2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
2022 Haziran anneleri bile hala konuşuyor

Hastane çıkışı 2 takım aldım daha fazla da almam yeterli bence diye düşünüyorum uzun kolluya da gelirsek yaza denk geleceği için evde klima çalıştırırız 1-2 takım da Müslin olarak alırım hem terletmez hem kolları bacakları kapalı kalır maksat diye düşünüyorum ama tecrübeli değilim ilk bebiş olucak nasipse tecrübeli annelerimiz fikir verirse çok güzel olur

Bence gerçekleşmemiş bir şey için moralinizi bozmayın. İyi tarafından bakmak lazım. Erken fark edildi ve ilaç dozuyla önlem alındı. Gerisi Allahın takdiri. Bende kullanıyorum kan sulandırıcı. İnşallah sağlıkla doğarlar

Çok çok geçmiş olsun. 22 yaşında geçirdim çok zordu. Hamileyken hayal bile edemedim. Umarım bir an önce iyileşir sağlığına kavuşursun
Doktor sorun yok demiş çok şükür endişeye kapılma bol bol çorba iç ve kendine dikkat et lütfen

Kızlar günaydın. Bu hafta yiyip doymuyorum resmen. Özellikle sabahları aşırı aç uyanıyorum çalışayım biraz diye masaya oturdum ama mümkün değil aklım mutfakta. Saat daha sabahın 7 si. Çeyrek ekmek sandviç yedim doymadım. Şimdi normalde 2 yumurtalı falan kahvaltı yapıyorum çeyrek ekmek tabi kesmeyecek ama bu saatten başlarsam da akşam olmayacak Ayy nolcak bu böyle şimdiden şikayet etmek amaçlı yazmıyorım ilk 3 ay bulantı kusmadan yiyemiyordum çok bekledim şu günleri ama şimdide doymuyorum bi türlü sizde durumlar nasıl?

Çok haklısınız bende öyle düşünüyorum zaten ama çok zor elde edilmiş bir gebelik benimkisi 3 kaybım var artık psikolojik sanırım kötü şeylerde hemen düşüyorum eskiden böyle biri değildim inşallah sorunsuz ilerler bende öyle düşünmek istiyorum

Ben de sizin gibi düşünüyordum mesajlaşmış olabiliriz aynı konudq dün arkadaşım hep zıbın diyince kafam karıştı. En iyisi kendi bildiğimiz

Benimde iştahım açıldı 78 le hamile kaldım ilk 3 ay bulantı halsizlik 6 kilo verdim şimdi 77 kiloyum 1 ayda aldım 5 kiloyu dikkat etmem lazım ödem yok bende ama fazla kilo ile hamile kaldım ayakta fazla kalınca topuklarimin üzerine basamiyorum umarım çok kilo almadan sağlıklı bir sekilde girerim doğuma kilo benide korkutuyor gebelikte yani bebek iyi olsun sonrasında zaten verilir de sağlıklı beslenmek lazım

Bende 60 ile hamile kaldım midem bulanmasına rağmen kilo vermedim şu an 67 yim ve 2 haftada 1.5 kg almışım nasıl becerdim bilmiyorum çünkü dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum artık benim de daha dikkatli olmam lazım doktorum baya kızdı çünkü 2 haftada 1.5 kg alınca. Evet bebek iyi olsun da dediğiniz gibi gerisi halledilir verilir ama yinede şeker vs den dolayı insan tedirgin oluyor

Geçmiş olsun, öncelikle içinizi ferah tutun lütfen. Bu arada benim de olumsuz 1 deneyimim oldu. Çok daha kaygılı olmanız gayet normal. Ben bu süreçte psikolojik destek alıyorum. Gebelik zaten hormonal dalgalanmalara da bağlı psikolojik olarak zor bir süreç. Bir de extra geçmiş yaşantılarınızla bunu destekleyen örüntünüz varsa hepten zor oluyor. Psikoloğa gitmek bana iyi gelen şeylerden biri oldu. Zorlanıyorsanız size de naçizane tavsiye ederim. Kolaylıklar diliyorum sürecinizde

Kızlar günaydın, haftalık esmaları paylaşıyordum arada. Yine bir hatırlatma olsun.

19. Hafta: 211 es-Sâni, 137 el-Vâsi
20. Hafta: 83 el- Cemîl, 206el-Cebbâr
21. Hafta: 117 el-Kaviyy, 14 el-Vehhâb
22. Hafta: 103 el-Müneccî, 55 el-Mucîb
23. Hafta: 114 el- Câmi, 142 el-Kâim
24. Hafta: 184 el-Mukaddim, 846 el-Muahhir, 111 el-Kâfî
25. Hafta: 88 el-Halîm, 150 el-Alîm, 1190 Allâmü’l-guyûb

bence kış mevsiminin de etkisi var. ben normalde çok yemem sabah güzel kahvaltı ederim, öğlen-akşam birdir genelde, akşam hafif atıştırırım. şimdi biraz daha iştahım açık gibi sevdiğim şeyleri görürsem illa bir yiyesim geliyor :) böyle durumlarda sütlü kahve (kahvesi az) yanında çikolata yiyorum, gözümü doyuruyor ya da 1 kurabiye falan. çikolata, kurabiye gün içinde normalde de abartmadan genelde 1-2 tane yemeyi severim. onları yemezsem gözüm döner

2 takım yeter bence de. sonrakiler alt üst takımlar olabilir ve bundan sonra hep büyük alın. yenidoğanları 40'ı çıkana kadar ancak giyerler. hatta iri doğan bebekler o kadar bile zor giyer bence.

Canım çok geçmiş olsun Allahım şifalar versin.

Valla o kadar çok paikoloğ gittim ki hiç
Biriyle iletişime geçemedim yeteri kadar ama tekrar deneyebilirim tabi kapılarım kapalı değil

Tesekkür ederim istanbulun en nezih yerindeyim arkadaşımız çocukları yurtdışına gidip gelmişti bir tek onları gördüm onun harici hep evdeydim zaten. İnşallah kızımda olmaz gerçekten çok zor geçiyo hem ağrısı hem döküntüsü

Aynı durumdayız. Normalde aşırı sağlıksız beslendiğim için diyetisyenle görüşüyorum düzenli olarak. Verdiği programla iştahım normale döner gibi oldu sabahları kafeinsiz kahve içiyorum o da biraz kesiyor yoksa üç hatta dört kişilik yiyeceğim nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…