Yüreğim sızladı böyle düşününceŞöyle düşün çok yorgunsun, kafanı koysan yastığa hemen uyuyacaksin, hiç enerjin kalmamış. Ama yatağa girince aklına bir düşünce giriyor sonra düşün düşün dur saatler geçmiş. Vücudun cok yorgun ama düşünmekten kendini alamiyorsun öyle olsaydi, böyle deseydim diye zihnin hiç durmuyor.
İşte bebeklerimiz de tam olarak öyle vücut cok yorgun, büyümeye gelişmeye çalışıyor ama zihin sürekli kayıtta, hiç durmuyor hep çalışıyor. Uyumak istiyor ama uyuyamiyor. Haliyle iyice stres olup ağlamaya başlıyor. Ağladıkça da ağlıyor çaresiz çünkü bir damla masum tek yapabildiği ağlamak.
Sakin kal. Kucagindayken şarkı söyle ama daha şefkatle. Saçını okşa, yanaklarını okşa. Seve seve öpe öpe daldır onu uykuya. Sen de stres oluyorsun eminim ama sakin kal olabildigince
20 gün var aramızda bizimki de 28 mayısBenim hazirana çokkkk vardı 9 mayısta geldi bebişyetişmem imkansızmış
Bende üzüldüm şimdi sinirlendiğime bundan sonra böyle yapacağımŞöyle düşün çok yorgunsun, kafanı koysan yastığa hemen uyuyacaksin, hiç enerjin kalmamış. Ama yatağa girince aklına bir düşünce giriyor sonra düşün düşün dur saatler geçmiş. Vücudun cok yorgun ama düşünmekten kendini alamiyorsun öyle olsaydi, böyle deseydim diye zihnin hiç durmuyor.
İşte bebeklerimiz de tam olarak öyle vücut cok yorgun, büyümeye gelişmeye çalışıyor ama zihin sürekli kayıtta, hiç durmuyor hep çalışıyor. Uyumak istiyor ama uyuyamiyor. Haliyle iyice stres olup ağlamaya başlıyor. Ağladıkça da ağlıyor çaresiz çünkü bir damla masum tek yapabildiği ağlamak.
Sakin kal. Kucagindayken şarkı söyle ama daha şefkatle. Saçını okşa, yanaklarını okşa. Seve seve öpe öpe daldır onu uykuya. Sen de stres oluyorsun eminim ama sakin kal olabildigince
Bizde bolca kusma ve hafif ateş yapmıştı. Hoş bizimki kusmaya yer arıyor da neyseBen de şimdi rota aşısı yaptırıp geldim. Son haftamızmış. Zamanı geçmemiş şükür. Çok ağladı içmek istemedi. Bu aşının bir yan etkisi oluyor mu?
Şunu okuduğum iyi oldu . Bazen bende sinirleniyorum el kadar bebeye sesli sesli şarkı söylüyoeum uyusun diye geriliyorum. Ama o kadar haklısınız ki . Çok savunmasızlar . Dertlerini anlatamıyorlar bile .Şöyle düşün çok yorgunsun, kafanı koysan yastığa hemen uyuyacaksin, hiç enerjin kalmamış. Ama yatağa girince aklına bir düşünce giriyor sonra düşün düşün dur saatler geçmiş. Vücudun cok yorgun ama düşünmekten kendini alamiyorsun öyle olsaydi, böyle deseydim diye zihnin hiç durmuyor.
Bu kadar zor gecirecegimizi ben de tahmin edemedim.sabah 11 de vurulduk. Perişan haldeyim kaç saattir.Üstelik yalnızım bugün.Kızlar yaa ben bu menenjit aşılarına karşı acayip bi kötü his besliyorum. Sürekli erteliyorum fark ettim ki içimde kötü bi his var açıklayamadığım. Sanki gereksizmiş gibime geliyor. Bugün rotayı yaptırmaya gidicem ve menenjiti yine ertelemeye karar verdim. Niye böyle oldum bilmiyorum ama hislerime göre davranıcam sanırım. Etrafta bşr sürü aşı karşıtı varken bizim bu kadar ağır bir aşıyı küçücük bebelere yapıyor olmamız fikri sanırım beni etkiledi.
Sürekli yürüyorum ben de o göbek gitmiyorOkullar açıldığından beri sabah ve akşam olmak üzere iki sefer okula 10 dk yürüyorum. Göbeğim inanılmaz toparlandı. Sezaryen ile doğum yapan arkadaşlarım çare yürüyüş:)
Ağrı sızı kalmadı ancak göbek halen yürüyüşe rağmen gitmediyse abdominal ayrilmasi olmuş olabilir. Tespiti cok basit.Sürekli yürüyorum ben de o göbek gitmiyoracı var hala ara ara ikinci sez olmasına bağlıyorum siz de de oluyor mu hassasiyet ağrı sızı
YaaaBu kadar zor gecirecegimizi ben de tahmin edemedim.sabah 11 de vurulduk. Perişan haldeyim kaç saattir.Üstelik yalnızım bugün.
Bacak şişti morardı nasıl ağladi anlatamam.Üzerimden tır geçmiş gibiyim..
Bende şoktayım şuan
Sadece rota ve bexsero oldu .nimenrix i 13.ayda uygun gördü doktorumuz.Yaaaikisini de mi yaptırdınız birini mi? Çok geçmiş olsun. Diğer aşılarda nasıl olmuştu
Kapanışı da yatağıma işeyerek yaptı. Sinirden onları değiştirdim gidip içerde akşamdan kalan çamaşırlark topladım. Geldiğimde uyumuştu bebem. Halbuki saatkerdir uyutmak için yapmadığım şey kalmadıKızlar kafayı yicem 2 gecedir bebeğim uyumuyoe normalde gece uykuları güzeldi. Ne oldu ne bitti anlayamadım. Şuan zombi gibiyim ve takatim kalmadı
Günaydın geceniz nasıl geçti?Sadece rota ve bexsero oldu .nimenrix i 13.ayda uygun gördü doktorumuz.
Şimdi uyudu.ikinci kez verdim calpolu ama hala koltuk altından 38 derece ateşi .Uyurken ses çıkarıyor kuzum.
Bacağı da çok ağrıdı muhtemelen .O kadar cok ağladı ki ben bir ara korktum.
Umarım gecemiz sorunsuz geçer.
Yan etkileri bunlar malesef.Kimisini çok etkiliyor kimisini hafif.Ama bunlara rağmen yine de vurdurmamazlik yapamazdım sanırım.Doktorumuza da çok güveniyorum..
Dün bende gündüz uyutamadım hiç. Yapılacak da çok işim vardı canım sıkıldı biraz. Neyse aşı için çıktık ya arabada uyumuş. Rezillik seviyorlar sanırımKapanışı da yatağıma işeyerek yaptı. Sinirden onları değiştirdim gidip içerde akşamdan kalan çamaşırlark topladım. Geldiğimde uyumuştu bebem. Halbuki saatkerdir uyutmak için yapmadığım şey kalmadıgerçekten çocuk büyütmek çok zormuş ya da bana çok zor.
Sürekli bu günler geçecek diye hatırlatıyorum kendime ama bazen çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi. Uzun zamandır bu kadar berbat bir gece geçirmemiştim
Biz aynı gün doğum yapmıştık, benimde hala dikiş yerlerinde hissizlik ve genel karinda ağrım var henüz kontrole gitmedim dün akşam aynada bakıp bakıp kendine saydirdim resmen göbeğimin doğum yaptığından haberi yok gibi hamilelikte ay ay çekmiştim hala 6.aydaki gibi duruyor göbek dediğin abdominal ayrılması nasıl oluyor nasıl tespit ediliyor egzersizleri youtubeden çıkar mı vacuum nasıl oluyor belki bende de öyle bişey vardır çok soru sordum ama konusu açılmışken bende çözsem şu işi çok sıkıldım şu göbekten memeler kocaman göbek kocaman artı 20 kiloda fazlam var vücut kilo endeksine göre toparlak bişey oldum yuvarlanıyorum resmen ve hiç mutlu değilim bu halimleAğrı sızı kalmadı ancak göbek halen yürüyüşe rağmen gitmediyse abdominal ayrilmasi olmuş olabilir. Tespiti cok basit.
Benim de kaldı biraz, ebem kontrol etti 1 parmak varmış ayrilma.
Egzersizleri var ama zaman yok
Yapılabilecek en basit şey abdominal vacuum
Bir iki haftadir aklıma geldikçe yapiyorum. İnanilmaz ama etkisini görüyorum
4. Ay ataüı olabilir mi dedim de bugün 3 ay 16 günlüjDün bende gündüz uyutamadım hiç. Yapılacak da çok işim vardı canım sıkıldı biraz. Neyse aşı için çıktık ya arabada uyumuş. Rezillik seviyorlar sanırımsonra dönüşte yine uyutamadım hiç. Memede 15 dk uyuyor yerine koyunca hop uyanıyor. Gece uyudu Allahtan
Yeni bir beceri edinince uyku gerilemesi oluyormuş diyenler var instagramda gördüm. Öyle bir şey olabilir mi sizinki
Biz aynı gün doğum yapmıştık, benimde hala dikiş yerlerinde hissizlik ve genel karinda ağrım var henüz kontrole gitmedim dün akşam aynada bakıp bakıp kendine saydirdim resmen göbeğimin doğum yaptığından haberi yok gibi hamilelikte ay ay çekmiştim hala 6.aydaki gibi duruyor göbek dediğin abdominal ayrılması nasıl oluyor nasıl tespit ediliyor egzersizleri youtubeden çıkar mı vacuum nasıl oluyor belki bende de öyle bişey vardır çok soru sordum ama konusu açılmışken bende çözsem şu işi çok sıkıldım şu göbekten memeler kocaman göbek kocaman artı 20 kiloda fazlam var vücut kilo endeksine göre toparlak bişey oldum yuvarlanıyorum resmen ve hiç mutlu değilim bu halimle
Uyku gerilemesi loadingKızlar kafayı yicem 2 gecedir bebeğim uyumuyoe normalde gece uykuları güzeldi. Ne oldu ne bitti anlayamadım. Şuan zombi gibiyim ve takatim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?