2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Uyumuyor bu bebe uyumuyor
Karnı tok altı temiz burnu açık uyutuyorum yataga bıraktığım gibi hiç uyumamışcasına gözleri kocaman açılıyor
Yarın tiroitlerim için kontrolüm var ve dişim kırılmıştı ona baktiracam erken kalkmam gerek ama bı türlü uyuyamıyoruz ki kalkalım pes ettim oturdum en iyisi uyumamak uyutmaya çalıştıkça ikimizde yorgun düştük

Çok zor Allah yardımcın olsun bizim kız da azıcık mama içiyor bırakıyor bizde bu sabah doktora gidiyoruz iki gündür kafayı yedik beslenmek istemiyor

Uyumama problemi bizim de gündüzleri var. Resmen 12 saat uyumuyor sonra akşam 10 gibi bayiliyor. Ataktan kaynaklanıyor olabilir mi?

Yatakta ağlamadan durabiliyorsa uyku saati geldi haydi diye uyutmak için zorlamayın. Ama uykuya geçemediği için ağlıyorsa o zaman evi karartma zamanını daha erkene çekmenizde fayda var.

Çok zor Allah yardımcın olsun bizim kız da azıcık mama içiyor bırakıyor bizde bu sabah doktora gidiyoruz iki gündür kafayı yedik beslenmek istemiyor
Şimdiden geçmiş olsun kuzuya götürün bı doktor fikri de almak iyi gelecektir bende hazır gitmişken oğlumu da gosterecem grip belirtileri ve ateşi 3 gün boyunca devam etti belki ondan uyumuyordur

Yatakta ağlamadan durabiliyorsa uyku saati geldi haydi diye uyutmak için zorlamayın. Ama uykuya geçemediği için ağlıyorsa o zaman evi karartma zamanını daha erkene çekmenizde fayda var.
Saat 20-21 arası ışıkları söndürüyoruz perde zaten karartma ki öğlen uykuları da olsun yarım saatlik uykularla 22 ye gelip sonra uyaniyor 2 ye kadar uyumuyor ama bu gece 5 i buldu uyumasi
Bazen ağlamadan duruyor ama olurda ben uzanirsam yada uyursam hemen mızmızlanıp eliyle vurmaya çalışıyor bazen de yatağa koyduğumu anladığı gibi çığlık atıyor kucağıma alınca uyuyor saat 5ten sonra ayağımda sallayarak uyutabildim 2 saat öyle dizimde bırakıp oturarak uyudum bende Her atakta huyu mu değişecek önceleri çok usluydu saatinde yatıp kalkıyordu yatagina koydugum gibi uyuması gerektiğini anlıyordu birde sünnet sonrası da değişti huyu biraz, içerde yanlız kaldı çok korkmuştu geldiğinde arada uykudayken korkmuş şekilde ağlayıp uyanıyor

Şimdiden geçmiş olsun kuzuya götürün bı doktor fikri de almak iyi gelecektir bende hazır gitmişken oğlumu da gosterecem grip belirtileri ve ateşi 3 gün boyunca devam etti belki ondan uyumuyordur
Oyyyy kıyamam yaaa evet biyeri ağrıyorsa o yüzden olabilir inşallah hemen iyi olur

Her atak her dis her hastalik her tatil huy degiscek maalesef nefes al ve ver yontemiyle ayakta durabiliriz bence saka bi yana belirli saatler ve duzen dort aydan sonra oturuyor uyku saatleri ondan once hep bozuluyor bir gun bir gune uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…