Ya bende regl dönemlerinde kullandığım tek kullanımlık kotex külotlardan var 6-7 tane. Onlar da idare eder mi yoksa depend mi alayımEvet kanama icin. Ben cok rahat ettim neredeyse paket bitene kadar taktim ic camasiri niyetine de rahat geldikanama oluyor evet, benim sezaryendi. Once hasta bezi koydular galiba aksamina depend giydiğimi hatirliyorum.
Yaaa çok güzellerTeyzeler tulumlarimiz nasıl olmuşlar
Ben her ihtimale karşı yapmıyorumKızlar makyaj yapıyor musunuz? Hamileliğin başında kendime yeni ürünler almıştım. Korkumdan süremiyorum. Belki bir şey olmuyordur ama yine de içime sinmiyor. Cica Bb krem almıştım purito nun. Allıklar ve farlar var. Zaten çok temel düzeyde yapıyordum. Şimdi elime doğal olmayan krem bile sürmüyorum çok dikkat ediyorum ama nefsim de bi kaymıyor değilinstagramda gebeler hem organik ürünler önerip, hem full makyaj bende bunu anlamıyorum
Videosu var canım ben bikac kazak yelek ördüm acemiliği atlatmak için onlar kötü olduğu halde koydum köşeye ilk emeklerim diye sonra tulum ördüm hem ücretli hem yegenlerime hediye olarak bunlar 20.veya daha fazlası sayılır 2 haftami aldı sürekli örmediğim için artık pratiklestim sende yaparsın normalde 1 haftada bitmiste oluyor bulabilirsem örgüyü öğrendiğim bunu yapan kanalı ekleyeyim sende göz atYaaa çok güzellerben de bunlardan örmeyi düşünüyorum ama elime ilk kez geçen ay aldım şiş tığ falan kolay mı videosu var mı
Kotex kulod hic kullanmadim, depend tum her yeri ped olan ic camasiri gibi. Bebek bezi gibi daha doğrusu. Sanki klasik pedler yetmez o kanamaya.Ya bende regl dönemlerinde kullandığım tek kullanımlık kotex külotlardan var 6-7 tane. Onlar da idare eder mi yoksa depend mi alayım
Yaa çok teşekkür ederimVideosu var canım ben bikac kazak yelek ördüm acemiliği atlatmak için onlar kötü olduğu halde koydum köşeye ilk emeklerim diye sonra tulum ördüm hem ücretli hem yegenlerime hediye olarak bunlar 20.veya daha fazlası sayılır 2 haftami aldı sürekli örmediğim için artık pratiklestim sende yaparsın normalde 1 haftada bitmiste oluyor bulabilirsem örgüyü öğrendiğim bunu yapan kanalı ekleyeyim sende göz at
Kotex kulod hic kullanmadim, depend tum her yeri ped olan ic camasiri gibi. Bebek bezi gibi daha doğrusu. Sanki klasik pedler yetmez o kanamaya.
Bu battaniyeden bende yapıcam kırmızı ip aldımYaa çok teşekkür ederimbir deneyeyim olmazsa acemiliği atınca yaparım
Ben de bunları yaptım. İki tane de yelek ördüm. Çok eğlenceli bir şeymiş çalışamamanın verdiği sıkıntıya çok iyi geldi
Bu battaniyeden bende yapıcam kırmızı ip aldım
Hayatım boyunca zincir bile çekmediğim için anca bunu yapabilirim gibi geldi
Ya çok tatlılar güzel günlerde kullanınYaa çok teşekkür ederimbir deneyeyim olmazsa acemiliği atınca yaparım
Ben de bunları yaptım. İki tane de yelek ördüm. Çok eğlenceli bir şeymiş çalışamamanın verdiği sıkıntıya çok iyi geldi
Kadife ipten amigrumi oyuncaklar da kolay hızlı ilerliyor. Onu da tavsiye ederimYa çok tatlılar güzel günlerde kullanınbunları yaptıysan yaparsın merak etme
Bende o battaniyeden yapmak istedim ablam banada bişey bırak dedi kendisi yapacakmış
Bu iplerden de bı tulum yapacam yumos yumos giydirelim
Yaa çok tatlı olurKadife ipten amigrumi oyuncaklar da kolay hızlı ilerliyor. Onu da tavsiye ederimkahverengi yapıcam tulumu oğlan çocuğu zaten ayı yavrusu gibi dolaşsın yumoş yumoş
Şişle yapamazsan bak burda tığla tulum ören var anlatımlı kolay öğrenirsinKadife ipten amigrumi oyuncaklar da kolay hızlı ilerliyor. Onu da tavsiye ederimkahverengi yapıcam tulumu oğlan çocuğu zaten ayı yavrusu gibi dolaşsın yumoş yumoş
Kahverengiye bayıldımŞişle yapamazsan bak burda tığla tulum ören var anlatımlı kolay öğrenirsinŞişle örebilirsen de bu model kadifede çok şık duruyor
Dependin külot olanından ve baby Mom lohusa pedi almıştım benHep bebislere mi konuşacazya bizim bezler hangi marka olmalı kaç tane gerekiyor cırtlı mi rahat olur külot mu bunu hiç konuşmadık
Deneyimliler olarak çoğunuzdan depent duyduk o zaman şöyle link bırakayım herkes kendi bedenine bakıp alırDependin külot olanından ve baby Mom lohusa pedi almıştım benDependi çok rahat kullandım.
Çok şirinmiş, sağlıcakla giysin inşallahYenidoğan müslin bunu aldım. Yeni geldi bayıldım kumaşına da. Normaller şuan bana kalın geldi yaz için. Bence yenidoğan çok almaya gerek yok malum. Daha çok yazı bekliyorum bikaç parça daha. Şuan anca seneye kış giyecekleri alınabilir bence
Çok geçmiş olsun. Enterogermina iyi gelebilir. Ben kızıma böyle durumlarda içiriyorum çok iyi geliyor. Probiyotik old için gebelikte zararı yoktur diye düşünüyorum ama yine sorarsınız.Kızlar iş yerinde bı arkadaşım rahatsizlanmisti geçen hafta mide bulantısı ishal salgin varmış bı kaç gün kötüydü baya ne kadar dikkat etsem de bana da ondan bulaştı sanırım dun geceden beri kusma ishal birlikte gidiyo sayısız kere tuvalete çıktım hastaneye gitmek istemiyorum hem daha çok mikrop kaynağı hem beni psikolojik etkiliyo diye evde nasıl atlatabilirim sizce sizde çok dikkat edin hastaneler ağzına kadar doluymuş bu sikayetlerle
Maşallah ne kadar beceriklisinizEvet
Hamilelikten önce hırkalar yelekler bı çekmece dolusu şey ördüklerim vardı tulum da eksik kalmasın dedimbunlar seneye giydirmelik yaptım bı tanede kadife buyuk yapacam Allah nasip ederse yürüyünce paytak paytak giysin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?