2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
"Kaçmıyoruz, buradayız" Harika bir son cümle. Aynen arkadaşım, önce bir uykumuzu alalım da ihtiyaçlar hiyerarşisinde öbürüne de sıra gelir elbet
Evet evet, bi de benim dikişim falan hala acıyor. Kanamam bile yeni bitti sayılır, akıntı şeklinde geliyodu. Aile içi dinamikle alakalı bu heralde bi de. Eksiklik hissetmiyoruz biz, en azından şimdilik. Allahını seven üstümüze pike atsın da uyuyalım

Çok şükür canım benim. Beslemenin her türlüsü zor.
Bi de diğer mesajını da gördüm, beni de annem emzirmemiş. Çok soğan yemiştim ondan heralde sütüm acıdı emmedin dedi. Eş ailesiyle yaşamasına rağmen dediğin gibi büyük bir zorbalığa da maruz kalmamış. Kardeşimi de 15 ay emzirmiş ve ben hayal meyal hatırlıyorum ki herkes "kes memeden" diyodu. Daha 15 aylıkmış bebe eskiden ne süt sağmak ne bu kadar çeşitli mamalar varmış üstelik. Tamam turp gibiyim diyemem ama büyüdüm bi şekilde.

Oğlumu da mesela 2,5 yaşına kadar emzirdim ve bağışıklığı o kadar düşük ki. Onun da anne sütüyle bi alakası olduğunu düşünmüyorum.

Geçen gün eşim diyor, biz ne kadar organik besleniyoruz ki senin sütün organik olsun, soluduğumuz hava bile eski hava değil. Haklı bence de.

not: süt takıntısı olan ben, herkese sütü kafana takma diyorum ben hepimiz adına fazlasıyla takıyorum bakın arkadaşlar bu çocuklar aç aaaç aaaaaaçç

Komşun ben olsaydım asla böyle şeyler düşünmezdin mesela ay bu 4 gün oldu aynı tişörtle, yüzünü yıkadı mı acaba, saçı başı dağınık valla ben kendime ne güzel bakıyorum falan derdin sırf moral olmak için böyle geziyorum

Saç boyatma değil de şükür tırnaklarımı yaptırdım dün eşimle feci kapışmıştık, hatasını fark etmiş olacak dün sabah "Çok bunaldın sen, hadi hazırlan da seni bir yerlere götüreyim." dedi. Dedim, tamam beni kuaföre görür iki biberon süt hazırladım bıraktım ikisini arabada, tırnaklar bitti baktım mesaj yok arama yok ses yok, hemen, dedim kuaföre, hemen beni cilt bakımına alın Başka türlü olacağı yoktu

Ben çok kilo aldım veremedim de ama zamanla artık. Aynaya ben de bakınca öyle enerjim düşse de odaklanmak istemiyorum

Ben kendim boyadım 2-3 kere kızları uyutup hep gece yaparım bu işi ama tabi siz kuaföre gidiosanız sağıp gitmeniz lazım bırakabilcek biri varsa, saat bası emmek istesede (benimki de öyle) bi şekilde oyalanıyor baskasında kucakta toklugundan emin olunca. Benim kucagımdayken direk aranmaya baslıo huzursuzlanıo emmek istiyo yani ama baskasında gezio rahatca

Şuan bende öyle uyutuyorum

Üstümde kusmuklu atletle duruyorum sabahtan beri normal komşulara ihtiyacım var bunlar moralimi bozuyor

Hemen benim adamla bir bahane bulup kavga etmem lazım kim koydu o gözünün üstüne kaşını diyim dur

Tüm boya değil balyaj yaptırmış 2-3 saat sürer
Aynen benimkide öyle ben=meme başka bir şey gelmiyor aklına

Kızlar dun bebeğime rota virüsü aşısının ilk dozu yapıldı. Bugün inanılmaz huzursuz ve neredeyse hiç uyumadı. Böyle bir yandan etkiyle karşılaştıniz mi? Kac gun sürdü bu huzursuzluk durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…