Diyetle toparlarsın bence ya birden kilo aldım demiştin zaten dikkat edersen olur bence iyi haberlerini bekliyoruzZor bela da olsa idrar verdim kızlar şeker yüklemesi 164 çıktı ya daha doktorla görüşmedim ama yüksek yazıyor moralim bozulduöğleden sonra da hem diyetisyene gidicem hem ayrıntılıya giricem bakalım
Ben bi seyler sorucamZor bela da olsa idrar verdim kızlar şeker yüklemesi 164 çıktı ya daha doktorla görüşmedim ama yüksek yazıyor moralim bozulduöğleden sonra da hem diyetisyene gidicem hem ayrıntılıya giricem bakalım
İnşallah canım ya iştahım da nasıl açık hamileliğin başından beri yesem yesem ne yesem modundayım bakalım nasıl dayancamDiyetle toparlarsın bence ya birden kilo aldım demiştin zaten dikkat edersen olur bence iyi haberlerini bekliyoruz
21+5 im doktor şeker yüklemesi yapılırken idrar da bakılsın dedi normalde yok idrar yani. Ben 82 kilo geldim tartışınca sanırım doktor ondan öne çekti şeker yüklemesinden sonra diyetisyene görün dedi doktor emindi zaten yüksek çıkacagından benim kızımda çıkmayınca yine çıkmaz diye düşünmüştüm şekerBen bi seyler sorucamKacinci haftandasin ki seker yuklemesi yapildi? 24 hafta gibi yapiliyo diye aklimda kalmis... Bi de idrar tahlilini niye istedi acaba hazir gitmisken degerlerine bakmak icin mi yoksa her seker yuklemesinde bakilan bi sey mi var?
Stres de yuksek cikartiyomus tokluk sekerini ya idrar yuzunden sabahtan beri stres halindesin bence onun da etkisi vardir, elbette diyetisyene gitsek hepimiz icin faydasi olur ama sekerim var diye kafana takma olur mu zaten cok cok da yuksek cikmamis azicik yuksek cikmis, hic problem olmaz sen halledersin21+5 im doktor şeker yüklemesi yapılırken idrar da bakılsın dedi normalde yok idrar yani. Ben 82 kilo geldim tartışınca sanırım doktor ondan öne çekti şeker yüklemesinden sonra diyetisyene görün dedi doktor emindi zaten yüksek çıkacagından benim kızımda çıkmayınca yine çıkmaz diye düşünmüştüm şeker
Peki bişi soracağım hamilelikten önce kaç kiloydunuz? Kiloyu hamilelikte mi aldınız yoksa önceden de var mıydı?21+5 im doktor şeker yüklemesi yapılırken idrar da bakılsın dedi normalde yok idrar yani. Ben 82 kilo geldim tartışınca sanırım doktor ondan öne çekti şeker yüklemesinden sonra diyetisyene görün dedi doktor emindi zaten yüksek çıkacagından benim kızımda çıkmayınca yine çıkmaz diye düşünmüştüm şeker
Gözünüz aydınn. Fotoğraf net çıkıyor muSelam kızlar detaylıdan çıktım çok şükür herşey yolunda ablasına benzeyen bir kızım daha geliyordarısı sizlere inşallah
SelamlarrSelam kızlar
Bugün hamile pilatesi için deneme dersine gittim
10 dk filan yaptık ama nasıl gergin vücudum size anlatamam. Hoca esneme hareketlerini yaptırırken o kadar acıdı ki
Ve kollarım aşırı güçsüz. Bebeğimi kucağımda taşıyabilmek için güçlenmem lazım
Haftada 2 gün için anlaştık. Umarım faydasını görürüm
Mide sorunlarım bitmiyor. Canım çok sıkkın. Canımın istediği hiçbir şeyi güle oynaya yiyemiyorum. İnanır mısınız suyu bile kafama dikip içemiyorum. O bile rahatsız ediyor midemi. Yudum yudum içiyorum.
Hamileliği hiç ama hiç sevmedimbir an önce haziranın gelmesini istiyorum
73 ile hamile kaldim 9 kilo aldımPeki bişi soracağım hamilelikten önce kaç kiloydunuz? Kiloyu hamilelikte mi aldınız yoksa önceden de var mıydı?
Hımm anladım çünkü önemli olan hamilelik sırasında aldığımız kilo diye duydum. Ne kadar doğrı bilmiyorum da. Yeni mesela 70 kilo hamile kaldım 22. Haftada 80 kiloyum sıkıntı. Ama 76-77 kilo hamile kaldım 22. Haftada 80 kiloyum o kadar büyük sıkıntı değil. Tabi ideal kiloya yakın olmak her zaman artı da73 ile hamile kaldim 9 kilo aldım
Ayni seyle ugrasiyorum 2 haftadir falan koca koca sivilceler ciban gibi ergenken boyle cikmamisti suratimin her yerinde var ozellikle yanaklarim cok kotu, pudra suruyorum kurusun diye olmuyo, dogal kalip sabunla yikiyorum olmuyor, ilac suremiyorum kendimce kurusunlar diye ugrasiyorum ama nafile.Kızlar suratım cok kötü sivilce doldu ve sürekli yeni yeni kocaman sivilceler çıkıyor normalde regl dönemimde evet çıkardı ama reglden sonra kaybolurdu hamile kaldıktan sonra sürekli her sabah yeni sivilce patlıyor suratımda ve çok çirkin oldum psikolojim bozuluyor kendimi gördükçe fondoten falanda süremiyorum sürdükten ertesi gün daha beter sivilce çıkıyor varmı bildiğiniz bir çözümü ya da başka birşey ben hicbir cözüm bualamadım
Evet yanak çenemin ortasında kocaman irin dolu bir sivilce var şuan ve iki kaşımın ortasındaAyni seyle ugrasiyorum 2 haftadir falan koca koca sivilceler ciban gibi ergenken boyle cikmamisti suratimin her yerinde var ozellikle yanaklarim cok kotu, pudra suruyorum kurusun diye olmuyo, dogal kalip sabunla yikiyorum olmuyor, ilac suremiyorum kendimce kurusunlar diye ugrasiyorum ama nafile.
Benimde başım son bir haftadır çok ağrıyordu saatlerce geçmiyordu doktor su yeterli değil ondan olabilir dedi su içmiyorum çünkü çok. Normal içemiyorsan sıcak suya limon sık çaymış gibi iç dedi. Öyle yapmaya başladım azaldı benim biraz. Senin suyla aran nasıll?Selamlarreminim faydasını görürsünüz hamile pilatesi ya da yogası yapan kişilerin hamileliği çok daha rahat geçiyor ve doğuma da yansıyor umarım mide rahatsızlığınız da hafifler yakında. Herkesin süreci çok başka gerçekten benim de hiç midem bulanmadı bir gün bile ama aylardır bitmeyen yatak döşek yatıran bir baş ağrım var. O sebeple ben de bayıldım diyemiyorum
Yani 3 litre içemiyorum ama 2 litre her gün garanti içiyorumdur büyük bir bardağım var sabah kalkıncs bir tur onla başlıyorım. Ama öyle sürekli su içiyorum diyemem yani tuvaletten çıkamıyorum sonra hahaBenimde başım son bir haftadır çok ağrıyordu saatlerce geçmiyordu doktor su yeterli değil ondan olabilir dedi su içmiyorum çünkü çok. Normal içemiyorsan sıcak suya limon sık çaymış gibi iç dedi. Öyle yapmaya başladım azaldı benim biraz. Senin suyla aran nasıll?
Ama yine 2 litre iyiymiş benim 1 litreyi bulması bile zorYani 3 litre içemiyorum ama 2 litre her gün garanti içiyorumdur büyük bir bardağım var sabah kalkıncs bir tur onla başlıyorım. Ama öyle sürekli su içiyorum diyemem yani tuvaletten çıkamıyorum sonra haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?