Evet evet, bi de benim dikişim falan hala acıyor. Kanamam bile yeni bitti sayılır, akıntı şeklinde geliyodu. Aile içi dinamikle alakalı bu heralde bi de. Eksiklik hissetmiyoruz biz, en azından şimdilik. Allahını seven üstümüze pike atsın da uyuyalım"Kaçmıyoruz, buradayız"Harika bir son cümle. Aynen arkadaşım, önce bir uykumuzu alalım da ihtiyaçlar hiyerarşisinde öbürüne de sıra gelir elbet
Çok şükür canım benim. Beslemenin her türlüsü zor.Arkadaşlar biz yine emmeden sağmaya döndük. Göğüs uçlarımda vazospazm oluyor. Yaşayan bilir, acısı içime oturuyor. Normal doğum yaptım da bu kadar canım yanmadıArtık en azından çocuğumun emme problemi olmadığını, memeyi doğru kavradığını, benim de doğru kavratabildiğimi biliyorum. Sanırım benim meme uçlarımda kişisel bir hassasiyet var. Üç gündür yine sağarak veriyorum ki sağmak da az can acıtmıyor ama doğrudan emzirmekten bir nebze iyidir. Çok şükür çocuğum keyifli, tok, mutlu, sağlıklı Çok şükür yetebiliyorum. Bakalım sürecimiz nasıl ilerleyecek
Ben de 4 haziranda dogum yaptımBende hala regl olmadım. Hemen olmak mı lazımmış bilmiyorum hiç4 haziranda doğum yapmıştım.
O çocuk aç aç, emzir onu annesiYarım saat önce 15 dakika emen bebek aç değildir diye tahmin yürütüyorum
Komşun ben olsaydım asla böyle şeyler düşünmezdin meselaKızlar kuaföre gidip saç boyatan var mı? Sağlık için sormuyorum yanlış anlamayınkomşu benimle aynı zamanlarda doğum yaptı dün gördüm saçını boyatmış. Benim bebe saat başı emmek istiyor bu nası gitmiş saçını yaptırmış hayret ettim ve kendimi çok bakımsız buldum kaşımı bile alalı bir ay oldu sanki
Gözüm yok dahada iyi olsun kendini nası mutlu hissederse öyle olsunsadece yaşadığım hayatı sorguladım
Onlarda hep aç gibi alıyorlar napalımBen de aynıyım canım anlamıyorum sürekli emziriyorum, mama veriyorum. "Bu çocuk aç"tan başka bi şey bilmiyorum gerçektenkendimden sıkıldım
Sizin bebiş benimkinden büyük sanırım onunda etkisi vardır belki ama umarım benimde aynı olurDün gece 11 sularında yatırdım. Sabah 4'te aldım kucağıma tekrarher bebek farklı ama umarım işe yarar sizde de
Saç boyatma değil de şükür tırnaklarımı yaptırdım dünKızlar kuaföre gidip saç boyatan var mı? Sağlık için sormuyorum yanlış anlamayınkomşu benimle aynı zamanlarda doğum yaptı dün gördüm saçını boyatmış. Benim bebe saat başı emmek istiyor bu nası gitmiş saçını yaptırmış hayret ettim ve kendimi çok bakımsız buldum kaşımı bile alalı bir ay oldu sanki
Gözüm yok dahada iyi olsun kendini nası mutlu hissederse öyle olsunsadece yaşadığım hayatı sorguladım
Böyle bir eşikten geçmiş gibi olduk biz, tişörtü koymamla aynı güne tekabül ettiSizin bebiş benimkinden büyük sanırım onunda etkisi vardır belki ama umarım benimde aynı olur
Ben çok kilo aldım veremedim de ama zamanla artık. Aynaya ben de bakınca öyle enerjim düşse de odaklanmak istemiyorumYa kızlar gebelikte çok kilo almamama rağmen, şuan tüm kiloları verip 55 kilo olmama rağmen çıplak vücudum inanılmaz moralimi bozuyor aynaya bakmak dahi istemiyoeum. Aynı şeyi yaşayan var mıdikiş izi, göbekteki kahve uzun çizgi, yumuşamış karın ve alt karındaki berbat çatlaklar . Kıyafetlerim üzerimdeyken oh mis herkes” sen nasıl doğum yapmış olabilirsin çok fitsin diyor” her şey iyi hoş. Ama çıplak aynaya bakmak istemiyorum inanılmaz moralim bozuluyor .
Şu çatlaklar ve karartılar için lazer gerçekten işe yarıyor mu?
Ben kendim boyadım 2-3 kere kızları uyutupKızlar kuaföre gidip saç boyatan var mı? Sağlık için sormuyorum yanlış anlamayınkomşu benimle aynı zamanlarda doğum yaptı dün gördüm saçını boyatmış. Benim bebe saat başı emmek istiyor bu nası gitmiş saçını yaptırmış hayret ettim ve kendimi çok bakımsız buldum kaşımı bile alalı bir ay oldu sanki
Şuan bende öyle uyutuyorumÇok nadir kucağımda sallayarak uyutuyorum bazen omzumda uyuyakalıyorama sonu hep aynı yatağa koyar koymaz uyanıyor bazen üstümden kaldırmıyorum yüz üstü yatıyor bende öyle uyuyorum sırf uyanmasın diye korkudan
Üstümde kusmuklu atletle duruyorum sabahtan beriKomşun ben olsaydım asla böyle şeyler düşünmezdin meselaay bu 4 gün oldu aynı tişörtle, yüzünü yıkadı mı acaba, saçı başı dağınık valla ben kendime ne güzel bakıyorum falan derdin sırf moral olmak için böyle geziyorum
Hemen benim adamla bir bahane bulup kavga etmem lazımSaç boyatma değil de şükür tırnaklarımı yaptırdım düneşimle feci kapışmıştık, hatasını fark etmiş olacak dün sabah "Çok bunaldın sen, hadi hazırlan da seni bir yerlere götüreyim." dedi. Dedim, tamam beni kuaföre görür iki biberon süt hazırladım bıraktım ikisini arabada, tırnaklar bitti baktım mesaj yok arama yok ses yok, hemen, dedim kuaföre, hemen beni cilt bakımına alın Başka türlü olacağı yoktu
Tüm boya değil balyaj yaptırmışBen kendim boyadım 2-3 kere kızları uyutuphep gece yaparım bu işi ama tabi siz kuaföre gidiosanız sağıp gitmeniz lazım bırakabilcek biri varsa, saat bası emmek istesede (benimki de öyle) bi şekilde oyalanıyor baskasında kucakta toklugundan emin olunca. Benim kucagımdayken direk aranmaya baslıo huzursuzlanıo emmek istiyo yani ama baskasında gezio rahatca
Seninki uyanmaz umarımŞuan bende öyle uyutuyorum
Çalışıyorsa: sen hep dışardasın, ben evdeyim olmaz böyle diye başlayabilirsin cümleyeHemen benim adamla bir bahane bulup kavga etmem lazımkim koydu o gözünün üstüne kaşını diyim dur
Evde ya dün arkadaşlarıyla buluşmaya gitmişti beni tek bıraktın çocukla diyimÇalışıyorsa: sen hep dışardasın, ben evdeyim olmaz böyle diye başlayabilirsin cümleye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?