2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kontrol edicem bakalım neymiş dediğiniz ben haftaya pilatese başlıyorum zaten hocamla konustum alt karın çalışamayız erken dedi. Sıkı giymekte iyi gelio korse işi yazın olmadı da belki şimdi takılabilir

Kızlar 3.ayda veya daha önce göz muayenesi oldu mu bebişiniz? Rutin sanırım değil mi hepimiz yaptırıyoruz?

Yaa benim 3 parmak giriyor yarım parmak kadarda boşluk kalıyor
Tahmin etmiştim biseyler olduğunu teşekkür ederim hemen bakicam egzersiz videolarına

4. Ay ataüı olabilir mi dedim de bugün 3 ay 16 günlüj ama bir yeri de ağrımıyor gece kalkıp oyun istiyır
Geçmiş olsun 4.aydan 16 gün almış ya 4.ay atağı oluyor maalesef bizimde bugün 3 bitti cümleten geçmiş olsun

Biz de dün gece baya uyandık ama ev daha sıcaktı ona yordum. Uyumuyorsa odağı değiştirmek gerçekten iyi geliyor

Kızlar 3.ayda veya daha önce göz muayenesi oldu mu bebişiniz? Rutin sanırım değil mi hepimiz yaptırıyoruz?
Biz 2 aylıkken yaptık akıntı da vardı doğuştan masaj gösterip 6 ayda kontrol istedi ama yenidoğan göz muayenesi burda mutlaka yapılmalı deniliyor 3.aydan önce dedi doktorumuz bize

Günaydın geceniz nasıl geçti?
Günaydın
Ateşi uzun bir süre devam etti.sabah 5 gibi ateş indi.emzirip yatırdım tekrar uyuyor şuan.
Doktora yazdım. 24 saatte ateşin geçmesini bekleriz dedi.Ve bu aşı ateslerinde havale vakalarına rastlanmamış.Zaten 38.4 ün üzerine çıkmadı ateş ama çocuğu inletti.

Ne kadar sürer bu normalde gece max 2 kez uyanıp sütünü içip uyuyan bebeğim abartısız saat başı kalkıyor 2 gecedir ve her seferinde uyuması baya zaman alıyor
Sevgiyle kucaklıyoruz süreci ve direniyoruz yani 5. Aya doğru düzen oturmus oluyo siz gene yaptığınız rutinlere devam edin uyku öncesi vs hallolur

Biz 2 aylıkken yaptık akıntı da vardı doğuştan masaj gösterip 6 ayda kontrol istedi ama yenidoğan göz muayenesi burda mutlaka yapılmalı deniliyor 3.aydan önce dedi doktorumuz bize
Dün sağlık ocağına gittim dr izinliydi ebemiz 4. Ayda aşıya geldiğinizde bakılabilir dedi. Geç mi olur ki? Birde göz doktoru mu, çocuk doktoru mu yoksa aile hekiminin görmesi yeter mi ki?

Gelmiş geçmiş olsun benim aklıma takılan nimenrix i bize niye 3 doz yazdı doktor burda çoğunuz sadece 13. Ayda olarak söylüyorsunuz.

Gelmiş geçmiş olsun benim aklıma takılan nimenrix i bize niye 3 doz yazdı doktor burda çoğunuz sadece 13. Ayda olarak söylüyorsunuz.
Bize de 3doz dedi ikisine de. 1 yaş sonrası olacaksa 2 doz oluyor gibi bir şey söylemişti de hatırlamıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…