Aslında hem duygusal hem fiziksel bi yalnızlıktan bahsettimAy bu yazdıgınızı bir ben mi yanlıs anladım herkes dogru anlamıs gibi geldiben duygusal dan bahsettim aslında
İnşallah canım teşekkürlerGece mesaimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun kızlar
Anladım, teşekkür ederim. Bakalım bende regl olunca hemen aradan çıkarmak istiyorum. Yarın kontrolümde hallettirmek istiyorum hemenMerhaba ben bakırlı taktırdım taktıktan sonra 4 5 saat ağrı oldu adet ağrısı gibi ama parolla geçer kanama oldu bir de 2 gün geçti
Valla ben Allah tan bunun bir atak olduğunu duymuştum daha önce de o yüzden baya sabırla ilerledim hep kendime o şu an kendi dünyasında çok büyük değişimler yaşıyor çok zorlanıyo ve böyle sonuçları oluyor, gecicek bu bi süreç az kaldı diye söyledim . Onunla da hep konuştum sakin ol annecim büyüme dönemindesin her şey senin için çok cabukn değişiyor farkındayım ama biz senin yanındayız , güvendesin,sakin ol falan gibi şeyler söyledim ona sürekli. Sabırlı ol arkadaşım zor bi süreç bazı bebekler daha kolay bazı bebekler biraz daha zor atlatıyormus umarım çabuk geçer, bizimkisi 4 5 gün aşırı yoğun sürdü hele cuma ve cumartesi günleri hiç uyumadi ve sürekli ağladıAynı şekilde, bununla nasıl başaçıkılır bilmiyorum gerçekten mumya gibiyiz mahvolduk gerçekten hiç uyumuyor hastaneye gitmeme ramak kaldı. Ateşi yok karnı tok gaz her zamanki gaz ne yapacaklar onu da bilmiyorum
Regl olmadan da takılabiliyor sanırım doğum sonrası serviks genişlediği içinAnladım, teşekkür ederim. Bakalım bende regl olunca hemen aradan çıkarmak istiyorum. Yarın kontrolümde hallettirmek istiyorum hemen
Benim için de hep yemek düşünmek bir derttir. Ama ben kahvaltıda daha zorlanıyorum ne yapsam diye çünkü çocuklar her gün bizim gibi haşlanmış yumurta yemeği kabul etmiyorlar. Ben de çocuklarla haftalık bir liste yapıp buzdolabının üstüne astım, oradan düşünmek kolay oluyor artık. 1 haftadır listeye uyuyoruz. Çocuklar da bana hatırlatıyor anne bugün tost yapacaksın der mesela kızım şimdi sabah uyanınca. Akşam yemekleri de mesela bugün Salı kıymalı yemek günüymüş, evdeki sebze durumuna göre ya biber dolması yaparım ya patates oturtma. Tabii ki her gün her gün sayfadaki yazılanları pişirmiyorum, eğer dünden bir yemek kalmamışsa fikir olsun diye bakıp yapıyorum. Genelde 2 günlük yemek yapmaya çalışıyorum ama bazen az artıyor o zaman ertesi gün öğlende çocuklara yediriyorum kalan yemeği. Aslında evde çocuk olmasa kek börek poğaça kurabiye asla pişirmem ama onlara da aktivite oluyor beraber giriyoruz mutfağa yoğuruyoruz çırpıyoruz vs. Liste fikir amaçlı bir liste, yoksa dediğim gibi her gün her gün bu kadar çok şeyi bir arada yapmıyorum tabii ki. Ya da aklıma başka bir yemek yapmak gelir onu yaparım aaa bugün illa kıymalı yemek yiyeceğiz diye bir zorunluluk yok tabii kiYoo bence linçlenmemeli hatta bende kaç kez söylemek istedim ama bebislerin derdi arasında senin düşündüğüne bak diyip vazgeçirdim kendimi
Bence paylaşırsak Süper olur burda akşama ne yemek var gurubunu takip ediyorum orda da kimse bişey paylaşmıyor son zamanlarda
Bebekle mı ilgileneyim ne yapacağımı mı düşüneyim diye geçiyor günlerim biseye karar versem her şekil yaparım ama aklıma bı turlu bisey gelmiyor
Hadi kızlar bence paylaşalım
Bende bu akşam salça soslu makarna ,yoğurt birde canım kabak kızartması istiyor bı tabakta kızartma yaparım
Çok güzel her gün uyulmasa bile takıldığında fikir oluyordur liste çocuklarda fikir veriyor ne güzelBenim için de hep yemek düşünmek bir derttir. Ama ben kahvaltıda daha zorlanıyorum ne yapsam diye çünkü çocuklar her gün bizim gibi haşlanmış yumurta yemeği kabul etmiyorlar. Ben de çocuklarla haftalık bir liste yapıp buzdolabının üstüne astım, oradan düşünmek kolay oluyor artık. 1 haftadır listeye uyuyoruz. Çocuklar da bana hatırlatıyor anne bugün tost yapacaksın der mesela kızım şimdi sabah uyanınca. Akşam yemekleri de mesela bugün Salı kıymalı yemek günüymüş, evdeki sebze durumuna göre ya biber dolması yaparım ya patates oturtma. Tabii ki her gün her gün sayfadaki yazılanları pişirmiyorum, eğer dünden bir yemek kalmamışsa fikir olsun diye bakıp yapıyorum. Genelde 2 günlük yemek yapmaya çalışıyorum ama bazen az artıyor o zaman ertesi gün öğlende çocuklara yediriyorum kalan yemeği. Aslında evde çocuk olmasa kek börek poğaça kurabiye asla pişirmem ama onlara da aktivite oluyor beraber giriyoruz mutfağa yoğuruyoruz çırpıyoruz vs. Liste fikir amaçlı bir liste, yoksa dediğim gibi her gün her gün bu kadar çok şeyi bir arada yapmıyorum tabii ki. Ya da aklıma başka bir yemek yapmak gelir onu yaparım aaa bugün illa kıymalı yemek yiyeceğiz diye bir zorunluluk yok tabii kive yaz olduğu için artık çorbayı akşam hiç içmiyoruz zaten, öğlen çocuklar için yapıyorum sadece.
Allah yardımcın olsun . Halledersin merak etme , umarım bebişinde güzelce uyur ve seni dinlendirirAy kızlar ben evime geldim dün akşam. Gece her zamanki gibi uyutmadı bebeğim ve bugün eşim 24 saatlik nöbete gitti yarın sabaha kadar tekim bana kolaylık dileyinn
Hala saf ve temiz kalmış olman çok tatlıAy bu yazdıgınızı bir ben mi yanlıs anladım herkes dogru anlamıs gibi geldiben duygusal dan bahsettim aslında
İnşallah teşekkür ederimm sanada herkese de allah kolaylık versinnAllah yardımcın olsun . Halledersin merak etme , umarım bebişinde güzelce uyur ve seni dinlendirirbende her sabah uyandığımda nasıl akşam olacakta eşim gelecek diyorum ama geçip gidşyor işte . Bazen zor bazen daha kolay ama geçiyor
Emzirenler genelde geç olur benim çevremdekiler 7-8 ayda oldu annem hariçKızlar ben hala regl olmadım. Geçen hafta kontrole gittiğimde doktor rahim toparlamis dedi ama regl olmak için fazlaca zaman geçmedi mi
Ben de olmadım. Emzirirken daha uzun sürede olamayabilirsiniz. Ben ilk doğumumda 1 sene sonra hastalanmıştım.Kızlar ben hala regl olmadım. Geçen hafta kontrole gittiğimde doktor rahim toparlamis dedi ama regl olmak için fazlaca zaman geçmedi mi
Ben henüz almadım alsam mı işe yarıyor mu doktor çok bir beklentiye girmeyin dedi sadece hafifletir biraz dediBiz kullanıyoruz
Allah kolaylık versin canım. Nasıl gidiyor?Ay kızlar ben evime geldim dün akşam. Gece her zamanki gibi uyutmadı bebeğim ve bugün eşim 24 saatlik nöbete gitti yarın sabaha kadar tekim bana kolaylık dileyinn
Emzirirken olmak da olmamak da normal. Ben 18-19 ay olmamıştımKızlar ben hala regl olmadım. Geçen hafta kontrole gittiğimde doktor rahim toparlamis dedi ama regl olmak için fazlaca zaman geçmedi mi
Teşekkür ederimmAllah kolaylık versin canım. Nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?