2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benimde öyle olduuu babasında ağlıyor aç diye alıp emziriyorum ama almıyor sadece bende susuyor. Ayakta dolaşırken boynuma gömülüyor hatta yalıyor beni resmen

Pazartesi tatile gideceğiz ve çok endişeliyim. Sanki hiç keyif yapamıycakmışım gibi geliyor bugün baktım bebiş 1 saat zor duruyor ya 1 saat sonunda emerek uyuyor ve sadece kucağımda koyduğum an uyanıyor. Tatil yerimiz otel muhafazakar o yönden emzirmem belki çok sıkıntılı olmazdı ama her türlü toplum içinde ve ortak alanlarda beni zorlayacak gibi geliyor hem psikolojik hem bedenen

Benim de komşum (kendisi doktor) 4. aydan sonra uykuları çok kötü bir hal alacak dedi müjde verir gibi. Gergin bekleyiş sürüyor
Yetiskin uykusuna gececekler, iyice dunyanin farkibda olacaklar ama daha duzenli de olacaklar. 2 saat uyaniklik sureisyle 4 uyku duzenimiz olacak. Buyuk oglum hep yarim saat uyuyup uyanirsi ama iste hic yoktan bir duzen 8-9 aylikken uzatabilmisitm uykularini.

Biz de haftaya gidecegiz, en azindan onumuze hazir yemek gelir, emzirme ortusuyle de emziririz, yapacak hicbir sey yok. Rahat oluyor ortuyle evet ev konforu degil.

Kızlar bugün bebitoyu Spa’ya götürdük. Baya keyif aldı. Eve gelip mışıl mışım uyudu rahatladı. Tavsiyedir

Canım en güzel mescitte emziriliyo, bi de kadınlar bölümü havuzunda, kadınlar plajı varsa orda da pek gören olmuyo ben kv nin yazlıgına gittim öyle de devre mülk ordan biliyorum. Korkma en fazla kucakta gezer babası gezdirsin mümkünse çünkü biz de koku oldukca emmek istiyolar durmuyolar kucakta. Denemeden bilemezsin nasıl olcak açık hava ortam değişikliği bebişede size de iyi gelir zor ama keyifli

Anladııım, teşekkür ederim. Çok yokmuş aralarında aynı sayılırlar. Bilge'nin maalesef böyle bir düzeni yok, hani şu saatte tam uyudu uyandı diyemiyorum. Uyuyo mesela, ağlıyo kucağıma alıyorum uyumaya devam ediyor, bi ara gözünü açıyor bakınıyor sonra geri uyuyor şimdi gözünü açınca uyandı sayarsam 3 dk falan uyanık kalıyor demem lazım, sonra geri dalıyor 6-7 dk sonra kucağımdan bırakıyorum tekrar gözünü açıp ağlıyor, tekrar alıp emziriyorum mesela, gözü açık. Ay yazarken yoruldum bu böyle devam ediyor. Hani öyle hah uyudu 45 dk 1 saat, tamam uyandı şimdi 1 saat uyanık diyebileceğim bi durum olmuyor bizde. İnşallah zamanla düzene girecek, inanıyor, inanmak istiyorum
1 ekimi bekliyorum, bence daha iyi olcak

Ama seni dinliycem, yapay zekaya da bi soracağım bakalım

45 dk idi bizimde dürtme yöntemiyle allahım uyanmasın diye dua ede ede öff delilik ya şimdi takip bile etmiyorum kac dk uyudu naptı

Benimde öyle olduuu babasında ağlıyor aç diye alıp emziriyorum ama almıyor sadece bende susuyor. Ayakta dolaşırken boynuma gömülüyor hatta yalıyor beni resmen
Benimki de öyle ve daha aşıları olmadı bile. Meme emmese de yine de bende duruyor

Ben izin veriyorum canım, bi noktada rahatlamaya ihtiyaç duyuyor. Sonuçta anne karnında da emiyorlardı ama zaten uzun uzun emmiyor, o zaman çekerdim sanırım. Max 30 saniye falan emiyor
Benimki çok iştahlı emiyor biraz izin veriyorum ama sonra çekiyorum.

Boşver canım. Evde yorulacağına tatilde yorul

Bana şehir dışından arkadaşım gelecekti üniversite yıllarından arkadaş. Yaşadığım şehirde de bir yakın arkadaşım var sık görüşemesek de yakınız. Üçümüz görüşürüz yani. Sen bi şey yapma dedi bana. Nöbet çıkışı uykusuz geldş bir de hazırlık yapmış biraz, birazını da dışardan almış. Çayı da koydular gelince kattılar. Bende bebişi uyutup geldim yanlarına hazır sofraya oturdum. Artanları da buzluğa atıp gitti. Allah razı olsun dedim. Ben bunu ölsem unutmam hepimizin hayatında böyle insanlar olsun inş. Eşimin ve benim iş arkadaşlarımız gelecek daha. Ev dandini. Bi tatlı yapıcam yeter diğerlerini hazır aldırmayı düşünşyorum bende. Zaten temizlikle haşatımız çıkıyor

Hep mi çok iştahlı emiyor, onu açlıktan yapıyor olabilir mi. Ya da elleri zaten bal bal nasıl emmesin güzelim
Acıkınca abartıyor evet ama tokken uykusu gelince de yapıyor emziği atıp yapıyor sıpa sonra tırnakları uzuyor kesmeye yetişemiyorum

Kızlar konulardan alakasız ama bir ara yemek muhabbeti olmultu. Akşama şunu deneyeceğim size de fikir olsun.

Benim bebeğim de gündüz uyumuyor. İnanılmaz uykusu var gözleri gidiyor ama asla gündüz uyumuyor. Bizimle yatıp kalkıyor vallahi ne yapmak lazım bilemedim.

Biz de haftaya gidecegiz, en azindan onumuze hazir yemek gelir, emzirme ortusuyle de emziririz, yapacak hicbir sey yok. Rahat oluyor ortuyle evet ev konforu degil.
Emzirme örtüsüyle 2 dir deniyorum emziremedim bi türlü ya. Aslında sorun örtü değilde içine giydiğim emzirme atletinden oldu. Tam açamadım memeyi böyle bi can hıraş uğraştım terledim stres oldum hiç rahat edemedim bebiş çok ağladı. İlkinde bu kadar acemi değildim sanki sütyen veya atlet ne kullanıyorsunuz? Evde aşırı rahat da dışarda da rahat olacak bi şey lazım.

Tatile gitmeyen de bi ben kaldım aranızda herhalde beni etkiliyorsunuz hanımlar. Bebeyle gidilebiliyormuş demek ki diyorum. okulların açılmasına da 2 hafta var. bakalım ne zaman patlarım

Kızlar bebeğiniz kafasını bir yöne ağırlıklı tutuyor mu sizin de? Benimki genelde sola yatırıyor. İşine gelince sağa da çeviriyor ama sol daha çok

Ya ben sıcak havalar diye boğuluyorum örtüyle umarım çok zorlamaz
İnşallah yaa umarım pozitif bir tatil hikayem olur

Boşver canım. Evde yorulacağına tatilde yorul
Çok güzel bir bakış açısıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…