2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Yazdıklarınızın aynısını bizde yaşıyoruz, yalnız değilsiniz, gece 4 de kalkıyor, kaçta uğurda sabaha kadar ya beşik sallıyorum ya da ayakta sallıyorum, bıraktığım anda uyanıyorve ağlıyor, 10 Haziran doğumlu bebeğim umarım gececek

Bütün bebekler aynı anda bozulmuş olamaz Sanırım gerçekten bir süreçten geçiyoruz. Benim bebeğim de 13 Haziran doğumlu. İnşallah tez zamanda biter, en korktuğum bu 4.ay uyku gerilemesiydi zaten

9da gece uykusunu öper başıma koyarım sahiden Allah bize sabır versin ya artık sinirlenmeye başladım ister istemez

Gündüz uykularının normali bu diye düşünütorum bende . Benim bebeğimde gün içinde 4 kez 40-50 dı civarı uyuyor . 2 saat uyanıklık kuralını uyguluyorum bende

Yarın bizde 4. Ay sağlık ocağı aşılarını vuracağız biraz gecikmeli oldu . yorumları okuduktan sonra bir tırstım ama korkunun ecele faydası yok olalım bakalım

Buzdolabının üstüne takılan magnetli tahtalardan aldım ben de Çamaşırı as, sağlık ocağını ara, Cuma nüfusta randevu gibi notlarla dolu şu an üstü

Evet zaten dişlerim de teker teker gidiyor. Kemiklerimizde de sıkıntı oluşuyor. Var mı kullandığınız bir kalsiyum, ben de alayım. Doktora mı sorup yazdırmak lazım.
En büyük korkumdur. Annem kardeşimi doğurduktan sonra bütün dişlerini kaybetti. Bayağı gözümüzün önünde kadıncağız dişsiz kaldı. Çok genç bir yaşta alt üst takma diş yaptırmak zorunda kaldı. Gebeliğinde ve lohusalığında doğru düzgün kalsiyum almadığı içinmiş. Sırf peynirin yoğurdun kalsiyumundan ne olacak tabii... Neyse ki bizler kırk çeşit takviye alıyoruz, aman bırakmayalım. Ben ayrı bir kalsiyum almıyorum, Elenatal'de var. Çocuk doktorumuza sorarım ama hepimiz için

Benzer durumlar yaşıyoruz. Bizim de gündüzümüzde sıkıntı pek yok ama geceleri şov yapıyor Derin uyuyamadığını hissediyorum, şöyle kendini tamamen uykuya bırakamıyor gibi. Emziriyorum hemen, normalde emip uyuması gerekirken oyuna geçiyor Beni güldürmeye çalışıyor güzel suratıyla Ayy bu çocuk benim kalbim ya bak kızamıyorum hiç canım yavrum Gidip bir öpeyim

Hadi gözünüz aydın Kaka bizim 4. ayımızın en büyük olayıydı. 10 gün yapamadı. Probiyotik verdik hemen düzene girdi, şimdi çatır çatır yapıyor Korkmayın ondan, aşıları atlatmayı kutlayın

Dün zaten aldım dışarı çıkardım. Arkadaşımın bebeği de 10 Mayıs doğumlu birlikte arabalarda gezdirdik. 2 saate yakın dışarıdaydık hep uyudular. Bundan sonra daha sık çıkartacağız evde sürekli kucak istiyor. Bebek arabasında gıkı çıkmıyor

Uyku bozulmaları aşıdan sonra mı oldu
Biz 4.5 aylığız pazartesi günü aşı oldu ondan sonra gecelerimiz kabus gibi sürekli emmek istiyor
Çok güzel bir düzenimiz vardı 9 da yatarda 12-1 gibi de emmek icin kalkardı bir de sabah 4.5 gibi kalkardı emmeye hiç ağlamazdı
Pazartesinden beri gözleri kapalı ağlıyor sürekli emmek istiyor sizin de öyle mi?

Ahahah durduk yere aşka geldik yine Özetle; çok zor ama bir gülüşü yetiyor diye kapatıyoruz

Bizimki aşıdan sonra oldu. Böyle gözleri kapalı inliyor ama ne için belli değil. Bir şey istiyor ama anlatamıyor gibiydi. Belkide aşıya denk geldi. Şimdi düzeldi ama iyi

Bizimki aşıdan sonra oldu. Böyle gözleri kapalı inliyor ama ne için belli değil. Bir şey istiyor ama anlatamıyor gibiydi. Belkide aşıya denk geldi. Şimdi düzeldi ama iyi

Aynı şekildeyiz şuanda uyanmıyor gözleri kapalı ya inliyor ya ağlıyor
Hiç sesini duymazdık gece
Ay ins bizde düzeliriz

Aynı şekildeyiz şuanda uyanmıyor gözleri kapalı ya inliyor ya ağlıyor
Hiç sesini duymazdık gece
Ay ins bizde düzeliriz
Düzelir düzelir. 2-3 gün sürdü bizde de. Bizimki de öyle oldu geçti şükür. Darısı size olsun. Ama asla 2. Ay aşıları gibi olmadı 4. Ay aşıları bizde daha yoğundu. Ateş yok gözüküyor ateş ölçerde ama ateşi var gibi. Mızmız sürekli kucak ve meme isteme. Ayarları bozuldu çocuğumun ama dediğim gibi geçti gitti.

Bizimde demir ilacı kabızlık yaptı. Günde 3-4 kez kaka yapam bebeğim 2 gündüe kaka yapmıyor

Mevsimiyken tüm arkadaşlarımla paylaşmış olayım, inşallah gerek kalmaz

Eklentiler

• IMG_3330.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 7

Moral oldu bana da çok teşekkür ederim Bu gece 4. gecemiz olacak insallah gecmistir
Çok geçmiş olsun size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…