2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bizde kötü bir menenjit hikayesi var o yüzden hemen yaptırdık. Ama anne sizsiniz içinizden nasıl geliyorsa öyle olmalı sanırım

Ben de şimdi rota aşısı yaptırıp geldim. Son haftamızmış. Zamanı geçmemiş şükür. Çok ağladı içmek istemedi. Bu aşının bir yan etkisi oluyor mu?
Bende bugün yaptırdım. Bizimki güzel içti çok şükür biraz aç götürdüm Kızımda olmamıştı inş olmaz bunda da

Cidden çok enteresanlar

Düzelmeye başlamasına çok sevindim. İnşaallah iştahı hep çok iyi olur. Kendi kendine mi düzelmeye başladı yoksa bir şey mi yaptınız?
Canım sessiz reflü dedi gastroenteroloji bölümüne götürdük bi şurup başladık sanırım refluden dolayı bişey içmek istemedi yetişkin gibi tok hisseder kendini demişti doktoru

Aminnnn inşallah ondan da güzel haberler alacaz

biz de bugün nimenrix, bexsero ve rota aşılarının ilk dozlarını olduk. Bana da çok geldi ama doktorun dediği gibi yaptık bir an önce yapmak en iyisi dedi. Aşıdan sonra 3 saat uyudu sonra bir daha uyumadı 6 saat boyunca şu an uyutmaya çalışıyoruz çığlık kıyamet.. ateşi çıkmadı ama bir yanı acıyor herhalde diye düşünerek ben calpol verdim umarım rahatlar. Dua edin bize güzel atlatalım

Andığın için çok sağol kuruldan haber bekliyoruz. Hayırlısıyla operasyonu olsun bitsin oğlum kalıcı şifa bulsun inşallah.

Şöyle düşün çok yorgunsun, kafanı koysan yastığa hemen uyuyacaksin, hiç enerjin kalmamış. Ama yatağa girince aklına bir düşünce giriyor sonra düşün düşün dur saatler geçmiş. Vücudun cok yorgun ama düşünmekten kendini alamiyorsun öyle olsaydi, böyle deseydim diye zihnin hiç durmuyor.
İşte bebeklerimiz de tam olarak öyle vücut cok yorgun, büyümeye gelişmeye çalışıyor ama zihin sürekli kayıtta, hiç durmuyor hep çalışıyor. Uyumak istiyor ama uyuyamiyor. Haliyle iyice stres olup ağlamaya başlıyor. Ağladıkça da ağlıyor çaresiz çünkü bir damla masum tek yapabildiği ağlamak.
Sakin kal. Kucagindayken şarkı söyle ama daha şefkatle. Saçını okşa, yanaklarını okşa. Seve seve öpe öpe daldır onu uykuya. Sen de stres oluyorsun eminim ama sakin kal olabildigince

Paramparça ettin beni
Daha az önce kafayı yemiştim uyuturken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…