2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bu benim de sormak istediğim bir şeydi. 6-7 saat sürüyor bizim de gitmek istediğimiz yol. Ben +5'i göze aldım ama varsa hayat kolaylaştıran bir taktiğiniz paylaşın hanımlar
Gece yola çıkmak bence daha avantajlı daha uzun uyuyorlar ve emdikten sonra gündüz gibi gezinmek istemiyor tekrar uykuya dalıyorlar. Bebekle gece yolculuğu tavsiye ederim. Ama biz en erken 4 aylıkken yapmıştık 11 saat yol.

Güya yazlığa, tatile geldik. Eşimle gelmeden önce planlar yapıyoruz işte annemlere veririz biz yürüyüş yaparız, arabasına koyar turlarız vs ama istanbulda daha sosyaldim sanırım Hava 70 derece falan, gündüz bir şey yapılmıyor. Neşe her zamankinden daha aksi, kapının önüne bile çıkamadık ve dedede anneannede asla durmuyor yine ben sakinleştirmeye çalışırken buluyorum kendimi Bu ne zaman sona erecek? Gerçekten yardım dahi alamıyorum, kimsede durmuyor, idare edilmiyor

Teşekkür ederim Allah razı olsun canım
Chat abi ertesi gün yıkanabilir diyo internet 3 gün diyo hemsiremiz bişey demedi yıkama hakkında şimdi mesaj attım da cevap vereceğini hiç sanmıyorum
Verem aşısı için eğer illa yıkamak istiyorsanız aşı olan kolunu hiç ıslatmayın dedi bize hemşire.

Ben de anneme yaptırdım, içtik bakalım süt üzerinde etkisi ne olacak Teşekkürler tarif için
Bence buğday olduğu için sütü artırır ama nanesi az olursa daha iyi olur diye düşünüyorum zaten bütün tarifte 1 tatlı kaşığı var çok değil. Bol dereotlu yapılırsa süt coşar bence güzel tarif

Ayy ne güzel bak, Allah gerçekten böyle arkadaş böyle misafir versin. Sağolsun benim komşularım da doğumdan geldiğimde baya yemek yapmışlardı, ben de onların iyiliklerini unutamam.
Bizim de iş arkadaşlarımız gelecek heralde, eylülü bekledi herkes bizde. Ne tatlısı yaptın sen? Ben de gelirlerse bi sütlü tatlı bi kek yapmayı düşünüyorum. Tuzlu bi şey aklıma gelmiyo pratik. Onu da dışardan börek alırım muhtemelen

Benim bebeğim de gündüz uyumuyor. İnanılmaz uykusu var gözleri gidiyor ama asla gündüz uyumuyor. Bizimle yatıp kalkıyor vallahi ne yapmak lazım bilemedim.
Sen kendi yatağında yatırarak emzirsen, yanına uzansan öyle uyur mu seninki? Oğlum öyle uyurdu da kızım uyumuyor. Bilmiyorum belki biraz büyüyünce uyur öyle

Tatile gitmeyen de bi ben kaldım aranızda herhalde beni etkiliyorsunuz hanımlar. Bebeyle gidilebiliyormuş demek ki diyorum. okulların açılmasına da 2 hafta var. bakalım ne zaman patlarım
Yok yok biz de gitmedik. Doktor haricinde evden çıkmadım, doktora da 3 kez gittik doğumdan beri. Kasım tatilinde annemlere gitmeyi düşünüyoruz, seneye yaza da tatile gideriz, kız da inşallah yürür eder daha kolay olur diye düşündük. Daha aşı olmamış bebeyle o kadar yol gözüm yemedi valla

Siz niye aşı olmadınız aynı zamandı bizimkiler

Evet , ben hiç nane koydurmadım bolca dereotu koyduk. Nohut, mercimek de süt yapıyormuş. En kötü placebo etkisiyle artar diye düşünüyorum çok inandım çünkü

Kızlar bebek kitapları için önerisi olan var mı? Şöyle sosyal medyada herkesin reklam amacıyla paylaştıklaro değil de gerçekten bebeğe faydası olacak , araştırarak deneyimleyerek faydasını gördüğünüz kitap öneriniz varsa çol sevinirim

Normal dışarıda mı çıkmıyorsunuz ? Nasıl dayanıyorsunuz

Verem aşısı için eğer illa yıkamak istiyorsanız aşı olan kolunu hiç ıslatmayın dedi bize hemşire.
İster istemez ıslanır ve saglikocagi hemşiresi cevap yazdı yarın yıka diye öyle yikamadim şuan savaşıyoruz kaç gündür yıkanmadığı için uyurken de uyandırıyor kendini artık derdimizi cekcez yarına kadar hastane dönüşü yıkarım

Yapmadım da gelirlerse gelin pastası yapayım diye düşündüm. Üşenirsem ıslak keke dönerim Filedeki hazır kurabiye hamurundan kurabiye yaparım. Birde çiğ köfte aldırırım dışardan belki. Bi de bi poğaça tarifim var çok basit. Ben mayalılar konusunda iyi değilim malesef. Birde pratik olmuyor bebeyle bşr de onu bekle mayalansın falan. Zaten bi denedim beceremedim geçenlerde, bebiş ağladı yarım kaldı. Maya çlı hamur sıcaktan mahvoldu. Bu kabartma tozuyla. Birde dereotlu süt de yapıyor buzluğa atmıştım ama bitmek üzere dayanamadım kendim yedim arada tarifi bırakıyorum
Mayasız Çok Kabaran Yumuşacık Poğaçam Mayasız Çok Kabaran Yumuşacık Poğaçam - Nefis Yemek Tarifleri

İlk yaşayanlardansınız sanırım biz de kurbanlık koyun gibi bekliyoruz. Ne gibi değişiklikler gözlemliyorsunuz?
2 gündğe uykuya dalmakta inanılmaz zorlanıyor. Uyutmam 1 saat sürüyor ama uyanması 5 dk . Bıraktığım gibi 5 dk sonra uyanıyor. Sebepsiz yere bağıra çağıra ağlıyor. Kucaktan asla inmiyor yapıştı kaldı bana normalde akşam 8-9 gibi en geç uyurdu son 1 aydır güzel bir uyku rutinimiz vardı geceleri. Ama iki gündür gece 10 a kadar her tuşa basıyoruz uyuması içşn. Çıt sesine uyandıpı için kapı pencere kapatıp tüm ışıkları söndürüp evde sessiz sinema oynuyoruz

Milföy arasına sucuk kaşar doğrayıp pişirmek de çok pratik oluyor. Benim eşim çok sevlyor arada yapıyorum. Fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…