2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
E bebekte tekstil ürünlerine de %28 indirim gelmişş bakın isterseniz
Normalde tutayım kendimi 7.ayda başlarım demiştim. İki zıbın bari alayım diye girdim , böyle oldu
Taşınacağız bugün yarın o yüzden bebek arabası, puset, yatak da bakmadım.

Sonuç; aldıklarımdan pişman değilim aklım hala alamadıklarımda

Eklentiler

• IMG_20250201_202438.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 97
Evet kizlar suan 3 4 kisi olduk baska gelen varmi insta biraksin msjda

Hepsi cok guzellll guzel gunlerde kullansin bebisin

Yaa şu yeşilli takımdan bende aldım bayılmıştım rengine modelinee Bende aldım ama fazla almaktan korkuyorum o yüzden almamaya çalışıyorum doğunca eksik bir şey olursa sipariş veririm dedim

Yaa şu yeşilli takımdan bende aldım bayılmıştım rengine modelinee Bende aldım ama fazla almaktan korkuyorum o yüzden almamaya çalışıyorum doğunca eksik bir şey olursa sipariş veririm dedim

Kız annelerine biraz daha zor gibi geldi Her şey o kadar güzel ki kızım olsa her dokunduğumu alırdım kesin çok şükür oğlum olacak bu kadarla durabildim

Kız annelerine biraz daha zor gibi geldi Her şey o kadar güzel ki kızım olsa her dokunduğumu alırdım kesin çok şükür oğlum olacak bu kadarla durabildim
Ben hep erkek bebek hissediyordum öyle de oldu çok şükür o zamanlar o kadar odaklanmıştım ki kız bebek kıyafetleri gözüme hiç hoş gelmiyordu erkek bebeklerin kıyafetleri daha asil geliyordu ama şuan bakıyorum hayvanlı arabalı dışında farklı bulmak zor birazz

Ben 15. Haftadan beri hissediyorum ama herkeste değişen bir şey hissedersiniz sizdee zamanı gelince muhtemelen siz dinlenirken daha çok hareket ediyordur
Saatlerdir yatıyorum valla tık yok galiba ben geç hissedicem bazen bişey hisseediyorum ama bebek değil bağırsaktır diyor herkes

Saatlerdir yatıyorum valla tık yok galiba ben geç hissedicem bazen bişey hisseediyorum ama bebek değil bağırsaktır diyor herkes
Herkesi bosver bence bebektir, 19. Haftada bebek baya buyur ve bagirsaklari yukari dogru ittirir. Artik bagirsaklarin oldugu karin kisminda bebek var suan
Yani bagirsak hareketi olcagini sanmiyorum yaa, 19 da minik pitlama hissediyorsan bebektir

Ben şimdi 21+2 yim bağırsaklarım göbek deliğimin üstünde kalıyor ona göre mesela anlayabilirsin bebek mi bağırsak mı

Yapıya ve bebeğin pozisyonuna göre değişiyormuş sanırım. Ben ilk uzanıp karnıma yağ sürerken hissetmiştim bana da bağırsaktır dediler üzülmüştüm bayağı ama sonuçta senin karnında ne olduğunu sen daha iyi anlarsın

Bebegi hissetmeyen bi tek ben kalmisim gibi, plasentasi onde olan var mi baska, bi cok yerden baktim 24-28.hafta civarlarinda hissedilir diyolar genelde. Ay nasil beklicem o kadar

Bebegi hissetmeyen bi tek ben kalmisim gibi, plasentasi onde olan var mi baska, bi cok yerden baktim 24-28.hafta civarlarinda hissedilir diyolar genelde. Ay nasil beklicem o kadar
Benim önde ama bence kişinin yapısına göre değişiyor çünkü benim şuan dışarıdan da belli oluyor vurduğu zaman

Benim gobegim yagli, hem plasenta hem de yaglarim bebisimle arama giriyor
Ben başta kilo verdiğim için az kiloyla başlamış oldum hem dediğiniz gibi olabilirr hem iç karın yapısı farklı olabilirr bence gelişimi normalse henüz hissetmemekte gayet normal bir şeydir. En kısa zamanda hissetmeyen herkes hisseder umarım

Ben kaçırdım noluyor şimdi grup mu kuruluyor Instagram da mı nerden takip edicez kime yazıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…