2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Evet kanama icin. Ben cok rahat ettim neredeyse paket bitene kadar taktim ic camasiri niyetine de rahat geldi kanama oluyor evet, benim sezaryendi. Once hasta bezi koydular galiba aksamina depend giydiğimi hatirliyorum.
Ya bende regl dönemlerinde kullandığım tek kullanımlık kotex külotlardan var 6-7 tane. Onlar da idare eder mi yoksa depend mi alayım

Ben her ihtimale karşı yapmıyorum Bilmeden zararlı şeylere maruz kalıyoruz bari bide bu olmasın diye düşündüm.

Yaaa çok güzeller ben de bunlardan örmeyi düşünüyorum ama elime ilk kez geçen ay aldım şiş tığ falan kolay mı videosu var mı
Videosu var canım ben bikac kazak yelek ördüm acemiliği atlatmak için onlar kötü olduğu halde koydum köşeye ilk emeklerim diye sonra tulum ördüm hem ücretli hem yegenlerime hediye olarak bunlar 20.veya daha fazlası sayılır 2 haftami aldı sürekli örmediğim için artık pratiklestim sende yaparsın normalde 1 haftada bitmiste oluyor bulabilirsem örgüyü öğrendiğim bunu yapan kanalı ekleyeyim sende göz at

Ya bende regl dönemlerinde kullandığım tek kullanımlık kotex külotlardan var 6-7 tane. Onlar da idare eder mi yoksa depend mi alayım
Kotex kulod hic kullanmadim, depend tum her yeri ped olan ic camasiri gibi. Bebek bezi gibi daha doğrusu. Sanki klasik pedler yetmez o kanamaya.

Yaa çok teşekkür ederim bir deneyeyim olmazsa acemiliği atınca yaparım

Ben de bunları yaptım. İki tane de yelek ördüm. Çok eğlenceli bir şeymiş çalışamamanın verdiği sıkıntıya çok iyi geldi

Eklentiler

• IMG_20250203_145004.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20241218_165912.webp
    145,9 KB · Görüntüleme: 58
Kotex kulod hic kullanmadim, depend tum her yeri ped olan ic camasiri gibi. Bebek bezi gibi daha doğrusu. Sanki klasik pedler yetmez o kanamaya.

Kalın bayağı iç kısmı ama bebek bezi kadar değil. Depende bakayım o zaman

Bu battaniyeden bende yapıcam kırmızı ip aldım
Hayatım boyunca zincir bile çekmediğim için anca bunu yapabilirim gibi geldi

Bu battaniyeden bende yapıcam kırmızı ip aldım
Hayatım boyunca zincir bile çekmediğim için anca bunu yapabilirim gibi geldi

Ben de öyleydim, olsun. Alışırsın hemen çabucak ilerliyor başarılar diliyorum şimdiden ellerine sağlık

Ya çok tatlılar güzel günlerde kullanın bunları yaptıysan yaparsın merak etme
Bende o battaniyeden yapmak istedim ablam banada bişey bırak dedi kendisi yapacakmış
Bu iplerden de bı tulum yapacam yumos yumos giydirelim

Kadife ipten amigrumi oyuncaklar da kolay hızlı ilerliyor. Onu da tavsiye ederim kahverengi yapıcam tulumu oğlan çocuğu zaten ayı yavrusu gibi dolaşsın yumoş yumoş

Kadife ipten amigrumi oyuncaklar da kolay hızlı ilerliyor. Onu da tavsiye ederim kahverengi yapıcam tulumu oğlan çocuğu zaten ayı yavrusu gibi dolaşsın yumoş yumoş
Yaa çok tatlı olur
Bi bakalım yarın cinsiyeti gösterirse battaniye tulum oyuncak hepsini aynı renk yapayım dedim ama bakacam beyaz tavsanda yapabilirim elinde çok şeker olur Allah'ım hayali bile göz yaşartıcı gerçeğini çok daha güzel şekilde yaşamak nasip olsun hepimize

Şişle yapamazsan bak burda tığla tulum ören var anlatımlı kolay öğrenirsin Şişle örebilirsen de bu model kadifede çok şık duruyor

Dependin külot olanından ve baby Mom lohusa pedi almıştım ben Dependi çok rahat kullandım.
Deneyimliler olarak çoğunuzdan depent duyduk o zaman şöyle link bırakayım herkes kendi bedenine bakıp alır
Adımı Linkiye olarak değiştirsem mi her söze link buluyorum

Çok şirinmiş, sağlıcakla giysin inşallah

Çok geçmiş olsun. Enterogermina iyi gelebilir. Ben kızıma böyle durumlarda içiriyorum çok iyi geliyor. Probiyotik old için gebelikte zararı yoktur diye düşünüyorum ama yine sorarsınız.

Maşallah ne kadar beceriklisiniz satıyor musunuz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…