- 14 Ağustos 2011
- 28.841
- 4.563
- 448
3-4 gün sürekli.ağlama şeklinde oldu şuan daha iyi gibi maşallah ama değişebiliyorSelam kızlar bir ton işimin gücümün arasında sırf bunu sormak için girdim
4.ayına girmiş bebelerinizin huyu suyu değişti mi?
Ay benim ki başka bir şey oldu
Hiç ağzı durmuyor.. çok sakin, herkese gülücükler saçan oğlum gitti yerine başka bir çocuk geldi sanki
Baktım da atak ayıymış sizlerde var mı böyle durum? Geçici olsun lütfen
Bizim de öyle asla oyuncaklarla oynama yok bulduğunu ağzına götüryor elimizi kolumuzu yakalamasınbirde her şeyi ağzına götürüyor büyük ihtimal dişler başladı kaşınmaya gittim tutamıyor ama yine de dış kaşıyıcı filan aldım rahatlasın diye birde kaşlarını kaldırıp bakıyor anlamıyorsun der gibi hehe
başladık ataklara hakkımızda hayırlısı bakalım
3-4 gün sürekli.ağlama şeklinde oldu şuan daha iyi gibi maşallah ama değişebiliyor
hiç ümitleme daha yeni başlıyoruzBizim de öyle asla oyuncaklarla oynama yok bulduğunu ağzına götüryor elimizi kolumuzu yakalamasın
Valla işimiz zor çabuk geçse bari bu ay
4. Ay ile birlikte farklılıklar ortaya çıktı tabi. Bağırmayı öğrendi mesela. Biraz da bebeklerin mizacıyla alakalı da olabilir. 4. Ay ile uyumama durumu da girdi işin içine, bence bu da huysuzluk yapar.
hiç ümitleme daha yeni başlıyoruz4.5.6. derken sonra 1 yaş 2 yaş devam
Ben 1 kez verdim gün içinde ama hemen farkettim etkisini malesef o yüzden kaşık biberonu deniycem umarım daha iyi olur sonucuB brcubrcu0101Babymom25
Kızlar emme sıkıntısını bende yaşıyorum üçümüzde birden olduğuna göre yine normal karşılamak lazım
Dün dışarı çıkmadan emzireyim dedim emmedi tok demekki diyip çıktık yinede sağıp biberona koymuştum. Daha söylediğimiz yemek gelmeden krize girdi gezdirdim susmuyor denemek için biberonu verdim ve 70 ml hepsini içti. Biberonu tutmayan bebeğimin bana yaptığı şov
Gece uykuluyken problem yok 10 dakika civarı emiyor ama gündüz 2 dakika süt 5 dakika oyun ve ağlama
Günde bir kere verilen biberon yinede meme reddi yapar mı? O ihtimali düşünüp çağırmak istemiyorum
biz başlıyoruz bu hafta yoğurt ile :) bakalım ek gıda serüveni nasıl geçecek şimdi de yedi yemedi sıkıntıları başlıyor ah annelik2 yaş zaten benim çocukta en korktuğum dönem
Aklı olup, kullanmadıkları dönemoğlum koltuğun tepesinden düşerdi tekrar çıkardı
Dört gözle ek gıdayı bekliyorum ki birilerine bırakıp çıkabilmek için kendimle başbaşa bir şey yapabilme durumuna gelirsem psikolijik olarak daha da sabrım çoğalır
Şimdi 24 saat birlikteyiz bazen cidden yorulduğumu hissediyorum boş tavan izliyorum
Benim ki şuan 3.5 aylık ama hiç ağlamayan bebeğim sesli sesli ağlıyor çok huysuz olmaya başladı. Azıcık uykusu gelsin kök söktürüyor uykuya direniyor emmek istemiyor susmuyor uyuyana kadar harap oluyorumSelam kızlar bir ton işimin gücümün arasında sırf bunu sormak için girdim
4.ayına girmiş bebelerinizin huyu suyu değişti mi?
Ay benim ki başka bir şey oldu
Hiç ağzı durmuyor.. çok sakin, herkese gülücükler saçan oğlum gitti yerine başka bir çocuk geldi sanki
Baktım da atak ayıymış sizlerde var mı böyle durum? Geçici olsun lütfen
Kaşık biberon ben almıştım hastanede lazım olur mu diye ama nerde acabaBen 1 kez verdim gün içinde ama hemen farkettim etkisini malesef o yüzden kaşık biberonu deniycem umarım daha iyi olur sonucu
Ama sağıp verince o kadar kafan rahat ediyorki doydu diyorsun en azından ağlasa bile en azından aç olmadığını biliyorsunKaşık biberon ben almıştım hastanede lazım olur mu diye ama nerde acabaaklımızı aldı bu bebeler beslense dert beslenmese dert
Ben kaşık biberondan devam :) cesarerim yok normal biberona. Ama aynı şekilde az önce bebeğim memede oyun savaş emzik gibi emme faslından sonra herhalde aç değildir dedim. Sağıp verdim hemen 80 ml sütü hüplettiB brcubrcu0101Babymom25
Kızlar emme sıkıntısını bende yaşıyorum üçümüzde birden olduğuna göre yine normal karşılamak lazım
Dün dışarı çıkmadan emzireyim dedim emmedi tok demekki diyip çıktık yinede sağıp biberona koymuştum. Daha söylediğimiz yemek gelmeden krize girdi gezdirdim susmuyor denemek için biberonu verdim ve 70 ml hepsini içti. Biberonu tutmayan bebeğimin bana yaptığı şov
Gece uykuluyken problem yok 10 dakika civarı emiyor ama gündüz 2 dakika süt 5 dakika oyun ve ağlama
Günde bir kere verilen biberon yinede meme reddi yapar mı? O ihtimali düşünüp çağırmak istemiyorum
Synen öyle . Bir çok insan mama+meme verdiği için biberon kullanıyor ve meme reddi yapmıyor . Ablam mesela 7-8 ay boyunca hem meme hem biberonla mama verdi red olmadı.biberon meme reddi tamamen bebekle alakalı ya bana kalırsan işe başladığım işim ben verdim biberonu zorluk yaşamayalım diye meme reddi yaşadım bende sağıyorum bırakıyorum o şeilde devam ediyoruz kuzen hem meme hem biberon ikisi bir arada devam ediyor çoçukta hiç bir sıkıntı yok ikisiyle de devam
Çığlık atıyor mu? Bizimki çığlığı keşfettiğinden beri boğazdan çığlık stıyor çılgınlar gibi . Boğazını acıtacak seviyeye geliyor bazen4. Ay ile birlikte farklılıklar ortaya çıktı tabi. Bağırmayı öğrendi mesela. Biraz da bebeklerin mizacıyla alakalı da olabilir. 4. Ay ile uyumama durumu da girdi işin içine, bence bu da huysuzluk yapar.
Benimde hoşuma gitti genelde arabaya gidip emziriyordum biberonla hemen problem çözüldüAma sağıp verince o kadar kafan rahat ediyorki doydu diyorsun en azından ağlasa bile en azından aç olmadığını biliyorsun
Kız zaten ne anlayacak işte seslere kelimelere aşina olsun diye okuyoruzBen karışık biraz eski usul biraz yeni nesil annelikmesela ben kitap okuyamıyorum zaten dinlemiyor deli gibi hissediyorum kendimi okuyunca onun yerine bol bol konuşuyorum köpek hav hav der kediler miyav falan diye seslerini yapıyorum hayvanların hoşuna gidiyor gülüyor , ama kitap okuyunca başka şeylerle ilgileniyor takmıyor beni
Kesinlikle üzerime bir huzurAma sağıp verince o kadar kafan rahat ediyorki doydu diyorsun en azından ağlasa bile en azından aç olmadığını biliyorsun
Sen çok çektin yeni bir strese daha girmeBen kaşık biberondan devam :) cesarerim yok normal biberona. Ama aynı şekilde az önce bebeğim memede oyun savaş emzik gibi emme faslından sonra herhalde aç değildir dedim. Sağıp verdim hemen 80 ml sütü hüplettiyani demekki ben sağıp vermesem tokmuş diyip memeden ayrılacsk öylece . Bu şekilde az kilo almış olması çok normal dedim . Ve dünden beri gündüz her emişten sonra sağıp veriyorum minimum 40-50 ml içiyor
Gece de verirsem belki daha uzun uyur acaba açlıktan mı sık uyanıyor diyorum ama kaşık biberon her tarafına döküldüğü için uyurlen imkansız vermem. Biberona da cesaret edemedim eğer edebilseydim gece uyumadan önce verirdim
Ben bezini açarken işte süt verirken oyunxak verirken sürekli anlatarak yapıyorum. Geçen bi akrabamız vizdeydi diyor ki “kız minicik bebek ne anlıyor bu kadar anlatıyorsun” ahahsjsjd haydaaa dedimKız zaten ne anlayacak işte seslere kelimelere aşina olsun diye okuyoruz
Bizimki son günlerde bağırıyor tabi desibeli sizdeki kadar değil giniÇığlık atıyor mu? Bizimki çığlığı keşfettiğinden beri boğazdan çığlık stıyor çılgınlar gibi . Boğazını acıtacak seviyeye geliyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?