- 28 Ocak 2021
- 3.159
- 2.155
- 83
Görünce dayanamıyor ki insan Allahım yaa :))Ben gecen gun aldim iki uc parca zibin ama 3 ay aldim yeni dogan 4-5 tane alacagim civilde 6 al 4 ode vardi 3-6 ay ve 1 tane 6-9ay aldim
Emzik,su derece olcer aldim baska bisey yok
Galiba cogunluk buyuk parcadan gidiyorum
Ana kucagi,besigi tamam bebek arabasinda neye dikkat edeyim ne alayim sifir bilgi
Bende kolay taşınsın bebisle rahat edelim diye kabin seçtim başka neye bakmam gerekiyor bilmiyorumBen gecen gun aldim iki uc parca zibin ama 3 ay aldim yeni dogan 4-5 tane alacagim civilde 6 al 4 ode vardi 3-6 ay ve 1 tane 6-9ay aldim
Emzik,su derece olcer aldim baska bisey yok
Galiba cogunluk buyuk parcadan gidiyorum
Ana kucagi,besigi tamam bebek arabasinda neye dikkat edeyim ne alayim sifir bilgi
Aynen dayanamiyorum bendeGörünce dayanamıyor ki insan Allahım yaa :))
Neler neler aldım 9 aya kadar tamamladık kıyafetleri...şimdi bakım ürünlerini de hafta sonu sipariş verdim.Beşik ve arabasını bilerek sona saklıyoruz.Taşınma durumu olabilir diye....Kısacası ben kızıma çalışıyorum teyzeleri :))
YaaaaBende kolay taşınsın bebisle rahat edelim diye kabin seçtim başka neye bakmam gerekiyor bilmiyorumheralde kabini alırım diye düşünüyorum
Ben mağazalara gitmeye korkuyorum çünkü gidersem çıkamam
Yarın inşallah cinsiyeti göstermeye teşrif ederse bikac parça alıp babasına sevgililer günü sürprizi yapabiliriz
Rabbim kolaylık versin inşallahYaaaa
Bende kabin boy dusunuyorum travele cok agir diyor herkes ama iste baska detay sifir
Bide bizim araba kucuk,annem engelli onun arabasi bebek arabasi sigacak sekilde bakmaya calisiyoruz
Bir tane bebegim vardi (annem) simdi ikincisi geliyor
Yenidoğan 3-4 parça, sonrası 0-3 ay almak lazım o zaman. İkisi farklıydı dimiÇok fazla olmasa da yenidoğan gerekiyor 3-4 parça belki. Hastanede giymelik en azından. Sonra 3 ayla devam edebiliriz bence. Mevsim konusunda kafam benim de çok karışık. Klima çalışacağı için belki içine body giydirmeden ilk uzun kollu tulum giydirirler hastanrde. Evde gece yine klima açarız öyle giydirebilirim. Müslinden yapılma kıyafetler de güzel olabilir. Tişört şort yenidoğanu ben de hiç gözümde hayal edemiyorumen güvenlisi sürekli klima ile ortamı serinletmek geliyor, susuz da kalabilirler küçücükler
Şu an bez konusunda aydınlandım sanırımArkadaşlar farklı siteye yönlendirmeden banlanmis inşallah dönebilirler
Bende henüz başlamadım sayılır annem anne Bebek çantası almış bime antikolik biberon geldi ondan aldım bide 2 emzik bu ay arabayı ıslak mendilleri alacam bezi sadece küçük bı paket hastane çantama koyacam bebişin alerji durumuna göre farklı markaya gecebiliriz (babasına ve ananesine çekerse yandım demektir çok alerjikler) kıyafetleri de ablam Bursa'dan alacak e bebekte 70 olan zibinlar orda 25 TL'ye marka fabrikalarinin elinde kalan ürünlerinin satıldığı bı yer kalite aynı oluyor ondan dolayı ordan isteyecem 1 yaşa kadar tüm giyimi
Onlar gelsin kalanları ufaktan alırım bı dahaki aya besikle hastane çıkışını alırım her aya biseyler böldüm ki herşey tamam olup sabırsızlanmayayım
Bu sorun bende de var. Zaten alerjiğim aldığım ürünler tonla para açtım iki üç kullanmışımdır. Şimdi hepsi çöp olacak gibi geliyor.Kızlar makyaj yapıyor musunuz? Hamileliğin başında kendime yeni ürünler almıştım. Korkumdan süremiyorum. Belki bir şey olmuyordur ama yine de içime sinmiyor. Cica Bb krem almıştım purito nun. Allıklar ve farlar var. Zaten çok temel düzeyde yapıyordum. Şimdi elime doğal olmayan krem bile sürmüyorum çok dikkat ediyorum ama nefsim de bi kaymıyor değilinstagramda gebeler hem organik ürünler önerip, hem full makyaj bende bunu anlamıyorum
Ben yapıyorum valla o kadar detaya inmeye de gerek olmadığını düşünüyorumKızlar makyaj yapıyor musunuz? Hamileliğin başında kendime yeni ürünler almıştım. Korkumdan süremiyorum. Belki bir şey olmuyordur ama yine de içime sinmiyor. Cica Bb krem almıştım purito nun. Allıklar ve farlar var. Zaten çok temel düzeyde yapıyordum. Şimdi elime doğal olmayan krem bile sürmüyorum çok dikkat ediyorum ama nefsim de bi kaymıyor değilinstagramda gebeler hem organik ürünler önerip, hem full makyaj bende bunu anlamıyorum
Selam canım araba konusunda biz Kraft Kenya modeline karar verdik. Çok fazla model baktım ama en hafif ve kolay katlanan olanı buydu. Sürüşü de çok güzel. Benim içime çok sindi. Kapandığında çok yer kaplamıyor.Yaaaa
Bende kabin boy dusunuyorum travele cok agir diyor herkes ama iste baska detay sifir
Bide bizim araba kucuk,annem engelli onun arabasi bebek arabasi sigacak sekilde bakmaya calisiyoruz
Bir tane bebegim vardi (annem) simdi ikincisi geliyor
1 numara 40li alırsın canım sonra küçük gelirse yada alerji pişik durumu olursa marka numara değiştirirsin ablam 1 numarayı 20 gün kullanmış sonra 2ye gecmis hastanelerde küçük numara kullanmayın kalça çıkığı riski ve kemik gelişimi olması gerekiyor diyor 1 numara yenidogan oluyor göbek bağı için oyuntulu olanlardan bakacam benŞu an bez konusunda aydınlandım sanırımben de bir paket hastane çantası için alayım o zaman. Babası da ben de her gün ayrı bir alerjiden çekiyoruz. Bakalım ne olacak gidişat
Bir de yenidoğan 1 numara 2-5 kilo
2 numara 3-6 kilo diyor çoğunda hangi beden daha mantıklı olur
Öyle yaparım o zaman teşekkür ederim1 numara 40li alırsın canım sonra küçük gelirse yada alerji pişik durumu olursa marka numara değiştirirsin ablam 1 numarayı 20 gün kullanmış sonra 2ye gecmis hastanelerde küçük numara kullanmayın kalça çıkığı riski ve kemik gelişimi olması gerekiyor diyor 1 numara yenidogan oluyor göbek bağı için oyuntulu olanlardan bakacam ben
Retinol falan önerilmiyor ya da asitler. Ama herşeyi organik alıp, makyaj yapmayı içime sindiremedim sanırımBen yapıyorum valla o kadar detaya inmeye de gerek olmadığını düşünüyorum
Eskiden hangi ürünlerim varsa onlarla devam
Sadece cilt bakım ürünlerimde azaltmaya gittim. Bazı içerikler gebelikte önerilmiyor biliyorsunuz
Allah razi olsun canimRabbim kolaylık versin inşallah
Traveller hem hantal hem yer kaplıyor abimler 9 ay kullandılar bebekleri pek kilolu da değil evleri asansör katla aç derdi olmadığı halde bile travel dağılmaya başladı şimdiden
Senin muhakkak kabin alman gerek katlaninca el valizi kadar oluyor rahatlığı kullanışı araştır biraz istersen ben Tommybaby denemesi yaptığım için ondan düşünüyorum ve ablam 2 yıl oldu alalı hala taş gibi pazara çarşıya bile onunla cikiyor ona rağmen sapasağlam chipolino move on ve Kraft ta su gibiydi sürüşü çok güzeldi almadan önce civilde deneme sürüşleri yapıp sonra internetten fiyat karşılaştırmasıyla alabilirsin ben birazcık öyle yapmış bulundum
Ben kullaniyorum hatta kontrole giderken bebegim sanki beni gorcekmis gibi daha ozenle yapiyorum ama nemlendirici goz alti kapaticisi kullaniyorum ekstra bb vs kullanmiyorum kullansamda zararı olduğuna inanmiyorumKızlar makyaj yapıyor musunuz? Hamileliğin başında kendime yeni ürünler almıştım. Korkumdan süremiyorum. Belki bir şey olmuyordur ama yine de içime sinmiyor. Cica Bb krem almıştım purito nun. Allıklar ve farlar var. Zaten çok temel düzeyde yapıyordum. Şimdi elime doğal olmayan krem bile sürmüyorum çok dikkat ediyorum ama nefsim de bi kaymıyor değilinstagramda gebeler hem organik ürünler önerip, hem full makyaj bende bunu anlamıyorum
Dedigine bakayim canim kaydettim bunuda cok sagol kelebegimSelam canım araba konusunda biz Kraft Kenya modeline karar verdik. Çok fazla model baktım ama en hafif ve kolay katlanan olanı buydu. Sürüşü de çok güzel. Benim içime çok sindi. Kapandığında çok yer kaplamıyor.
Bende ped olarak sleepy kullanıyordum genelde bebek bezi olarakta öneriliyor ya Molfix yada sleepy bakıyorum babyturco da olabilir hangisi sizdirmazsa artık zaten yaz bebişi ve sık değiştiriliyor yeter ki pişik olayı olmasınÖyle yaparım o zaman teşekkür ederimA101 e 99 TL sleepy gelmiş fiyat çok uygun olunca emin olamadım. Hijyenik pedde çok memnunum ama bebişe olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?