10 gunluk ceza verilmisBizim kızların birçoğu banlanmis başka siteye teşfiktenne zaman duzelirler acaba burdan çok güzel iletişim kuruyoruz ben çok sevdim burdaki arkadaşlıklarımızı ve kk dışında sosyal hesap kullanmıyorum bunu da asilamayla ilgili bikac şey öğrenmek için açtım bı haftaya kapatırım dedim ama böyle samimi güzel arkadaşlıklar bulunca kapatamadım
Yaaa çok üzüldüm10 gunluk ceza verilmismerve komple ban yemis.
O soru işaretleri çoğu yaz bebeği annesinde var sanırımKızlar e bebek te internette ve mağazada fiyatlar farklı mıdır? Gidip gezmeye üşeniyorum da aynıysa internetten alayım diye düşündüm. Birde alırken yenidoğan mı aldınız yoksa 3 ay mı? Ay ben ilkinde nasıl giydirmiştim hiç bi şey hatırlamıyorum. Şu an satılan kıyafetler genelde kışlık gibi. Ama bizimkiler yazın doğacak. Böyle tişört şort giydirmeyiz gerçi demi yenşdoğan sonuçta. En azından ilk ay. Pamuklu ama kalın almayan şeyler mi almak lazım hep. Kafam karışık biraz.
MantıklıO soru işaretleri çoğu yaz bebeği annesinde var sanırımben sordum tecrübelilere, yenidoğan evresinde ince uzun kollu hastane çıkışı giydirmişler ama sonrası çoğunlukla sadece zıbınla geçmiş. O yüzden birkaç uzun kollu hastane çıkışı, bol bol önden çıtçıtlı kısa kollu zıbın aldım 0-3 ay, 2-4 ay, 1-3 ay şeklinde markadan markaya değişiyor. En son Lcw dan aldım organik pamuk İkilisi 200 tl ydi indirimde ekliyorum fotosunu. Valla baktım çocuk sıcaklıyor, kısa kollu zıbın giydirir müslinle yarım kundak yaparım diye düşünüyorum
Kasilma oldugunda sertlik olup bi sure sonra yumusama oluyomus, mesela bende de sertlik oluyo ama hazimsizlikla ilgili oluyo ve saatlerce sert kalabiliyo karnim. Boyle bi sey de olabilir sizin, stres yapmayin zaten bebisi gormeye saatler kalmis doktorunuz daha dogru yonlendirir siziMerhaba arkadaşlar bugün beni pek uyku tutmadı yarın ayrıntılı ultrason var.bir arkadaş yazmış karında sertlik diye benimde karnım bazen taş gibi oluyor oğlumu erken dogurmustum o zamanda karnım taş gibiydiama oğlum 35 haftalikti sıkıntı yaşamadım.simdi bu sertleşme olayı cokkk erken başladı birkaç gün stres yaşadım umarım yarın doktor beni üzecek şeyler söylemez.Ben gaz olduğunu düşündüm ama aynı sertlik sonrası oğlumda acil doğuma almışlardı:/hayırlısı ile hepimiz çocuklarımızı kucagimixa sağlıkla alsaydık
Yaa bu yorum uyumami kolaylaştıracak teşekkür ediyorumKasilma oldugunda sertlik olup bi sure sonra yumusama oluyomus, mesela bende de sertlik oluyo ama hazimsizlikla ilgili oluyo ve saatlerce sert kalabiliyo karnim. Boyle bi sey de olabilir sizin, stres yapmayin zaten bebisi gormeye saatler kalmis doktorunuz daha dogru yonlendirir sizi
Çok fazla olmasa da yenidoğan gerekiyor 3-4 parça belki. Hastanede giymelik en azından. Sonra 3 ayla devam edebiliriz bence. Mevsim konusunda kafam benim de çok karışık. Klima çalışacağı için belki içine body giydirmeden ilk uzun kollu tulum giydirirler hastanrde. Evde gece yine klima açarız öyle giydirebilirim. Müslinden yapılma kıyafetler de güzel olabilir. Tişört şort yenidoğanu ben de hiç gözümde hayal edemiyorumKızlar e bebek te internette ve mağazada fiyatlar farklı mıdır? Gidip gezmeye üşeniyorum da aynıysa internetten alayım diye düşündüm. Birde alırken yenidoğan mı aldınız yoksa 3 ay mı? Ay ben ilkinde nasıl giydirmiştim hiç bi şey hatırlamıyorum. Şu an satılan kıyafetler genelde kışlık gibi. Ama bizimkiler yazın doğacak. Böyle tişört şort giydirmeyiz gerçi demi yenşdoğan sonuçta. En azından ilk ay. Pamuklu ama kalın almayan şeyler mi almak lazım hep. Kafam karışık biraz.
Benimde detayli ulturasonum bugunMerhaba arkadaşlar bugün beni pek uyku tutmadı yarın ayrıntılı ultrason var.bir arkadaş yazmış karında sertlik diye benimde karnım bazen taş gibi oluyor oğlumu erken dogurmustum o zamanda karnım taş gibiydiama oğlum 35 haftalikti sıkıntı yaşamadım.simdi bu sertleşme olayı cokkk erken başladı birkaç gün stres yaşadım umarım yarın doktor beni üzecek şeyler söylemez.Ben gaz olduğunu düşündüm ama aynı sertlik sonrası oğlumda acil doğuma almışlardı:/hayırlısı ile hepimiz çocuklarımızı kucagimixa sağlıkla alsaydık
Selam kızlar ben de bayadır giremedim ne oldu arkadaşlara niye kimse kalmamış buralarda?Yaaa çok üzüldümbı arkadaş uyarmıştı ama ban sebebi diye keşke devam etmeselerdi
Canım fiyatlar aynı ama kumaş kalınlıkları fark ediyor görerek almak daha iyi bence bide diğer bebek mağazalarına da bakmak lazım aman aman ucuz değil bence ebebek. Bilinmeyen marka olup kumaşı kaliteli olan çok ürün var.Kızlar e bebek te internette ve mağazada fiyatlar farklı mıdır? Gidip gezmeye üşeniyorum da aynıysa internetten alayım diye düşündüm. Birde alırken yenidoğan mı aldınız yoksa 3 ay mı? Ay ben ilkinde nasıl giydirmiştim hiç bi şey hatırlamıyorum. Şu an satılan kıyafetler genelde kışlık gibi. Ama bizimkiler yazın doğacak. Böyle tişört şort giydirmeyiz gerçi demi yenşdoğan sonuçta. En azından ilk ay. Pamuklu ama kalın almayan şeyler mi almak lazım hep. Kafam karışık biraz.
Forum icinde baska platforma davet yasak ve ben bunu gormus olsaydim uyarirdim bende gec gordumSelam kızlar ben de bayadır giremedim ne oldu arkadaşlara niye kimse kalmamış buralarda?
Onun dışında ben çok bişey almadım sizler neler aldınız ?
Aldıklarım
3 paket prima 1 numara
2 paket prima 2 numara
6 paket süt sağma poşeti
Hepsiburadadaki e bebek mağazası normal mağazadan daha uygun geldi bana. Çünkü aldıklarımla kıyaslayınca tamamı değil ama bir kısmı daha uygun fiyatlı.Kızlar e bebek te internette ve mağazada fiyatlar farklı mıdır? Gidip gezmeye üşeniyorum da aynıysa internetten alayım diye düşündüm. Birde alırken yenidoğan mı aldınız yoksa 3 ay mı? Ay ben ilkinde nasıl giydirmiştim hiç bi şey hatırlamıyorum. Şu an satılan kıyafetler genelde kışlık gibi. Ama bizimkiler yazın doğacak. Böyle tişört şort giydirmeyiz gerçi demi yenşdoğan sonuçta. En azından ilk ay. Pamuklu ama kalın almayan şeyler mi almak lazım hep. Kafam karışık biraz.
Burdada iletişim kolay aslındaForum icinde baska platforma davet yasak ve ben bunu gormus olsaydim uyarirdim bende gec gordum
Davet eden suresiz davete icabet edenler 10 gun uzaklastirildi
Bilinen yerler bile olsa boyle seylerin yapilmasi etik degil
Site sahibi yillarini burada kadinlarin birbirine destegi olması icin vermisken bence hos bisey degil
Herkes daha kolay iletisim kurmak ister ama kurallar her konu icinde baslik olarak var
Arkadaşlar farklı siteye yönlendirmeden banlanmis inşallah dönebilirlerSelam kızlar ben de bayadır giremedim ne oldu arkadaşlara niye kimse kalmamış buralarda?
Onun dışında ben çok bişey almadım sizler neler aldınız ?
Aldıklarım
3 paket prima 1 numara
2 paket prima 2 numara
6 paket süt sağma poşeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?