Heh o da var bugün iki çocuğumun babası yhaa romantizmindeyim. Nereden estiyseBu bebeler ağlamaya yer ariyor zaten
Işte kendini tuta tuta patladığın zaman büyük patlamışsın
Sıkma canını rutinler oturdukça kocalarda bir hoş gözükmeye başlıyor
Ahahaahahaha güldüm ya sağolunBenim eşim küçük doğana kadar büyük oğlumuza hiç bakmamıştır. 4 senede başbaşa zaman geçirdikleri toplamda 24 saat bence yoktur. O derece diyim. Bir kavgamızda boşanalım ama X bende kalır demiştibu zamana kadar çok baktın da
Ben ocean aldım da bakalım daha gelmediFerrum. Değiştirmek istiyorum ama ne kullanacağıma karar veremiyorum
Tamamdır çok teşekkür ederizBen sırtı bana dönük şekilde yaslayıp çömeltiyorum, gövdesini hafif öne veriyorum (doyurmadan önce) o şekilde yapıyor
Ahmet düşme AhmeetHeh o da var bugün iki çocuğumun babası yhaa romantizmindeyim. Nereden estiyse
Çok fedakarmış sağ olsunEvet bugün bende sinirlenip boşanalım dedim. Dio ki tamam siz iyi olun da nasıl istiyorsan öyle yapalım. Bebekte sende kalsın zorluk çıkarmam diyorhadi ya allah razı olsun dedim . Tabi 5 dk sonra pişman oluyor söylediklerine ama ben kırıldığımla kalıyorum maalesef . Erkekler çok değişik varlıklar ya ben onu anladım. Asla kadındaki merhamet onlarda bulunmuyor
Geçmiş olsun, alerji belirtileriniz ne acaba, bizde test yapıldı bişey çıkmadı ama döküntü, pişik,ishal gibi kaka devam ediyor, huzursuzluk zaten hep var artarak devam ediyor, nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorumBugün 4.ay kontrolümüz vardı.
Demire başladık. Bestiron marka verdi.kilo ×2 şeklinde.istediğin saat diliminde ver dedi.Saglik ocağının verdiğini asla önermedi.
Kilo ve boy alişimiz da çok şükür gayet iyi çıktı.
Süt Alerji belirtilerimiz var malesef.İlk kızımda da ağır geçirmiştik. Cmt alerji testine gireceğiz.Insallah yanılıyorum ve değildir.
Bir de diş imiz kendini gösterdi. Gümbür gümbür geliyor.
Heh o da var bugün iki çocuğumun babası yhaa romantizmindeyim. Nereden estiyse
Evet maalesefİmumax boğaz spreyi ve mesir macunu (komik ama bize hediye geliyor, boğaz ağrısına çok iyi geliyor) kullanıyorum gerekirse.
Bu benim eşim bu sene biraz oldu 24 saat dolmamıştırBenim eşim küçük doğana kadar büyük oğlumuza hiç bakmamıştır. 4 senede başbaşa zaman geçirdikleri toplamda 24 saat bence yoktur. O derece diyim. Bir kavgamızda boşanalım ama X bende kalır demiştibu zamana kadar çok baktın da
Allah kabul eylesinBir de ben cumartesi günü mevlid yapıyorum miniğe evde kendi aramızdabaşka yapan yapıcak olan var mı ?
Bende de öyle oldu her çocukta 1 kanal oldu gibi bir şey, ama bu sonuncusunu 2 dolguyla atlattık. İnşaallah daha bir şey çıkmaz. Elenatal’de kalsiyum varsa iyi kullanıyorum ben de.En büyük korkumdur. Annem kardeşimi doğurduktan sonra bütün dişlerini kaybetti. Bayağı gözümüzün önünde kadıncağız dişsiz kaldı. Çok genç bir yaşta alt üst takma diş yaptırmak zorunda kaldı. Gebeliğinde ve lohusalığında doğru düzgün kalsiyum almadığı içinmiş. Sırf peynirin yoğurdun kalsiyumundan ne olacak tabii... Neyse ki bizler kırk çeşit takviye alıyoruz, aman bırakmayalım. Ben ayrı bir kalsiyum almıyorum, Elenatal'de var. Çocuk doktorumuza sorarım ama hepimiz için
Açıkçası ben de inanmıyorum ataklara.Valla bazen diyorum bunların hiçbirini bilmeden büyütmek daha mı kolay olurdu2.aydan beri gergin gergin 4.ay atağını bekliyordum mesela
Benim kayınvalidem 2 torununa yaptı kendisi zaten kuran kursu öğreticisi bizimkini de o düzenleyecek. Artık ne zaman onlara gidersek malum gurbette yaşıyoruzBir de ben cumartesi günü mevlid yapıyorum miniğe evde kendi aramızdabaşka yapan yapıcak olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?