- 28 Eylül 2024
- 114
- 57
- 13
- 30
Sordum canim donus olunca nasil oluyor detayli ogrenirim insallah yapabilirimBence direkt siz olun gitsin hiç gerek yok beklemeye
M Mrve95 arkadasimiz bahsetmisti galiba eskisehirle alakali durumuArkadaşlar beni de hızlı bir sorum var, Fetal dna yaptırmak istiyorum. Burada geçenlerde eskişehir osmangaziden bahsedilmişti. Sistem nasıl ilerliyor beni bilgilendirebilir mi bilen birisi varsa. Mesela gidip direkt verebiliyor muyuz yoksa önceden arayıp filan randebu almak gerekiyor mu? Ücreti tam ne kadar? Kaç günde sonuç çıkıyor. Bir de cinsiyet söylüyorlar mı. Biri yanıtlarsa çok sevinirim.
Ben serklaj oldum 2 gün oldu. İlk hamileliğimde 23 haftalık erken doğum yaptım. Oğlum 4 gün yaşadı vefat etti. Doktor dedi ki İyiki dikiş attırmışım rahmimde açılma olmuş . Doğuma kadar yatış verdi doktorDoktor bana da olabilirsn dedi ama henüz olmadım yakın bir arkadasım olmuştu
Teşekkür ederimBurda hiç kimsenin serklajdan bahsettiğini görmedim ama Mayıs annelerine de bakıyorum orda 2 kişi olmuş hatta biri daha yeni oldu sanırım oraya yazarsanız yardımcı olurlar
Bizim bulunduğumuz yerde sadece bir hastanede test yapılıyor gidip laboratuvardan bilgi aldık fiyat değişiyor her yerde tam diye birşey yok vereceğiniz yere sorabilirsiniz. Randevu falan almadık gittik konuştuk direkt kan verdik.sadece belli bir saate kadar kan alabilirler ona dikkat edin . Cinsiyet isterseniz söylüyorlar 10 güne çıkar sonuçlar . Aklınıza takılan her şeyi vereceğiniz hastanede sorabilirsiniz biz gittik konuştuk o şekilde ilerledikArkadaşlar beni de hızlı bir sorum var, Fetal dna yaptırmak istiyorum. Burada geçenlerde eskişehir osmangaziden bahsedilmişti. Sistem nasıl ilerliyor beni bilgilendirebilir mi bilen birisi varsa. Mesela gidip direkt verebiliyor muyuz yoksa önceden arayıp filan randebu almak gerekiyor mu? Ücreti tam ne kadar? Kaç günde sonuç çıkıyor. Bir de cinsiyet söylüyorlar mı. Biri yanıtlarsa çok sevinirim.
yaa burada gördüm de Osmangazi hastanesinde çok uygun fiyata yaptırmıştı birileri onu sormak istedim aslında. :)Bizim bulunduğumuz yerde sadece bir hastanede test yapılıyor gidip laboratuvardan bilgi aldık fiyat değişiyor her yerde tam diye birşey yok vereceğiniz yere sorabilirsiniz. Randevu falan almadık gittik konuştuk direkt kan verdik.sadece belli bir saate kadar kan alabilirler ona dikkat edin . Cinsiyet isterseniz söylüyorlar 10 güne çıkar sonuçlar . Aklınıza takılan her şeyi vereceğiniz hastanede sorabilirsiniz biz gittik konuştuk o şekilde ilerledik
Doğumu orda mı düşünüyosun peki? Ben bi kısmet olursa 2li test için şehir hastanesine gidicem. Çok kalabalık oluyor diye duydum, korktum biraz amaMerhaba canim ben sehir hastanesine gidiyorum Bertan hoca ve ilknur hocayla takipliyim
Kayseride olan birini gorunce mutlu oluyorum
Merhaba, ben yarin gidicem istanbuldan oraya, arayip bilgi alabilirsiniz cunku haftanin 2 gunu oluyormus, bu hafta pzartesi oglen 2'de, sali sabah 10'da. Herhangi bir sey yapmiyoruz ama ikili test sonucunu goturmekte fayda var, neden yaptirmak istedigmzi soruyolarmis galiba. Gittigimizde gen testi icin kayit aciyormusuz sonra vezneden ucret odeyip kan veriyormusuz. Herhangi bir randevu olusturmak gerekmiyormusArkadaşlar beni de hızlı bir sorum var, Fetal dna yaptırmak istiyorum. Burada geçenlerde eskişehir osmangaziden bahsedilmişti. Sistem nasıl ilerliyor beni bilgilendirebilir mi bilen birisi varsa. Mesela gidip direkt verebiliyor muyuz yoksa önceden arayıp filan randebu almak gerekiyor mu? Ücreti tam ne kadar? Kaç günde sonuç çıkıyor. Bir de cinsiyet söylüyorlar mı. Biri yanıtlarsa çok sevinirim.
499 lira fiyat aldim ben, yurtdisina giden fetal dna gibi ince ince ayrintili bir sekilde bakiyolarmis kana, kendi labaratuarlarni acmislar sanirim orda bakiyolarmis, eskiden yurtdisina gonderiliyormus ama suan kendi yerlerni actiklari icin orda yapiliyormus.yaa burada gördüm de Osmangazi hastanesinde çok uygun fiyata yaptırmıştı birileri onu sormak istedim aslında. :)
Birisi yazmıştı google playde yok ama tarayıcıda apk olarak var bak istersenKizlar bu kadinlar klubunun uygulamasi varmi telefona indirebilcegimz, boyle google takip etmek cok zor oluyor ve hevesim kaciyor giremiyorum da, instgramda mesela bir grubumz var yeni anne olacak 10 kisilik bi grup, orasi mesela cok aktif ilerliyor, orda hersey paylasiyoruz. Buranin uygulamasi varmis sanirim ama ben bulamadim varmi bilen
Evet oluyo, agri surekli yer değiştiriyo.. bel kalca kasik alt karın...5haftalık gebelikte bel ve kalçada arada ağrı arda yanma gibi bir his yaşayan varmı ağrı sağ bacağıma vuruyor arada tedirginim varmı yaşayan böyle bir durum kuyruk sokumu ağrısı bel ağrısı ve yanması kasık ağrısı aralıklı olarak sürekli bir ağrı değil
5 haftalik gebelik daha cok yenidir ve yerlesme agrilari ara ara oluyor hep, herkesin agri siddetide farkli olur bence.5haftalık gebelikte bel ve kalçada arada ağrı arda yanma gibi bir his yaşayan varmı ağrı sağ bacağıma vuruyor arada tedirginim varmı yaşayan böyle bir durum kuyruk sokumu ağrısı bel ağrısı ve yanması kasık ağrısı aralıklı olarak sürekli bir ağrı değil
Kızlar kadınlar kulübü android ve ios uygulaması diye bi konu var orada nasıl olacağı video şeklinde gösterilmiş ben ios olarak ana ekrana ekledim sizde bakın anlık bana bildirim geldi bu topiktenBirisi yazmıştı google playde yok ama tarayıcıda apk olarak var bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?