2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Herkese merhaba biz de bugün 21+3 olduk ve yavaş yavaş alışverişe başlıyoruz. Belki daha önce konusulmustur ama bebek için hangi yatak ve arabaları öneriyorsunuz? Bakarken dikkat edilmesi gereken neler var?
Ben park yatak alacaktim vazgectim cunku dolap almam gerekcekti onun yerine buyuyen besik aldim dolap ve cekmeceli ikinci el olarak
Arabada kizlar oneriyor canim bende sifirim
Hep bebislere mi konuşacaz ya bizim bezler hangi marka olmalı kaç tane gerekiyor cırtlı mi rahat olur külot mu bunu hiç konuşmadık
Valla 5 tane kulot olarak alin diyor cogu ama ben de bilemedim
Benimde var panik atagim ya bisey olursa ya su ya bu hatta gecen kriz gecirecek derecede agladim korktum kasiliyordum bebegimi dusunup sakinlestim
İlacin zarari olmadigini soyluyor doktorlar korkma canim doktor kontrolunde almaya devam edebilirsin
Ben kullanmiyorum kendimi bu surecte saldim ama arada atak geliyor

Valla 5 tane kulot olarak alin diyor cogu ama ben de bilemedim
En az 9lu olarak var bizimkiler birlikte alıp paylaşmış 3 4 tane kullanmışlar rahmetli anneannemin vardı hamile kalmadan bı ay önce vefat etti eşyaları yengemde bakayım elden çıkarmadıysa bikac tane ondan alayım ama önerilen marka olursa almışken iyisi olsun rahat olsun isterim

Benim eşim de aynı, şampuanı bıraktı organik sabun kullanıyor sadece. O yüzden şampuandan bir türlü emin olamıyorum. Çocukluktan alışkanlık ya Dalin çok severim kullanabilsek keşke

Pişik kremini bubchen alacağım. Hem içerik hem güvenilirlik olarak önerilen markalardan zaten. Belki şampuan olarak da onu alırım emin değilim

Panik atak çok riskli, stres ya da çarpıntı olmamamız lazım. Doktor ne diyorsa o olmalı. Ben normalde stresli bir insan değilim ama kalbim pır pır sürekli 11inde randevum var doktora danışacağım artık ne derse o

Bende bakayım markanın ürünlerine teşekkür ederim

Büyük parçalar çok sıkıntı gibi martta taşınacağız. Evi bulabilsek bakıcam ben de. Park yatak düşünüyorum ama beşikler de çok şık karar veremiyorum aslaa

Ben kadınlar kulübünü seviyorum ya, önceki hamileliğimde de yazıyordum burada. Yeterli bence başka mecraya gerek yok. Burada hem bir mesafe var, rumuz kullanıyoruz, kendi ismimizle değiliz, hem de ayrı bir samimiyeti de var kısaca seviyorum sizi kızlar

Bez konusunda bende oğlumda aşırı alerjik bünyeye sahibiz, evde ne halı ne yumuşatıcı var , ben makyaj ürünlerinde bile her ürünü kullanamıyorum. bez olarak oğlum primaya hiç alerji yapmadı hatta sızıntı dahil olmadı ki, kendisi ilk üç aydan sonra geçe 8 sabah 7 kesintisiz uyuyordu. Bez değiştirmiyordum. Benim tecrübeme göre prima en iyisi durumu olan alsın bence. Ama bazıları da diyorki primaya alerji yaptı ama herhangi düz bir markaya yapmadı hayret ediyorum açıkçası, en katkı maddesi olmayan prima nasıl ona tepki verip diğerlerine vermiyor çocuk anlamıyorum açıkçası

Azıcık toparlanınca büyük bedenleri giydiririz bi öyle yapmıştık

Çok ihtiyacım olmuyor ama bazı günler biraz fondöten eye liner sürüyorum ilkinde hiç sürmezdim bu sefer böyle oldu

Valla bana da dün artık eşim kızdı kendini ne diye bu kadar sıkıntıya sokuyosun doktorlardan iyi mi bilceksin senin iyi olman lazım ki bebekte iyi olsun diye benim hasta olduğum zaman acile dustugum zaman isim bitiyo hemen geliyo panik ataklar anca bu zamana kadar dayanabildim en azından 5 aylık olana kadar direndim buna sukredicem artık

Ya o alerjiler çok değişik anlamıyorum. Orkid bende yapıyor mesela ne zaman kullansam (ki 2-3 saati geçmez değiştiririm) kasıklarıma kadar egzama gibi döküntü oluyordu. Sleepy ve kotex kullanabiliyordum onlar da sızdırıyor yani. Egzama için advantan veriyor doktorlar ama parmağımın ucuyla dokunsam komple parmağım kıpkırmızı olup kabarıyor. Eşim de aynı kullandığı şampuanlar kremler en iyi markalar. Doğallığa göre alıyoruz ama ya kabarıyor ya deri döküntüsü oluyor. Adam sabunla yıkanıyor artık sadece
Bakalım bizden çıkacak bebek nasıl olacak. Aşırı korkuyorum

Çok teşekkür ederim . Bu modellerde alttaki eşyaya ulaşmak için tüm çantayı dökmek gerekiyor diyorlar öyle mi yoksa genişliği iyi midir
Arkadaki fermuarını kullanıp öyle ulaşabilirsiniz. En büyük kolaylığı da o zaten 3. Çocuğu da bu çantayla büyüteceğim inş. Başka hiç gerek duymadım.

Yenidoğan müslin bunu aldım. Yeni geldi bayıldım kumaşına da. Normaller şuan bana kalın geldi yaz için. Bence yenidoğan çok almaya gerek yok malum. Daha çok yazı bekliyorum bikaç parça daha. Şuan anca seneye kış giyecekleri alınabilir bence

Eklentiler

• IMG_0076.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaki fermuarını kullanıp öyle ulaşabilirsiniz. En büyük kolaylığı da o zaten 3. Çocuğu da bu çantayla büyüteceğim inş. Başka hiç gerek duymadım.
Ya çok iyimiş hiç arka fermuari açmadım demek ona yariyormuş

Kızlar bugün tetanoz aşım vardı. Öğleden sonra tam hazırlanıp çıkacaktım, hemşirenin bana verdiği kağıt geldi aklıma. Bir baktım saat: 09.00 yazıyormuş. Gitmedik bu yüzden

Sonra gün içinde sağlık ocağından hemşire aradı. Neden gelmedin dedi durumu izah ettim
Tamam yarın 09.00 da gel bir de aç gel kan testi de yapacağız dedi

Aklınızda olsun

Herkese merhaba biz de bugün 21+3 olduk ve yavaş yavaş alışverişe başlıyoruz. Belki daha önce konusulmustur ama bebek için hangi yatak ve arabaları öneriyorsunuz? Bakarken dikkat edilmesi gereken neler var?
Yatakta aslında park yatak çok uzun ömürlü oluyor. Ben anne yanı almıştım, chicco. Bunda dikkat edilmesi gereken tekerlekler bazayla sıfıra sıfır sığacak mı? Bizim bazanın altına tekerlekler sığmamıştı yanda yatak gibi duruyordu. 7-8 ay kullandım, tabi kendisi çok yatakta uyuyam bir benek değildi, ama en azından büyüdükçe alıştırdım. İlerleyen aylarda dönmeye başladı büyüdü o zaman kaldırdım.
Eş zamanlı olarak ahşap beşiklerden aldım, 140x80. İçine ben de giriyorum hala uyuyabiliyor. 3,5 yaşında artık değiştireceğim.

Araba için kolay açılıp kapanması, çift yön kullanımı, tekerleklerin yeterince büyük olması -aksi takdirde kaldırımlarda sürmek zor olabiliyor- ve hantal olmaması önemli. Naçizane fikrim siz kendinizce çıkarım yapabilirsiniz

Genel aklıma gelenleri yazmak istedim

Depend konuşuldu mu bilmiyorum. Doğum sonrası uzun süre kullandım. Çok rahat ettim.

Bebek markalarından chakranın hastane seti çok güzel oluyor ama tuzludur fiyatlar malesef. Kitikate marka da almıştık hastane çıkışı, epey beğenmiştik eğer kumaşları değişmediyse. H&m bebek çocuk üeünleri çok ideal. Hem malzemesi iyi hem de tatlı geliyor bana tasarımlar.

Yaa bu yorum uyumami kolaylaştıracak teşekkür ediyorum önce gaz olduğunu düşündüm bende umarım oyledir
Çok şükür bir sıkıntı yok dedi gelişimi haftasıyla uyumlu herhangi bir problem yok dedi.umarim sizinde herşey yolundadır

Bu depend kanama için mi kullanılıyor cahilim kusura bakmayın yoksa lavaboya oturulmuyor mu sezeryan olunca
Hastane çantasına koyuyor herkes kanama hemen başlıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…