2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
3-4 gün sürekli.ağlama şeklinde oldu şuan daha iyi gibi maşallah ama değişebiliyor

Bizim de öyle asla oyuncaklarla oynama yok bulduğunu ağzına götüryor elimizi kolumuzu yakalamasın
Valla işimiz zor çabuk geçse bari bu ay

4. Ay ile birlikte farklılıklar ortaya çıktı tabi. Bağırmayı öğrendi mesela. Biraz da bebeklerin mizacıyla alakalı da olabilir. 4. Ay ile uyumama durumu da girdi işin içine, bence bu da huysuzluk yapar.

Çığlık atıyor dimi sürekli :) onlar hoşuma gidiyor
Bir anda karakter değiştirdi sanki o yüzden tuhafıma gitti
Bu ayı dualarla kapatıyoruz biran önce inşallah

hiç ümitleme daha yeni başlıyoruz 4.5.6. derken sonra 1 yaş 2 yaş devam

2 yaş zaten benim çocukta en korktuğum dönem
Aklı olup, kullanmadıkları dönem oğlum koltuğun tepesinden düşerdi tekrar çıkardı

Dört gözle ek gıdayı bekliyorum ki birilerine bırakıp çıkabilmek için kendimle başbaşa bir şey yapabilme durumuna gelirsem psikolijik olarak daha da sabrım çoğalır
Şimdi 24 saat birlikteyiz bazen cidden yorulduğumu hissediyorum boş tavan izliyorum

Ben 1 kez verdim gün içinde ama hemen farkettim etkisini malesef o yüzden kaşık biberonu deniycem umarım daha iyi olur sonucu

biz başlıyoruz bu hafta yoğurt ile :) bakalım ek gıda serüveni nasıl geçecek şimdi de yedi yemedi sıkıntıları başlıyor ah annelik

Benim ki şuan 3.5 aylık ama hiç ağlamayan bebeğim sesli sesli ağlıyor çok huysuz olmaya başladı. Azıcık uykusu gelsin kök söktürüyor uykuya direniyor emmek istemiyor susmuyor uyuyana kadar harap oluyorum Gördüğü her şeyi ağzına sokmak istiyor sokamıyor sinirlenip bide ona bağırıp çağırıp ağlıyor önceden dolaşırken susardı şimdi oda memnun etmiyor beyfendiyi

Kaşık biberon ben almıştım hastanede lazım olur mu diye ama nerde acaba aklımızı aldı bu bebeler beslense dert beslenmese dert
Ama sağıp verince o kadar kafan rahat ediyorki doydu diyorsun en azından ağlasa bile en azından aç olmadığını biliyorsun

Ben kaşık biberondan devam :) cesarerim yok normal biberona. Ama aynı şekilde az önce bebeğim memede oyun savaş emzik gibi emme faslından sonra herhalde aç değildir dedim. Sağıp verdim hemen 80 ml sütü hüpletti yani demekki ben sağıp vermesem tokmuş diyip memeden ayrılacsk öylece . Bu şekilde az kilo almış olması çok normal dedim . Ve dünden beri gündüz her emişten sonra sağıp veriyorum minimum 40-50 ml içiyor
Gece de verirsem belki daha uzun uyur acaba açlıktan mı sık uyanıyor diyorum ama kaşık biberon her tarafına döküldüğü için uyurlen imkansız vermem. Biberona da cesaret edemedim eğer edebilseydim gece uyumadan önce verirdim

Synen öyle . Bir çok insan mama+meme verdiği için biberon kullanıyor ve meme reddi yapmıyor . Ablam mesela 7-8 ay boyunca hem meme hem biberonla mama verdi red olmadı.
Ama red yaşayan insan sayısı da çok fazla .
Ben bebeğine memeyi zor bela kabullendiren biri olarak asla cesaretim yok

4. Ay ile birlikte farklılıklar ortaya çıktı tabi. Bağırmayı öğrendi mesela. Biraz da bebeklerin mizacıyla alakalı da olabilir. 4. Ay ile uyumama durumu da girdi işin içine, bence bu da huysuzluk yapar.
Çığlık atıyor mu? Bizimki çığlığı keşfettiğinden beri boğazdan çığlık stıyor çılgınlar gibi . Boğazını acıtacak seviyeye geliyor bazen

Ama sağıp verince o kadar kafan rahat ediyorki doydu diyorsun en azından ağlasa bile en azından aç olmadığını biliyorsun
Benimde hoşuma gitti genelde arabaya gidip emziriyordum biberonla hemen problem çözüldü kalabalık olmayan yerde emzirme örtüsüde rahat oluyor

Kız zaten ne anlayacak işte seslere kelimelere aşina olsun diye okuyoruz

Kesinlikle üzerime bir huzur
Çöküyor o sütü içtiğinde heh tamam sütünü içti karnı tok altı temiz dışarı çıkabiliriz ama meme olayı hep bir şüphe. her ağladığında acaba aç mı diyip memeyi tıkıştırıyorum

Sen çok çektin yeni bir strese daha girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…