GelebilirimEvet kizlar suan 3 4 kisi olduk baska gelen varmi insta biraksin msjda
Ozelden bana instg atarmisinGelebilirim
Kiz canim uzantisi gozukuyor uc çizgiBana bir doktor lesin kız bir doktor yüksek ihtimalle erkek dedi anlıyordanız banada yorum yaparmısınız
Bebektir o hissettikleriniz artık bence, çünkü hissetme vaktiniz gelmiş, zaten çok minik kıpırtı şeklinde oluyor kelebek gibi. Büyüdükçe bariz hareketler olacak ama bu aylarda çok hafif varla yok arası titreşim gibi hissedilir.Saatlerdir yatıyorum valla tık yok galiba ben geç hissedicem bazen bişey hisseediyorum ama bebek değil bağırsaktır diyor herkes
Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin. Bu grupta şu an çoğunluk ilk bebeğine hamile, önceden doğum yapanlarda erken doğum öyküsü anlatanı duymadım. Ama belki benzer şeyleri yaşayanlardan yazan olur.Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
En iyi bez şu diye bir şey yok. Bebeğin cildi karar veriyor bezin markasınaGünaydın kızlarnasılsınız
Tatil bittiği için ben biraz üzgünümmemlekette olunca epey yemek yedim ve ağırlaştım evime dönüp eski düzene devam
Alışverişe 24-28de başlayacaktım ama ebebek indirim haberleriniz sayesinde kıyafette baya almış bulundumbu ay şimdiden battık yani
Bezi Migros indiriminde 1 numaradan 2 paket prima premium almıştım (tahminimce 20 gün gidecek) ama baktımki diğerleri çok daha uygun 2 numaradan bir paket goon premium bir paket sleepy bio natural aldım prenses hangisine uyum sağlarsa onla devam ederiz. Mantıklı mı oldu bilmiyorum ama abimde poposu bir kere primayı görünce diğerlerini kabul etmez diyorkendisi ilk çocuğunda hep goon premium kullandı memnundu
Umarım bizimkide fakir ruhlu olurEn iyi bez şu diye bir şey yok. Bebeğin cildi karar veriyor bezin markasınaBenimki prima premiumla çok feci pişik olmuştu mesela. sonra Sleepy ve a101 in Soffio bebek bezi çok iyi geldi. Bebeğimin doğuştan ruhu fakir
Çok iyi alışverişler yapmışsınız güle güle kullanınBirde Hepsiburadada siveno indirimi vardı bunları aldım. Yine abimler memnun olduğu için pek araştırmadan direkt bu marka aldım
Eki Görüntüle 3537870
Evet çeşit olması iyi olmuş. Güzel güzel kullansın pisletsin hepsiniUmarım bizimkide fakir ruhlu olur
Bebek kendi karar veriyor diye farklı çeşitler aldım bakalımşimdiden çok yer kaplayacak başka almam zaten doğumdan sonra duruma göre alırız
Cxl ne degilde cx cl gibi bi terim olmasinKızlar bilen var mı şu ayrıntılı ultrason raporundaki CXL ne demek?
Bulamadım Google'dan bilen aydınlatabilir mi
Güzel temiz içerikli bir marka güle güle kullanmayı nasip etsin AllahBirde Hepsiburadada siveno indirimi vardı bunları aldım. Yine abimler memnun olduğu için pek araştırmadan direkt bu marka aldım
Eki Görüntüle 3537870
Bence öyle bir durum yok alışırsa başkasını kullanamaz diye.. Sadece bazı bebeklerin cildine bazı bezler iyi gelmiyor. Ben mesela hep Prima kullandım hala kullanıyorum arada başka bezlere şans vermek istedim. Goon, baby turbo gibi.. Tamamiyle annenin beklentisini karşılıyor mu olay o.. Goonda külot bez denedim sanki bebeğimi rahatsız ediyor gibi geldiği için 2 paket kullandım bir daha almadım. Baby turcoda dış yapısı bir tuhaf geldi bana birde numara olarak primaya göre küçük ebat olarak. Sızdırmazlıkta en uzun süre Prima tuttu bence.. Diye örneklemiş olayımGünaydın kızlarnasılsınız
Tatil bittiği için ben biraz üzgünümmemlekette olunca epey yemek yedim ve ağırlaştım evime dönüp eski düzene devam
Alışverişe 24-28de başlayacaktım ama ebebek indirim haberleriniz sayesinde kıyafette baya almış bulundumbu ay şimdiden battık yani
Bezi Migros indiriminde 1 numaradan 2 paket prima premium almıştım (tahminimce 20 gün gidecek) ama baktımki diğerleri çok daha uygun 2 numaradan bir paket goon premium bir paket sleepy bio natural aldım prenses hangisine uyum sağlarsa onla devam ederiz. Mantıklı mı oldu bilmiyorum ama abimde poposu bir kere primayı görünce diğerlerini kabul etmez diyorkendisi ilk çocuğunda hep goon premium kullandı memnundu
Ben de sleepy denedim, çığlık çığlığa ağlamıştı rahatsız etmişti. Goon da prima gibi uzun süre tutmuyordu sıvıyı. Harmonie ile başlayıp, premium care ile devam ettim. Tam bez masrafından kurtulduk derken bi 3 sene daha devamBence öyle bir durum yok alışırsa başkasını kullanamaz diye.. Sadece bazı bebeklerin cildine bazı bezler iyi gelmiyor. Ben mesela hep Prima kullandım hala kullanıyorum arada başka bezlere şans vermek istedim. Goon, baby turbo gibi.. Tamamiyle annenin beklentisini karşılıyor mu olay o.. Goonda külot bez denedim sanki bebeğimi rahatsız ediyor gibi geldiği için 2 paket kullandım bir daha almadım. Baby turcoda dış yapısı bir tuhaf geldi bana birde numara olarak primaya göre küçük ebat olarak. Sızdırmazlıkta en uzun süre Prima tuttu bence.. Diye örneklemiş olayım
Yok böyle yazıyorCxl ne degilde cx cl gibi bi terim olmasin
Herkes primadan memnun ama işte ekonomik şartlar uygun fiyatlıları da denemek istiyorumBence öyle bir durum yok alışırsa başkasını kullanamaz diye.. Sadece bazı bebeklerin cildine bazı bezler iyi gelmiyor. Ben mesela hep Prima kullandım hala kullanıyorum arada başka bezlere şans vermek istedim. Goon, baby turbo gibi.. Tamamiyle annenin beklentisini karşılıyor mu olay o.. Goonda külot bez denedim sanki bebeğimi rahatsız ediyor gibi geldiği için 2 paket kullandım bir daha almadım. Baby turcoda dış yapısı bir tuhaf geldi bana birde numara olarak primaya göre küçük ebat olarak. Sızdırmazlıkta en uzun süre Prima tuttu bence.. Diye örneklemiş olayım
tatili olur misafirliği olur her beze ulaşma imkanımız olmayabilir kullanabildiğim bezin seçenekli olmasını isterim o yüzdende denicemBence öyle bir durum yok alışırsa başkasını kullanamaz diye.. Sadece bazı bebeklerin cildine bazı bezler iyi gelmiyor. Ben mesela hep Prima kullandım hala kullanıyorum arada başka bezlere şans vermek istedim. Goon, baby turbo gibi.. Tamamiyle annenin beklentisini karşılıyor mu olay o.. Goonda külot bez denedim sanki bebeğimi rahatsız ediyor gibi geldiği için 2 paket kullandım bir daha almadım. Baby turcoda dış yapısı bir tuhaf geldi bana birde numara olarak primaya göre küçük ebat olarak. Sızdırmazlıkta en uzun süre Prima tuttu bence.. Diye örneklemiş olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?