2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Hediye bişeler gelmişti ya kaşık tabak suluk filan onlar yeter diye umuyorum hiç hevesim yok hiç
Mama sandalyesi alıcaz tabi mecbur kolay temizlenen bişe bulmak lazım
Çok korkutucu değil mi Ben de markette orada burada gördükçe birkaç bir şey alıp koymuşum ama ne hangi maddeden yapıldığına ne de kullanışlılığına bakmışım. Mama sandalyesi lazım da acaba hangi aşamadan itibaren kullanılacak? Bir de şu mama koltuğu gibi şeyler var. Oturma koltuğu da olabilir adı. Lohusa aklımla bu kadar

Hmm o seti bilmiyordum, bakayım Avent'in biberonunu başlarda çok kullandım, memnundum da ama sulukta nasıldır bilenler aydınlatsın Organik ürünlere ben aşinayım, doktorumuz da bu işlerin piri. Ben size buradan destek atarım o konuda

Yatağından oto koltuğuna kadar her şeyini Chicco almışım oğlumun, şu an fark ettim. Mama sandalyesi de öyle olabilir, neden olmasın. Sağlam derken devrilmemesini mi kastediyorsunuz? Bugün Instada öyle bir yoruma denk geldim. Bazı sandalyeler devriliyormuş. Yazık ya çocuğa kıyamam Alıştırma bardağı için farklı bir marka duyarsanız bizimle de paylaşın olur mu Tadım emziğini hiç duymadım. Şu içine meyveyi koyup emmesi için verdiğimiz şey mi acaba? Önlük sanırım hem uzunlardan hem de silikonlardan edinsek iyi olacak. Buharda pişirme aparatım var, kendim için de kullanıyordum sağlıklı beslenesim geldiğinde Ama makinesini bilmiyorum. Nasıl bir şey? Kıyafetlerde de evet H&M son derece işlevsel ürünler çıkarıyor Çok teşekkürler mesaj için

Ikea tipi cok kullanisli oluyor temizligi kolay oluyor yer tutmuyor
Ya evet bunu çok duyuyorum ve görüyorum ama sandalyenin ağırlığı nasıl? Çocuk düşer filan yazmışlar başka sitelerde Yani düşse bu kadar uzun süre tercih edilen bir ürün olur muydu...

Tamamdır bekliyoree Ve evet, o güzelim yazlık kıyafetlerin küçülmesi çok can sıkıcı olmadı mı ya Atamam da veremem de ben onları şimdi, anam gibi hatıra diye 38 yıl saklamam yok mu

Babaya söyledim bunları. Döner versek yese olmuyor mu dedi

Ya evet bunu çok duyuyorum ve görüyorum ama sandalyenin ağırlığı nasıl? Çocuk düşer filan yazmışlar başka sitelerde Yani düşse bu kadar uzun süre tercih edilen bir ürün olur muydu...
Yani düşmesi için çok farklı şeyler yapmış olması lazım cocugun gayet sağlam geliyor bana ama ben 15 aylık bıraktım çünkü ayağa kalkıp atlamak istiyodu max böyle şeyler yapsa dahi devrilmedi çok pratik benim deneyimim de diğerleri çok kaba geliyor yer kaplıyor gibi gelio

Çok önemli bir şeyi hatırlatmışsınız

Aaa benim kuduruğun önizlemesi mi bu?

Gündüz iyi emiyor çok şükür. Kanguruyla turlamanız zormuş iyice kaç gündür kalkıyor böyle? Bizde 4. Ayla birlikte 30-40 dk da bir kalkma durumu çıktı daha çok. Tamamen uyandığı neyse ki abartı olmadı

Bana da öyle geliyor, annemlerin evi için öyle praitk bir şey almıştık hep ya düşerse devrilirse korkumuz vardı açıkçası.

Bir mesaj daha yazmıştım görmeden alıntınızı, evet devrilmesinden çekinirim açıkçası mama sandalyesi çok pratik bir yer, orada oyalanırken mutfakta ufak tefek işler de yapılıyor. Sağlam olmalı gibi geliyor bu sebeple. Alıştırma bardağı için munchkin çok duyuyorum bir de. Meyveyi tatması için içine koyduğumuz şeyi kastettim evet. Ben bir noktada önlük olayını salmıştım

Buharda sebze için aparat yeterli ama o zaman özenip almıştım. Şimdi stok yok gibi. Öyle çok pahalı bir şey hiç gerekmaz bana göre.

Ya di mi yağ konusu da vardı olizzi diye bir marka kalmış aklımda

Etkilş bir video var mı? Ben çok izledim ama yapamazmışım gibi özgüvensizim. Allah mecbur etmesin hiç birimizi

Merhaba. Ferrum için bir şey dedi mi içeriği temiz mi acaba . Bize de doktor ferrum verdi ama hala karar veremedim kullanıp lullanmamaya . Ücretli satılanlar daha mı temiz içerikli diye kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…