• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Bu bebeler ağlamaya yer ariyor zaten 😄
Işte kendini tuta tuta patladığın zaman büyük patlamışsın
Sıkma canını rutinler oturdukça kocalarda bir hoş gözükmeye başlıyor
Heh o da var bugün iki çocuğumun babası yhaa romantizmindeyim. Nereden estiyse 😁

Benim eşim küçük doğana kadar büyük oğlumuza hiç bakmamıştır. 4 senede başbaşa zaman geçirdikleri toplamda 24 saat bence yoktur. O derece diyim. Bir kavgamızda boşanalım ama X bende kalır demişti😁😁 bu zamana kadar çok baktın da 🙃
Ahahaahahaha güldüm ya sağolun😂erkekler kapatılsın

Evet bugün bende sinirlenip boşanalım dedim. Dio ki tamam siz iyi olun da nasıl istiyorsan öyle yapalım. Bebekte sende kalsın zorluk çıkarmam diyor😂hadi ya allah razı olsun dedim . Tabi 5 dk sonra pişman oluyor söylediklerine ama ben kırıldığımla kalıyorum maalesef . Erkekler çok değişik varlıklar ya ben onu anladım. Asla kadındaki merhamet onlarda bulunmuyor
Çok fedakarmış sağ olsun 😅
Kesinlikle aşırı doğru bir tespit, merhamet ve şefkat biz kadınlara özgü bir şey galiba. Doğum yaptığımdan beri dilimde azıcık şefkat istiyorum diye ama daha bir öküzleşti maşallah. Gece bir kez 15 dk uyansa bunu aşırı ilgi alaka zannediyor. Öyle bedavaya baba olunmuyor maalesef.
Bir de şey versiyonu var bunun, bütün gün işte olup geldikten sonra 5 dk çocuk ağlasa “Çok yordun bizi, yeter artık uyu kızım” vs söylenmeler. Benim gibi 24 saat uğraşsan ne yapacaksın acaba 😅
Ayhh, şiştim yine neyse.🥲 Bunda da çoğumuz aynı fikirdeysek, kendi adıma şu an daha normal hissediyorum 😶

Bugün 4.ay kontrolümüz vardı.
Demire başladık. Bestiron marka verdi.kilo ×2 şeklinde.istediğin saat diliminde ver dedi.Saglik ocağının verdiğini asla önermedi.
Kilo ve boy alişimiz da çok şükür gayet iyi çıktı.
Süt Alerji belirtilerimiz var malesef😔.İlk kızımda da ağır geçirmiştik. Cmt alerji testine gireceğiz.Insallah yanılıyorum ve değildir.
Bir de diş imiz kendini gösterdi. Gümbür gümbür geliyor. 🫣
Geçmiş olsun, alerji belirtileriniz ne acaba, bizde test yapıldı bişey çıkmadı ama döküntü, pişik,ishal gibi kaka devam ediyor, huzursuzluk zaten hep var artarak devam ediyor, nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum

Benim eşim küçük doğana kadar büyük oğlumuza hiç bakmamıştır. 4 senede başbaşa zaman geçirdikleri toplamda 24 saat bence yoktur. O derece diyim. Bir kavgamızda boşanalım ama X bende kalır demişti😁😁 bu zamana kadar çok baktın da 🙃
Bu benim eşim bu sene biraz oldu 24 saat dolmamıştır 🤣 ama allahtan cocukları bana bırakıyo o açıdan çok anlayışlı 😂 ahh ahhh herkese kocaman sarılıyorum anlatsam roman olur diyorum ben de ilk cocukta çok kavga oluyodu bunda daha az cunku sıfır beklentim oldugu için 😅 kavga saatimiz de gece yarısı çünkü benim başka vaktim yok çocuksuz kaldıgım 😂

Çok şekersiniz kızlar güldüm valla iyi geceler diliyorum 💕 aşılarda şifa olsun biz yan etki yaşamadık hiç rahat geçmişti. Bir de uyku gerçekten leş bi durumda 4-5ten sonra saçmalıyo çok kucağımda uyursa ne mutlu 😭

Bir de ben cumartesi günü mevlid yapıyorum miniğe evde kendi aramızda 🤲🥰 başka yapan yapıcak olan var mı ?

Back
X