2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Merhaba kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah size bir şey sorucam.dogum parası ben bu ay giitim almaya ama bana tek ödeme yaptı 1500 lira ikinci çocuk olduğu için normalde 3.ayinda kızım 3 aylık vermesi 4500 gerekiyordu.. anlamadım neden 1 ayı verdiğini bilgisi olan var mı.gisedeki görevli bilgisi olmadığını söyledi

Bizde taisndik gerçekten çok yorucu oldu benim içinde... Resmen bittim.. şehir değişikliği oldu bizde uzun bir yol geldik ertesi gün oğlumun okulu bir yandan bebek bir yandan ev işleri kabus gibiydi kendime yeni yeni geliyorum... Buarada bende adet görmedim doğumdan sonra stres oldum gelseydi siskinligim giderdi belki.normal bir durumdur herhalde öyledir inşallah

Yani 5. Ayda başlatan doktorlar oluyormuş oturabiliyorsa başlayanilir diyor Osman Gönülal bide çok da acele etmenize gerek yok tiksindirmeyelim bebekleri diyor sizin doktorunuz neden aceleci davrandi acaba tabi doktor daha iyi bilir de 4. Ay erken gibi geliyor demi

Kızlar bebeği biberon kullananlar Philips 3 no başlığa geçtiniz mi ben deniyorum ama sanki çok hava yutuyor ve damlatıyor başlık. Bir de oğlumun altta iki diş beyaz beyaz görünmeye başladı sizde de var mı erken mi çıkarıcak yoksa

Eklentiler

• IMG_2072.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 46
Benim takip ettiğim doktorlar ek gıdayı 6. Ayda öneriyor. Alerjik bebeklere 4. Ayda öneren de var yalnızca. Bir de ek gıda kilo aldırır mı 4 aylık bebek ancak tadım yapar. Elbette doktordan iyi bilecek değilim kendimce.

Vurunca ses çıkıyor mu dişlerden? Çıkmış gibi geldi

Evet benim de bildiğim o yöndeydi, 5 ay dolup 6. Aya başlarken değil 6 ay dolunca ek gıdaya başlamıştım ben hep. Bu sefer farklı bir doktora gittim bilmiyorum kendi doktorumuza gitseydim ne derdi. Uzak kalıyor bize trafik çok oluyor diye yakın doktoru tercih ettim bu sefer. Kilo alması için değil başını kaldırıp dik tutabiliyor ve öğürme refleksi geliştiği için ek gıdaya başlamalısınız gelecek ay dedi. Yoksa tabii ki tadımlık çay kaşığı kadar püre filan verilir. Normal doyuracak gibi çorba şeklinde değil.

Evet bana da erken geldi bilmiyorum bir ay sonra kendi doktorumuza götüreyim en iyisi o zaman karar verelim. Ek gıda da başlı başına bir serüven, 2 ay sonra başlasak bence de iyi olacak.

Bize doktorun söylediği başını dik tutabiliyor ve öğürme refleksi olduğu için ek gıdaya başlamalısınız dedi. Kiloyla ilgili bir sebepten dolayı demedi. Sizinkilerde de öğürme refleksi vardır belki.

Başını kaldırması ve öğürme durumu bizde de var. Bundan dolayı ek gıdaya geçilir mi hiç duymadım inanın. Ben de sizin gibi 6. Ay dolunca geçmiştim. Onemli nokta yeterli kilo alması bence. Ek gıdaya zaten geçeceğiz er geç

Teyzeleri, bebişimi iki ay daha takip edecekler. Doktorla yüzyüze görüşmedim detaylara hakim değilim, ama karar bu. Oğlum inşallah ameliyata gerek kalmadan çözsün bu işi. Başından beri böyle umdum. Farklı doktorlarla da görüşeceğiz. Değişik bir haber olursa paylaşırım yine.

Evet bence de geç olsa hatta daha bile iyi, benimkiler biraz stresli süreçler olmuştu hazır değilim 2 ay sonra olsa daha iyi benim için.

İnşaallah en kolay hayırlı şekilde ameliyatsız atlatır, böbrek fonksiyonları düzene girer

Bu süreçte iyiye gider umarım bu haberiniz içimde iyi olacağına dair bir his uyandırdı

Of off offf.. Sabır zorlamak için tüm tuşlara basmış adeta ama sürpriz sonlu olmuş, sonunu beğendim Allah kolaylık versin gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…