2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Arkadaşlar beni de hızlı bir sorum var, Fetal dna yaptırmak istiyorum. Burada geçenlerde eskişehir osmangaziden bahsedilmişti. Sistem nasıl ilerliyor beni bilgilendirebilir mi bilen birisi varsa. Mesela gidip direkt verebiliyor muyuz yoksa önceden arayıp filan randebu almak gerekiyor mu? Ücreti tam ne kadar? Kaç günde sonuç çıkıyor. Bir de cinsiyet söylüyorlar mı. Biri yanıtlarsa çok sevinirim.

M Mrve95 arkadasimiz bahsetmisti galiba eskisehirle alakali durumu

Ucreti vs degisiyor galiba genel yaziyorum ben
Fetal dna da 2 haftada cikiyor olmali

Doktor bana da olabilirsn dedi ama henüz olmadım yakın bir arkadasım olmuştu
Ben serklaj oldum 2 gün oldu. İlk hamileliğimde 23 haftalık erken doğum yaptım. Oğlum 4 gün yaşadı vefat etti. Doktor dedi ki İyiki dikiş attırmışım rahmimde açılma olmuş . Doğuma kadar yatış verdi doktor

Bizim bulunduğumuz yerde sadece bir hastanede test yapılıyor gidip laboratuvardan bilgi aldık fiyat değişiyor her yerde tam diye birşey yok vereceğiniz yere sorabilirsiniz. Randevu falan almadık gittik konuştuk direkt kan verdik.sadece belli bir saate kadar kan alabilirler ona dikkat edin . Cinsiyet isterseniz söylüyorlar 10 güne çıkar sonuçlar . Aklınıza takılan her şeyi vereceğiniz hastanede sorabilirsiniz biz gittik konuştuk o şekilde ilerledik

yaa burada gördüm de Osmangazi hastanesinde çok uygun fiyata yaptırmıştı birileri onu sormak istedim aslında. :)

Kızlar aslında ben bi kaç konu açmıştım tablo yaptım kendi çapımda transfer olacaklar listesi şeklinde bu mesaj yazdığımız yerden üç noktada kendim bulmuştum daha sonra editör onu ilk sayfaya sabitliyor ve oradan herkes bakabiliyor yani illa bilgisayara gerek olmuyor. Ben daha önce iki tane böyle listeli topik açtım o zamanlar müsait olabiliyordum ama şimdi başımı kaldıramadığım zamanlar oluyor yoksa bende yönetici olabilirdim

Merhaba canim ben sehir hastanesine gidiyorum Bertan hoca ve ilknur hocayla takipliyim
Kayseride olan birini gorunce mutlu oluyorum
Doğumu orda mı düşünüyosun peki? Ben bi kısmet olursa 2li test için şehir hastanesine gidicem. Çok kalabalık oluyor diye duydum, korktum biraz ama
Sen memnun musun. Evet evet aynı şehirde olmak fikir alışverişi için de iyi oluyor

Selam kızlar. 11+5 oldum. Ama bulantı ve kusmalarım geçmiyor bir türlü. Uzun yaşayan var mı bu durumu? Psikolojim artık kötü olmaya başlıyor. Çocuk da birsey yiyip içemiyorum diye. Günde 1 bardak suyu zor içiyorum. Yediklerimi çıkarıyorum sürekli. Vitamin falan birsey kalmadı galiba vücudumda.

Merhaba, ben yarin gidicem istanbuldan oraya, arayip bilgi alabilirsiniz cunku haftanin 2 gunu oluyormus, bu hafta pzartesi oglen 2'de, sali sabah 10'da. Herhangi bir sey yapmiyoruz ama ikili test sonucunu goturmekte fayda var, neden yaptirmak istedigmzi soruyolarmis galiba. Gittigimizde gen testi icin kayit aciyormusuz sonra vezneden ucret odeyip kan veriyormusuz. Herhangi bir randevu olusturmak gerekmiyormus

yaa burada gördüm de Osmangazi hastanesinde çok uygun fiyata yaptırmıştı birileri onu sormak istedim aslında. :)
499 lira fiyat aldim ben, yurtdisina giden fetal dna gibi ince ince ayrintili bir sekilde bakiyolarmis kana, kendi labaratuarlarni acmislar sanirim orda bakiyolarmis, eskiden yurtdisina gonderiliyormus ama suan kendi yerlerni actiklari icin orda yapiliyormus.

Kizlar bu kadinlar klubunun uygulamasi varmi telefona indirebilcegimz, boyle google takip etmek cok zor oluyor ve hevesim kaciyor giremiyorum da, instgramda mesela bir grubumz var yeni anne olacak 10 kisilik bi grup, orasi mesela cok aktif ilerliyor, orda hersey paylasiyoruz. Buranin uygulamasi varmis sanirim ama ben bulamadim varmi bilen

Birisi yazmıştı google playde yok ama tarayıcıda apk olarak var bak istersen

5haftalık gebelikte bel ve kalçada arada ağrı arda yanma gibi bir his yaşayan varmı ağrı sağ bacağıma vuruyor arada tedirginim varmı yaşayan böyle bir durum kuyruk sokumu ağrısı bel ağrısı ve yanması kasık ağrısı aralıklı olarak sürekli bir ağrı değil

Evet oluyo, agri surekli yer değiştiriyo.. bel kalca kasik alt karın...

Beni tedirgin eden yanma gibi bir his çok teşekkür ederim ilgine iyi geceler

5 haftalik gebelik daha cok yenidir ve yerlesme agrilari ara ara oluyor hep, herkesin agri siddetide farkli olur bence.
Kanama olmadigi surece bi problem olmaz merak etme, ama mesela agriyida dikkate al hani sana hayir ya bu agri normal degil dedirten turdense bi gidip gorunursun onlem olarak.

Benim 9. Haftada bel agrim baslamisti yuruyus sonrasi zorladigim icin kendimi, dusuk tehlikesi diyerek pregestan verdi ama bu da seni endiselendirmesin cunku agrilari farkli oluyor ve anliyorsun. Bendeki surekli devam eden bir agriydi.
Erken haftalarda da anlattigin gbi ara ara giren agrilar banada olmustu onlari bende onemsememistim mesela.
Suan 13. Haftaligim daha bu hafta o agrilar kesildi diyebilirim ki bugun yine hissettim agri kasikta. Normal endiselenme

Birisi yazmıştı google playde yok ama tarayıcıda apk olarak var bak istersen
Kızlar kadınlar kulübü android ve ios uygulaması diye bi konu var orada nasıl olacağı video şeklinde gösterilmiş ben ios olarak ana ekrana ekledim sizde bakın anlık bana bildirim geldi bu topikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…