Bende acemiyim ama bana anlatıldığı kadarıyla sancılar başlayınca hastaneye gidilmiyor nişan gelip sancılar sıklaşınca saatte 10 gibi ve olurda evde suyumuz gelirse bez niyetine takip gitmek içinmiş çünkü tutulmuyor ve kanamalı bı şekilde gelmeye devam ediyor ped yetersiz oluyor hatta bikac yerde sadece pedle gittikleri için yatırma evresine gelinceye kadar baya batmislar diye okudumBu depend kanama için mi kullanılıyor cahilim kusura bakmayınyoksa lavaboya oturulmuyor mu sezeryan olunca
Hastane çantasına koyuyor herkes kanama hemen başlıyor mu
Evet kanama icin. Ben cok rahat ettim neredeyse paket bitene kadar taktim ic camasiri niyetine de rahat geldiBu depend kanama için mi kullanılıyor cahilim kusura bakmayınyoksa lavaboya oturulmuyor mu sezeryan olunca
3 aydan sonra gece 8den sabah 7ye kadar kesintisiz uyku muBez konusunda bende oğlumda aşırı alerjik bünyeye sahibiz, evde ne halı ne yumuşatıcı var , ben makyaj ürünlerinde bile her ürünü kullanamıyorum. bez olarak oğlum primaya hiç alerji yapmadı hatta sızıntı dahil olmadı ki, kendisi ilk üç aydan sonra geçe 8 sabah 7 kesintisiz uyuyordu. Bez değiştirmiyordum. Benim tecrübeme göre prima en iyisi durumu olan alsın bence. Ama bazıları da diyorki primaya alerji yaptı ama herhangi düz bir markaya yapmadı hayret ediyorum açıkçası, en katkı maddesi olmayan prima nasıl ona tepki verip diğerlerine vermiyor çocuk anlamıyorum açıkçası
bol c vitamini al dinlen ben cumadan beri çekiyorum benim belirtiler domuz gribi aşrı salgın var hastanelere maske ile gidin hatta dışarda maske kullanmaya özen gösterin geçmiş olsunKızlar iş yerinde bı arkadaşım rahatsizlanmisti geçen hafta mide bulantısı ishal salgin varmış bı kaç gün kötüydü baya ne kadar dikkat etsem de bana da ondan bulaştı sanırım dun geceden beri kusma ishal birlikte gidiyo sayısız kere tuvalete çıktım hastaneye gitmek istemiyorum hem daha çok mikrop kaynağı hem beni psikolojik etkiliyo diye evde nasıl atlatabilirim sizce sizde çok dikkat edin hastaneler ağzına kadar doluymuş bu sikayetlerle
Geçmiş olsun probiyotik içebilirsniz ishali de hafifletir ilaç içemiyoruz ama iyi bir takviyeKızlar iş yerinde bı arkadaşım rahatsizlanmisti geçen hafta mide bulantısı ishal salgin varmış bı kaç gün kötüydü baya ne kadar dikkat etsem de bana da ondan bulaştı sanırım dun geceden beri kusma ishal birlikte gidiyo sayısız kere tuvalete çıktım hastaneye gitmek istemiyorum hem daha çok mikrop kaynağı hem beni psikolojik etkiliyo diye evde nasıl atlatabilirim sizce sizde çok dikkat edin hastaneler ağzına kadar doluymuş bu sikayetlerle
Ben de depend le çok rahat ettim bir paket yetti hayli hayli gene ondan alırımGenel aklıma gelenleri yazmak istedim
Depend konuşuldu mu bilmiyorum. Doğum sonrası uzun süre kullandım. Çok rahat ettim.
Bebek markalarından chakranın hastane seti çok güzel oluyor ama tuzludur fiyatlar malesef. Kitikate marka da almıştık hastane çıkışı, epey beğenmiştik eğer kumaşları değişmediyse. H&m bebek çocuk üeünleri çok ideal. Hem malzemesi iyi hem de tatlı geliyor bana tasarımlar.
Hastaneye gitmelisin. Sayisiz tuvalete çıkma söz konusu ise sıvı kaybi da söz konusudur muhtemelen.Kızlar iş yerinde bı arkadaşım rahatsizlanmisti geçen hafta mide bulantısı ishal salgin varmış bı kaç gün kötüydü baya ne kadar dikkat etsem de bana da ondan bulaştı sanırım dun geceden beri kusma ishal birlikte gidiyo sayısız kere tuvalete çıktım hastaneye gitmek istemiyorum hem daha çok mikrop kaynağı hem beni psikolojik etkiliyo diye evde nasıl atlatabilirim sizce sizde çok dikkat edin hastaneler ağzına kadar doluymuş bu sikayetlerle
Hamilelikte ishal tehlikeli bencede hastaneye gitmelisinKızlar iş yerinde bı arkadaşım rahatsizlanmisti geçen hafta mide bulantısı ishal salgin varmış bı kaç gün kötüydü baya ne kadar dikkat etsem de bana da ondan bulaştı sanırım dun geceden beri kusma ishal birlikte gidiyo sayısız kere tuvalete çıktım hastaneye gitmek istemiyorum hem daha çok mikrop kaynağı hem beni psikolojik etkiliyo diye evde nasıl atlatabilirim sizce sizde çok dikkat edin hastaneler ağzına kadar doluymuş bu sikayetlerle
Vajinal doğum ya da sezaryen doğum olsun farketmez, doğum olur olmaz her kadın lohusa kanaması yaşar. Çünkü içimizden kocaman bir bebek çıkıyor, basit bir olay değil. Genelde bu kanama 1 ay, 40 günü bulabilir. İlk günler çok yoğun gelir sonra normal adet kanaması gibi bir yoğunlukta daha sonraki günlerde de çok az lekelenme şeklinde olur. Genelde hastanede doğumdan hemen sonra hasta bezi muşamba filan yayarlar altımıza, sonra biz odamıza çıktığımızda yanımıza getirdiğimiz külot bezi giyebiliriz. Dediğim gibi yoğunluğun olduğu ilk birkaç gün depend güzel ama sonra normal ped de yeterli geliyor.Bu depend kanama için mi kullanılıyor cahilim kusura bakmayınyoksa lavaboya oturulmuyor mu sezeryan olunca
Teşekkürler çok güzel anlatmışsınızVajinal doğum ya da sezaryen doğum olsun farketmez, doğum olur olmaz her kadın lohusa kanaması yaşar. Çünkü içimizden kocaman bir bebek çıkıyor, basit bir olay değil. Genelde bu kanama 1 ay, 40 günü bulabilir. İlk günler çok yoğun gelir sonra normal adet kanaması gibi bir yoğunlukta daha sonraki günlerde de çok az lekelenme şeklinde olur. Genelde hastanede doğumdan hemen sonra hasta bezi muşamba filan yayarlar altımıza, sonra biz odamıza çıktığımızda yanımıza getirdiğimiz külot bezi giyebiliriz. Dediğim gibi yoğunluğun olduğu ilk birkaç gün depend güzel ama sonra normal ped de yeterli geliyor.
1-2 gün içinde geçmezse gidicem canım dun gece basladi daha nane limon ıhlamur patates haşlamasına başladı bol su içmeye calisiyorum bı de inşallah gecer de gitmeme gerek kalmazHamilelikte ishal tehlikeli bencede hastaneye gitmelisin
Başka bir yerde grup kurmak yasak sanırım ondan dolayı..Birkaç arkadaş engel almış sanırım.
Fiyatlar aynı mağazada indirim varsa onlineda da var.Kızlar e bebek te internette ve mağazada fiyatlar farklı mıdır? Gidip gezmeye üşeniyorum da aynıysa internetten alayım diye düşündüm. Birde alırken yenidoğan mı aldınız yoksa 3 ay mı? Ay ben ilkinde nasıl giydirmiştim hiç bi şey hatırlamıyorum. Şu an satılan kıyafetler genelde kışlık gibi. Ama bizimkiler yazın doğacak. Böyle tişört şort giydirmeyiz gerçi demi yenşdoğan sonuçta. En azından ilk ay. Pamuklu ama kalın almayan şeyler mi almak lazım hep. Kafam karışık biraz.
Yoğurt kefir probiyotik al1-2 gün içinde geçmezse gidicem canım dun gece basladi daha nane limon ıhlamur patates haşlamasına başladı bol su içmeye calisiyorum bı de inşallah gecer de gitmeme gerek kalmaz
EvetSen mi ordunn
Bı şey sorcam canim hamilelikte ishal sıvı kaybı çok olduğu için mi tehlikeli yoksa başka bı sebebi var mı ben hiç duymadım da merak ettim o yüzdenYoğurt kefir probiyotik al
Ve dediğim gibi geçmezse çok zaman kaybetmeden acile başvur
Sıvı kaybından dolayı tehlikeliymiş canımBı şey sorcam canim hamilelikte ishal sıvı kaybı çok olduğu için mi tehlikeli yoksa başka bı sebebi var mı ben hiç duymadım da merak ettim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?