Normal doğum da hasar bırakıyor bence. İlk zamanlar çok kötüydüm. Sonra geçti gibiydi ama ara ara yokluyor demek ki geçmemiş.Şifa olsun aşılarınızYürüyüş ya da bir vesileyle dışarıda bulunmak çok iyi geliyor bence de. Bel ağrısı için sanırım yapacak pek bir şey yok doktora gitmeden. Benim de sırtım tutuldu bu sabah. Sanırım 4 aydır sağlam yorulduk hepimiz
İmzamı atıyorum. Doğumdan sonra benim de belimde daha önce hiç hissetmediğim türden bir ağrı kaldı. Devamlı ağrıyor diyemem ama ara ara yokluyor. 8 cm açılmam olduğunda ancak yapılan spinal anestezimde hissettiğim ağrının aynısı. Ben hep ona yoruyorum. Bir de evet ya dimdik sopa gibi yatmak da yamulttu biziNormal doğum da hasar bırakıyor bence. İlk zamanlar çok kötüydüm. Sonra geçti gibiydi ama ara ara yokluyor demek ki geçmemiş.
Birde bebişle yatınca kıpırdamadan sopa gibi yatmak da ciddi bel ağrısı yapıyor
Çözümü ilk bulan yazsın çünkü ciddi kısıtlıyor bazı günlerİmzamı atıyorum. Doğumdan sonra benim de belimde daha önce hiç hissetmediğim türden bir ağrı kaldı. Devamlı ağrıyor diyemem ama ara ara yokluyor. 8 cm açılmam olduğunda ancak yapılan spinal anestezimde hissettiğim ağrının aynısı. Ben hep ona yoruyorum. Bir de evet ya dimdik sopa gibi yatmak da yamulttu bizi
Ya kesin iyi geliyordur, doktor da bunları söyleyecek de biz nasıl yapacağızÇözümü ilk bulan yazsın çünkü ciddi kısıtlıyor bazı günlerilk tezimi ortaya atıyorum bence reformer pilates veya yüzme iyi gelebilir uzman: ben
Evet pilates eminim iyi gelir ama bir de YouTube dan fizyoterapistlerin önerdiği hareketleri deneyin derim. Ben oradaki hareketlerden yaptım hala yapıyorum dizime çok iyi geldi. Yere çöktüğümde asla tutunmadan ve ağrı olmadan kalkamıyordum kilitleniyordum şimdi çok daha iyiyim tutunmadan kalkabiliyorum.Çözümü ilk bulan yazsın çünkü ciddi kısıtlıyor bazı günlerilk tezimi ortaya atıyorum bence reformer pilates veya yüzme iyi gelebilir uzman: ben
Ayy spinal demişim, epidural olacaktıİmzamı atıyorum. Doğumdan sonra benim de belimde daha önce hiç hissetmediğim türden bir ağrı kaldı. Devamlı ağrıyor diyemem ama ara ara yokluyor. 8 cm açılmam olduğunda ancak yapılan spinal anestezimde hissettiğim ağrının aynısı. Ben hep ona yoruyorum. Bir de evet ya dimdik sopa gibi yatmak da yamulttu bizi
Bir de uzun uzun hmmm'lıyorum, söyleyeceğim lafı hızlıca ağzımdan çıkaramıyorumAyy spinal demişim, epidural olacaktıYa sizlerde de konuşma güçlüğü oluyor mu? Kelimeleri hatırlayamama, yanlış telaffuz etme ya da bir şeyin X olduğunu bilmenize rağmen konuşurken Y deme gibi saçmalıklar...
Ben kendim öyleyim 34 yaşındayım hala su içerken tıkanırım öksürürken boğuluyorum zanneder beni tanımayanlar aklı çıkıyor, beni tanıyanlar rahat birazdan geçer diyolarKendini kurtarır nefes alır merak etmeyin demiştidaha dik duracak sekilde biberon ve emzirme yapıodum ben yatırmıyodum. 4 yasına geldi nrrdeyse hala takılıyo sudan boguluo kp ve eşim de öyle bu arada inş sizinji geçer dar boğazlı deriz ona ama iştahlıdır şükür
Ayyy hemde nasıl , ben şey diyorum çoğu zman ayyyy konusabilsem neler anlatacam diyorumAyy spinal demişim, epidural olacaktıYa sizlerde de konuşma güçlüğü oluyor mu? Kelimeleri hatırlayamama, yanlış telaffuz etme ya da bir şeyin X olduğunu bilmenize rağmen konuşurken Y deme gibi saçmalıklar...
Bizim ahşap beşik 140x80 di, 3,5 yaş gibi 90x200 yatağa geçtik. Yani evet belli bir süre sonra büyük yatak alırsınız uzunluk esas problem olur ama o boylara gelene kadar yıllar var. Siz tek yatak alayım uzun yıllar kullansın mı diyorsunuz?Kızlar bebiklerin odasını ayıracağınız zaman nasıl bir yatak tercih edeceksiniz ? Ben 1 yaşında ayırmak istiyorum ve şuan taşınma durumumuz olabilir eğer olursa taşınırken erkenden odasını yapmak istiyorum.
Montessori yatak almak istiyorum boyutlar genelde 100x200 görünüyor ve genelde de herkes o boyutlarda alıyor. Odası çok büyük olan için bir ley diyemem de gerek var mı o boyuta yahu? Çocuk askere gidene kadar o yatakta yatmicaktır herhalde max 10 yaşıba kadar kullansın yani80X160 civarı bir boyutta yaptırsam nasıl olur sizce?
Bizim beşik zaten var ama 1 yaşında kendi odasına kendi yatağına geçsin idtiyorum. Uzun yıllar dediğim evet 9/10 yaşına kadar kullansın zaten bir yatağın ömrü o kadar değil mi? 5-?” 9-10 yaşına kadar kullancaksa 200 çok büyük değil mi? Çocuk 10 yaşında çocuk çok uzun olursa bile 1.50 olur diye hesap ediyorum. Yanılıyor muyum bilmiyırum daBizim ahşap beşik 140x80 di, 3,5 yaş gibi 90x200 yatağa geçtik. Yani evet belli bir süre sonra büyük yatak alırsınız uzunluk esas problem olur ama o boylara gelene kadar yıllar var. Siz tek yatak alayım uzun yıllar kullansın mı diyorsunuz?
Geçen C Corpuss arkadaş paylaşmıştı bir video, Anne Beyni/Beyin Sisi (Brain fog) hakkında. Yaşadığımız bu dalgınlıklar, unutkanlıklar hepsi doğumdan sonra sadece bebeğimize odaklanmamız için beynimizi yoran diğer şeyleri arka plana atan bir koruma sistemi gibi diyebiliriz. Ben böyle anladım. Yaklaşık 2 sene sürüyormuş.Ayy spinal demişim, epidural olacaktıYa sizlerde de konuşma güçlüğü oluyor mu? Kelimeleri hatırlayamama, yanlış telaffuz etme ya da bir şeyin X olduğunu bilmenize rağmen konuşurken Y deme gibi saçmalıklar...
Bana da hesabınız doğrı gibi geldi, ilkokulda falan da kullanabilirBizim beşik zaten var ama 1 yaşında kendi odasına kendi yatağına geçsin idtiyorum. Uzun yıllar dediğim evet 9/10 yaşına kadar kullansın zaten bir yatağın ömrü o kadar değil mi? 5-?” 9-10 yaşına kadar kullancaksa 200 çok büyük değil mi? Çocuk 10 yaşında çocuk çok uzun olursa bile 1.50 olur diye hesap ediyorum. Yanılıyor muyum bilmiyırum da
Uykusuzluk bile önemli bir faktör ve artık evin en favori üyesi benim diyorumGeçen C Corpuss arkadaş paylaşmıştı bir video, Anne Beyni/Beyin Sisi (Brain fog) hakkında. Yaşadığımız bu dalgınlıklar, unutkanlıklar hepsi doğumdan sonra sadece bebeğimize odaklanmamız için beynimizi yoran diğer şeyleri arka plana atan bir koruma sistemi gibi diyebiliriz. Ben böyle anladım. Yaklaşık 2 sene sürüyormuş.
Chargpt özetle şöyle diyor:
Beyin sisi genellikle “eksiklik” değil, “yük” meselesidir — uykusuzluk, stres, yetersiz beslenme.
Ama omega-3, B12, D vitamini ve demir düzeylerini kontrol ettirmek, bu süreci çok hafifletebilir.
Ben omega3, D vitamini ve demir alıyorum ama yine de aynı durumdayım, sanırım B12 de almam lazım.
Oda büsbüyük olsaydı hesap etmez direkt büyük alırdım da şimdi gereksiz oda daralsın istemiyorumBana da hesabınız doğrı gibi geldi, ilkokulda falan da kullanabilir
Şu şekil duvar kağıdı yaptıran varsa yorumlarını almak isterimOda büsbüyük olsaydı hesap etmez direkt büyük alırdım da şimdi gereksiz oda daralsın istemiyorumbir de çocuklara göre duvar kağıdı yapıyorlar bulutlu arabalı vsvs . Yaptıran ve memnun kalan arkadaşım varsa hangi siteden kağıdı satın aldıklarını sormak isterim
Memeye yapışması bir nevi iyi sankiKızlar bebeğime yeni güncelleme geldi şimdide memeye yapıştı eşim evde olmasına rağmen zar zor duş aldım durmuyor beni istiyor sanırım atağın bütün belirtilerini yaşıycaz
Ben de montessori yatak düşünüyorum ama geçen biri şey dedi hala onu düşünüyorum: gece kalkıp evde dolaşırsa ne olur? Gözetimimiz olmadan evde dolaşması beni de tedirgin etti emin olamadım. Yersiz bir tedirginlik de olabilirKızlar bebiklerin odasını ayıracağınız zaman nasıl bir yatak tercih edeceksiniz ? Ben 1 yaşında ayırmak istiyorum ve şuan taşınma durumumuz olabilir eğer olursa taşınırken erkenden odasını yapmak istiyorum.
Montessori yatak almak istiyorum boyutlar genelde 100x200 görünüyor ve genelde de herkes o boyutlarda alıyor. Odası çok büyük olan için bir ley diyemem de gerek var mı o boyuta yahu? Çocuk askere gidene kadar o yatakta yatmicaktır herhalde max 10 yaşıba kadar kullansın yani80X160 civarı bir boyutta yaptırsam nasıl olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?