2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Aaa hatırladım canım yurtdışındaolduğunu. İçine sinmemiş doktor belli ki, dikkatli değil pek. Şey ki o çocuk doktoru mu yoksa burdaki gibi aile sağlığı merkezi gibi bi şey mi? Aşı takviminde yoksa yine de yaptırabiliyor musun? Hani ücretli falan mı alabiliyorsan öyle alıp yaptırsaydın keşke

Canım biz kendimize de novavera kullanıyoruz, ödüllü bir zeytinyağı ben çok memnunum. Tek sorun, biraz pahalı olması. Bilge'ye de ondan vericem. Yemeklik olandan değil de salata için aldığımızdan vericem.
Ravladan da bi şey almıştım 1 kere hiç memnun kalmadım, bi daha ondan almam

Haziran anneleri merhaba:) ben taze gebeyim henüz .. sürpriz plansız bir gebelik yaşıyorum. Folik asitim çok düşüktü gebeliğimi öğrendiğimde hemen takviye başladım ama bu ilerde bir sorun oluşturur mu düşük değerle gebe kalan annelerimiz var mı aramızda acaba?

Merhabaa, hayırlı olsun bebeğin merak etme sorun olmaz. Hiç folil asit kullanmayan anneler bile var (ben hamile kalmadan önce başladım, doktorlar da öyle öneriyor). Sen doktorunun verdiği folik asiti kullan. 0,4 mg gibi bi şeydi sanırım. Bazı ilaçlar fazla folik asit içeriyormuş ona dikkat et o da olmasın.

(Cahil Filozof'u hamileyken okumuştum, dikkatimi çektin )

Çok teşekkür ederim :) evet kullanıyorum 0.4 mg şuan .. ama evhamlılık aldı başını gidiyor.. sinir sisteminde bir şey olur mu bebegimde zeka geriliği olur mu araştıra araştıra iyice stres yaptım.
Hayırlı olsun size de sağlıcakla büyütün bebeklerinizi inşallah

Burda bi arkadaşımın bebeği 10,5 aylık, bıngıldağı da bayağı açıkmış. Ebeler de doktor da aynı şeyi söylüyor, 18 aya kadar kapanması bekleniyormuş. Daha vakti var yani, endişelenme sen

Ay yok olur mu hiç öyle şey, kafana takma böyle şeyleri. Stresten uzak, hep uzak dur bunlar böyle Allahın emri şeyler değil, kullanılsa iyi olur denilen şeyler. Strese girme, hamileliğin tadını çıkar, sağlıcakla kucağına al yavrunu.
Teşekkür ederiz, bizimkiler de büyüyorlar gün be gün

Teşekkür ederim çok çookk

Emzirme bitince normale döneceğini bilmek sevindirdi zira fiziksel görüntümden hic memnun değilim 🫩

Baktım şimdi dediğin markaya canım.
Erken hasadı yüksek polifenollü .Tam olarak boyle ariyorum.ama trendyol yorumlar da kusurlu ürün yazanlar var.Kusur neresinde onu yazmamışlar

Soğuk sıkım öneriyorlar ama bizim kendi zeytinimiz olduğu için asiditesi yüksekte olsa bilmediğim bir marka yerine onu vermeyi düşünüyorum
Bizimkine de asit oranı 0.8 dediler ama bilemedim yüksek polifenollü arıyorum.
Tabi kendinizinse içiniz rahat verebilirsiniz.

Ah canım öyle bir geçecek ki sonra dönüp dönüp bebeklik fotoğraflarına bakacaksın
Anneliğin en zor kısmı uykusuzluk .Uyku danışmanı düşündün mü?
Bu arada bebek nasıl? Düştü demişsin merak ettim .

Ayolis sipariş ettim ben. Anne bebek premium olanı asiditesi 0.8’in altında

Hayırlı olsun, sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz umarım Bence kullanın folik asidi. Bir noktada bıraktıracaklar zaten. Yanılmıyorsam 3. ya da 4. ayda bırakmıştık.

Hayırlı olsun, sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz umarım Bence kullanın folik asidi. Bir noktada bıraktıracaklar zaten. Yanılmıyorsam 3. ya da 4. ayda bırakmıştık.
Öğrenir öğrenmez zaten kullanmaya başladım. Ama öncesinde kullanmadim ve folatim 2 çıktı gebeliğim sürpriz oyuzden

Hiçbir şey olmaz. 1 1zeyzey ‘in de dediği gibi bunlar kullanılırsa fena olmaz denen şeyler. Bir on yirmi yıl önce pek kullanan da yoktu zaten. On yıl sonra da başka bir takviye önerilir. Biz de onu kullanmadığımız için üzülürüz Rahat olun, anda kalın, yapamıyorsanız da yapmanın yollarını öğrenin. Süreç tüm zorluğuna rağmen çok keyifli. Sonuç zaten mutlak mutluluk

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim sağlıcakla büyütün inşallah hepiniz rabbim sağlık sıhhat versin bebeklerimize

Çocuk doktoru. Hastane içerisinde çocuk kliniğinde görevli doktor. Ben yaptırmak istedim veremi ama tr ye gidince yaptirirsin dedi. Ücretli olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…