2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Annemi de bu havalarda evinden etmek istemiyorum kardeşim var okula giden babam var . Bizim evde çok küçük hiö rahat etmiyor daralıyor kadın. Ama biraz daha zorlanırsam öyle yapacağım mecburen

4. Ay ile birlikte farklılıklar ortaya çıktı tabi. Bağırmayı öğrendi mesela. Biraz da bebeklerin mizacıyla alakalı da olabilir. 4. Ay ile uyumama durumu da girdi işin içine, bence bu da huysuzluk yapar.
Ay çok komik bağırıyorlar değil mi

Kızlar bebekleriniz ayakta tuttuğunuzda basabiliyor mu
Bir de benim oğlum kafasını kaldırıyor onda sorun yok ama kucagimda tuttugumda hep yan tutuyor.. boyun filmi cektirdim temiz cikti ama 4 ayi doldurdu duzelmedi
Bu hafta tekrar baska doktora goturecegim

Bizde 3 puset var ikisi çok dar boyutu da küçük zaten. Asıl kullandığımız maxi cosi bayağı bir büyük. Onunki oluyor uzunca bir süre de olacak gibi pusetin kilo aralığını kontrol etmek lazım
Genelde hep çevremden görüyorum bebeklerin ayaklar dışarı fırlamış içi o kadar dar ki çoğu pusetin, bebek sanki havada duruyor gibi, ama bizimki de maxi cosi hem içi çok geniş hem kemerleri geniş çok rahat bir puset.

Merhaba, 2025 anneler whatsapp grubundayim ve sizin gibi uyku konusunda cok zorlanan bir anne Pınar Sibirskyden eğitim almış faydasını gormus, isterseniz bir araştırın kundakanne instagram hesabı. Normalde 4.ayda uyku egitimi pek verilmiyor ama o veriyormus bu ayda. Galiba farkli paketler var bakarsınız bir.
WhatsApp grubu linkini de yazayım belki katılmak isteyen olur

Doktorda diş dedi ama diş olsaydı ağlamaz mıydı ya sa gündüzde huzursuz olmaz mıydı?

Her çocuğun diş süreci farkli sanirim. Büyük oğlum resmen bağıra bağıra, her saniyesini yaşayarak çıkarırdı dişlerini, çok zordu hem gündüz hem gece.
Küçük bebeğim de yaklaşık 2 hafta önce alt iki dişi ayni anda çıkardı ve bence kesinlikle daha kolaydı iki diş bir arada olmasina rağmen üstelik. Gece rahatsız olmadi, gündüz biraz huzursuzdu.
Elini kulağına götürüyor mu ? Kulağını cekiştiriyor mu ?

Kulak çekiştirmek disle mi ilgili acaba? Kızımda var son zamanlarda anlam veremedim ben de..

Yatakta beraber uyumayı dene seni istiyordur annesi yanında uyku arkaşı varmı ben doğduğundan beri yanında bi tane uyku arkaşı koydum ona alışık uykusu gelince yatırıyorum onu da koyuyorum koltuk altına kendi kendine uyuyor akşam 12 yatırınca 5 kadar kesintisiz uyuyor güvende hissediyor kendini

Yok öyle bir şey gözlemlemedim sadece doktor diş etkerinin beyazlaşıp kabardığını söyledi

Uyku arkadaşı 2 ay ıldu alalı ama hala alışamadı. Tutuşturmaya çalılıyorum ama bırakıyor birlikte yatmayı deneyeceğim

Stresle mi başa çıkıyorlar acaba boyle yaparak
Bide strese giriyor yani hanımefendi stresin kaynağı kendisi. geceden beri beni tüketti daha fazla konuşmasam iyi olacak
normalde uyuduğunda yanında uzanırdım ama küstüm salonda oturuyorum

Yazmıyoruz diye mutluyuz sanmayın kızlar hepimiz zordayız bilin

Uyku arkadaşı 2 ay ıldu alalı ama hala alışamadı. Tutuşturmaya çalılıyorum ama bırakıyor birlikte yatmayı deneyeceğim
Onu hiç ayırma yanından alışsın bir yere gittiginiz de yolda hep yanına koy puşetin içine koy zamanla alışacak farkı gözlemlersin ben çok faydasını gördüm hiç sallamıyorum kendi kendine uyumayı öğrendi onun sayesinde oyun oynarken filan hem yanında tuturmaya çalışma zamanla kendi alacak benim ki hiç eline almıyor zaten yeni yeni başladı birseyleri tutmaya

Kızlar 4 ay aşılarını illa tam 4 aylıkken mi yapmak lazım? 4,5 aylıkken yaptırsam sorun olur mu ?

Babası ağırlığını vermeden tutuyor, o zaman basıp adım atıyor. Kafayı da dik tıtuyor ama bazen boynu bükük dolaşıyor. O da normal gibi geliyor bana. Zaten kafayı dik tutuyorsa sorun yoktur gibi geldi. Eğrilik olsa hiç dik tuttuğu bir an olmazdı diye düşündüm.

Brn denedim pınar sibirskyi. Hepsi hemen hemen aynı yöntem. Anne bebeği ağlatmayı göze alamıyorsa eğitim ilerlemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…