Yazdıklarınızın aynısını bizde yaşıyoruz, yalnız değilsiniz, gece 4 de kalkıyor, kaçta uğurda sabaha kadar ya beşik sallıyorum ya da ayakta sallıyorum, bıraktığım anda uyanıyorve ağlıyor, 10 Haziran doğumlu bebeğim umarım gececekBütün gece boğuşuyoruz gerçekten yarım saatte bir uyandı en son pes ettim kalktık şu an. Ataktandır diye inanmak istiyorum geçici olduğunu bileyim yeter psikolojim bozuldu gece olsun istemiyorum :/ Gündüz uykuları nasıl Miray ın?
Bütün bebekler aynı anda bozulmuş olamazYazdıklarınızın aynısını bizde yaşıyoruz, yalnız değilsiniz, gece 4 de kalkıyor, kaçta uğurda sabaha kadar ya beşik sallıyorum ya da ayakta sallıyorum, bıraktığım anda uyanıyorve ağlıyor, 10 Haziran doğumlu bebeğim umarım gececek
9da gece uykusunu öper başıma koyarım sahidenBenimkinin de öyle gündüz uykuları etkilenmedi yani bi kaç gündür emerek uyuyor ama yine aynı süre uyuyor ama geceleri de asla uyumuyor emziriyorum sallıyorum yok yani hiç uyuyamıyorum 3 gündür aşırı arttı buBu arada gece uykusuna geçmeyi yazmıştın bende 8 olmadan başlasam bile 9 a doğru tam uyuyor 9 dan önce uyursa 5-10 dk sonra uyanıyor illa 9 da geçiyor uykuya oda çok uzun değil zaten de yani 1.5 saat en fazla
Gündüz uykularının normali bu diye düşünütorum bende . Benim bebeğimde gün içinde 4 kez 40-50 dı civarı uyuyor . 2 saat uyanıklık kuralını uyguluyorum bendeAynı şekilde gündüz uykuları önceki gibi ama gece asla derin uykuya geçemiyor. Mecburen çok sağlıksız yöntemler deniyoruz çarşaf, meme çünkü benim bebeğim başından beri ayakta sallanmayı da kabul etmedi. Hep böyle gidecek diye çok korkuyorum
bizim de gündüz uykuları öyle normali bu sanırım toplam max 3,5 -4 saat uyumaları gerek. Gece uykuları her geçen gün daha berbat bu çocuk en gazlı dönemlerinde böyle değildi inşallah ataktır diye dua ediyorum resmen :/
Buzdolabının üstüne takılan magnetli tahtalardan aldım ben deBeyin sisiyle ilgisi yok ama emziriyorsanız kalsiyumuda eklemenizi öneririm kemik sağlığımız için.
Bende o kadar unutkan oldum ki anlatamam. Geçen anahtar kayboldu ama o kadar eminim ki ben kaybetmedim eşimi suçluyorumcebimden çıktı üstelik bu ikinci aynı vaka yapılacak işler konusunda da çözümü herşeyi hemen yazmakla alarmlar kurup eşime mesaj atıp mesajı da başa tuttur yapmakta buldum
En büyük korkumdur. Annem kardeşimi doğurduktan sonra bütün dişlerini kaybetti. Bayağı gözümüzün önünde kadıncağız dişsiz kaldı. Çok genç bir yaşta alt üst takma diş yaptırmak zorunda kaldı. Gebeliğinde ve lohusalığında doğru düzgün kalsiyum almadığı içinmiş. Sırf peynirin yoğurdun kalsiyumundan ne olacak tabii... Neyse ki bizler kırk çeşit takviye alıyoruz, aman bırakmayalım. Ben ayrı bir kalsiyum almıyorum, Elenatal'de var. Çocuk doktorumuza sorarım ama hepimiz içinEvet zaten dişlerim de teker teker gidiyor. Kemiklerimizde de sıkıntı oluşuyor. Var mı kullandığınız bir kalsiyum, ben de alayım. Doktora mı sorup yazdırmak lazım.
Benzer durumlar yaşıyoruz. Bizim de gündüzümüzde sıkıntı pek yokAynı şekilde gündüz uykuları önceki gibi ama gece asla derin uykuya geçemiyor. Mecburen çok sağlıksız yöntemler deniyoruz çarşaf, meme çünkü benim bebeğim başından beri ayakta sallanmayı da kabul etmedi. Hep böyle gidecek diye çok korkuyorum
bizim de gündüz uykuları öyle normali bu sanırım toplam max 3,5 -4 saat uyumaları gerek. Gece uykuları her geçen gün daha berbat bu çocuk en gazlı dönemlerinde böyle değildi inşallah ataktır diye dua ediyorum resmen :/
Hadi gözünüz aydınAşı etkisi 2-3 gün sürdü normale döndü miniğim. Ama bu seferde kaka yapmadı 2 gündür. Onun huzursuzluğu var üstünde hayırlısı diyelimBir kakanın peşine düşüp yapınca mutlu olacaksın deseler inanmazdım
Dün zaten aldım dışarı çıkardım. Arkadaşımın bebeği de 10 Mayıs doğumlu birlikte arabalarda gezdirdik. 2 saate yakın dışarıdaydık hep uyudular. Bundan sonra daha sık çıkartacağızHadi gözünüz aydınKaka bizim 4. ayımızın en büyük olayıydı. 10 gün yapamadı. Probiyotik verdik hemen düzene girdi, şimdi çatır çatır yapıyor Korkmayın ondan, aşıları atlatmayı kutlayın
Ahahah durduk yere aşka geldik yineBenzer durumlar yaşıyoruz. Bizim de gündüzümüzde sıkıntı pek yokama geceleri şov yapıyor Derin uyuyamadığını hissediyorum, şöyle kendini tamamen uykuya bırakamıyor gibi. Emziriyorum hemen, normalde emip uyuması gerekirken oyuna geçiyor Beni güldürmeye çalışıyor güzel suratıyla Ayy bu çocuk benim kalbim ya bak kızamıyorum hiç canım yavrum Gidip bir öpeyim
Bizimki aşıdan sonra oldu. Böyle gözleri kapalı inliyor ama ne için belli değil. Bir şey istiyor ama anlatamıyor gibiydi. Belkide aşıya denk geldi. Şimdi düzeldi ama iyiUyku bozulmaları aşıdan sonra mı oldu
Biz 4.5 aylığız pazartesi günü aşı oldu ondan sonra gecelerimiz kabus gibi sürekli emmek istiyor
Çok güzel bir düzenimiz vardı 9 da yatarda 12-1 gibi de emmek icin kalkardı bir de sabah 4.5 gibi kalkardı emmeye hiç ağlamazdı
Pazartesinden beri gözleri kapalı ağlıyor sürekli emmek istiyor sizin de öyle mi?
Bizimki aşıdan sonra oldu. Böyle gözleri kapalı inliyor ama ne için belli değil. Bir şey istiyor ama anlatamıyor gibiydi. Belkide aşıya denk geldi. Şimdi düzeldi ama iyi
Düzelir düzelir. 2-3 gün sürdü bizde de. Bizimki de öyle oldu geçti şükür. Darısı size olsun. Ama asla 2. Ay aşıları gibi olmadıAynı şekildeyiz şuanda uyanmıyor gözleri kapalı ya inliyor ya ağlıyor
Hiç sesini duymazdık gece
Ay ins bizde düzeliriz
Bizimde demir ilacı kabızlık yaptı. Günde 3-4 kez kaka yapam bebeğim 2 gündüe kaka yapmıyorAşı etkisi 2-3 gün sürdü normale döndü miniğim. Ama bu seferde kaka yapmadı 2 gündür. Onun huzursuzluğu var üstünde hayırlısı diyelimBir kakanın peşine düşüp yapınca mutlu olacaksın deseler inanmazdım
Evet maalesefMevsimiyken tüm arkadaşlarımla paylaşmış olayım, inşallah gerek kalmaz
Düzelir düzelir. 2-3 gün sürdü bizde de. Bizimki de öyle oldu geçti şükür. Darısı size olsun. Ama asla 2. Ay aşıları gibi olmadı4. Ay aşıları bizde daha yoğundu. Ateş yok gözüküyor ateş ölçerde ama ateşi var gibi. Mızmız sürekli kucak ve meme isteme. Ayarları bozuldu çocuğumun ama dediğim gibi geçti gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?