2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bu depend kanama için mi kullanılıyor cahilim kusura bakmayın yoksa lavaboya oturulmuyor mu sezeryan olunca
Hastane çantasına koyuyor herkes kanama hemen başlıyor mu
Bende acemiyim ama bana anlatıldığı kadarıyla sancılar başlayınca hastaneye gidilmiyor nişan gelip sancılar sıklaşınca saatte 10 gibi ve olurda evde suyumuz gelirse bez niyetine takip gitmek içinmiş çünkü tutulmuyor ve kanamalı bı şekilde gelmeye devam ediyor ped yetersiz oluyor hatta bikac yerde sadece pedle gittikleri için yatırma evresine gelinceye kadar baya batmislar diye okudum
Sezeryan olursa da su kanama gelme olayı ameliyat sonrası oluyor ve sürekli uzanıldığı için ped yetersiz kalıyor yani her şekil ilk 3 gün analı bebeli bez takicaz gibime geliyor

Bu depend kanama için mi kullanılıyor cahilim kusura bakmayın yoksa lavaboya oturulmuyor mu sezeryan olunca
Evet kanama icin. Ben cok rahat ettim neredeyse paket bitene kadar taktim ic camasiri niyetine de rahat geldi kanama oluyor evet, benim sezaryendi. Once hasta bezi koydular galiba aksamina depend giydiğimi hatirliyorum.

3 aydan sonra gece 8den sabah 7ye kadar kesintisiz uyku mu nasıl mümkün oluyordu bu ? Var mi taktiği?

Kızlar iş yerinde bı arkadaşım rahatsizlanmisti geçen hafta mide bulantısı ishal salgin varmış bı kaç gün kötüydü baya ne kadar dikkat etsem de bana da ondan bulaştı sanırım dun geceden beri kusma ishal birlikte gidiyo sayısız kere tuvalete çıktım hastaneye gitmek istemiyorum hem daha çok mikrop kaynağı hem beni psikolojik etkiliyo diye evde nasıl atlatabilirim sizce sizde çok dikkat edin hastaneler ağzına kadar doluymuş bu sikayetlerle

bol c vitamini al dinlen ben cumadan beri çekiyorum benim belirtiler domuz gribi aşrı salgın var hastanelere maske ile gidin hatta dışarda maske kullanmaya özen gösterin geçmiş olsun

Geçmiş olsun probiyotik içebilirsniz ishali de hafifletir ilaç içemiyoruz ama iyi bir takviye

Ben de depend le çok rahat ettim bir paket yetti hayli hayli gene ondan alırım

Hastaneye gitmelisin. Sayisiz tuvalete çıkma söz konusu ise sıvı kaybi da söz konusudur muhtemelen.

Hamilelikte ishal tehlikeli bencede hastaneye gitmelisin

Vajinal doğum ya da sezaryen doğum olsun farketmez, doğum olur olmaz her kadın lohusa kanaması yaşar. Çünkü içimizden kocaman bir bebek çıkıyor, basit bir olay değil. Genelde bu kanama 1 ay, 40 günü bulabilir. İlk günler çok yoğun gelir sonra normal adet kanaması gibi bir yoğunlukta daha sonraki günlerde de çok az lekelenme şeklinde olur. Genelde hastanede doğumdan hemen sonra hasta bezi muşamba filan yayarlar altımıza, sonra biz odamıza çıktığımızda yanımıza getirdiğimiz külot bezi giyebiliriz. Dediğim gibi yoğunluğun olduğu ilk birkaç gün depend güzel ama sonra normal ped de yeterli geliyor.

Teşekkürler çok güzel anlatmışsınız

Hamilelikte ishal tehlikeli bencede hastaneye gitmelisin
1-2 gün içinde geçmezse gidicem canım dun gece basladi daha nane limon ıhlamur patates haşlamasına başladı bol su içmeye calisiyorum bı de inşallah gecer de gitmeme gerek kalmaz

Fiyatlar aynı mağazada indirim varsa onlineda da var.

1-2 gün içinde geçmezse gidicem canım dun gece basladi daha nane limon ıhlamur patates haşlamasına başladı bol su içmeye calisiyorum bı de inşallah gecer de gitmeme gerek kalmaz
Yoğurt kefir probiyotik al
Ve dediğim gibi geçmezse çok zaman kaybetmeden acile başvur

Evet
Hamilelikten önce hırkalar yelekler bı çekmece dolusu şey ördüklerim vardı tulum da eksik kalmasın dedim bunlar seneye giydirmelik yaptım bı tanede kadife buyuk yapacam Allah nasip ederse yürüyünce paytak paytak giysin diye

Yoğurt kefir probiyotik al
Ve dediğim gibi geçmezse çok zaman kaybetmeden acile başvur
Bı şey sorcam canim hamilelikte ishal sıvı kaybı çok olduğu için mi tehlikeli yoksa başka bı sebebi var mı ben hiç duymadım da merak ettim o yüzden

Bı şey sorcam canim hamilelikte ishal sıvı kaybı çok olduğu için mi tehlikeli yoksa başka bı sebebi var mı ben hiç duymadım da merak ettim o yüzden
Sıvı kaybından dolayı tehlikeliymiş canım
Grip olduğumda ateşin veya geçmeyen ishalin olursa mutlaka hastaneye gel demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…