2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Gunaydin canim anneler dun aktif olamadim nasilsiniz bugun?

Bizim detayli ulturasonumuz cok guzel gecti cok sukur her sey yolunda sadece ellerini goremedik onu da bidaha ki kontrolde goruruz buyuk ihtimal dedi doktor genelde kapali oluyor zaten diye soyledi
1 saat ilgilendi muayene sonrasi herseyi anlatti
Agzini yuzunu yesin annesi fotoğrafinida aldim
Rabbim kolay dogum nasip etsin hepimize

Bol sarımsaklı soğanlı çorbalar işe yarayacaktır geçmiş olsun

Çok şükür canım gözün aydın hep böyle güzel haberlerle gelelim inşallah
Bizim detaylı 1 ay sonra şimdi cinsiyeti öğrenmeye gidiyorum bakalım ne maceralar bekliyor bizi

Çok şükür canım gözün aydın hep böyle güzel haberlerle gelelim inşallah
Bizim detaylı 1 ay sonra şimdi cinsiyeti öğrenmeye gidiyorum bakalım ne maceralar bekliyor bizi
Amin canim insallah
Ayy hadi bakalım ne cikacak ne hissediyorsun sen

Kızlar dün detaylı ultrasona girdim umblikal arter kan akışı yavaş dedi zaten içtiğim kandulandırıcının dozunu arttırdı preeklemsi riski fazla oluyormuş tansıyonuna sık baktır dedi çok korktum ya herşey güzel giderken böyle bir şey duymak istemiyordum

Amin canim insallah
Ayy hadi bakalım ne cikacak ne hissediyorsun sen
Erkek hissediyordum kiz istiyordum o da bı türlü karar veremedi ne olacağına
İlk bakinca kiza benzetti sonra yüzde 80 erkek dedi hangisine inanayım

Çok geçmiş olsun canım stres yapma üzülme inşallah herşey çok güzel olsun daha küçükler büyüdükçe düzelecek biseydir umarım

Kg ve kan sulandirici dozu kac
Bu gibi durumlarda haftasi ilerledikce duzelme olur diyor doktorlar canin

Kg ve kan sulandirici dozu kac
Bu gibi durumlarda haftasi ilerledikce duzelme olur diyor doktorlar canin
Ecoprini 150 ye çıktı bebişin şu anki kilosu normal ama gelişim geriliği olabilir dedi iletleyen zamanlarda sık takip etmek lazım dedi. Şu an bir sorun yok ama olma ihtimali bile çok üzdü. İnşallah düzelme olur olabileceğinden bahsetmedi zaman gösterecek o zaman

Ulturason goruntusu var mi bacak kisminin gozuktugu acik olmasi gerekmiyor chat gptye soralim
Yok vermedi
Çok değişik bi doktora denk geldim niye 15 günde bir geliyorsun diye azarladı resmen kıza benziyor ama çıkıntı var kordon olabilir sonra yüzde 80 erkek diyip gitti
Artık tövbe doktor değiştirmem yine kendi doktoruma randevu aldım ayın 20sine bakalım o zaman ne çıkacak

Stres yapma canim sen bu durumlar duzelir merak etme benimde bebegin mesane gozukmedi idrar yokmus 30dk sonra gorebildi sakin endise etme bizde dua ederiz bidaha kontrolde her sey yolunda dersin burada bebegi hep asagida duran angel vardi suan 10gun yasaklandi ama o da 4ay neler yasadi sukur duzeldi hersey
Aa ne giciklar ya endise ediyoruz yani ne var sanki

Aa ne giciklar ya endise ediyoruz yani ne var sanki
Yaa hiç sorma tüm hevesim kursağımda kaldı hiçbir hazırlık yapmadım ona göre başlayayım diye geldim diyince özele git o kadar merak ediyorsan dedi verdiği ihtimal gayet yüksek ama davranışı yüzünden moralim sıfırlanarak eve döndüm oysa biseyler bakıp alacaktım eşime de sürpriz yapardım böyle olunca baktım ama hiç almak gelmedi içimden

Suan gittigin doktor mu yapti bunu canim yoksa daha cinsiyet icin gitmedin mi
Benim kuzenime de vermezmis doktoru bide ozelde yani doktor
magazine vakit ayiramam diyormus tovbe tovbe

Sarimsak bizde fazla tuketimde zararli tavuk sulu et sulu corbalar tuket
Gecmis olsun
çok ağır bi gribe yakalandım bol sarımsaklı yayla çorbası karışık sebze çorbalarıyla falan 3 günde atlattım canım ilaç kullanmadım doktorada gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…