2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Aman Allah esirgesin iyi doktor bulmak da ayrı bir mesai gerçekten
Nasıl olacak böyleeeee

Bizimki bizimle beraber yemek istiyor her öğünde emzirme peşindeyim az büyüseler de mama sandalyesine geçsek en azından

Kızlar bu pusetlerdeki emniyet kemerleri genel olarak dar mı? Herkeste var mı o sıkıntı? Yanş bebeğim doğduğundan beri sadece ayaklarına bağlayabiliyorum. Omuz mümkün değil aşırı dar. Şimdi bi tekrar söküp yeniden ayarlayayım dedim yok kemer en sonda

Sadece kafayı bozan ben ve bu abla degilizdir dimi çünkü bende hep en kötüyü düşünüp içimi karartıyor kendimi kahrediyorum

Bizim de belden popodan gibi bağlanıyor

Ben bezini açarken işte süt verirken oyunxak verirken sürekli anlatarak yapıyorum. Geçen bi akrabamız vizdeydi diyor ki “kız minicik bebek ne anlıyor bu kadar anlatıyorsun” ahahsjsjd haydaaa dedim
Biz yine anlıyor olma ihtimali üzerinden devam o zaman

Bizde 3 puset var ikisi çok dar boyutu da küçük zaten. Asıl kullandığımız maxi cosi bayağı bir büyük. Onunki oluyor uzunca bir süre de olacak gibi pusetin kilo aralığını kontrol etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…