Çok net değil eliyle kapadı hep ama burnu ağzı gözüküo profil olarakGözünüz aydınn. Fotoğraf net çıkıyor mu
Ayy o da azmış ama biraz kendinizi zorlayın bebiş susuz kalmasınAma yine 2 litre iyiymiş benim 1 litreyi bulması bile zor
Midem izin verirse inşallahAyy o da azmış ama biraz kendinizi zorlayın bebiş susuz kalmasın
Ben 2 aydır gidiorum çok memnunum eminim görürsünüz faydasınıSelam kızlar
Bugün hamile pilatesi için deneme dersine gittim
10 dk filan yaptık ama nasıl gergin vücudum size anlatamam. Hoca esneme hareketlerini yaptırırken o kadar acıdı ki
Ve kollarım aşırı güçsüz. Bebeğimi kucağımda taşıyabilmek için güçlenmem lazım
Haftada 2 gün için anlaştık. Umarım faydasını görürüm
Mide sorunlarım bitmiyor. Canım çok sıkkın. Canımın istediği hiçbir şeyi güle oynaya yiyemiyorum. İnanır mısınız suyu bile kafama dikip içemiyorum. O bile rahatsız ediyor midemi. Yudum yudum içiyorum.
Hamileliği hiç ama hiç sevmedimbir an önce haziranın gelmesini istiyorum
Bazı insanlar daha yorgun halsiz geçiriyor maalesef. Ben de gün içinde eskisine göre çabuk yoruluyorum öğlen muhakkak bi uyumak istiyorum. Kendinizi sıkmayın enerjik olacağım diye. Çok geç saatte kalkmayın o da insanın enerjisini azaltıyor. Uyku ihtiyacı hissederseniz öğlen saatlerinde bir şekerleme yaparsınız. :) Gün içinde narenciyelerden tüketmeye çalışın. Bir de mutlaka yarım saat de olsa bi dışarı çıkıp hava alın yürüyün. Sabah kalkınca ılık bi duş almaya çalışın. Bunlar bana iyi gelen şeyler. Bir de en öncemlisi bence şekerli şeyleri çok minimum yüketin. Vücudu çok yoruyor.Selam,
Ben kendimi inanilmaz yorgun, enerjisiz hissediyorum. Hic takatim yok, içim çekilmiş sanki. Doktorum ve ebem sıvı alimini arttir bol su, limonata, ayran tüket dediler. Onu da yapiyorum ama yok. Hiç halim, mecalim yok. Multivitamin de kullaniyorum. Depresyonda fln da değilim, bir sıkıntım yok. Hadi diyorum belki havalardandir ama bir iki gün güneş gördük yine yok.
Sizin bunun için yaptığınız, etkili olan bir tavsiyeniz var mi ?
Selam bende aynı durumdayım. Değerlerde de birşey yok ama özellikle yemek sonrası yada herhangi bir eylem sonrası 1 saat yatıp dinlenmem gerekiyor.Selam,
Ben kendimi inanilmaz yorgun, enerjisiz hissediyorum. Hic takatim yok, içim çekilmiş sanki. Doktorum ve ebem sıvı alimini arttir bol su, limonata, ayran tüket dediler. Onu da yapiyorum ama yok. Hiç halim, mecalim yok. Multivitamin de kullaniyorum. Depresyonda fln da değilim, bir sıkıntım yok. Hadi diyorum belki havalardandir ama bir iki gün güneş gördük yine yok.
Ban sebebiİnstagram grubu mu açsak? Bunun için arkadaş olmaya gerek var mı yoksa direkt gruba mı katılmıç olacağı. Arkadaş olma zorunluluğu yoksa bence açabiliriz .
Merhaba, o rahim kasilmasi oluyor. Benim 20. Haftada basladi suan 22deyim ve gunde 10u gecen hatta 20 bulan kasilmalarim oluyor. Perinatolog erken bu haftada beklemeyiz demisti, rahim uzunlugu vs sik olctur dedi, kadin dogumda magnezyum verdiki kullaniyordum zaten bide progestan fitil yazdi 38 kadar kullanmam icin.Kızlar merhaba 21+2 bugün 2 gündür karnımda sertleşme oluyor sağ tarafta şişlik oluyor bebeğin kafasimi acaba dedim ama yinede içime sinmedi bu durumu yaşayan var mı randevu aldım hastaneye gideceğim ama içim rahat değil kasılma olabilir mi sizce daha çok erken
Rahimde kısalma falan henuz ölçülmedi benim gün içinde 4-5 kez falan oluyor Perşembe gidicem maden suyu içiyorum ama magnezyum başlamadım henüzMerhaba, o rahim kasilmasi oluyor. Benim 20. Haftada basladi suan 22deyim ve gunde 10u gecen hatta 20 bulan kasilmalarim oluyor. Perinatolog erken bu haftada beklemeyiz demisti, rahim uzunlugu vs sik olctur dedi, kadin dogumda magnezyum verdiki kullaniyordum zaten bide progestan fitil yazdi 38 kadar kullanmam icin.
Gun icindede maden suyu icmeye dikkat ediyorum. Rahimde kisalma vs yoksa endise etme ama doktoruna soyle.
Bazi doktorlar erken diyor, google da normal diyor gunde 10u gecerse eger anormalmis. Bazi doktorlar bebek buyuyor, rahim doguma hazirlarken olur diyo. Herkesin farkli bir gorusu var, gidince soylersin rahim kisalmasi vs yoksa cokta dert etmiyor doktorlar.Rahimde kısalma falan henuz ölçülmedi benim gün içinde 4-5 kez falan oluyor Perşembe gidicem maden suyu içiyorum ama magnezyum başlamadım henüz
Ya ciddenn cok güzel olur aslında varmı yazan bende yazayım özeldennn :)Kizlar burdan ben inanin hic takip edemiyorum yani yazilani ve etsemde okuyup geciyorum hic saglikli olmuyor bu sekilde, yuzeysel oluyor.
İnstagramda bi gruptayim orda 10 kisi falaniz acali 3 4 ay oluyor, bence bizde boyle bisey yapalim.
Orda cok guzel arkadasliklar edindik, birbirini eklemeyen eklemedi, ekleyen ekledi.
Orda cogu dogurdu ve en sonuncu benim isterdimki hepsiyle ayni sureci yasaym.
Ama cok guzel oluyor, yardimlasma vs indirim haberlerni paylasiyoruz, birbirimize yardimci oluyoruz, yeri geliyor aile skintilarimizda destek oluyoruz.
Eger boyle bir grup isteyen varsa bana ozelden msj atsin instg adresini, bi grup kurayim 5 kisiyi aşinca.
Ne diyorsunuz bence cok guzel olur.
Ben burayi cok yuzeysel takip ediyorum bu sekilde
1 kisi yazdi sizde yazin bana 5 olunca acayim, sonra sonra hatirlatiriz surekli ve cogalir gruptaYa ciddenn cok güzel olur aslında varmı yazan bende yazayım özeldennn :)
Bende de oluyor, bebeğin oraya toparlandığını düşünüyorum.Kızlar merhaba 21+2 bugün 2 gündür karnımda sertleşme oluyor sağ tarafta şişlik oluyor bebeğin kafasimi acaba dedim ama yinede içime sinmedi bu durumu yaşayan var mı randevu aldım hastaneye gideceğim ama içim rahat değil kasılma olabilir mi sizce daha çok erken
Yemekten sonra cöküyorum ben, muhakkak uyuyorum yarım saat bile olsa. Doktorum gebelerin kolestrolüne bakılmaz cünkü hormonlardan dolayı kolestrol artar demisti, özellikle yemekten sonra 1 saat icinde pilim bitiyor, bu takviyeyle cözebilecegim bi durum olmadıgı ve sükürler olsun ki dinlenebilme imkanım oldugundan muhakkak uyuyorum, uyandıgımda daha dinc oluyorum yoksa gün gecmiyor bütün gün enerjisiz oluyorum. Maalesef yüksek oranda kafein de tüketmedigimiz icin dinc kalamıyoruz.Selam,
Ben 15. Haftadan beri hissediyorum ama herkeste değişen bir şey hissedersiniz sizdee zamanı gelince muhtemelen siz dinlenirken daha çok hareket ediyordurKızlar bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye basladınız ve nasıl hissediliyor acabaaa ben daha sanki hicbisi hissetmdim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?