2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Diyetisyenim 3 ay bitmeden gelme dedi üstüne basa basa yazmaya korkuyorum. PaxosAurora destek olursa her şeyi çözebiliriz bence
Valla paxoscum da üç aylık olunca başlanır dedi ben de acele ettim biraz keşke şıp diye dönebilsek eski halimize ben şu an 40 giyiyorum herşeyim 36 beden inatla kıyafet almıorum annemden aldım kot

Açıkçası bir arkadasım böyle dolu sütü varken bırakmak zorunda kaldı mantar yüzünden. Yok olmadı çocuğuna da yaramadı kendine de. Sağlığından önemli değil eşini boğmak istiyorum şu an da ona ne ya allah allah. Herşey zor zaten bi de yetmiomıl gibi mobbing mi yapıo kendi emzirsin töbe töbe

Benimki de uyumuyor ağlıyor hep bugün bütün uykuları kanguruda yaptık perte çıktım bel sırt ağrısından. Abla da ilgi beklio sevgi beklio canımın çıktığı bir gün yani yaz dan da bunaldım bir an evvel serinler gelsin diyorum valla zaten yangınlar falan epey can sıktı

Size de çok geçmiş olsun. Tabii, her vaka bir değiş, sizinkinin tatlıya bağlanmasına çok sevindim.
İyi dilekleriniz için de sağ olun
Sizin bebeğinizdeki ben de büyüdü mü?
Vakanın değişikliği değil ya testlere bakıp korkuttu adam durduk yerde. Benlerde de bir Büyüme olmadı, küçüldü gibi geliyor hatta

Ben de doğum ile sadece 4 kg verebildim. Ben de ağırlaştım ve tabi ki kilo yoruyor.

Aaaa çimdi uyudu mu? Benimki de uyuyor gaz sancısı ile uyanıyor. Yoruldum yalnız gece zor oluyor.

59-60 ile hamile kaldım. Doğuma 74 kilo ile gittim. Şu an 7 kilom gitti. 67 kiloda kaldım. Ama asla dikkat etmiyorum. Dediğiniz gibi hamur işini ve tatlıyı azaltsam işe yarayacak. Bakalım o gücü kendimde bulursam o gün değişecek her şey

Yaa cidden çok ağrılı mı oluyormuş? Hayatım büyük memelerle geçti. Altım 36, üstüm 40 beden olmak zorundaydı hep. Şimdi iyice tadı kaçtı, 150 beden filan oldum herhalde Ameliyat sonrası çok acılıysa ve iyileşmek zaman alıyorsa bunu göze alamam gibi görünüyor. Ameliyatsız yağ aldırma işlemlerine başvuracağız artık mecburen

Kızlar bebeğimin elleri hep soğuk normalde eldiven takma taraftarı değilim ama mecbur takıyorum artık. Sizde de oluyormu böyle?
Benim oğlumun da öyle. El ve ayakları genelde soğuk. Dikkat ettim, çok ağlayınca soğuyor. Biraz inceleyince anladım ki ağlarken el ve ayakları terliyor, sonra da teri soğuyor. Yani şu yenidoğanlara has korkuları, hassasiyetleri, stresleri geçince böyle stres temelli terlemeleri de geçecek. Elleri ayakları üşümeyecek

Yalnız değilsiniz. Çok okuyamadım ama eminim birçok kişi aynı durumda olduğunu yazmıştır. Ben de 12-14 kg arası vermişim doğumdan sonra. Ama 8 kilo fazlamla kaldım öylece. Kendinizi bu aşamada sıkmayın. Keyfinize göre beslenmeye devam edin derim. Biz daha çok yeni atlattık koskoca gebelik ve doğumu. Şefkatli davranacağız kendimize. Eylül gibi yavaştan karbonhidratı kısarız, hep beraber hallederiz burada

Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Halbuki en başta onun halinizden anlaması lazım. Birinci elden görüyor bunun ne kadar acılı bir süreç olduğunu. Anlamıyorsa da lütfen siz bildiğinizden şaşmayın, kendi vücudunuz neye ihtiyaç duyuyorsa onu yapın.

Ben bugün 2. bebeğini büyüten bir arkadaşımla konuştum. Memeleri o kadar kötü olmuş ki ikisinde de hep mamayla beslemiş. Bu bir tercih olabilmeli, yeter artık kadınların zorbalandığı ya... Anne sütünün yerini hiçbir şey tutamaz diyorlar başka da bir şey demiyorlar. İyi de anne sütü diye bir şey olabilmesi için anne dediğimiz kişinin var olabilmesi lazım. Anne iyi değilse, mutsuzsa, hastaysa, canı yanıyorsa, diplerde geziyorsa annenin varlığından nasıl söz edebiliriz? Her şey bir yana anne bir yana olmalı. Siz kendinize öncelik verin. Lütfen yıpranmamak için kendinizi tutun kaldırın, sizin sizden başka düşüneniniz olmayacak belli ki. Çok kocaman sarılıyorum

Valla paxoscum da üç aylık olunca başlanır dedi ben de acele ettim biraz keşke şıp diye dönebilsek eski halimize ben şu an 40 giyiyorum herşeyim 36 beden inatla kıyafet almıorum annemden aldım kot
Sen beni dinle. Eylül'e kadar takıl

Evet maalesef benimki artık tercih olmaktan çıktı tıbbi zorunluluk oldu ben de istiyorum emzirebileyim ama bu acıyla imkansız sağıp vererek nereye kadar devam edebilirim zaten kendimi üçüncü plana atıyorum ilaçlar kremler pompa sterilasyon derken başka hiç bir şeye vaktim olmuyor yemek bile zor yiyorum bir oturup bir kupa çay içemiyorum hiç mutlu değilim ve bebeğe de yansıyor bence

Kızlar kilo muhabbeti dönmüş. Valla bende hiç mutlu değilim. Benimde alt bedenim çok fazla ve arada alaturka tuvalete girdiğimde oturamadığımı fark ettim. Ayağım yere tam basamıyor. Topuğum havada kalıyor. Yere eğildiğimde kalkamıyorum, sanki hala hamileyim. Bu kadar hantal olmak çok zoruma gidiyor. Resmen hareketim bile kısıtlı. Ben böyle miydim Bende doğumdan beri 7 kg vermişim sadece, zaten 3 ü bebek. Ama ben hak ediyorum malesef. Çok yiyorum, kalorisi yüksek şeyler yiyorum. Çok acıkıyorum, doymuyorum sürekli bir şey yiyesim geliyor. Diyet yapacak iradeyi de kendimde görmüyorum henüz dışarı çıkmam gerektiğinde ve kıyafet seçenekleriyle yüzyüze gelince çöküyorum o ayrı

Canım çok geçmiş olsun. Benimde günlerdir mememin farklı bölgeleri sırayla tıkanıyor. Şu an yine tıkalı mesela bir bölgesi. Ödüm kopuyor yine ateşim çıkacak diye. Yani iyice diken üstünde korkuyla emziriyorum.
Eşin yabancıydı diye biliyorum sanki. Genelde bizim türk erkekleri böyledir ama onlarda da var mıymış demek. Bende düşündüm bi bıraksam rahat ederim diye, çok çektik malum ama sonra kıyamadım. Birde bağışıklığını destekliyor anne sütü çocukluğu daha rahat geçiyor hastalık açısından. İslam dininde kadın emzirmek zorunda bile değil aslında. Ama işte evlatlarımız için savaşıyoruz resmen. Rabbim kolaylık versin bşr an önce düzenli memelere kavuşalım inş

Gece gece bana geldiler yine. Ya kızlar geceleri memelerimde aşırı süt birikiyor, semsert oluyor. Gece prolaktin seviyesi artıyormuş, süt üretimi artıyormuş. Sizde de oluyor mu? Ne yapıyorsunuz?
Bebiş bitiremiyor. Gece gece bunlarla uğraşmaktan çok yoruldum. Uyumak istiyorum ama canım sıkıldı, zaten çok sıcak, uyuyamadım. Her gece böyle. Yumuşacık boş memeyle yatıyorum hatta akşam üzeri yetmiyor gibi oluyor strese giriyorum aç diye. Gece bi uyanıyorum hulk ın kasları gibi şişmiş memem. Birini bile bitiremiyor ki. Mochi takıyorum o da yumuşatmıyor. Makşne ile Sağım yapmaktan nefret ediyorum. Çok az geliyor nedense ona da. Mememin birinde süt kanalı genişlemesi var akıtıyor, diğeride sürekli tıkanıyor son 2 haftadır. Bi normalim yok üstüm başım hala sürekli süt oluyor birde aşırı terliyorum bu ara, üstüne kusmuk derken sürekli üst değiştiriyorum. bebem uyuyor gece ama ben bunlarla uğraşıyorum. Benzer durumda olanlar ne yapıyorsunuz??

Kocaman sarılıyorum o zaman birlikte ağlayabiliriz
Merhaba çok geçmiş olsun. Sizin nasıl bir kırmızılıktı acaba ? Benim bebeğiminde burun kenarında ve kaş ortasında var doktor kendiliğinden geçecek büyüdükçe dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…