2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Hassas değil ama ben ecowell kullanıyorum etrafımda da kullananlar var hepsi çok memnun onunda içeriği temiz

Hassasız diyemem ama ecowelli sevdim ben, güzel de köpürüyor. Mustela tam temiz içerikli değilmiş, ilk bebeğimde kullanıp sonradan öğrenmiştim

Ecowell’den çok memnun kaldık. Hastanenin verdiği hediye çantasından da Biciko diye bir markanın ürünleri çıktı. Dandik sandım ama gayet doğal şeylermiş.

Alerjik bir cildi yok ama Burt’s bees kullanıyoruz. Temiz içerikli olarak bunu bulmuştum ama yurtdışından almıştık. Trendyolda vs orijinal ürün satılıyor mu bilmiyorum

Siveno almıştım indirimdeydi. Bize de yaramadı.
egzama olduk cunku.Yarin büyük alerjik kızımda da kullandığım eski şampuanı tekrar alacağım.Organicare...adı

Mustela köpük kullanıyorum. Seboreik dermatit problemi vardi, geçirdi.

Alerjik bir cildi yok ama Burt’s bees kullanıyoruz. Temiz içerikli olarak bunu bulmuştum ama yurtdışından almıştık. Trendyolda vs orijinal ürün satılıyor mu bilmiyorum
Burts bees’ddn biz de çok memnunduk. Hatta eşim araştırmıştı en iyilerindendi. Pahalı olunca saldım ecowelle geçtim.

Weleda saç ve vücut şampuanını, duştan sonra da nemlendiricisini kullanıyorum. Aşırı memnunum.

Kızlar konuşuldu biliyorum ama hala karar veremedim hangi mama sandalyesini alacağıma. Oğluş biraz kilolu ne alsak ne zamana kadar kullanılıyor bilemedim.

Kızlar konuşuldu biliyorum ama hala karar veremedim hangi mama sandalyesini alacağıma. Oğluş biraz kilolu ne alsak ne zamana kadar kullanılıyor bilemedim.
Ben bunu aldım daha kullanmadık ama eve gelip kurduk sağlam rahat gibi duruyor kuzenim ikea antilop aldı o da çok güzel bebişi büyük kullanıyor aylardır çok memnun . Arkadaşım chicco dan aldı o da çok memnun biraz bütçesel bir durum bence

Eklentiler

• IMG_6558.webp
    22 KB · Görüntüleme: 26
Bende size Philips harici bi suluk danışmak istiyorum aldınız mı ne alacaksınız

Çok güzelmiş bu da güzel günlerde kullanın inşallah bende bakayım buna. Peki ayak koyacak yeri var mı ? Ya da ayrıca alacak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…