Normalde tutayım kendimi 7.ayda başlarım demiştim. İki zıbın bari alayım diye girdim , böyle olduE bebekte tekstil ürünlerine de %28 indirim gelmişş bakın isterseniz
Hepsi cok guzellll guzel gunlerde kullansin bebisinNormalde tutayım kendimi 7.ayda başlarım demiştim. İki zıbın bari alayım diye girdim , böyle oldu
Taşınacağız bugün yarın o yüzden bebek arabası, puset, yatak da bakmadım.
Sonuç; aldıklarımdan pişman değilim aklım hala alamadıklarımda
Yaa şu yeşilli takımdan bende aldım bayılmıştım rengine modelineeNormalde tutayım kendimi 7.ayda başlarım demiştim. İki zıbın bari alayım diye girdim , böyle oldu
Taşınacağız bugün yarın o yüzden bebek arabası, puset, yatak da bakmadım.
Sonuç; aldıklarımdan pişman değilim aklım hala alamadıklarımda
Hesaplar gizli olunca eklemekte sıkıntı olur mu acabaaEvet kizlar suan 3 4 kisi olduk baska gelen varmi insta biraksin msjda
Yaa şu yeşilli takımdan bende aldım bayılmıştım rengine modelineeBende aldım ama fazla almaktan korkuyorum o yüzden almamaya çalışıyorum doğunca eksik bir şey olursa sipariş veririm dedim
İnstagram adresi olarakmi, tamamen sizin tercihiniz ama hepimiz kadiniz aslinda bir skinti olacagini sanmiyorumHesaplar gizli olunca eklemekte sıkıntı olur mu acabaa
Ben hep erkek bebek hissediyordum öyle de oldu çok şükür o zamanlar o kadar odaklanmıştım ki kız bebek kıyafetleri gözüme hiç hoş gelmiyordu erkek bebeklerin kıyafetleri daha asil geliyordu ama şuan bakıyorum hayvanlı arabalı dışında farklı bulmak zor birazzKız annelerine biraz daha zor gibi geldiHer şey o kadar güzel ki kızım olsa her dokunduğumu alırdım kesin çok şükür oğlum olacak bu kadarla durabildim
Yok yok gruba ekleme konusunda yani ekli olmayan biri bizi gruba ekleyebiliyor muİnstagram adresi olarakmi, tamamen sizin tercihiniz ama hepimiz kadiniz aslinda bir skinti olacagini sanmiyorum
Saatlerdir yatıyorum valla tık yok galiba ben geç hissedicem bazen bişey hisseediyorum ama bebek değil bağırsaktır diyor herkesBen 15. Haftadan beri hissediyorum ama herkeste değişen bir şey hissedersiniz sizdee zamanı gelince muhtemelen siz dinlenirken daha çok hareket ediyordur
Birbirimizi eklemeden direk grup kurabiliyorumYok yok gruba ekleme konusunda yani ekli olmayan biri bizi gruba ekleyebiliyor mub
Herkesi bosver bence bebektir, 19. Haftada bebek baya buyur ve bagirsaklari yukari dogru ittirir. Artik bagirsaklarin oldugu karin kisminda bebek var suanSaatlerdir yatıyorum valla tık yok galiba ben geç hissedicem bazen bişey hisseediyorum ama bebek değil bağırsaktır diyor herkes
Ben şimdi 21+2 yim bağırsaklarım göbek deliğimin üstünde kalıyor ona göre mesela anlayabilirsin bebek mi bağırsak mıSaatlerdir yatıyorum valla tık yok galiba ben geç hissedicem bazen bişey hisseediyorum ama bebek değil bağırsaktır diyor herkes
Yapıya ve bebeğin pozisyonuna göre değişiyormuş sanırım. Ben ilk uzanıp karnıma yağ sürerken hissetmiştim bana da bağırsaktır dediler üzülmüştüm bayağı ama sonuçta senin karnında ne olduğunu sen daha iyi anlarsınSaatlerdir yatıyorum valla tık yok galiba ben geç hissedicem bazen bişey hisseediyorum ama bebek değil bağırsaktır diyor herkes
Benim önde ama bence kişinin yapısına göre değişiyor çünkü benim şuan dışarıdan da belli oluyor vurduğu zamanBebegi hissetmeyen bi tek ben kalmisim gibi, plasentasi onde olan var mi baska, bi cok yerden baktim 24-28.hafta civarlarinda hissedilir diyolar genelde. Ay nasil beklicem o kadar
Benim gobegim yagli, hem plasenta hem de yaglarim bebisimle arama giriyorBenim önde ama bence kişinin yapısına göre değişiyor çünkü benim şuan dışarıdan da belli oluyor vurduğu zaman
Ben başta kilo verdiğim için az kiloyla başlamış oldum hem dediğiniz gibi olabilirr hem iç karın yapısı farklı olabilirr bence gelişimi normalse henüz hissetmemekte gayet normal bir şeydir. En kısa zamanda hissetmeyen herkes hisseder umarımBenim gobegim yagli, hem plasenta hem de yaglarim bebisimle arama giriyor
Bana msj olarak instg adresini yaz, yarin oglen aciyorum herkes aktif olur hemBen kaçırdım noluyor şimdi grup mu kuruluyor Instagram da mı nerden takip edicez kime yazıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?