Gece yola çıkmak bence daha avantajlı daha uzun uyuyorlar ve emdikten sonra gündüz gibi gezinmek istemiyor tekrar uykuya dalıyorlar. Bebekle gece yolculuğu tavsiye ederim. Ama biz en erken 4 aylıkken yapmıştık 11 saat yol.Bu benim de sormak istediğim bir şeydi. 6-7 saat sürüyor bizim de gitmek istediğimiz yol. Ben +5'i göze aldım ama varsa hayat kolaylaştıran bir taktiğiniz paylaşın hanımlar
Ben de anneme yaptırdım, içtik bakalım süt üzerinde etkisi ne olacakKızlar konulardan alakasız ama bir ara yemek muhabbeti olmultu. Akşama şunu deneyeceğim size de fikir olsun.
Verem aşısı için eğer illa yıkamak istiyorsanız aşı olan kolunu hiç ıslatmayın dedi bize hemşire.Teşekkür ederim Allah razı olsun canım
Chat abi ertesi gün yıkanabilir diyo internet 3 gün diyo hemsiremiz bişey demedi yıkama hakkında şimdi mesaj attım da cevap vereceğini hiç sanmıyorum
Bence buğday olduğu için sütü artırır ama nanesi az olursa daha iyi olur diye düşünüyorum zaten bütün tarifte 1 tatlı kaşığı var çok değil. Bol dereotlu yapılırsa süt coşar bence güzel tarifBen de anneme yaptırdım, içtik bakalım süt üzerinde etkisi ne olacakTeşekkürler tarif için
Ayy ne güzel bak, Allah gerçekten böyle arkadaş böyle misafir versin. Sağolsun benim komşularım da doğumdan geldiğimde baya yemek yapmışlardı, ben de onların iyiliklerini unutamam.Bana şehir dışından arkadaşım gelecekti üniversite yıllarından arkadaş. Yaşadığım şehirde de bir yakın arkadaşım var sık görüşemesek de yakınız. Üçümüz görüşürüz yani. Sen bi şey yapma dedi bana. Nöbet çıkışı uykusuz geldş bir de hazırlık yapmış biraz, birazını da dışardan almış. Çayı da koydular gelince kattılar. Bende bebişi uyutup geldim yanlarına hazır sofraya oturdum. Artanları da buzluğa atıp gitti. Allah razı olsun dedim. Ben bunu ölsem unutmamhepimizin hayatında böyle insanlar olsun inş. Eşimin ve benim iş arkadaşlarımız gelecek daha. Ev dandini. Bi tatlı yapıcam yeter diğerlerini hazır aldırmayı düşünşyorum bende. Zaten temizlikle haşatımız çıkıyor
Sen kendi yatağında yatırarak emzirsen, yanına uzansan öyle uyur mu seninki? Oğlum öyle uyurdu da kızım uyumuyor. Bilmiyorum belki biraz büyüyünce uyur öyleBenim bebeğim de gündüz uyumuyor. İnanılmaz uykusu var gözleri gidiyor ama asla gündüz uyumuyor. Bizimle yatıp kalkıyor vallahi ne yapmak lazım bilemedim.
Yok yok biz de gitmedik. Doktor haricinde evden çıkmadım, doktora da 3 kez gittik doğumdan beri. Kasım tatilinde annemlere gitmeyi düşünüyoruz, seneye yaza da tatile gideriz, kız da inşallah yürür eder daha kolay olur diye düşündük. Daha aşı olmamış bebeyle o kadar yol gözüm yemedi vallaTatile gitmeyen de bi ben kaldım aranızda herhaldebeni etkiliyorsunuz hanımlar. Bebeyle gidilebiliyormuş demek ki diyorum. okulların açılmasına da 2 hafta var. bakalım ne zaman patlarım
Siz niye aşı olmadınız aynı zamandı bizimkilerYok yok biz de gitmedik. Doktor haricinde evden çıkmadım, doktora da 3 kez gittik doğumdan beri. Kasım tatilinde annemlere gitmeyi düşünüyoruz, seneye yaza da tatile gideriz, kız da inşallah yürür eder daha kolay olur diye düşündük. Daha aşı olmamış bebeyle o kadar yol gözüm yemedi valla
Evet , ben hiç nane koydurmadım bolca dereotu koyduk. Nohut, mercimek de süt yapıyormuş. En kötü placebo etkisiyle artar diye düşünüyorum çok inandım çünküBence buğday olduğu için sütü artırır ama nanesi az olursa daha iyi olur diye düşünüyorum zaten bütün tarifte 1 tatlı kaşığı var çok değil. Bol dereotlu yapılırsa süt coşar bence güzel tarif
Uyuyor gibi oluyor duruyorum da yanında ama sonra kalkınca gözleri açılıyor.Sen kendi yatağında yatırarak emzirsen, yanına uzansan öyle uyur mu seninki? Oğlum öyle uyurdu da kızım uyumuyor. Bilmiyorum belki biraz büyüyünce uyur öyle
Normal dışarıda mı çıkmıyorsunuz ? Nasıl dayanıyorsunuzYok yok biz de gitmedik. Doktor haricinde evden çıkmadım, doktora da 3 kez gittik doğumdan beri. Kasım tatilinde annemlere gitmeyi düşünüyoruz, seneye yaza da tatile gideriz, kız da inşallah yürür eder daha kolay olur diye düşündük. Daha aşı olmamış bebeyle o kadar yol gözüm yemedi valla
İster istemez ıslanır ve saglikocagi hemşiresi cevap yazdı yarın yıka diye öyle yikamadim şuan savaşıyoruz kaç gündür yıkanmadığı için uyurken de uyandırıyor kendiniVerem aşısı için eğer illa yıkamak istiyorsanız aşı olan kolunu hiç ıslatmayın dedi bize hemşire.
Ne demek afiyetler olsun. Bizde dün bayılarak içtikBen de anneme yaptırdım, içtik bakalım süt üzerinde etkisi ne olacakTeşekkürler tarif için
Yapmadım da gelirlerse gelin pastası yapayım diye düşündüm. Üşenirsem ıslak keke dönerimAyy ne güzel bak, Allah gerçekten böyle arkadaş böyle misafir versin. Sağolsun benim komşularım da doğumdan geldiğimde baya yemek yapmışlardı, ben de onların iyiliklerini unutamam.
Bizim de iş arkadaşlarımız gelecek heralde, eylülü bekledi herkes bizde. Ne tatlısı yaptın sen? Ben de gelirlerse bi sütlü tatlı bi kek yapmayı düşünüyorum. Tuzlu bi şey aklıma gelmiyo pratik. Onu da dışardan börek alırım muhtemelen
İlk yaşayanlardansınız sanırım biz de kurbanlık koyun gibi bekliyoruz. Ne gibi değişiklikler gözlemliyorsunuz?Kızlar 12. Hafta atağı yaşayan var mı? Kaç gün sürer imdat
2 gündğe uykuya dalmakta inanılmaz zorlanıyor. Uyutmam 1 saat sürüyor ama uyanması 5 dk . Bıraktığım gibi 5 dk sonra uyanıyor. Sebepsiz yere bağıra çağıra ağlıyor. Kucaktan asla inmiyor yapıştı kaldı banaİlk yaşayanlardansınız sanırım biz de kurbanlık koyun gibi bekliyoruz. Ne gibi değişiklikler gözlemliyorsunuz?
Milföy arasına sucuk kaşar doğrayıp pişirmek de çok pratik oluyor. Benim eşim çok sevlyor arada yapıyorum. Fikir olsunAyy ne güzel bak, Allah gerçekten böyle arkadaş böyle misafir versin. Sağolsun benim komşularım da doğumdan geldiğimde baya yemek yapmışlardı, ben de onların iyiliklerini unutamam.
Bizim de iş arkadaşlarımız gelecek heralde, eylülü bekledi herkes bizde. Ne tatlısı yaptın sen? Ben de gelirlerse bi sütlü tatlı bi kek yapmayı düşünüyorum. Tuzlu bi şey aklıma gelmiyo pratik. Onu da dışardan börek alırım muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?