Yine bir ebe önerisiyle giydiğim bir tişörtümü yatacağı yere seriyorum, yatırırken önce ayaklarını koyuyorum alttaki elimi çekiyorum. Diğer elim omuzlarının altındayken 1dakikaya yakın bekliyorum sonra yavaşça o elimi de çekiyorum. Birkaç gündür böyle deniyorum uyanmıyorNolacak bu halimizbide masum masum bakarak elini emmesi yok mu aç olmadığını biliyorum ama duygu sömürüsünü çok iyi biliyor
İdeali sürekli kalmaması. O şekilde kilo alımı düzenli olmayabilir çünkü günün kalanında kalori ihtiyacını karşılayacak miktarda sütü bir iki kerede veremezsiniz muhtemelen midesi almaz. Kilosunu ve yaşını yapay zekaya yazarsanız günlük kaç ml içmesi gerektiğini hesaplıyor. Örneğin 800 ml mi içmeli, günde 8 kez 100 cc beslemelisinizYok asla ilk dopduğu günden beri anne sütünü emmiyor mama veriyorum sürekli bazen sütümü sağıp biberona koyup veriyordum ama işte aradaki saatler çok uzuyor 5 6 saat aç kalabilir mi bi bebek
Çok nadir kucağımda sallayarak uyutuyorum bazen omzumda uyuyakalıyorMantıklıPeki meme dışında uyutabiliyo musun uyanıkken
Benim de 40ından sonra hafif lekelenmem oldu. Dakat normal doğum yaptım ben fark eder mi bilmiyorumBenim 46 gündür kanamamın devam etmesi normal mi ama günlük ped dolmuyor yani lekelenme tarzında 20. Günümde sarıya dönmüştü sonra tekrar başladı halen devam dikiş aldırdığımda da her şey normaldi hatta doktor 2-3 ay sonra gel demişti
Benimde o şekilde uzun sürdü . Lekelenme şeklinde bi başladı bi birti derken 40 küsurlara kadar devam etti. En son da 55. Günde regl oldumBenim 46 gündür kanamamın devam etmesi normal mi ama günlük ped dolmuyor yani lekelenme tarzında 20. Günümde sarıya dönmüştü sonra tekrar başladı halen devam dikiş aldırdığımda da her şey normaldi hatta doktor 2-3 ay sonra gel demişti
Tişörtle denemedim onuda deneyelim bakalımYine bir ebe önerisiyle giydiğim bir tişörtümü yatacağı yere seriyorum, yatırırken önce ayaklarını koyuyorum alttaki elimi çekiyorum. Diğer elim omuzlarının altındayken 1dakikaya yakın bekliyorum sonra yavaşça o elimi de çekiyorum. Birkaç gündür böyle deniyorum uyanmıyor
Benim vucudum da öyle fazla kilom yok şuan bende 57 kiloyum ama üst bacağım 10 kilo fazlam var gibi duruyor karnım dediğin şekil tamamen aynı hiç çatlağım yoktu sezeryan sonrası dikiş etrafı hep çatlamış. Baya kilolu gibi hissediyorum kendimi hiç hoş değilYa kızlar gebelikte çok kilo almamama rağmen, şuan tüm kiloları verip 55 kilo olmama rağmen çıplak vücudum inanılmaz moralimi bozuyor aynaya bakmak dahi istemiyoeum. Aynı şeyi yaşayan var mıdikiş izi, göbekteki kahve uzun çizgi, yumuşamış karın ve alt karındaki berbat çatlaklar . Kıyafetlerim üzerimdeyken oh mis herkes” sen nasıl doğum yapmış olabilirsin çok fitsin diyor” her şey iyi hoş. Ama çıplak aynaya bakmak istemiyorum inanılmaz moralim bozuluyor .
Şu çatlaklar ve karartılar için lazer gerçekten işe yarıyor mu?
O çatlaklar zamanla azalır mı yoksa artık çatladı gitti mi?Benim vucudum da öyle fazla kilom yok şuan bende 57 kiloyum ama üst bacağım 10 kilo fazlam var gibi duruyor karnım dediğin şekil tamamen aynı hiç çatlağım yoktu sezeryan sonrası dikiş etrafı hep çatlamış. Baya kilolu gibi hissediyorum kendimi hiç hoş değil
Ya gerçekten öyleTişörtle denemedim onuda deneyelim bakalımmanyak etti bu bebikolar bizi
Benim çatlakları buraya atmıştım doğumdan sonra mosmor ve sırtıma kadar oldu göğsümden genitale kadar uzunlamasına ve bir parmak genişliğinde birdeO çatlaklar zamanla azalır mı yoksa artık çatladı gitti mi?
O kadar ümitlendim ki ilk fırsatta deneyeceğimYine bir ebe önerisiyle giydiğim bir tişörtümü yatacağı yere seriyorum, yatırırken önce ayaklarını koyuyorum alttaki elimi çekiyorum. Diğer elim omuzlarının altındayken 1dakikaya yakın bekliyorum sonra yavaşça o elimi de çekiyorum. Birkaç gündür böyle deniyorum uyanmıyor
Rengi soluyor diye biliyorum ama gidiyor mu bilmiyorumO çatlaklar zamanla azalır mı yoksa artık çatladı gitti mi?
Çok çok geçmiş olsun. Bahsettiyseniz kaçırdım sanırım damar beni konusunu. İnşallah ilaçla iyileşecek bir durumdurÖzellikle son kısma o kadar katılıyorum ki. Lafım meclisten dışarı, kendimi eleştireyim sadece. İnsanoğlu nankör gerçekten. Emmiyor meme reddi var diye ağlanıp sızlanıyordum alnında damar beni diye bi illet çıktı, keşke sorun emmemesi olsaydı mamayla beslense de ilaç almasına gerek kalmasa der oldum. Sonuçta tok, ihtiyacı olanı alıyor diye. Huysuz, hep ağlıyor diyordum 8.hafta atağı geldi, meğer bebeğim ne kadar usluymuş, ne güzel uyuyormuş tek sorun gaz olsun önünde sonunda biter demeye başladım.
Allah gerçekten dermansız dert vermesin, bazen şükretmeyi bilmiyoruz
ne güzel anlattın benim bile oraya gidip yaşayasım geldiYa gerçekten öyleama onları da anlamak lazım düşünsene doğdukları andan beri mücadele ediyorlar. Anne karnında gaz derdi desen yok, açlık desen yok, ortam karanlık sıcak, hep bir sarılıp sarmalanma halindeler kolay mı doğmak
Dün gece 11 sularında yatırdım. Sabah 4'te aldım kucağıma tekrarO kadar ümitlendim ki ilk fırsatta deneyeceğimAllahım lütfen işe yarasın
Ben 48,5’dum hamileliğin başında şimdi 2-2,5 kg kaldı. Aynı şekilde kıyafetle fitim ama göbeğimin biraz daha toparlanması gerek. Geçenlerde yürüyüş yapmıştım o zaman epey katkısı oldu bence. Ufak egzersizle zaman içerisinde toparlarız diye düşünüyorum. Ancka kendine geliyor vücut.Ya kızlar gebelikte çok kilo almamama rağmen, şuan tüm kiloları verip 55 kilo olmama rağmen çıplak vücudum inanılmaz moralimi bozuyor aynaya bakmak dahi istemiyoeum. Aynı şeyi yaşayan var mıdikiş izi, göbekteki kahve uzun çizgi, yumuşamış karın ve alt karındaki berbat çatlaklar . Kıyafetlerim üzerimdeyken oh mis herkes” sen nasıl doğum yapmış olabilirsin çok fitsin diyor” her şey iyi hoş. Ama çıplak aynaya bakmak istemiyorum inanılmaz moralim bozuluyor .
Şu çatlaklar ve karartılar için lazer gerçekten işe yarıyor mu?
Normal canım, 6-7 saate kadar aç durabilirler diye biliyorum. 90 ml de yetiyorsa sorun yok. Uykuya ihtiyacı varsa bırak uyusunkızlar 2 aylık bebeğim var sabah akşam toplam 24 saat içinde 6 kez 90 ml formül mama içiyor bugün en son gece 3 te içti mama 6 saattir veriyorum asla ağzını açmıyor ağzına geleni de döküyor sizce bu normal mi 6 saat aç kalması ve 3-4 saatte bir anca acıkıyor bazen 5 saatti bile buluyor bunlar normal mi
Ben de aynıyım canım anlamıyorum sürekli emziriyorum, mama veriyorum. "Bu çocuk aç"tan başka bi şey bilmiyorum gerçektenYa aç olmadığını nasıl anlıyorsun ben anlamıyorum o yüzden sürekli emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?