Gerçekten kişilik ve ego meselesi onca hayal hevesle gidiyoruz ilk bebek ne olursa zaten havalara uçacaz ama merak ediyoruz cinsiyeti ve benden düşük haftalarda olup gelenlere çatır çatır söylüyorlar cinsiyeti bana gelince bı tuhaflar göstermiyor benziyor diye geçiştiriyorlar maalesefSuan gittigin doktor mu yapti bunu canim yoksa daha cinsiyet icin gitmedin mi
Benim kuzenime de vermezmis doktoru bide ozelde yani doktor
magazine vakit ayiramam diyormus tovbe tovbe
Benim bebeğimde ilerleyen haftalarda gelişim geriligi olmustu. 38+4’de 35 haftalik Bebek kilosuyla dogduEcoprini 150 ye çıktı bebişin şu anki kilosu normal ama gelişim geriliği olabilir dedi iletleyen zamanlarda sık takip etmek lazım dedi. Şu an bir sorun yok ama olma ihtimali bile çok üzdü. İnşallah düzelme olur olabileceğinden bahsetmedi zaman gösterecek o zaman
Ben de sarimsak kullaniyorum ama 2 dis falan cogu bize zararmis hamileyken yoksa ödemim olmasina ragmen canim sarimsak tursusu cekiyorçok ağır bi gribe yakalandım bol sarımsaklı yayla çorbası karışık sebze çorbalarıyla falan 3 günde atlattım canım ilaç kullanmadım doktorada gitmedim
Boyle kotu olmus ya neyse az daha bekleyelim annesi,nazli bi kiz mi yoksa nazli bi oglan mi karsilayacak bizi gorelimGerçekten kişilik ve ego meselesi onca hayal hevesle gidiyoruz ilk bebek ne olursa zaten havalara uçacaz ama merak ediyoruz cinsiyeti ve benden düşük haftalarda olup gelenlere çatır çatır söylüyorlar cinsiyeti bana gelince bı tuhaflar göstermiyor benziyor diye geçiştiriyorlar maalesefŞimdiye kadar sürekli gittiğim doktor yok ama geçen ay gittiğimden memnun kalmıştım bugün farklı birine cinsiyeti öğrenmek için randevu almıştım ilkin kiz sonra erkek diyip yolladı öyle sinir oldum ki enfeksiyonu ve görüntüyü söylemeyi unuttum en son 13.haftadan görüntü vermiştiler bundan sonra geçen ay gittiğime gidecem randevu bulamazsam bile bekleyecem en güzel yaklaşan oydu şimdiye kadar
Hayırlısıyla inşallah bu defa kesin belli olsun da bende ciciler almaya başlayayımBen de sarimsak kullaniyorum ama 2 dis falan cogu bize zararmis hamileyken yoksa ödemim olmasina ragmen canim sarimsak tursusu cekiyor
Boyle kotu olmus ya neyse az daha bekleyelim annesi,nazli bi kiz mi yoksa nazli bi oglan mi karsilayacak bizi gorelim
İnşallah süreç güzel ilerler korkuyorum illa ki ama yapacak da birşey yok tuzu azalt dedikleri için öyle yapıcam diyetime dikkat ederim elimden sadece bu gelir şu an inşallah sağlıcakla alırız kucağımızaBenim bebeğimde ilerleyen haftalarda gelişim geriligi olmustu. 38+4’de 35 haftalik Bebek kilosuyla dogducok sukur premature sinirinin ustundeydi. En kotu ihtimalle bile hizlica buyur toparlar, merak etmeyin, takipte kalin elbette
Tesadüfen açtım bu müziği ama oğlum o kadar hareketlendi ki, dinleyin isterseniz
Ne acayip bişey ya şu minikler müzikle alakası olmaz diye düşünüp melodiyi sevdiğim için birazda merak ederek açtım şuan göbek deliğime vuruyorTesadüfen açtım bu müziği ama oğlum o kadar hareketlendi ki, dinleyin isterseniz
Bende aşırı düşünceliyim ne giydiricez konusunda hala kıyafet alışverişine geçemedimBugün haziranda doğum yapan bir arkadaşımla konuştum. Haziranın sonuydu. Hastanede bere, eldiven, çorap ve kısa kollu zıbın giydirmişler. Yazın da hep zıbınla dolaşmış bebeği. hiç hayal edemedim ya, abiden kalma tulumlar işe yaramayacak mı şimdi mevsimi tutturamadık
Hep kısa kollu giydirin evde dediler zTen emzirmekten çok terlio olcakmış, benimde ilk kızım şubat hep uzun şeyler var açıldı masraf kapısıBugün haziranda doğum yapan bir arkadaşımla konuştum. Haziranın sonuydu. Hastanede bere, eldiven, çorap ve kısa kollu zıbın giydirmişler. Yazın da hep zıbınla dolaşmış bebeği. hiç hayal edemedim ya, abiden kalma tulumlar işe yaramayacak mı şimdi mevsimi tutturamadık
Çok geçmiş olsun üzüldüm çocuklu bir annenin hasta olması çok zor gerçekten. Yatsan yatamazsın dinlensen dinlenemezsin, bir de üstüne hamilelik, Allah yardımcınız olsun. Bir an evvel bitsin gitsin ve bu son olsun inşaallah.Kızlar selam bennden yine kötü haberler iki hafta önce influenza olduk ondan önce sistim oldum geçen hafta üç gün sinüzit geçirdim. Dün ateşlendim bugün döküntü oldu dr a gittim su çiçeğiyim aşılı olduğum hal de allahım o kadar kötüyümki inanamazsınız. Ağrısı ateşi halsizliği geçmio bi yandan kimden bulaştı kimseyle görüşmedik hep evdeydik. Çok üzgün ve oerişanım 3 yaşında kızımla evde bir başımıza ona da bulaşır mı bilmem. Ağzım yara yemek yiyemiyorumkadın doğumcu sorun yok korkma bebişe bişi olmaz dedi kendine dikkat et dedi öyle rahatladım çok şükür.
Hastane çıkışı gereksiz mi diye düşünmeye başladımBende aşırı düşünceliyim ne giydiricez konusunda hala kıyafet alışverişine geçemedim
Çok geçmiş olsun nereden bulaşmış öyleKızlar selam bennden yine kötü haberler iki hafta önce influenza olduk ondan önce sistim oldum geçen hafta üç gün sinüzit geçirdim. Dün ateşlendim bugün döküntü oldu dr a gittim su çiçeğiyim aşılı olduğum hal de allahım o kadar kötüyümki inanamazsınız. Ağrısı ateşi halsizliği geçmio bi yandan kimden bulaştı kimseyle görüşmedik hep evdeydik. Çok üzgün ve oerişanım 3 yaşında kızımla evde bir başımıza ona da bulaşır mı bilmem. Ağzım yara yemek yiyemiyorumkadın doğumcu sorun yok korkma bebişe bişi olmaz dedi kendine dikkat et dedi öyle rahatladım çok şükür.
Evde kesin gibi bir de susuz kalmasınlar, hastaneyi tam oturtamadımHep kısa kollu giydirin evde dediler zTen emzirmekten çok terlio olcakmış, benimde ilk kızım şubat hep uzun şeyler var açıldı masraf kapısı
Yaaaa çok geçmiş olsunKızlar selam bennden yine kötü haberler iki hafta önce influenza olduk ondan önce sistim oldum geçen hafta üç gün sinüzit geçirdim. Dün ateşlendim bugün döküntü oldu dr a gittim su çiçeğiyim aşılı olduğum hal de allahım o kadar kötüyümki inanamazsınız. Ağrısı ateşi halsizliği geçmio bi yandan kimden bulaştı kimseyle görüşmedik hep evdeydik. Çok üzgün ve oerişanım 3 yaşında kızımla evde bir başımıza ona da bulaşır mı bilmem. Ağzım yara yemek yiyemiyorumkadın doğumcu sorun yok korkma bebişe bişi olmaz dedi kendine dikkat et dedi öyle rahatladım çok şükür.
Hastane çıkışı tabiki alın gerek oluyor :) Bir kere daha bu konu açılmıştı aylar önce o zaman yazmıştım ama kimse benim yazdığımı okumamış sanırımHastane çıkışı gereksiz mi diye düşünmeye başladımama mevsime de belli olmaz bazen haziren serin geçiyor
Çok geçmiş olsun nereden bulaşmış öyle
Evde kesin gibi bir de susuz kalmasınlar, hastaneyi tam oturtamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?