2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kizlar bebek hareketleri herkese gore degiskendir ve bence pozisyon cok etkili, bende 16 da hissettim ve suan 22yim 20de 2 gun coook aktifti simdi hic hissetmiyorum desem yeridir. Muhtemelen pozisyon degistirdi cunku makata dogru tekmeliyor gibi
Korkmayin şöyle 25 26 gelelim daha aktif hissederiz

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı

Saatlerdir yatıyorum valla tık yok galiba ben geç hissedicem bazen bişey hisseediyorum ama bebek değil bağırsaktır diyor herkes
Bebektir o hissettikleriniz artık bence, çünkü hissetme vaktiniz gelmiş, zaten çok minik kıpırtı şeklinde oluyor kelebek gibi. Büyüdükçe bariz hareketler olacak ama bu aylarda çok hafif varla yok arası titreşim gibi hissedilir.

Günaydın kızlar nasılsınız
Tatil bittiği için ben biraz üzgünüm memlekette olunca epey yemek yedim ve ağırlaştım evime dönüp eski düzene devam
Alışverişe 24-28de başlayacaktım ama ebebek indirim haberleriniz sayesinde kıyafette baya almış bulundum bu ay şimdiden battık yani

Bezi Migros indiriminde 1 numaradan 2 paket prima premium almıştım (tahminimce 20 gün gidecek) ama baktımki diğerleri çok daha uygun 2 numaradan bir paket goon premium bir paket sleepy bio natural aldım prenses hangisine uyum sağlarsa onla devam ederiz. Mantıklı mı oldu bilmiyorum ama abimde poposu bir kere primayı görünce diğerlerini kabul etmez diyor kendisi ilk çocuğunda hep goon premium kullandı memnundu

Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin. Bu grupta şu an çoğunluk ilk bebeğine hamile, önceden doğum yapanlarda erken doğum öyküsü anlatanı duymadım. Ama belki benzer şeyleri yaşayanlardan yazan olur.

Benim evvelki hamileliğimde, 23 haftalıkken kanama üzerine rahim ağzı kısalığına bağlı erken doğum riskim oluşmuştu ama benim ikiz değildi tek bebeğe hamileydim. Evde kontrollü iğneler ilaçlar olarak, sürekli yatarak 4 ayı tamamladım, son 1 ay benim de açıklık vardı 2 cm ama şu sızıntısı yoktu, çok şükür vaktinde 37 haftalıkken doğum gerçekleşti. Sizinki ikiz bebek tabi durum daha farklı ilerleyebilir, erken doğum riski ikizlerde daha yaygın olan bir şey. Ama eminim hastanede bebekleri tutabildikleri kadar tutmaya çalışacaklardır. Şu an size Progestan vs her türlü desteği veriyorlardır. Mutlaka ciğer geliştirici iğne de olmuşsunuzdur. Endişeniz olmasın şu an en güvenilir yerdesiniz. Bundan sonra sizin duadan başka yapabileceğiniz bir şey yok. İnşaallah biz de dua edelim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.

En iyi bez şu diye bir şey yok. Bebeğin cildi karar veriyor bezin markasına Benimki prima premiumla çok feci pişik olmuştu mesela. sonra Sleepy ve a101 in Soffio bebek bezi çok iyi geldi. Bebeğimin doğuştan ruhu fakir

Umarım bizimkide fakir ruhlu olur
Bebek kendi karar veriyor diye farklı çeşitler aldım bakalım şimdiden çok yer kaplayacak başka almam zaten doğumdan sonra duruma göre alırız

Umarım bizimkide fakir ruhlu olur
Bebek kendi karar veriyor diye farklı çeşitler aldım bakalım şimdiden çok yer kaplayacak başka almam zaten doğumdan sonra duruma göre alırız
Evet çeşit olması iyi olmuş. Güzel güzel kullansın pisletsin hepsini

Merhaba ve iyi hafta sonları ben mart anneleri grubundanım. Hepinize tek tek listeden mesaj göndermeye çalıştım, bebisim doğana kadar tezimi bitirmeye çalışıyorum. Hamile katılımcılara ihtiyacım var bunun için lütfen anketime katılıp bana yardımcı olur musunuz

Bence öyle bir durum yok alışırsa başkasını kullanamaz diye.. Sadece bazı bebeklerin cildine bazı bezler iyi gelmiyor. Ben mesela hep Prima kullandım hala kullanıyorum arada başka bezlere şans vermek istedim. Goon, baby turbo gibi.. Tamamiyle annenin beklentisini karşılıyor mu olay o.. Goonda külot bez denedim sanki bebeğimi rahatsız ediyor gibi geldiği için 2 paket kullandım bir daha almadım. Baby turcoda dış yapısı bir tuhaf geldi bana birde numara olarak primaya göre küçük ebat olarak. Sızdırmazlıkta en uzun süre Prima tuttu bence.. Diye örneklemiş olayım

Ben de sleepy denedim, çığlık çığlığa ağlamıştı rahatsız etmişti. Goon da prima gibi uzun süre tutmuyordu sıvıyı. Harmonie ile başlayıp, premium care ile devam ettim. Tam bez masrafından kurtulduk derken bi 3 sene daha devam

Herkes primadan memnun ama işte ekonomik şartlar uygun fiyatlıları da denemek istiyorum
tatili olur misafirliği olur her beze ulaşma imkanımız olmayabilir kullanabildiğim bezin seçenekli olmasını isterim o yüzdende denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…