2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Bu bebeler ağlamaya yer ariyor zaten
Işte kendini tuta tuta patladığın zaman büyük patlamışsın
Sıkma canını rutinler oturdukça kocalarda bir hoş gözükmeye başlıyor
Heh o da var bugün iki çocuğumun babası yhaa romantizmindeyim. Nereden estiyse

Ahahaahahaha güldüm ya sağolunerkekler kapatılsın

Çok fedakarmış sağ olsun
Kesinlikle aşırı doğru bir tespit, merhamet ve şefkat biz kadınlara özgü bir şey galiba. Doğum yaptığımdan beri dilimde azıcık şefkat istiyorum diye ama daha bir öküzleşti maşallah. Gece bir kez 15 dk uyansa bunu aşırı ilgi alaka zannediyor. Öyle bedavaya baba olunmuyor maalesef.
Bir de şey versiyonu var bunun, bütün gün işte olup geldikten sonra 5 dk çocuk ağlasa “Çok yordun bizi, yeter artık uyu kızım” vs söylenmeler. Benim gibi 24 saat uğraşsan ne yapacaksın acaba
Ayhh, şiştim yine neyse. Bunda da çoğumuz aynı fikirdeysek, kendi adıma şu an daha normal hissediyorum

Geçmiş olsun, alerji belirtileriniz ne acaba, bizde test yapıldı bişey çıkmadı ama döküntü, pişik,ishal gibi kaka devam ediyor, huzursuzluk zaten hep var artarak devam ediyor, nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum

Bu benim eşim bu sene biraz oldu 24 saat dolmamıştır ama allahtan cocukları bana bırakıyo o açıdan çok anlayışlı ahh ahhh herkese kocaman sarılıyorum anlatsam roman olur diyorum ben de ilk cocukta çok kavga oluyodu bunda daha az cunku sıfır beklentim oldugu için kavga saatimiz de gece yarısı çünkü benim başka vaktim yok çocuksuz kaldıgım

Çok şekersiniz kızlar güldüm valla iyi geceler diliyorum aşılarda şifa olsun biz yan etki yaşamadık hiç rahat geçmişti. Bir de uyku gerçekten leş bi durumda 4-5ten sonra saçmalıyo çok kucağımda uyursa ne mutlu

Kızlar emzirme isini bitireceğiz galiba ilk günden beri hep sorunluydu bizim emzirme süreci. Sut de hep yetersizdi. Beslenmesinin yaklaşık %50-60ini karşılayacak düzeyde... ama son 1 aydır gündüz emmeme durumu artık geceye de etki ediyor. 2 haftadır gunde 3 kez sağaak desteklemeye çalışıyordum ama bu sagma isi de sürdürülebilir değil. Elendik galiba Üzülüyorum...

Bende de öyle oldu her çocukta 1 kanal oldu gibi bir şey, ama bu sonuncusunu 2 dolguyla atlattık. İnşaallah daha bir şey çıkmaz. Elenatal’de kalsiyum varsa iyi kullanıyorum ben de.
Valla bazen diyorum bunların hiçbirini bilmeden büyütmek daha mı kolay olurdu 2.aydan beri gergin gergin 4.ay atağını bekliyordum mesela
Açıkçası ben de inanmıyorum ataklara. Yani bebeklerin bazı dönemlerde hızlı gelişim gösterdikleri evet doğru, ve bu da bebeğe ağır gelip huyları değişebiliyor. İlk bebeğimde ben de niye böyle oldu bu bebek nesi var diye dertlendiğimde hee atak haftasıymış diye düşünüp rahatlıyordum. Ama zamanla analdım ki bu hem her bebekte olacak diye bir şey yok, bazısı kolay atlatır bazısı daha sancılı geçer. Hem de günleri haftaları önceden takip etmek dediğiniz gibi önceden strese sebep oluyor bana iyi gelmiyor. O yüzden atak haftasının varlığına inanmıyorum ya da inanmıyor gibi yapıp göz ardı ediyorum. Ama huysuzluğu olduğunda uykuları bozulduğunda sıkıntısı varsa, heralde ya aşıdan ya da atak haftasına geldik diyorum geçiyorum. Gerçekten o gün atak haftası mı değil mi onu teyit etmiyorum.

Ya kızlar sürekli doktor videolarında odanın 22-23 derece olması gerektiği söyleniyor . Bizim oda 23-24 derece arası, nem i fr tam istendiği gibi. Zıbın üzerine 1,6 tog tulum giydiriyoru . Ama bebeğimin göğsü ensesi sırtı buz gibi. Terlemiyor net eminim defalarca kontrol ediyorum terleyip soğumuyor yani .
Vücut ısısını enseden göğüsten kontrol etmiylr muyuz? Neden bunca doktorun dediği drrecelerde bebeğim buz gibi ?
22-23 derecede sadece zıbınla uyumalı deniyor üstelik.
Gerçekten 22-23 derecede zıbınla uyuyup bebeği üşümeyen soğumayan var mı? Bu mesele sürekli karşıma çıktığı için soruyorum.
Hangi bebeklere göre anlatılıyor bu dırım hiç anlamadım . Ben ısrarla dedikleri gibi yapayım diyorum tabi tulum giydirerek ama ona rağmen elini yüzünü geçtim sırtı göğsüde buz gibi

Bir de ben cumartesi günü mevlid yapıyorum miniğe evde kendi aramızda başka yapan yapıcak olan var mı ?
Benim kayınvalidem 2 torununa yaptı kendisi zaten kuran kursu öğreticisi bizimkini de o düzenleyecek. Artık ne zaman onlara gidersek malum gurbette yaşıyoruz Sizinkinide şimdiden Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…