2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Aylardır ne çok şey konuştuk değil mi Az önce onu fark ettim. Bebeklerin suyunu, hareketlerini, yok efendim şeker yüklemelerini konuşuyorduk. Sonra doğumlar başladı, patır patır elendik. Derken emzir(eme)me hikayeleri... En son aşılara geçtik sanırım. Bakalım bizi daha neler bekliyor... Bugün anneliğin ay ay hallerine dair bir şey okudum. Diyor ki 24. aya kadar gezme tozma hikaye, öncesi hep inişli çıkışlı bir endişe, depresyon ve kaygı yolculuğu. Biraz içim darlanmadı değil. Umarım bunu çürüten hikayelerimiz olur

Bu arada Eylül yaklaşıyor. Son adetlerimizi görüp gebe kalmamızın üzerinden hemen hemen bir yıl geçmiş hanımlar Neler atlattık... Ben sanırım kendime şefkat göstermek için epey çabalıyorum bu akşam

Güzelmiş de, mahlepsiz olsa olur mu sence. Hiç kullanmadığım bi şey çünkü, almıyorum o yüzden

Güzelmiş de, mahlepsiz olsa olur mu sence. Hiç kullanmadığım bi şey çünkü, almıyorum o yüzden
Bende koymuyorum aslında mahlep çok güzel bi aroma veriyor ama pahalı biraz. Birde ben karbonat da koymuyorum acılık veriyor sevmiyorum. Kabartma tozunu da azaltabilirsin biraz. 2 paket çok bence. Birebir uymuyorum tarife ben.

Uyumuyorlar bacım uyumuyorlar formülü bulan yazsın
Uyanıklık süresini kaçırınca çok zor oluyor uyutmak. Ozellikle haftasonları evde yalnızken oğlumun sesinden vs uyutamıyorum ve sonra asla uyumuyor: haftaiçleri ise daha sakin sürekli olmasa da bazen uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…