Iyidir iyi ben de bu boylarda istiyorum ihtiyacin olursa doldurursun, olmazsa az esya koyarsin hafif olur. Yetmemesinden iyidir. Cok begendim. Keyifle kullanman nasip olsun canim benim cok begendimAnnanemiz sürpriz yaparak çantamızı da almış
Ben ufak istiyordum ama bezi kıyafeti derken galiba bu bile yetmeyecek
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunIyidir iyi ben de bu boylarda istiyorum ihtiyacin olursa doldurursun, olmazsa az esya koyarsin hafif olur. Yetmemesinden iyidir. Cok begendim. Keyifle kullanman nasip olsun canim benim cok begendim
Bende harmonie ile başladım sayı az fiyat çok olunca mecbur alt segmente geçtimBen de sleepy denedim, çığlık çığlığa ağlamıştı rahatsız etmişti. Goon da prima gibi uzun süre tutmuyordu sıvıyı. Harmonie ile başlayıp, premium care ile devam ettim. Tam bez masrafından kurtulduk derken bi 3 sene daha devam
Yok denemekte fayda var tabi.. Goonu sık değiştirirsen olabilir. Ben genelde kampanya varken biraz stokluyorum. Çok nadir acil elimde kalmadığı oldu. Fiyattan dolayı bende diğerlerini dememek istedim ama olmadıHerkes primadan memnun ama işte ekonomik şartlar uygun fiyatlıları da denemek istiyorum
tatili olur misafirliği olur her beze ulaşma imkanımız olmayabilir kullanabildiğim bezin seçenekli olmasını isterim o yüzdende denicem
Ben 500cc içersem iyi ya içtim bugün diyorumAma yine 2 litre iyiymiş benim 1 litreyi bulması bile zor
Mat üzerinde mi çalışıyorsunuz yoksa reformer da mı?Ben 2 aydır gidiorum çok memnunum eminim görürsünüz faydasınıinşallah sağlıkla tamamlamak nasip olsun
Mat üzerinde mi çalışıyorsunuz yoksa reformer da mı?
Reformer, ağırlık vs yapıyorum ama ilk doğumdan beri geçmişim var 2,5 yıldır hiç bırakmadım pilatesi ilk üç ay hariç dr um o nedenle izin verdiMat üzerinde mi çalışıyorsunuz yoksa reformer da mı?
En az iki içelim lütfen lütfen lütfenBen 500cc içersem iyi ya içtim bugün diyorum
Evet başka platforma geçmek isteyince oldu galibaBirkaç arkadaş engel almış sanırım.
Bende hep çok istedim ama zamansızlıktan devam ettiremedim. Maşallah diyorum sizeReformer, ağırlık vs yapıyorum ama ilk doğumdan beri geçmişim var 2,5 yıldır hiç bırakmadım pilatesi ilk üç ay hariç dr um o nedenle izin verdi
Tuvaletten çıkamam herhaldeEn az iki içelim lütfen lütfen lütfen
Ben 3 litre içiyorum düşün halimiTuvaletten çıkamam herhalde
Güzel ve kullanışlı ben seviyorum bu modeli. Diğerlerinde de aynısını kullanmıştım.Annanemiz sürpriz yaparak çantamızı da almış
Güzel ve kullanışlı ben seviyorum bu modeli. Diğerlerinde de aynısını kullanmıştım.
Sağlıcakla kullanın inş
Ne güzel çantaAnnanemiz sürpriz yaparak çantamızı da almış
Çok teşekkür ederiz daha güzelleri sizin olsun güzel teyzelerimizNe güzel çantagüle güle kullanılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?