok güzel. O da bir adım. Ben de aldığım o kiloları versem ilk aşama olarak keşke. Evet kesinlikle beden büyüme durumu bende de oldu. Öncekilerde bu durumu yaşamamıştım bu seferlik farklı oldu sanki. Özellikle bende ciddi bir ödem sıkıntısı oldu doğumdan sonra. Öncesinde hiç yoktu, hatta bir pantolon satın almıştım hamileyken giymiştim göbeğim kapanmamıştı sadece ama bacaklarım filan çok iyi olmuştu, tamam doğurduktan sonra fermuarı da kapanır iyi olur demiştim. Doğumdan sonra bir giymeye çalıştım aaaa dizlerimden yukarı çıkmıyor pantolon. Ben şok. Nasıl olabilir böyle bir şey ya… En sonunda iade ettim moralim bozuldu. Hamilelikte giydiğim hiçbir şeyim olmuyor, şalvar ve etek gibi şeylerimi giyebiliyorum ancak. Çok sinir bozucu bir durumdayım. Bir de etraftan da bununla ilgili söz duyunca iyice kötü oluyorum. Acil eski haline dönmem lazım. Psikolojimi etkiliyor.
Çok teşekkür ederim . Hiç beklemiyordum ama evet olduAaa emzirmeye geçmişsiniz hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza çok uğraştınız bunun için
Zorluklar bitmiyor gerçekten günde iki saat kendimize ayırabilsek her şey yoluna girecek gibi geliyor
Yok ben gittim zaten. Bir sürü test yaptılar böbrek genişlemesi var dediler, dalağında kist var hayati risk olabilir dediler günlerce süründürdüler. Ağlaya ağlaya arşınladık hastane yollarını, tamamlayıcı sigortanın karşılamadığı testler dökülen paralar cabası...Mutlaka görünün. Ben ne kadar büyüdüğünü farketmemişim bile, her gün gördüğüm için. Zamanla büyüyor, çevresindeki organları etkileyebiliyor göz çok tehlikeli mazallah. Damar beni, damar yumağı tabiri caizse bu sebeple kardiyoloji bakıyor. Büyümesini engellemek, küçültmek için bir ilaca başlanıyor. Çok erken vakalarda alternatif tedaviler de oluyormuş ama en yaygını bu bahsettiğim ilaç
Aynı aynı ama babası müdahale edince çözülüveriyor hemenNe güzel kolay yöntemBenimki üstten çıkarıyor ama alttan çok zorlanıyor karnına masaj yapıyorum ama bi etkisi olmuyor zaten gazlı olunca karnına dokununca da ağlıyor
68 cm belim vardı 38 bedende. Şimdi panda gibiyim yuvarlanarak her yere ulaşabiliyorumBenim hamile kaldığım kilodan 2 kilo fazlam var önceden de o kiloya gelmiştim. Ama böyle değildim bende , sanırım kalça kemiklerimiz açıldı genişledi o yüzden zaten göğüslerde büyük bir etki. Bir tek belim ince oda göğüsten kalçadan gözükmüyor
Kocaman sarılıyorum o zamanÇok teşekkür ederim . Hiç beklemiyordum ama evet olduama sanki daha çok yoruluyorum o da ayrı mesele önceden biberon olduğu için herkesten yardım istiyordum şuan tamamen bana yapıştı. Şikayetçi değilim tabi iyiki çözüldü . Ama her şey çok zor diye ağlayasım var
Geçmiş olsun, inşaallah en kısa sürede bir hal çaresine bakılır. Sanırım hemanjiomlar kendiliğinden geçebiliyorlar diye biliyorum. İnşaallah sizinki de öyle olur. Süreci hangi doktor takip ediyor, çocuk cerrahı mı? Benim ilk çocuğumda da omzuna doğru lenfanjiom vardı, hareket kısıtlılığı filan yoktu hamdolsun ama zamanla büyüyordu, 4 yaşına kadar zor dayandık, parkta filan bir yere sert çarpınca o bölgede iç kanama oluyordu, 2 kez ameliyat oldu, kistli bölgeyi tamamen temizlediler. Çok şükür Allah’a ameliyattan beri rahata erdik.Bebeğimin alnındaki kırmızılık büyüdü, damar beni diye bir şeymiş.. kalp ilacına başlanacak olası yan etkileri çok korkunç. Anne olmanın en zor yanı, ona bir şey olması ihtimaline katlanmakmış. Allah hepimizin yavrusunu beladan hastalıktan esirgesin
Bu videodaki gibi hemen hemen her alt açmadan önce yapmaya çalışıyorum. Düzenli yapınca etki ediyorYa benim işe yaramıyor hiç belirli bi masaj var mı yaptığınız benimle de paylaşsanızz
Ben de çok üzülüyorum kg durumuna yani kg yok çok aslında ama kalınlaştım belim kalçam yani ilkinde böyle olmamıştı sanki ben de anlamadım okullar açılınca pilatese dönücem hemen, diyet denedim ben emziren anne diyeti ama çok kötü oldum tansiyonum düştü sürekli emzirmek çok etkiliyor maalesef. Yavas yavas vericez inşallah inanıyorum. L Lightning sen uc cocuk dogurmussun aslan gibi ne bozuyosun moralini nillet kendine baksın ne hakla laf edebilirler. Daha 2 ay dolmamış anneye kg var mı denir68 cm belim vardı 38 bedende. Şimdi panda gibiyim yuvarlanarak her yere ulaşabiliyorum
Allah korusun çok çok geçmiş olsun canımBebeğimin alnındaki kırmızılık büyüdü, damar beni diye bir şeymiş.. kalp ilacına başlanacak olası yan etkileri çok korkunç. Anne olmanın en zor yanı, ona bir şey olması ihtimaline katlanmakmış. Allah hepimizin yavrusunu beladan hastalıktan esirgesin
Size de çok geçmiş olsun. Tabii, her vaka bir değiş, sizinkinin tatlıya bağlanmasına çok sevindim.Yok ben gittim zaten. Bir sürü test yaptılar böbrek genişlemesi var dediler, dalağında kist var hayati risk olabilir dediler günlerce süründürdüler. Ağlaya ağlaya arşınladık hastane yollarını, tamamlayıcı sigortanın karşılamadığı testler dökülen paralar cabası...
Sonra aklım başıma geldi de şehir hastanesine götürdüm, oradan sonra üniversite hastanesi baktı. Çok şükür bir şeyi yokmuş. Damar beni sebepsiz de olabilir dediler en son. Bayağı özel hastane işgüzarlığı yüzünden süründürmüşler bizi. O yüzden şaşırdım ve çok üzüldüm böyle olmasına. İnşallah hemen toparlanacak bir şeydir bir an önce sağlığına kavuşur bebeğiniz
Diyetisyenim 3 ay bitmeden gelme dedi üstüne basa basa yazmaya korkuyorum.Ben de çok üzülüyorum kg durumuna yani kg yok çok aslında ama kalınlaştım belim kalçam yani ilkinde böyle olmamıştı sanki ben de anlamadım okullar açılınca pilatese dönücem hemen, diyet denedim ben emziren anne diyeti ama çok kötü oldum tansiyonum düştü sürekli emzirmek çok etkiliyor maalesef. Yavas yavas vericez inşallah inanıyorum. L Lightning sen uc cocuk dogurmussun aslan gibi ne bozuyosun moralini nillet kendine baksın ne hakla laf edebilirler. Daha 2 ay dolmamış anneye kg var mı denirPaxosAurora bu işi biliyormuş destek olucak hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?