2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Annanemiz sürpriz yaparak çantamızı da almış
Ben ufak istiyordum ama bezi kıyafeti derken galiba bu bile yetmeyecek

Eklentiler

• IMG_20250202_150122.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20250202_150045.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20250202_150033.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 78
Annanemiz sürpriz yaparak çantamızı da almış
Ben ufak istiyordum ama bezi kıyafeti derken galiba bu bile yetmeyecek
Iyidir iyi ben de bu boylarda istiyorum ihtiyacin olursa doldurursun, olmazsa az esya koyarsin hafif olur. Yetmemesinden iyidir. Cok begendim. Keyifle kullanman nasip olsun canim benim cok begendim

Iyidir iyi ben de bu boylarda istiyorum ihtiyacin olursa doldurursun, olmazsa az esya koyarsin hafif olur. Yetmemesinden iyidir. Cok begendim. Keyifle kullanman nasip olsun canim benim cok begendim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bende harmonie ile başladım sayı az fiyat çok olunca mecbur alt segmente geçtim Bende bu yaz kurtulacaktım bezden planım öyleydi dediğin gibi 3 sene daha devam

Yok denemekte fayda var tabi.. Goonu sık değiştirirsen olabilir. Ben genelde kampanya varken biraz stokluyorum. Çok nadir acil elimde kalmadığı oldu. Fiyattan dolayı bende diğerlerini dememek istedim ama olmadı Çok nadir Goon aldığım oldu.

Bez olarak Minnies önerdi bir tanıdığım da, inceymiş ama internette taşırdı diyen de olmuş bilemiyorum. Goon prima kalitesindeymiş ama yenidoğana büyük gelebiliyormuş kilosuna göre değişir sanırım memnuniyet durumu:/ ben sanırım 1 paket premium care, 1 paket molfix pure& soft alıp deneyeceğim, yaz olması sıkıntı pişik, isilik açısından Bu arada istanbulda olanlara Anpa Gross u öneririm, prima premium care 70lisi 409 tlydi. Daha uygununu görmedim sanırım indirimde dahi

Reformer, ağırlık vs yapıyorum ama ilk doğumdan beri geçmişim var 2,5 yıldır hiç bırakmadım pilatesi ilk üç ay hariç dr um o nedenle izin verdi
Bende hep çok istedim ama zamansızlıktan devam ettiremedim. Maşallah diyorum size

20. hafta itibari ile kızımın tekmelerini hissetmeye başladım. Çok minik minik hareketler ama bağırsak hareketinden rahatça ayırt edilebilir
Sanki böyle kalp vuruşu gibi. Dalgalı bir hareket değil
Şu an göbek altında hissediyorum

Bunu yazdım diye hissetmeyenler strese girmesin
Çok normal hala hissedilmemesi. Siz de birkaç haftaya hissedersiniz stres yapmayın

Çok teşekkür ederim . Bu modellerde alttaki eşyaya ulaşmak için tüm çantayı dökmek gerekiyor diyorlar öyle mi yoksa genişliği iyi midir
Güzel ve kullanışlı ben seviyorum bu modeli. Diğerlerinde de aynısını kullanmıştım.
Sağlıcakla kullanın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…