2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Dün sağlık ocağına gittim dr izinliydi ebemiz 4. Ayda aşıya geldiğinizde bakılabilir dedi. Geç mi olur ki? Birde göz doktoru mu, çocuk doktoru mu yoksa aile hekiminin görmesi yeter mi ki?
Burda bazı arkadaşlarla doktorun hiç söylemediğini kimine 3.aydan sonra söylediğini konuşmuştuk bakılabilir demişse geç olmaz bence bizim doktor 3.aydan önce çocuk gözün görmesi gerek dedi ama belki de bizde akıntı olduğu içindir gerçi gittigimizde 20 günlükten itibaren 6 aylığa kadar çok bebek vardı

Dün sağlık ocağına gittim dr izinliydi ebemiz 4. Ayda aşıya geldiğinizde bakılabilir dedi. Geç mi olur ki? Birde göz doktoru mu, çocuk doktoru mu yoksa aile hekiminin görmesi yeter mi ki?
Bizim çocuk doktoru 3.ay dedi. Göz doktoruna yönlendirdi

Kızlar günlerdir aklıma takılan bi şey sorcam hep unutuyorum. Bebişin ön bılgıldağın üstüne doğru (biraz saha yukarı doğru) elinizle dokunup sağa sola kaydırdığınızda ordaki kemik elinize hafif çıkıntılı (beldeki omurga gibi) geliyor mu?

Ben de şimdi rota aşısı yaptırıp geldim. Son haftamızmış. Zamanı geçmemiş şükür. Çok ağladı içmek istemedi. Bu aşının bir yan etkisi oluyor mu?
Ateş olabilir her aşıda olduğu gibi. Bir de bu rota ishalli bir hastalık olduğu için aşısında da ishal yapabiliyor demişti hemşireler. Oğlum o gün 2-3 kere kaka yaptı, çok da arttırmadı yani kakasını

Daha iyi olmanıza çok sevindim. Kırılanlar olur, bazen öyle olması gerekir, boş ver. Dualarımız hep bütün çocuklarımız için

Evet baktım şimdi bizim de öyle

4.ay atak belirtilerine bakıyorum hepsi şuan var yani ben anlamıyorum şimdiden yaşıyor olamayız herhalde yaşıyorsak çok uzun sürecek o zaman daha 3 ay dolmadı

Orası kafatası kemiklerinin birleşim yerleridir bence diye düşünüyorum. Henüz çok küçük oldukları için daha kafatası kemikleri tam birbirine birleşmedi hala oynak ve çıkıntılı bir durum var.

Daha iyi olmanıza çok sevindim. Kırılanlar olur, bazen öyle olması gerekir, boş ver. Dualarımız hep bütün çocuklarımız için
Aminnnn canm sizde durumlar nasıl sen nasılsın sende çok uğramadın sanki son zamanlarda arada girip okuyordum burayı seni çok göremedim

Kızlar bebislerin uykuları nasıl biz baya düzene sokmuş gibiydik mirayın uykularını amaaaaa 3 gündür sanırım atak başladı uyurken kıpır kıpır kundağı bırakmıştık tekrar başladık yarım kundak yapıyorum ama yine de kıpır kıpır gözlerini açamıyor uykudan ama yatağın içinde ayaklarını resmen havaya kaldriyor dönmeye çalışıyor, ter içinde kalıyor gece kaç kere uyanıyor tekrar uyutmam bir buçuk saati buluyir Allah'tan annem yanimda sabah 6 gibi anneme bırakıyorum ben uyuyorum bı kaç saat, annem bir haftaya giderim demeye başladı dedim ne olur atak bitsin öyle git

Ah yazık çocuğuma, nasıl bir şey yaşıyor acaba aşının etkisiyle Bunu doktorumuz da söyledi. Menenjitlerin bir tanesi biraz sert bir aşı dedi. Herhalde Bexsero'yu kastettti. Bizim bu Cuma birini yapacak, haftaya da öbürünü. Bu arada aşıları her doktor farklı aylarda yapıyor, çok enteresan. Siz 2. ayda başlamışsınız, biz 3'te başlıyoruz. 2. ayda sadece Rota, karma, verem yapıldı bizim. Menenjitler için 3-5-15. ay dedi doktor.
Sizin de 2. ayda başlanmış... Çok büyük bir yan etki görmemeniz çok güzel. Sağlık ocağı aşılarının çarpması ilginç olmuş. Belki atak günlerine denk gelmiştir Ben de bütün aşılarını yaptıracağım. Onun evhamıyla yaşanmaz çünkü.
Çok şükür sorun yaşamamışsınız, bizim de sıkıntısız geçer umarım. Evet işte küçükler daha, üzülüyorum o boynu bükük hallerine Ama aşıların hepsini yaptırmadan da rahat edemem. Kar zarar hesabı..

Aminnnn canm sizde durumlar nasıl sen nasılsın sende çok uğramadın sanki son zamanlarda arada girip okuyordum burayı seni çok göremedim
Memlekete gidip geldik, hiç giremedim. Ataklar mataklar derken yuvarlanıp gidiyoruz işte Şimdi menenjit aşılarında sıra. Bir posta da ona geriliriz. Neyse doğum günlerine 9 ay kaldı, böyle düşünüp aydınlık tarafta kalmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…