2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Ayy iyi ki hatırlatmıssınız herkes bilmeli bence de bizzat yasadım iyi ki almısım ilk yardım eğitimi dedim çok öenmli çok

Naçizane çeşme suyu değil, içme suyu kaynatmanızı tavsiye ederim. Çeşme suları yine de klorlu, mineralsiz oluyor
Çeşme suyundan kastım içme suyu
Kireçliydi eski evimizde ama burda öyle bı sorunda yaşamadık zaten acil durumlar dışında hazır verdim bitmişse ve markete gidinceye kadar durmazsa verdim 1-2 kez

Merhaba. Ferrum için bir şey dedi mi içeriği temiz mi acaba . Bize de doktor ferrum verdi ama hala karar veremedim kullanıp lullanmamaya . Ücretli satılanlar daha mı temiz içerikli diye kararsız kaldım
Ben orta düzey bir içeriği var diye biliyorum ne çok temiz ne çok kötü. Temiz içerikli olanlar demiri tedavi etmiyor sadece olanı koruyor, ama şu an ek gıdaya henüz geçmediği için anne sütünden başka da demir kaynağı yok o yüzden klasik demir ilaçları daha iyi geliyor. Bunu önceki çocuklarımdan da tecrübe edip bildiğim için tekrar doktora sormadım. Ama bir sonraki ay gittiğimde sizin için özellikle sorarım inşaallah. Unutmazsam yani

Bu abla biraz gerçeklerle tokatladı beni size de atayım birlikte ağlayalım

Sizinki hangisinden? ben bugün doktora sordum normal sandalye değil de masanın üstüne falan koyulanlardan alsam nasıl olur diye. Anneler çok seviyor yemek yaparken, bebeğe de aktivite oluyor güzel bir şey ama tezgahtan düşürdüm diye gelenler var sakın öyle gelmeyin. Vakumu sağlam olan bir şey alın onlardan alacaksanız, dedi. Ben de bir korktum ufaktan

Oturmaya orda alıştırmak güzel olabilir bir ay içinde mama sandalyesini halledelim

Trendyolda en çok satan wellgro mama sandalyesi nasıl acaba? Kullanışlı gibi geldi.

Canımcim ben ikea antilop kullandım en basic olandan şimdi de onu kullancam sanırım oturaklı en sağlam olan mamas papas ın öyle tezgahta duran. Ebebek falan bana da sağlam gelmiyor ama kv de var yanımızdayken koyuyoduk ama hiç bırakmadık banyo için falan rahat oluyo. Kendiminde eskiden kalma bumbo markasınınki var tezgh üstü en kaliteli bunlar baska marka ciktiysa bilmem

2 gecedir 3 civari uyanip 6 gibi geri uyuyor. Oncesinde de saat başı uyaniyor
Daha yeni başladı yani bizimki. Ben heralde hiç olmayacak diye düşünürken

Ben de geçen yazmıştım dönemiyor diye. Hemen ertesi gün dönmeye başladı. Şimdi de düz duramıyor nasıl bir şeyse birden öğreniliyor

Ayy iyi ki hatırlatmıssınız herkes bilmeli bence de bizzat yasadım iyi ki almısım ilk yardım eğitimi dedim çok öenmli çok
Allah korusun tüm yavruları ilkinde blw yapmıştım ama bu sefer cesaretim yok. Aslinda bu daha çok bebekle ilgili bir durum. Büyük oğlum emerken tıkanmazdi, küçük neredeyse her seferinde tıkanıyor.

İyi geceler kızlar
En son 28 gün önce rota ve menenjit olduk .
Yarın da 4.ay aşısı var .4.ay aşıları canlı değil. İki aşı arası belli bir gün var mi öyle bir kural ya da .Yarın 29 gün geçmiş oluyor .aşı günümüz yarın da

Allah korusun tüm yavruları ilkinde blw yapmıştım ama bu sefer cesaretim yok. Aslinda bu daha çok bebekle ilgili bir durum. Büyük oğlum emerken tıkanmazdi, küçük neredeyse her seferinde tıkanıyor.
Yaa oyle mi benim de tam tersi oldu buyuk cok tikaniodu sut kaciodu hep travma olmustu artik ailecek, ek gida da oyle kacmalar oldu maalesef. Blw + ben yediriodum . Bu minik hic tikanmio ama tetikte olmakta fayda var her zaman ilk yardim acisindan sogukkanli olunuyor o stresli anlarda yapamam die dusunulsede basa gelince yapilio Allah a emanetler

Biz rota 1. Aşıyı 2 eylülde olduk. 4. Ay aşılarını 13 ekimde olduk. Bir sonraki 2. Doz rotayı 2 hafta sonra getireceğim dimi diye hemşireye sordum. Kafasından bir şeyler hesapladı. Kasımın ilk haftasının sonuna doğru getir dedi. Anladığım kadarıyla bir zaman olayı var.

4.ay aşısı ile 2.doz rota için 1 ay dolmuyor o zaman.
Ya da 4.ay aşıları canlı olmadığı için mi acaba ? Sabah gitmeden bir arayıp soracağım.
Çok tesekkur ederim cevap için

Bizim bebek 4 ay aşılarını bugün saat 11 gibi oldu, akşam 6 buçukta bir delirdi garip garip ağlama sesleri şimdiye kadar duymadığım tonda. Baktım yarım saat geçiyor daha da artıyor. Hafiften ateşi vardı zaten, ölçmemiştim ama aslında ateşi için değil huysuzluğu için ateş düşürücü verdim. Verirken de boğazına kaçırdım bana öyle bir kızdı ki, gözlerimin içine bakıp kaşlarını çatarak çığlık atıyor avazı çıktığı kadar yavru kuşum benim ya… Neyse ateş düşürücü 1 saate etki etti anca sakinleşti, emmek de istemedi sallayarak uyuttum. Ama sanırım düzeldi gibi, tekrar az evvel uyku arasında emzirdim, bu gece iyi geçer inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…