2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
2 aylıktan beri böyle bizim. Doktora sormuştum, uykuya dalmaya çalışıyormuş o şekilde :)

Bana da deneyebilirsin dedi doktor ama süt sağmak bende travma artık. Elim gitmiyor. Bir de meme dışında bir şeyle beslemeye çok korkuyorum yine o günlere dönersek diye
Ya aslında 2 gündür deniyorum bende geriliyorum ama içtiğini görüncede içim rahatlıyor . Ama ben sadece sütümün az olduğu günlerde yapmayı düşünüyorum bu uygulamayı. Çünkü cidden sağım sütü arttırıyor. O günlerde hem sütümü arttırıyor hem sağdığımı içip aç kalmıyor . Bilemedim ya zor iş şu süt olayı

İlaç olanlar değil, temiz içerikliler diyecektim**
Ferrum içiyoruz biz 3. Günümüz şimdilik bir yan etkisi olmadı . Ama biz şöyle uyguluyoruz , ilk 2 gün 1 er damla, sonraki 2 gün 2şer damla şeklinde gidip 6şar damlaya gelince yani kilosuna gelince artık o damla miktarıyla devam edeceğiz. Bugün 2 damladaydım belki yüksek miktara gelince yan etki yapar mı bilmiyorum

Grupta birkaç kez yazdım kesinlikle öyle. İlaç olanlar besin takviyesi olarak geçiyor sadece seviyeyi koruyor. Hem çocuk doktorumuz hem alerji doktorumuz da onayladı.
Evet öyleymiş umarım normal ilaç kabız ya da ishal yapmaz
Biz şehir dışına çıktık dışarda emzirmeyeyim diye iki gün çıkmadan önce süt sağdım biberonumuz da o çektikçe gelen uçlardan yani. Sütü hep içiyor ama memeyi istemiyor ağlıyor son ses biberonu verince susuyor boş halini bile emiyor emzik tutmadığı halde yani emzik niyetine de emmiyor. Bende emzirdikten sonra sağıp içirmeyi düşünüyordum ama gözüm korktu açıkçası.

Biberona asla cesaret edemedim bende. Anne memesine en yakın biberonlarım da var ama denemedim. Kaşık biberonla veriyorum o meme reddi yapmıyor . Ama üstüne başına çok dökülüyor . Sizde biberonu bırakın bence kaşık biberon deneyin bir

Sen hangisini kullanıyorsun hiç almadım deneyimlenmiş alayım bari

Kan ilaçlarına başladınız mı kızlar? Doktor devletinin tavsiye etmedi. Sağlık ocağından da öyle. Ocean kan damlası iyiymiş bebekler için. Onu önerdiler

Kızlar bebek arabası konusu açılmıştı. Şuan 4 aylık bebek için kabin boy arabası alırsam kullanabilir miyiz ? Yoksa 6-7 aylıkken mi kullanır

B brcubrcu0101 Babymom25
Kızlar emme sıkıntısını bende yaşıyorum üçümüzde birden olduğuna göre yine normal karşılamak lazım
Dün dışarı çıkmadan emzireyim dedim emmedi tok demekki diyip çıktık yinede sağıp biberona koymuştum. Daha söylediğimiz yemek gelmeden krize girdi gezdirdim susmuyor denemek için biberonu verdim ve 70 ml hepsini içti. Biberonu tutmayan bebeğimin bana yaptığı şov
Gece uykuluyken problem yok 10 dakika civarı emiyor ama gündüz 2 dakika süt 5 dakika oyun ve ağlama
Günde bir kere verilen biberon yinede meme reddi yapar mı? O ihtimali düşünüp çağırmak istemiyorum

Selam kızlar bir ton işimin gücümün arasında sırf bunu sormak için girdim
4.ayına girmiş bebelerinizin huyu suyu değişti mi?
Ay benim ki başka bir şey oldu
Hiç ağzı durmuyor.. çok sakin, herkese gülücükler saçan oğlum gitti yerine başka bir çocuk geldi sanki
Baktım da atak ayıymış sizlerde var mı böyle durum? Geçici olsun lütfen

biberon meme reddi tamamen bebekle alakalı ya bana kalırsan işe başladığım işim ben verdim biberonu zorluk yaşamayalım diye meme reddi yaşadım bende sağıyorum bırakıyorum o şeilde devam ediyoruz kuzen hem meme hem biberon ikisi bir arada devam ediyor çoçukta hiç bir sıkıntı yok ikisiyle de devam

4 ay etkiledi bizi de sabaha kadar kesintisiz uyuyan bebem sabah 5 uyanıyor ve ne istediğini bilmiyor hehehe huysuz huysuz takılıyor kucakta gezdir beni diyor

4 ay etkiledi bizi de sabaha kadar kesintisiz uyuyan bebem sabah 5 uyanıyor ve ne istediğini bilmiyor hehehe huysuz huysuz takılıyor kucakta gezdir beni diyor

Az önce okudum uyku gerilemesi de bu ayın içindeymiş
Al bizden de o kadar eline bir şey veriyorum sussun diye, düşürüyor kıyamet kopuyor.
Azıcık uğraşsa alacak yok paşamın eline vercez

Az önce okudum uyku gerilemesi de bu ayın içindeymiş
Al bizden de o kadar eline bir şey veriyorum sussun diye, düşürüyor kıyamet kopuyor.
Azıcık uğraşsa alacak yok paşamın eline vercez
birde her şeyi ağzına götürüyor büyük ihtimal dişler başladı kaşınmaya gittim tutamıyor ama yine de dış kaşıyıcı filan aldım rahatlasın diye birde kaşlarını kaldırıp bakıyor anlamıyorsun der gibi hehe
başladık ataklara hakkımızda hayırlısı bakalım

4. Ay ile birlikte farklılıklar ortaya çıktı tabi. Bağırmayı öğrendi mesela. Biraz da bebeklerin mizacıyla alakalı da olabilir. 4. Ay ile uyumama durumu da girdi işin içine, bence bu da huysuzluk yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…