Beyaz sirke ile siliyorum genelde. Hem doğal hem nazara ve kötü enerjilere karşı koruyucu özelliklr kapı eşikleri için falan arada yapmak lazım yatak altlarına birdeHanımlar dizi reklama girince yazayım dedim hemen. Başka bir yerden soracağım; bu cüceler oturmaya, sonra da emeklemeye başlayınca yerleri nasıl sileceksiniz? Ya da daha genel haliyle ev temizliğini nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Ne tür temizlik malzemeleri kullanmalı? Her yeri yalayacaklar belli ki, her şeye dokunacaklar. Güvenli bir temizlik rutini oluşturmak lazım. Fikir olsun diye soruyorum, ben o konuya hiç çalışmamışım
Evet maalesefTeşekkür ederim. Şu diyet işleri hep çok zor gelmiştir ama deneyeceğim. Süt ve süt ürünleri deyince tereyağ bile dahil oluyor değil mi
Geçmiş olsun, umarım sıkıntısız geçer, alerji sonuçlarını doktora gösterdiniz mı acaba ne dedi ?Teyzoşlar bizde aşılarımızı olduk vegaferon diye bi demir verildi 6 damla ver dedi ve oğlum yine 100 gram vermişmama da fayda etmedi bu çocukla napcam ben yemiyor içmiyor boyle nereye varacaz bilmiyorum
Sirkeye güvenmeyi düşünüyorumHanımlar dizi reklama girince yazayım dedim hemen. Başka bir yerden soracağım; bu cüceler oturmaya, sonra da emeklemeye başlayınca yerleri nasıl sileceksiniz? Ya da daha genel haliyle ev temizliğini nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Ne tür temizlik malzemeleri kullanmalı? Her yeri yalayacaklar belli ki, her şeye dokunacaklar. Güvenli bir temizlik rutini oluşturmak lazım. Fikir olsun diye soruyorum, ben o konuya hiç çalışmamışım
Teşekkür ederim. Gidemedim doktora evden hastaneye çıktım ama başka yere gitmem gerekti bugünde aşı yaptık onu da cumaya bırakacam gibi görünüyor hem gastroenterolojiye hemde alerjiye bı kerede götürürümGeçmiş olsun, umarım sıkıntısız geçer, alerji sonuçlarını doktora gösterdiniz mı acaba ne dedi ?
Kaç kilo şimdi bebiş? Artik tüm haziran bebişleri için evhamlanıyoruzTeyzoşlar bizde aşılarımızı olduk vegaferon diye bi demir verildi 6 damla ver dedi ve oğlum yine 100 gram vermişmama da fayda etmedi bu çocukla napcam ben yemiyor içmiyor boyle nereye varacaz bilmiyorum
Anladım, umarım bişey çıkmaz, yinede sonucu yazarsanız sevinirimTeşekkür ederim. Gidemedim doktora evden hastaneye çıktım ama başka yere gitmem gerekti bugünde aşı yaptık onu da cumaya bırakacam gibi görünüyor hem gastroenterolojiye hemde alerjiye bı kerede götürürüm
6 kilo şuan 100 gramla sınır içinde ama almamış üstüne birde vermiş olması korkutuyor çünkü 2.ayında 5850ydi 3.ay oldu geçenlerde 6100 oldu almıyor diye doktora gittim mama verildi diye yazmıştım buraya şimdi biberonu da degistirecem belki yavaş akiyordur diye icemiyor çünkü en fazla 50 cc içip ya uyuyor ya itiyor içmek istiyor memeyi de ne kadar içtiğini bilmiyorum ama en fazla 4 5 dk kaliyorKaç kilo şimdi bebiş? Artik tüm haziran bebişleri için evhamlanıyoruz
Arap sabununu ne zamandır kullanmamışım, bunu bir düşüneyimArap sabunu ben şimdide yerleri Arap sabunuyla silerim ve genel olarak temizlikte çoğu şeyde kullanırım Arap sabununu
Frosch benim de aklımdaydı, iyi oldu sizin de söylemenizDeterjan olarak frosch kullanıyorum ben.
Ayrica emeklemeye başlayınca evi komple bir elden geçirmek gerek. Prizlere kapak, pencerelere kilit, dolap kapaklarına/çekmecelere kilit, sivri köşelere plastik kenarlık, kapıya parmakları sıkışmasın diye köpük. Bir kaç saksım var onlara çözüm bulmam lazım. Emeklemeye başladığı gibi gidip toprağı eşeleyip, ağzına atacak.
.
Beyaz sirke iyi fikirBeyaz sirke ile siliyorum genelde. Hem doğal hem nazara ve kötü enerjilere karşı koruyucu özelliklr kapı eşikleri için falan arada yapmak lazım yatak altlarına birde
SirkeSirkeye güvenmeyi düşünüyorumsabahtan sil süpür güne öyle başla şeklinde bir düzen yapmak istiyorum ama bu yoğunluk yorgunluk devam ederse zor gibi
Hay Allah, çok mu hareketli? Gece beslenmesi denedin mi? Uykuluyken daha fazla emiyorlar dikkatleri dağılmadan. Ben benim cücede öyle yaptım mecburenTeyzoşlar bizde aşılarımızı olduk vegaferon diye bi demir verildi 6 damla ver dedi ve oğlum yine 100 gram vermişmama da fayda etmedi bu çocukla napcam ben yemiyor içmiyor boyle nereye varacaz bilmiyorum
Umarım bebiş bir an önce yoluna girer. Altında yatan sebep alerji dendi ama sonuna kadar çözebilecek, takip edecek bir doktorla görüşmek iyi olabilir6 kilo şuan 100 gramla sınır içinde ama almamış üstüne birde vermiş olması korkutuyor çünkü 2.ayında 5850ydi 3.ay oldu geçenlerde 6100 oldu almıyor diye doktora gittim mama verildi diye yazmıştım buraya şimdi biberonu da degistirecem belki yavaş akiyordur diye icemiyor çünkü en fazla 50 cc içip ya uyuyor ya itiyor içmek istiyor memeyi de ne kadar içtiğini bilmiyorum ama en fazla 4 5 dk kaliyor
ahh şu bebeler bizi tırlatmadan sağlıkla büyüseydiler
Beyaz sirke favorim ama asıl %99 kir mikrop öldürücü buhar Makinesi bak efsane bişey ilk kızımdan beri elim ayağım yatağına oyuncaklarına matına haftada 1 fix misafir geldiyse hemen arkasından silerim. Cocuklu ev için çok ihtiyaç benceArap sabununu ne zamandır kullanmamışım, bunu bir düşüneyim
Frosch benim de aklımdaydı, iyi oldu sizin de söylemenizDiğer önlemler de çok önemli ya bunu da ayrıca konuşalım, herkes aklına geleni hatırlatsın. Allah muhafaza çok korkunç
Beyaz sirke iyi fikironu bir şeylerle karıştırıp kendi deterjanını yapma furyası vardı bir ara, ona da bir bakalım aslında
SirkeHer gün temizlikle başlama fikri ruhumu darladı dostum, başka bir yol bul
Benim de alinacaklarım arasinda.O zaman memnunsaniz hemen bir marka önerisi alayım.Karcher aldı arkadaşım ıslak bırakıyordu dolapları yerleri.arkasidan da kuruluyordu.Sizin de mi öyle acaba ?Beyaz sirke favorim ama asıl %99 kir mikrop öldürücü buhar Makinesi bak efsane bişey ilk kızımdan beri elim ayağım yatağına oyuncaklarına matına haftada 1 fix misafir geldiyse hemen arkasından silerim. Cocuklu ev için çok ihtiyaç bence
Çok teşekkür ederim gastroenterolojiye takipliyiz iyi ilgileniyor bakalım cuma günü nasıl bı yol izleyecezUmarım bebiş bir an önce yoluna girer. Altında yatan sebep alerji dendi ama sonuna kadar çözebilecek, takip edecek bir doktorla görüşmek iyi olabilir
Evet eli kolu uykudayken bile durmuyor çok aktif boyu baş çevresi normal ilerlemede onlarda çok şükür gerileme durma yok gece beslenmesi 2 saatte bir beslenme mama meme binbir şaklabanlik ama yok bana mısın demiyor aslında iştahı fena değil ama doymuyor sadece içeyim tmm der gibi içiyor Google CPT nereye yaziyorsam neden kilo almıyor diye alerjik bebeklerin kilo almama sorunu olabilir diyoHay Allah, çok mu hareketli? Gece beslenmesi denedin mi? Uykuluyken daha fazla emiyorlar dikkatleri dağılmadan. Ben benim cücede öyle yaptım mecburen
Ayy, hayırlı olsun, ne güzel hoşuna gittiyseKızlar bebeğini mama sandalyesine oturtan var mo? Bebeğim 10 gün sonra 5 aylık olacak. Bugün mama sandalyesini kurdukta öylesine bir içine oturtmak istedik 1-2 dk . Tabi arkası destekli kenarlarına bir şeyler sıkıştırdık iyice desteklensin diye . Masasına da oyuncaklar bıraktık. Bayıldı resmenhiç rahatsız olmuşa da benzemiyordu ama ben korkup çıkardım tabi merak ettim bırakılır mı ki acaba kafasını iyi tutuyorsa ve rahatsız gibi görünmüyoesa . Baya hoşuna gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?