2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Ben gecen gun aldim iki uc parca zibin ama 3 ay aldim yeni dogan 4-5 tane alacagim civilde 6 al 4 ode vardi 3-6 ay ve 1 tane 6-9ay aldim
Emzik,su derece olcer aldim baska bisey yok
Galiba cogunluk buyuk parcadan gidiyorum
Ana kucagi,besigi tamam bebek arabasinda neye dikkat edeyim ne alayim sifir bilgi

Görünce dayanamıyor ki insan Allahım yaa :))
Neler neler aldım 9 aya kadar tamamladık kıyafetleri...şimdi bakım ürünlerini de hafta sonu sipariş verdim.Beşik ve arabasını bilerek sona saklıyoruz.Taşınma durumu olabilir diye....Kısacası ben kızıma çalışıyorum teyzeleri :))

Bende kolay taşınsın bebisle rahat edelim diye kabin seçtim başka neye bakmam gerekiyor bilmiyorum heralde kabini alırım diye düşünüyorum
Ben mağazalara gitmeye korkuyorum çünkü gidersem çıkamam
Yarın inşallah cinsiyeti göstermeye teşrif ederse bikac parça alıp babasına sevgililer günü sürprizi yapabiliriz

Aynen dayanamiyorum bende
Ben ikinci el aldim besik ve ana kucagini bebek arabasini sifir iatedigim icin agirlik butce ona ayirmak istedim acikcasi ama nasil sececegim bilmiyorum hic
Saglikla gelsin canim insallah

Yaaaa
Bende kabin boy dusunuyorum travele cok agir diyor herkes ama iste baska detay sifir
Bide bizim araba kucuk,annem engelli onun arabasi bebek arabasi sigacak sekilde bakmaya calisiyoruz
Bir tane bebegim vardi (annem) simdi ikincisi geliyor

Yaaaa
Bende kabin boy dusunuyorum travele cok agir diyor herkes ama iste baska detay sifir
Bide bizim araba kucuk,annem engelli onun arabasi bebek arabasi sigacak sekilde bakmaya calisiyoruz
Rabbim kolaylık versin inşallah
Traveller hem hantal hem yer kaplıyor abimler 9 ay kullandılar bebekleri pek kilolu da değil evleri asansör katla aç derdi olmadığı halde bile travel dağılmaya başladı şimdiden
Senin muhakkak kabin alman gerek katlaninca el valizi kadar oluyor rahatlığı kullanışı araştır biraz istersen ben Tommybaby denemesi yaptığım için ondan düşünüyorum ve ablam 2 yıl oldu alalı hala taş gibi pazara çarşıya bile onunla cikiyor ona rağmen sapasağlam chipolino move on ve Kraft ta su gibiydi sürüşü çok güzeldi almadan önce civilde deneme sürüşleri yapıp sonra internetten fiyat karşılaştırmasıyla alabilirsin ben birazcık öyle yapmış bulundum

Yenidoğan 3-4 parça, sonrası 0-3 ay almak lazım o zaman. İkisi farklıydı dimi Çünkü yaz bebesi her gün yıkanır. Bu da sürekli kıyafet değiştirmek demek. Kızımdan hatırlıyorum sürekli üst değiştiriyorduk sanki. 0-3 ay çok almak lazım gibi

Kızlar makyaj yapıyor musunuz? Hamileliğin başında kendime yeni ürünler almıştım. Korkumdan süremiyorum. Belki bir şey olmuyordur ama yine de içime sinmiyor. Cica Bb krem almıştım purito nun. Allıklar ve farlar var. Zaten çok temel düzeyde yapıyordum. Şimdi elime doğal olmayan krem bile sürmüyorum çok dikkat ediyorum ama nefsim de bi kaymıyor değil instagramda gebeler hem organik ürünler önerip, hem full makyaj bende bunu anlamıyorum

Şu an bez konusunda aydınlandım sanırım ben de bir paket hastane çantası için alayım o zaman. Babası da ben de her gün ayrı bir alerjiden çekiyoruz. Bakalım ne olacak gidişat

Bir de yenidoğan 1 numara 2-5 kilo
2 numara 3-6 kilo diyor çoğunda hangi beden daha mantıklı olur

Bu sorun bende de var. Zaten alerjiğim aldığım ürünler tonla para açtım iki üç kullanmışımdır. Şimdi hepsi çöp olacak gibi geliyor. Deneyimli anneler aydınlatsa keşke

Ben yapıyorum valla o kadar detaya inmeye de gerek olmadığını düşünüyorum
Eskiden hangi ürünlerim varsa onlarla devam

Sadece cilt bakım ürünlerimde azaltmaya gittim. Bazı içerikler gebelikte önerilmiyor biliyorsunuz

Yaaaa
Selam canım araba konusunda biz Kraft Kenya modeline karar verdik. Çok fazla model baktım ama en hafif ve kolay katlanan olanı buydu. Sürüşü de çok güzel. Benim içime çok sindi. Kapandığında çok yer kaplamıyor.

1 numara 40li alırsın canım sonra küçük gelirse yada alerji pişik durumu olursa marka numara değiştirirsin ablam 1 numarayı 20 gün kullanmış sonra 2ye gecmis hastanelerde küçük numara kullanmayın kalça çıkığı riski ve kemik gelişimi olması gerekiyor diyor 1 numara yenidogan oluyor göbek bağı için oyuntulu olanlardan bakacam ben

Öyle yaparım o zaman teşekkür ederim A101 e 99 TL sleepy gelmiş fiyat çok uygun olunca emin olamadım. Hijyenik pedde çok memnunum ama bebişe olur mu acaba

Retinol falan önerilmiyor ya da asitler. Ama herşeyi organik alıp, makyaj yapmayı içime sindiremedim sanırım neyse bakalım nereye kadar

Allah razi olsun canim
Dedigin modelleri kaydettim bakcam hemen
Ben kullaniyorum hatta kontrole giderken bebegim sanki beni gorcekmis gibi daha ozenle yapiyorum ama nemlendirici goz alti kapaticisi kullaniyorum ekstra bb vs kullanmiyorum kullansamda zararı olduğuna inanmiyorum
Hatta suan yaptim suslendim kizim beni suslu gorsun diye
Dedigine bakayim canim kaydettim bunuda cok sagol kelebegim

Öyle yaparım o zaman teşekkür ederim A101 e 99 TL sleepy gelmiş fiyat çok uygun olunca emin olamadım. Hijyenik pedde çok memnunum ama bebişe olur mu acaba
Bende ped olarak sleepy kullanıyordum genelde bebek bezi olarakta öneriliyor ya Molfix yada sleepy bakıyorum babyturco da olabilir hangisi sizdirmazsa artık zaten yaz bebişi ve sık değiştiriliyor yeter ki pişik olayı olmasın
Peki pişik kremi ve şampuan losyon için hangi markaya karar verdiniz ben çok kararsız kaldım eşim hiçbir şampuana uyum sağlayamıyor hep yara oluyor saçları bebişte öyle olursa diye korkuyorum

Herkese merhaba biz de bugün 21+3 olduk ve yavaş yavaş alışverişe başlıyoruz. Belki daha önce konusulmustur ama bebek için hangi yatak ve arabaları öneriyorsunuz? Bakarken dikkat edilmesi gereken neler var?

Hep bebislere mi konuşacaz ya bizim bezler hangi marka olmalı kaç tane gerekiyor cırtlı mi rahat olur külot mu bunu hiç konuşmadık

Kızlar ya ben uzun yıllardır okb ve anksiyeteden muzdariptim hamileliğim planlı bı hamilelikti ilaci bıraktıktan 4-5 ay sonra hamile kaldım hamile oldugumu öğrenince panik ataklarim geri geldi terapistime gittim hamilelikte güvenle kullanılabilecek antidepresanlarin olduğunu 10.hafta itibariyle baslayabilcegimi söylemişti sonra kadın doğum doktoruma da danıştım o da kullanabilirsin kar zarar oranına bakıyoruz daha çok dedi 20.haftaya kadar kullanmadım idare ettim bı sekilde ama dün biraz yoğun bı panik atak geçirdim ve bende korktum bebeğime böyle daha çok zarar veriyorum diye ilacı kullanmaya başladım yine de içim hiç rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…