Valla paxoscum da üç aylık olunca başlanır dedi ben de acele ettim birazDiyetisyenim 3 ay bitmeden gelme dedi üstüne basa basa yazmaya korkuyorum.PaxosAurora destek olursa her şeyi çözebiliriz bence
Açıkçası bir arkadasım böyle dolu sütü varken bırakmak zorunda kaldı mantar yüzünden. Yok olmadı çocuğuna da yaramadı kendine de. Sağlığından önemli değil eşini boğmak istiyorum şu an da ona ne ya allah allah. Herşey zor zaten bi de yetmiomıl gibi mobbing mi yapıo kendi emzirsin töbe töbeBen tekrar kandida olmuşum akşam üstü tekrar mastit olacak gibi oldum hemen duşta masaj ve parol aldım sağım yaptım ateşlenmeden geçti ama eşimle durumlar çok berbat emzirmeyi bırakmak istiyorum ama beni çok zorluyor mama vermemek için artık boşanma aşamasına geleceğiz nerdeyse çektiğim fiziksel acı yetmiyor mental yüküm yetmiyor bir de üstüne kocamın sabit fikirleriyle uğraşıyorum imdat diye bağırasım var
Vakanın değişikliği değil ya testlere bakıp korkuttu adam durduk yerde. Benlerde de bir Büyüme olmadı, küçüldü gibi geliyor hattaSize de çok geçmiş olsun. Tabii, her vaka bir değiş, sizinkinin tatlıya bağlanmasına çok sevindim.
İyi dilekleriniz için de sağ olun
Sizin bebeğinizdeki ben de büyüdü mü?
Ben de doğum ile sadece 4 kg verebildim. Ben de ağırlaştım ve tabi ki kilo yoruyor.Kızlar ya kilolarım artık bana çok eziyet olmaya başladı. Yazın zaten sıcaklık sıkıntı, üstüne bir de fazla kilo eklenince çok zorlanıyorum. Alt bedenim özellikle çok fazla büyüdü, rahatsız ediyor beni. Hala ödemi de tam atamadım. Şekeri ve hamur işini tamamen kesmem lazım. Spor filan yapamam zaten hem vaktim yok, hem egzersiz sebebiyle oluşan laktik asit sütün tadını değiştiriyormuş diye okumuştum. Zaten 6 aydan önce spor yapamam muhtemelen ama biraz yediklerime dikkat etsem iyi olacak. Kilo vermesem de, daha fazla kilo almayayım bari. Siz ne düşünüyorsunuz? Kilo durumlarınız nasıl?
Aaaa çimdi uyudu mu? Benimki de uyuyor gaz sancısı ile uyanıyor. Yoruldum yalnız gece zor oluyor.Kızlar bebeği 7 buçukta uyuttum 10 buçukta uyandı emzirdim altını değiştim tam tekrar uykuya geçircem annem geldi ışığı açtı sesli sesli severek aldı götürdü. Dedim sizede anlatayım benle beraber krize girin
59-60 ile hamile kaldım. Doğuma 74 kilo ile gittim. Şu an 7 kilom gitti. 67 kiloda kaldım. Ama asla dikkat etmiyorum. Dediğiniz gibi hamur işini ve tatlıyı azaltsam işe yarayacak. Bakalım o gücü kendimde bulursam o gün değişecek her şeyKızlar ya kilolarım artık bana çok eziyet olmaya başladı. Yazın zaten sıcaklık sıkıntı, üstüne bir de fazla kilo eklenince çok zorlanıyorum. Alt bedenim özellikle çok fazla büyüdü, rahatsız ediyor beni. Hala ödemi de tam atamadım. Şekeri ve hamur işini tamamen kesmem lazım. Spor filan yapamam zaten hem vaktim yok, hem egzersiz sebebiyle oluşan laktik asit sütün tadını değiştiriyormuş diye okumuştum. Zaten 6 aydan önce spor yapamam muhtemelen ama biraz yediklerime dikkat etsem iyi olacak. Kilo vermesem de, daha fazla kilo almayayım bari. Siz ne düşünüyorsunuz? Kilo durumlarınız nasıl?
Eylül'e kadar keyfinize göre beslenin, tartılarla işiniz olmasın. Sonra hep beraber tığ gibi olacağızDiyetisyenim 3 ay bitmeden gelme dedi üstüne basa basa yazmaya korkuyorum.PaxosAurora destek olursa her şeyi çözebiliriz bence
Yaa cidden çok ağrılı mı oluyormuş?Meme küçültme konusu geçmiş ben çalışıyorken küçültme de büyütme de çok geliyordu ve hep çok acılı bir süreç olduğunu duydum olupta ağrım olmadı diyen duymadım. Gerçekleri göz önüne alalımBenimde çok büyük önceden de büyüktü eşimde sevmez ama umrumda değil napayım o kadar derdim var onu düşünemem
Benim oğlumun da öyle. El ve ayakları genelde soğuk. Dikkat ettim, çok ağlayınca soğuyor. Biraz inceleyince anladım ki ağlarken el ve ayakları terliyor, sonra da teri soğuyor. Yani şu yenidoğanlara has korkuları, hassasiyetleri, stresleri geçince böyle stres temelli terlemeleri de geçecek. Elleri ayakları üşümeyecekKızlar bebeğimin elleri hep soğuk normalde eldiven takma taraftarı değilim ama mecbur takıyorum artık. Sizde de oluyormu böyle?
Yalnız değilsiniz. Çok okuyamadım ama eminim birçok kişi aynı durumda olduğunu yazmıştır. Ben de 12-14 kg arası vermişim doğumdan sonra. Ama 8 kilo fazlamla kaldım öylece. Kendinizi bu aşamada sıkmayın. Keyfinize göre beslenmeye devam edin derim. Biz daha çok yeni atlattık koskoca gebelik ve doğumu. Şefkatli davranacağız kendimize. Eylül gibi yavaştan karbonhidratı kısarız, hep beraber hallederiz buradaKızlar ya kilolarım artık bana çok eziyet olmaya başladı. Yazın zaten sıcaklık sıkıntı, üstüne bir de fazla kilo eklenince çok zorlanıyorum. Alt bedenim özellikle çok fazla büyüdü, rahatsız ediyor beni. Hala ödemi de tam atamadım. Şekeri ve hamur işini tamamen kesmem lazım. Spor filan yapamam zaten hem vaktim yok, hem egzersiz sebebiyle oluşan laktik asit sütün tadını değiştiriyormuş diye okumuştum. Zaten 6 aydan önce spor yapamam muhtemelen ama biraz yediklerime dikkat etsem iyi olacak. Kilo vermesem de, daha fazla kilo almayayım bari. Siz ne düşünüyorsunuz? Kilo durumlarınız nasıl?
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Halbuki en başta onun halinizden anlaması lazım. Birinci elden görüyor bunun ne kadar acılı bir süreç olduğunu. Anlamıyorsa da lütfen siz bildiğinizden şaşmayın, kendi vücudunuz neye ihtiyaç duyuyorsa onu yapın.Ben tekrar kandida olmuşum akşam üstü tekrar mastit olacak gibi oldum hemen duşta masaj ve parol aldım sağım yaptım ateşlenmeden geçti ama eşimle durumlar çok berbat emzirmeyi bırakmak istiyorum ama beni çok zorluyor mama vermemek için artık boşanma aşamasına geleceğiz nerdeyse çektiğim fiziksel acı yetmiyor mental yüküm yetmiyor bir de üstüne kocamın sabit fikirleriyle uğraşıyorum imdat diye bağırasım var
Ben bugün 2. bebeğini büyüten bir arkadaşımla konuştum. Memeleri o kadar kötü olmuş ki ikisinde de hep mamayla beslemiş. Bu bir tercih olabilmeli, yeter artık kadınların zorbalandığı ya... Anne sütünün yerini hiçbir şey tutamaz diyorlar başka da bir şey demiyorlar. İyi de anne sütü diye bir şey olabilmesi için anne dediğimiz kişinin var olabilmesi lazım. Anne iyi değilse, mutsuzsa, hastaysa, canı yanıyorsa, diplerde geziyorsa annenin varlığından nasıl söz edebiliriz? Her şey bir yana anne bir yana olmalı. Siz kendinize öncelik verin. Lütfen yıpranmamak için kendinizi tutun kaldırın, sizin sizden başka düşüneniniz olmayacak belli ki. Çok kocaman sarılıyorumBen tekrar kandida olmuşum akşam üstü tekrar mastit olacak gibi oldum hemen duşta masaj ve parol aldım sağım yaptım ateşlenmeden geçti ama eşimle durumlar çok berbat emzirmeyi bırakmak istiyorum ama beni çok zorluyor mama vermemek için artık boşanma aşamasına geleceğiz nerdeyse çektiğim fiziksel acı yetmiyor mental yüküm yetmiyor bir de üstüne kocamın sabit fikirleriyle uğraşıyorum imdat diye bağırasım var
Sen beni dinle. Eylül'e kadar takılValla paxoscum da üç aylık olunca başlanır dedi ben de acele ettim birazkeşke şıp diye dönebilsek eski halimize ben şu an 40 giyiyorum herşeyim 36 beden inatla kıyafet almıorum annemden aldım kot
Evet maalesef benimki artık tercih olmaktan çıktı tıbbi zorunluluk oldu ben de istiyorum emzirebileyim ama bu acıyla imkansız sağıp vererek nereye kadar devam edebilirim zaten kendimi üçüncü plana atıyorum ilaçlar kremler pompa sterilasyon derken başka hiç bir şeye vaktim olmuyor yemek bile zor yiyorum bir oturup bir kupa çay içemiyorum hiç mutlu değilim ve bebeğe de yansıyor benceBen bugün 2. bebeğini büyüten bir arkadaşımla konuştum. Memeleri o kadar kötü olmuş ki ikisinde de hep mamayla beslemiş. Bu bir tercih olabilmeli, yeter artık kadınların zorbalandığı ya... Anne sütünün yerini hiçbir şey tutamaz diyorlar başka da bir şey demiyorlar. İyi de anne sütü diye bir şey olabilmesi için anne dediğimiz kişinin var olabilmesi lazım. Anne iyi değilse, mutsuzsa, hastaysa, canı yanıyorsa, diplerde geziyorsa annenin varlığından nasıl söz edebiliriz? Her şey bir yana anne bir yana olmalı. Siz kendinize öncelik verin. Lütfen yıpranmamak için kendinizi tutun kaldırın, sizin sizden başka düşüneniniz olmayacak belli ki. Çok kocaman sarılıyorum
Canım çok geçmiş olsun. Benimde günlerdir mememin farklı bölgeleri sırayla tıkanıyor. Şu an yine tıkalı mesela bir bölgesi. Ödüm kopuyor yine ateşim çıkacak diye. Yani iyice diken üstünde korkuyla emziriyorum.Evet maalesef benimki artık tercih olmaktan çıktı tıbbi zorunluluk oldu ben de istiyorum emzirebileyim ama bu acıyla imkansız sağıp vererek nereye kadar devam edebilirim zaten kendimi üçüncü plana atıyorum ilaçlar kremler pompa sterilasyon derken başka hiç bir şeye vaktim olmuyor yemek bile zor yiyorum bir oturup bir kupa çay içemiyorum hiç mutlu değilim ve bebeğe de yansıyor bence
Kocaman sarılıyorum o zamanbirlikte ağlayabiliriz
Merhaba çok geçmiş olsun. Sizin nasıl bir kırmızılıktı acaba ? Benim bebeğiminde burun kenarında ve kaş ortasında var doktor kendiliğinden geçecek büyüdükçe dediBebeğimin alnındaki kırmızılık büyüdü, damar beni diye bir şeymiş.. kalp ilacına başlanacak olası yan etkileri çok korkunç. Anne olmanın en zor yanı, ona bir şey olması ihtimaline katlanmakmış. Allah hepimizin yavrusunu beladan hastalıktan esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?