- 4 Mart 2025
- 1.324
- 1.726
- 48
DayanamıyorumNormal dışarıda mı çıkmıyorsunuz ? Nasıl dayanıyorsunuz
Uyumuyorlar bacım uyumuyorlarUyuyor gibi oluyor duruyorum da yanında ama sonra kalkınca gözleri açılıyor.
Güzelmiş de, mahlepsiz olsa olur mu sence. Hiç kullanmadığım bi şey çünkü, almıyorum o yüzdenYapmadım da gelirlerse gelin pastası yapayım diye düşündüm. Üşenirsem ıslak keke dönerimFiledeki hazır kurabiye hamurundan kurabiye yaparım. Birde çiğ köfte aldırırım dışardan belki. Bi de bi poğaça tarifim var çok basit. Ben mayalılar konusunda iyi değilim malesef. Birde pratik olmuyor bebeyle bşr de onu bekle mayalansın falan. Zaten bi denedim beceremedim geçenlerde, bebiş ağladı yarım kaldı. Maya çlı hamur sıcaktan mahvoldu. Bu kabartma tozuyla. Birde dereotlu süt de yapıyor buzluğa atmıştım ama bitmek üzere dayanamadım kendim yedim arada tarifi bırakıyorum
Mayasız Çok Kabaran Yumuşacık Poğaçam Mayasız Çok Kabaran Yumuşacık Poğaçam - Nefis Yemek Tarifleri
Bende koymuyorumGüzelmiş de, mahlepsiz olsa olur mu sence. Hiç kullanmadığım bi şey çünkü, almıyorum o yüzden
Uyanıklık süresini kaçırınca çok zor oluyor uyutmak. Ozellikle haftasonları evde yalnızken oğlumun sesinden vs uyutamıyorum ve sonra asla uyumuyor: haftaiçleri ise daha sakin sürekli olmasa da bazen uyuyorUyumuyorlar bacım uyumuyorlarformülü bulan yazsın
Çok teşekkür ederim hepsine bakacağımSincap Kitap'ın tüm kitaplarını tavsiye ederim. Şu an hiçbirini anlamazlar ama ilerleyen dönemde 'ne sorsan bilir' serisi var kocaman kitaplar onlar güzel. Aaa bi de şey, aldım ben de, yine ileri aylarda ama minik kütüphanem diye bi serisi. İçinde 9 kitap, minik kitaplar böyle. Oğlum çok seviyodu onları, kalın sayfalı tabii. Şimdi yine aldım onlardan. Pearson yayınlarının bi serisi var, böyle 6 aydan itibaren okumuştum ben. Örneğin 'minik koala ağacını arıyor.' 'Minik kuş şarkısını arıyor' (aşırı sevimli hikayeler) Bi de eolo yayınlarının yine güzel kitapları oluyor. 1,5 yaş sonrası için başka yayınevleri öneririm yine. Pearson yayınevini severim
7 eylülde son adetimi görmüştüm . Nasıl olsa bu ayda tutmamıştır diyip (9. Ayımda gebe kaldım) kamp vs yapıp dağ tepe koşturmuştum eylül ayındaBu arada Eylül yaklaşıyor. Son adetlerimizi görüp gebe kalmamızın üzerinden hemen hemen bir yıl geçmiş hanımlarNeler atlattık... Ben sanırım kendime şefkat göstermek için epey çabalıyorum bu akşam
Hm’den çok memnunum kesinlikle ben de öneririmkızlar h&m nin şu bebek zıbınlarından alın yumuşacık mis gibi . Biraz da tavsiyeler
Milföy pek almıyoruz, alalım güzel fikir teşekkür ederimMilföy arasına sucuk kaşar doğrayıp pişirmek de çok pratik oluyor. Benim eşim çok sevlyor arada yapıyorum. Fikir olsun
Uyanıklık süresini kaçırınca çok zor oluyor uyutmak. Ozellikle haftasonları evde yalnızken oğlumun sesinden vs uyutamıyorum ve sonra asla uyumuyor: haftaiçleri ise daha sakin sürekli olmasa da bazen uyuyor
Ben de kullanıyorum çok memnunum. Bunlar da güzel, anvelop olanlar çok kullanışlı oluyorkızlar h&m nin şu bebek zıbınlarından alın yumuşacık mis gibi . Biraz da tavsiyeler
Allah allah. Ben rotayı yaptırdım 1 hafta sonrada verem aşısı. Ne özel hastanedeki doktorumuz ne sağlık ocağı hemşiresi öyle bir bilgi vermedi bize. Özellikle de sordum üst üste yapılması sorun yaratır mı diye iki tarafta hayır dediKızlar Bilge kuşum da aşı oldu.
Rota için sordum, verem de o da canlı aşı olduğu için aradan 28 gün geçmesi gerekiyormuş ya da aynı gün olması gerekliymiş. Ben 2-3 eylül gibi rota yaptıracaktım hemşire olmaz dedi. Yine 23-24 eylülü bulması gerekliymiş. 3 ayı geçmiş oluyor dedim ama sorun olmaz dedi. Sanırım 3,5 aya kadar yapılıyor rota
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?