Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olmadı. Lohusalığım bittikten sonraki ay başladı benim her ay oluyorum düzenli. Zaman zaman sütümde azalma oluyor ama regl dönemi ile filan ilgili değil. Beslenmeyle uykusuzlukla yorgunlukla vs ilgili.Kızlar regl olduktan sonra sütünüzde değişim oldu mu
Az önce oldum bende ilk kez
Bebekler bozuldu bacım bozuldu, bizim zamanımızda atak neyin yoktuBütün bebekler aynı anda bozulmuş olamazSanırım gerçekten bir süreçten geçiyoruz. Benim bebeğim de 13 Haziran doğumlu. İnşallah tez zamanda biter, en korktuğum bu 4.ay uyku gerilemesiydi zaten
Hayır olmadı. Lohusalığım bittikten sonraki ay başladı benim her ay oluyorum düzenli. Zaman zaman sütümde azalma oluyor ama regl dönemi ile filan ilgili değil. Beslenmeyle uykusuzlukla yorgunlukla vs ilgili.
Bebekler bozuldu bacım bozuldu, bizim zamanımızda atak neyin yoktubenim kız da 19 haziran doğumlu. Gece saat başı kalkıyor, gündüz asla kucaktan inmiyor. Normal ama bu dönemde, dünyayı daha iyi algılamaya başlıyorlar bu da tabii onları korkutuyor
Valla ya anneme de atak diyorum boş boş bakıyorBebekler bozuldu bacım bozuldu, bizim zamanımızda atak neyin yoktubenim kız da 19 haziran doğumlu. Gece saat başı kalkıyor, gündüz asla kucaktan inmiyor. Normal ama bu dönemde, dünyayı daha iyi algılamaya başlıyorlar bu da tabii onları korkutuyor
Tamam teşekkür ederim bir bakayım.Osteocare kullanırdım alerji diyeti yaparken. Günde 2 tane. Ezbere alınır mı bilmiyorum
Benimki gülüyor diyor internete göre çocuk büyütüyolarValla ya anneme de atak diyorum boş boş bakıyoratak biter dişi başlar biz de böyle böyle büyütmüş oluruz bence
![]()
En korktuğum şey bu. Henüz başlamadım. Siz hangisini kullanıyorsunuz?Bizimde demir ilacı kabızlık yaptı. Günde 3-4 kez kaka yapam bebeğim 2 gündüe kaka yapmıyor![]()
Valla bazen diyorum bunların hiçbirini bilmeden büyütmek daha mı kolay olurduBenimki gülüyor diyor internete göre çocuk büyütüyolarAtağa da inanmıyorr bebeğe masal okunmasını kitapları felan hepsini saçma buluyor
![]()
gelişimi ne güzel, maşallah. Alerji belirtileriniz neler? Benim büyük oğlum alerjikti, şimdilik bebişte çok şükür belirti yok ama aklımın bir köşesinde de bu duurum var.Bugün 4.ay kontrolümüz vardı.
Demire başladık. Bestiron marka verdi.kilo ×2 şeklinde.istediğin saat diliminde ver dedi.Saglik ocağının verdiğini asla önermedi.
Kilo ve boy alişimiz da çok şükür gayet iyi çıktı.
Süt Alerji belirtilerimiz var malesef.İlk kızımda da ağır geçirmiştik. Cmt alerji testine gireceğiz.Insallah yanılıyorum ve değildir.
Bir de diş imiz kendini gösterdi. Gümbür gümbür geliyor.![]()
Akşam uyutmak çok zor maalesef ya. Çıt sesine uyanıyor bir de. Abimizle zor oluyor uyutmak. Kucakta gezdirerek uyuturdum hep büyük oğlumu. Bu sefer öyle bir sabır ve imkan yok doğrusu. Bebek arabasında hafif sallayarak ya da kucağımda sallanan koltukta şansımı deniyorum. Bazen memede de uyuyakalıyor. Bir de bizi ayırt ediyorlar bence. Bugün halıda gayet oynuyordu mutlu mutlu. Beni görünce birden bağırdı ve meme IstediKızlar akşamları nasıl uyutuyorsunuz. Ya ben ayağımda sallamaya alıştıramadım istemiyor asla. Kucağıma alıp yürüyorum pışpış yapıyorum ama nereye kadar böyle dayanabilirim bilmiyorum. Çok zor geliyor ya. Birde bana asla sallatmayan bebem babaannesinde gıkını çıkarmıyor valla. Yaşlı kadın kucağında gezdirerek zor tabi, ayağına alıyor bizimkinin sesi çıkmıyor bana kükrüyor ama![]()
Haklı kadın neeee, nazar ettirdiniz bebeleri. El kadar sübyanlar çıkar mı dışarıYa varya gitti şeker gibi çocuğum mız mız başka bir cocuk girdi sanki icine
Annem de bir yandan kızıyor soktun her ortama nazar ettirdin diye
Yüzüne bakana güler, koyduğum yerde kendi kendine takıldırdı şimdi kaç gündür ne yaşıyoruz biz ya![]()
Ferrum. Değiştirmek istiyorum ama ne kullanacağıma karar veremiyorumEn korktuğum şey bu. Henüz başlamadım. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Egzama ile başladı boyun altında.gelişimi ne güzel, maşallah. Alerji belirtileriniz neler? Benim büyük oğlum alerjikti, şimdilik bebişte çok şükür belirti yok ama aklımın bir köşesinde de bu duurum var.