Kontrol edicem bakalım neymiş dediğinizAğrı sızı kalmadı ancak göbek halen yürüyüşe rağmen gitmediyse abdominal ayrilmasi olmuş olabilir. Tespiti cok basit.
Benim de kaldı biraz, ebem kontrol etti 1 parmak varmış ayrilma.
Egzersizleri var ama zaman yok
Yapılabilecek en basit şey abdominal vacuum
Bir iki haftadir aklıma geldikçe yapiyorum. İnanilmaz ama etkisini görüyorum
Ne kadar sürer buUyku gerilemesi loading
Arkadaşım üç buçuk aylıkken başladı dört buçukta bitti dedi4. Ay ataüı olabilir mi dedim de bugün 3 ay 16 günlüjama bir yeri de ağrımıyor gece kalkıp oyun istiyır
Ortalama 4-6 hafta diye biliyorum 4.ay atağı. Kimileridne 3,5 ayda başlıyormuşNe kadar sürer bunormalde gece max 2 kez uyanıp sütünü içip uyuyan bebeğim abartısız saat başı kalkıyor 2 gecedir ve her seferinde uyuması baya zaman alıyor
Abowwwww nasıl canlı çıkacazArkadaşım üç buçuk aylıkken başladı dört buçukta bitti dedi
Yaa benim 3 parmak giriyor yarım parmak kadarda boşluk kalıyorDiastasis recti olarak googleda arama yapabilirsin. İnstagramda da arama yapip etiketten ilgili egzersiz videolarina ulasilabilir, YouTubedan da tabii
Sırt üstü yatip, baş omuzla beraber hafif kaldirildiginda göbek deliği hizasini boylamasina elle kontrol etmek gerek, el giriyor mu giriyorsa ne kadar giriyor. Benimki bir parmak kadar aralik mesela
Geçmiş olsun 4.aydan 16 gün almış ya 4.ay atağı oluyor maalesef bizimde bugün 3 bitti cümleten geçmiş olsun4. Ay ataüı olabilir mi dedim de bugün 3 ay 16 günlüjama bir yeri de ağrımıyor gece kalkıp oyun istiyır
Biz de dün gece baya uyandık ama ev daha sıcaktı ona yordum. Uyumuyorsa odağı değiştirmek gerçekten iyi geliyorKapanışı da yatağıma işeyerek yaptı. Sinirden onları değiştirdim gidip içerde akşamdan kalan çamaşırlark topladım. Geldiğimde uyumuştu bebem. Halbuki saatkerdir uyutmak için yapmadığım şey kalmadıgerçekten çocuk büyütmek çok zormuş ya da bana çok zor.
Sürekli bu günler geçecek diye hatırlatıyorum kendime ama bazen çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi. Uzun zamandır bu kadar berbat bir gece geçirmemiştim
Biz 2 aylıkken yaptık akıntı da vardı doğuştan masaj gösterip 6 ayda kontrol istedi ama yenidoğan göz muayenesi burda mutlaka yapılmalı deniliyor 3.aydan önce dedi doktorumuz bizeKızlar 3.ayda veya daha önce göz muayenesi oldu mu bebişiniz? Rutin sanırım değil mi hepimiz yaptırıyoruz?
Çocuk doktoru yaptı genel kontrol 1 yaş diye aklımda kalmışKızlar 3.ayda veya daha önce göz muayenesi oldu mu bebişiniz? Rutin sanırım değil mi hepimiz yaptırıyoruz?
GünaydınGünaydın geceniz nasıl geçti?
Sevgiyle kucaklıyoruz süreci ve direniyoruzNe kadar sürer bunormalde gece max 2 kez uyanıp sütünü içip uyuyan bebeğim abartısız saat başı kalkıyor 2 gecedir ve her seferinde uyuması baya zaman alıyor
Dün sağlık ocağına gittim dr izinliydi ebemiz 4. Ayda aşıya geldiğinizde bakılabilir dedi. Geç mi olur ki? Birde göz doktoru mu, çocuk doktoru mu yoksa aile hekiminin görmesi yeter mi ki?Biz 2 aylıkken yaptık akıntı da vardı doğuştan masaj gösterip 6 ayda kontrol istedi ama yenidoğan göz muayenesi burda mutlaka yapılmalı deniliyor 3.aydan önce dedi doktorumuz bize
Sonra tam düzen oturmuşken hooop dişler çıkıyorSevgiyle kucaklıyoruz süreci ve direniyoruzyani 5. Aya doğru düzen oturmus oluyo siz gene yaptığınız rutinlere devam edin uyku öncesi vs hallolur
Gelmiş geçmiş olsunGünaydın
Ateşi uzun bir süre devam etti.sabah 5 gibi ateş indi.emzirip yatırdım tekrar uyuyor şuan.
Doktora yazdım. 24 saatte ateşin geçmesini bekleriz dedi.Ve bu aşı ateslerinde havale vakalarına rastlanmamış.Zaten 38.4 ün üzerine çıkmadı ateş ama çocuğu inletti.
Hergün yeni bir yeteneği oluyormuş amaAbowwwww nasıl canlı çıkacaz
Bizim ikisindende 3er doz bende haftaya yaptırıyorum aksilik olmazsaGelmiş geçmiş olsunbenim aklıma takılan nimenrix i bize niye 3 doz yazdı doktor burda çoğunuz sadece 13. Ayda olarak söylüyorsunuz.
Önceki gece aynı şeyleri yaşayınca bir sürü şeye yorduk her şeyü düzenledik . Ama dünde aynı olduBiz de dün gece baya uyandık ama ev daha sıcaktı ona yordum. Uyumuyorsa odağı değiştirmek gerçekten iyi geliyor
Bize de 3doz dedi ikisine de. 1 yaş sonrası olacaksa 2 doz oluyor gibi bir şey söylemişti de hatırlamıyorum şimdiGelmiş geçmiş olsunbenim aklıma takılan nimenrix i bize niye 3 doz yazdı doktor burda çoğunuz sadece 13. Ayda olarak söylüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?