2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kızlar ek gıdada tuz kesinlikle kullanmıyoruz değil mi? Annem biz ne yediysek ondan verdik, tatsız tutsuz şey verirseniz çocuklar tabi yemez diyor Gönülal’ın bi gönderisi vardı sanki tuz o kadar öcü böcü değil diyordu yanlış mı hatırlıyorum

Edit: Buldum videoyu

Yok vermiyoruz. Yemeğin suyundan verme olayına da ben karşıyım ya. Şu noktada katılıyorum, belli bir zamandan sonra bizimle benzer yemekler yemeliler. İlla onlara özel pişmemeli. Kendi yediğimizin tuzsuzu gibi. İster istemez benzer tariflerle yemekler yapılıyor yine de.

Kızlar konuşuldu biliyorum ama hala karar veremedim hangi mama sandalyesini alacağıma. Oğluş biraz kilolu ne alsak ne zamana kadar kullanılıyor bilemedim.
Kafelerde, restoranlarda her yerde bebek sandalyesi var. 6 ay olana kadar gittiğin yerlerde bebek sandalyesi iste. 5 dakika oturtup dene bakalim. Hangisinde rahat ederse ona bakarsin. Gerçi her yerde genelde ikeanin sandalyesi oluyor bir joie, chicco fln olmaz ama yine de denemiş olursun

Evet ben bir de baya tuzlu yiyen bir insanım bizimkilerden vermek olmaz ama peynir, salça (çok tuzlu olmayan çeşitleri) sorun değil yani sıfır gram tuzu hedeflenenize gerek yok diyor az önce eklediğim videoda. Acaba labne falan katsak pürelere nasıl olur diye düşündüm

Bebek için labne yapmak çok basit aslinda. Sütü kestirip lor peyniri yapiyorsun. Çıkan peynir suyundan biraz ekleyip blendirdan geçiriyorsun. Labne hazir.
Bebek için salça da ayni şekilde basit. Zaten domates +1 yaş. Biberden yapilan kolay tarifler var. Kirmizi biberi buharda pişirip, zeytinyağı ekleyip yine blendir yapinca gayet güzel olur aslinda

Ecowell’den çok memnun kaldık. Hastanenin verdiği hediye çantasından da Biciko diye bir markanın ürünleri çıktı. Dandik sandım ama gayet doğal şeylermiş.
Bizim çantalar aynıydı ama bizden ecowell çıktı niye onu da bir hafta kullandım konak oldu. Geçsin diye mustela aldık hala devam ediyor sivenodan memnundum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…