• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kızlar regl olduktan sonra sütünüzde değişim oldu mu
Az önce oldum bende ilk kez

Kızlar regl olduktan sonra sütünüzde değişim oldu mu
Az önce oldum bende ilk kez
Hayır olmadı. Lohusalığım bittikten sonraki ay başladı benim her ay oluyorum düzenli. Zaman zaman sütümde azalma oluyor ama regl dönemi ile filan ilgili değil. Beslenmeyle uykusuzlukla yorgunlukla vs ilgili.

Bütün bebekler aynı anda bozulmuş olamaz 😅 Sanırım gerçekten bir süreçten geçiyoruz. Benim bebeğim de 13 Haziran doğumlu. İnşallah tez zamanda biter, en korktuğum bu 4.ay uyku gerilemesiydi zaten
Bebekler bozuldu bacım bozuldu, bizim zamanımızda atak neyin yoktu 😛 benim kız da 19 haziran doğumlu. Gece saat başı kalkıyor, gündüz asla kucaktan inmiyor. Normal ama bu dönemde, dünyayı daha iyi algılamaya başlıyorlar bu da tabii onları korkutuyor

Bebekler bozuldu bacım bozuldu, bizim zamanımızda atak neyin yoktu 😛 benim kız da 19 haziran doğumlu. Gece saat başı kalkıyor, gündüz asla kucaktan inmiyor. Normal ama bu dönemde, dünyayı daha iyi algılamaya başlıyorlar bu da tabii onları korkutuyor

Ya varya gitti şeker gibi çocuğum mız mız başka bir cocuk girdi sanki icine
Annem de bir yandan kızıyor soktun her ortama nazar ettirdin diye 😄
Yüzüne bakana güler, koyduğum yerde kendi kendine takıldırdı şimdi kaç gündür ne yaşıyoruz biz ya 🙈😄

Valla ya anneme de atak diyorum boş boş bakıyor 😅 atak biter dişi başlar biz de böyle böyle büyütmüş oluruz bence 🤣

Bugün 4.ay kontrolümüz vardı.
Demire başladık. Bestiron marka verdi.kilo ×2 şeklinde.istediğin saat diliminde ver dedi.Saglik ocağının verdiğini asla önermedi.
Kilo ve boy alişimiz da çok şükür gayet iyi çıktı.
Süt Alerji belirtilerimiz var malesef😔.İlk kızımda da ağır geçirmiştik. Cmt alerji testine gireceğiz.Insallah yanılıyorum ve değildir.
Bir de diş imiz kendini gösterdi. Gümbür gümbür geliyor. 🫣

Benimki gülüyor diyor internete göre çocuk büyütüyolar😅 Atağa da inanmıyorr bebeğe masal okunmasını kitapları felan hepsini saçma buluyor😬😅
Valla bazen diyorum bunların hiçbirini bilmeden büyütmek daha mı kolay olurdu 😅 2.aydan beri gergin gergin 4.ay atağını bekliyordum mesela 🤣🤣

Kızlar akşamları nasıl uyutuyorsunuz. Ya ben ayağımda sallamaya alıştıramadım istemiyor asla. Kucağıma alıp yürüyorum pışpış yapıyorum ama nereye kadar böyle dayanabilirim bilmiyorum. Çok zor geliyor ya. Birde bana asla sallatmayan bebem babaannesinde gıkını çıkarmıyor valla. Yaşlı kadın kucağında gezdirerek zor tabi, ayağına alıyor bizimkinin sesi çıkmıyor bana kükrüyor ama 😂

Kızlar bugün şu kanıya vardım ben çalışmaya hiç hazır değilim. Hiç de dönesim yok 😂 ay bugün işlerim vardı çok fazla dışardaydım yoruldum baya. Şu an yatsam uyurum 🙈 Ev curcuna oldu, bebişi özledim.

Bugün 4.ay kontrolümüz vardı.
Demire başladık. Bestiron marka verdi.kilo ×2 şeklinde.istediğin saat diliminde ver dedi.Saglik ocağının verdiğini asla önermedi.
Kilo ve boy alişimiz da çok şükür gayet iyi çıktı.
Süt Alerji belirtilerimiz var malesef😔.İlk kızımda da ağır geçirmiştik. Cmt alerji testine gireceğiz.Insallah yanılıyorum ve değildir.
Bir de diş imiz kendini gösterdi. Gümbür gümbür geliyor. 🫣
gelişimi ne güzel, maşallah. Alerji belirtileriniz neler? Benim büyük oğlum alerjikti, şimdilik bebişte çok şükür belirti yok ama aklımın bir köşesinde de bu duurum var.
Kızlar akşamları nasıl uyutuyorsunuz. Ya ben ayağımda sallamaya alıştıramadım istemiyor asla. Kucağıma alıp yürüyorum pışpış yapıyorum ama nereye kadar böyle dayanabilirim bilmiyorum. Çok zor geliyor ya. Birde bana asla sallatmayan bebem babaannesinde gıkını çıkarmıyor valla. Yaşlı kadın kucağında gezdirerek zor tabi, ayağına alıyor bizimkinin sesi çıkmıyor bana kükrüyor ama 😂
Akşam uyutmak çok zor maalesef ya. Çıt sesine uyanıyor bir de. Abimizle zor oluyor uyutmak. Kucakta gezdirerek uyuturdum hep büyük oğlumu. Bu sefer öyle bir sabır ve imkan yok doğrusu. Bebek arabasında hafif sallayarak ya da kucağımda sallanan koltukta şansımı deniyorum. Bazen memede de uyuyakalıyor. Bir de bizi ayırt ediyorlar bence. Bugün halıda gayet oynuyordu mutlu mutlu. Beni görünce birden bağırdı ve meme Istedi😁

Ya varya gitti şeker gibi çocuğum mız mız başka bir cocuk girdi sanki icine
Annem de bir yandan kızıyor soktun her ortama nazar ettirdin diye 😄
Yüzüne bakana güler, koyduğum yerde kendi kendine takıldırdı şimdi kaç gündür ne yaşıyoruz biz ya 🙈😄
Haklı kadın neeee, nazar ettirdiniz bebeleri. El kadar sübyanlar çıkar mı dışarı 😃 al işte atağı geldi C creamole123

Çok güldüm bir an 😅😅 Tabii bu arada zor olan bizim bebeklerimiz değil arkadaşlar. Zor olan büyüyüp bizim başımıza ekşiyen 'başkalarının bebekleri' 😬😬

Kızlar doğumdan sonra sizde eşinizle sık tartışır oldunuz mu ? Yani bizim evliliğimiz resöen çocuktan önce ve çocuktan sonra diye ayrılıyor . Hiçbir şeye tahammülüm yok en ufak hatasına yanlışına tahammülümmyok ama onunda yok . Bugün çok feci tartıştık . Öyle bir durum ki minixik bebeğin var ağlasan ağlayamıyorsun, bağırsan evde bağıramıyorsun , gidip uyuyayım desen öyle bir lüksün yok , iştahın kaçıyor ama bebeği beslediğin için zorla yemek zorunda kalıyorsun. Sanırım çocuk sahibi olmanın en zor yanı buymuş. İçin sıkıldığında başını alıp bir hava almaya bile çıkamıyorsun . Eşine sinirleniyorsun ben çıkıp gidiyorum diyemiyorsun . Vs vs
Bugün ilk kez kendimi tutamayıp tek seferlik eşime bağırdım bebeğim diğer odadaydı ama korkup ağladı. Saatlerdir kendimi affedemiyorum bunun için😔suçluluk hissediyorum. Bi taraftan sütüm etkilenecek diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum.
Karmakarışık ve ikili ilişkiler çocuktan sonra çok zormuş. Çok sabır istiyormuş

gelişimi ne güzel, maşallah. Alerji belirtileriniz neler? Benim büyük oğlum alerjikti, şimdilik bebişte çok şükür belirti yok ama aklımın bir köşesinde de bu duurum var.
Egzama ile başladı boyun altında.
Terliyor ondan oluyor diye düşünmüştüm.
Sonra kaka da kan gördüm.Ilk gördüğümde makat çatlağı var sandım. Çünkü cok sık kaka yapiyor.Ablasi da öyleydi. Kontrol ettik catlak değil.
Cmt test yapılacak.Cok üzgünüm.bende yok baba da alerji geçmişi yok ama çocuklar malesef.Neden kaynaklanıyor bilemiyorum artık.

Back
X