2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yüreğim sızladı böyle düşününce ne kadar çok şeyle uğraşıyorlar ana karnında böyle miydi

Bende üzüldüm şimdi sinirlendiğime bundan sonra böyle yapacağım

Ben de şimdi rota aşısı yaptırıp geldim. Son haftamızmış. Zamanı geçmemiş şükür. Çok ağladı içmek istemedi. Bu aşının bir yan etkisi oluyor mu?
Bizde bolca kusma ve hafif ateş yapmıştı. Hoş bizimki kusmaya yer arıyor da neyse 2 gün sürdü sürmedi geçti hemen. Şimdi nasıl var mı ateşi

Şunu okuduğum iyi oldu . Bazen bende sinirleniyorum el kadar bebeye sesli sesli şarkı söylüyoeum uyusun diye geriliyorum. Ama o kadar haklısınız ki . Çok savunmasızlar . Dertlerini anlatamıyorlar bile .
Ay aşırı üzüldüm şuan

Bu kadar zor gecirecegimizi ben de tahmin edemedim.sabah 11 de vurulduk. Perişan haldeyim kaç saattir.Üstelik yalnızım bugün.
Bacak şişti morardı nasıl ağladi anlatamam.Üzerimden tır geçmiş gibiyim..
Bende şoktayım şuan

Okullar açıldığından beri sabah ve akşam olmak üzere iki sefer okula 10 dk yürüyorum. Göbeğim inanılmaz toparlandı. Sezaryen ile doğum yapan arkadaşlarım çare yürüyüş:)
Sürekli yürüyorum ben de o göbek gitmiyor acı var hala ara ara ikinci sez olmasına bağlıyorum siz de de oluyor mu hassasiyet ağrı sızı

Kızlar merhaba, uzun zamandır burayı takip edemiyorum malum hepimizin problemleri aynı şu sıralar bebeğimin kilo problemi vardı doğduğundan beri meme reddi vs beslenme bozukluğu 2. ayına kadar devam etti şuan bebeğim tam 3 aylık ve kilosu 4700, doğum kilosu 2800dü. 2 aylıkken 4100’dü. Yani sadece bir ayda 600 gram kilo almış, sizce bu normal mı bana çok az geliyor bazen bakıyorum bebeklere daha 2 aylıkken filan 5-6 kilo oluyorlar. Bu arada son bir ayda sadece emzirmeye döndük ama acaba ben emzirmeye kendimi şartladığım için mi çocuğum böyle küçük kaldı aranızda bu sorunu yaşayan var mı?

Sürekli yürüyorum ben de o göbek gitmiyor acı var hala ara ara ikinci sez olmasına bağlıyorum siz de de oluyor mu hassasiyet ağrı sızı
Ağrı sızı kalmadı ancak göbek halen yürüyüşe rağmen gitmediyse abdominal ayrilmasi olmuş olabilir. Tespiti cok basit.
Benim de kaldı biraz, ebem kontrol etti 1 parmak varmış ayrilma.
Egzersizleri var ama zaman yok
Yapılabilecek en basit şey abdominal vacuum
Bir iki haftadir aklıma geldikçe yapiyorum. İnanilmaz ama etkisini görüyorum

Yaaa ikisini de mi yaptırdınız birini mi? Çok geçmiş olsun. Diğer aşılarda nasıl olmuştu

Yaaa ikisini de mi yaptırdınız birini mi? Çok geçmiş olsun. Diğer aşılarda nasıl olmuştu
Sadece rota ve bexsero oldu .nimenrix i 13.ayda uygun gördü doktorumuz.
Şimdi uyudu.ikinci kez verdim calpolu ama hala koltuk altından 38 derece ateşi .Uyurken ses çıkarıyor kuzum.
Bacağı da çok ağrıdı muhtemelen .O kadar cok ağladı ki ben bir ara korktum.
Umarım gecemiz sorunsuz geçer.
Yan etkileri bunlar malesef.Kimisini çok etkiliyor kimisini hafif.Ama bunlara rağmen yine de vurdurmamazlik yapamazdım sanırım.Doktorumuza da çok güveniyorum..

Kızlar kafayı yicem 2 gecedir bebeğim uyumuyoe normalde gece uykuları güzeldi. Ne oldu ne bitti anlayamadım. Şuan zombi gibiyim ve takatim kalmadı

Kızlar kafayı yicem 2 gecedir bebeğim uyumuyoe normalde gece uykuları güzeldi. Ne oldu ne bitti anlayamadım. Şuan zombi gibiyim ve takatim kalmadı
Kapanışı da yatağıma işeyerek yaptı. Sinirden onları değiştirdim gidip içerde akşamdan kalan çamaşırlark topladım. Geldiğimde uyumuştu bebem. Halbuki saatkerdir uyutmak için yapmadığım şey kalmadı gerçekten çocuk büyütmek çok zormuş ya da bana çok zor.
Sürekli bu günler geçecek diye hatırlatıyorum kendime ama bazen çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi. Uzun zamandır bu kadar berbat bir gece geçirmemiştim

Günaydın geceniz nasıl geçti?

Dün bende gündüz uyutamadım hiç. Yapılacak da çok işim vardı canım sıkıldı biraz. Neyse aşı için çıktık ya arabada uyumuş. Rezillik seviyorlar sanırım sonra dönüşte yine uyutamadım hiç. Memede 15 dk uyuyor yerine koyunca hop uyanıyor. Gece uyudu Allahtan
Yeni bir beceri edinince uyku gerilemesi oluyormuş diyenler var instagramda gördüm. Öyle bir şey olabilir mi sizinki

Biz aynı gün doğum yapmıştık, benimde hala dikiş yerlerinde hissizlik ve genel karinda ağrım var henüz kontrole gitmedim dün akşam aynada bakıp bakıp kendine saydirdim resmen göbeğimin doğum yaptığından haberi yok gibi hamilelikte ay ay çekmiştim hala 6.aydaki gibi duruyor göbek dediğin abdominal ayrılması nasıl oluyor nasıl tespit ediliyor egzersizleri youtubeden çıkar mı vacuum nasıl oluyor belki bende de öyle bişey vardır çok soru sordum ama konusu açılmışken bende çözsem şu işi çok sıkıldım şu göbekten memeler kocaman göbek kocaman artı 20 kiloda fazlam var vücut kilo endeksine göre toparlak bişey oldum yuvarlanıyorum resmen ve hiç mutlu değilim bu halimle

4. Ay ataüı olabilir mi dedim de bugün 3 ay 16 günlüj ama bir yeri de ağrımıyor gece kalkıp oyun istiyır

Diastasis recti olarak googleda arama yapabilirsin. İnstagramda da arama yapip etiketten ilgili egzersiz videolarina ulasilabilir, YouTubedan da tabii
Sırt üstü yatip, baş omuzla beraber hafif kaldirildiginda göbek deliği hizasini boylamasina elle kontrol etmek gerek, el giriyor mu giriyorsa ne kadar giriyor. Benimki bir parmak kadar aralik mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…