2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar ya, ebebekte babybjörn ana kucağı 6.300 e düşmüş ve tüm renkleri tükenmiş .. Kullanan oldu mu, o paralara değer mi? Ben hiç kötü yorum okumadım. Muadilleri için bir ton şey var ama çok dik, kırıldı, koptu vs.

Babybjörnü 2 sene boyunca farklı farklı amaçlarla kullandım. 3,5 kg’dan itibaren kullanılıyor. Bebekken mutfakta iş yaparken, ben banyodayken bebeğim babybjörnde sallanırdı, ben işimi hallederdim. Oyuncaklısını öneririm. Oyuncaklarla çok ilgilenirdi. Kendi kendine sallandığı için de güzel oyalanıyor. Seyahatlere de götürdük. Çok kolay açılıp kapanıyor ve hafif. Büyüdüğünde öğlen uyumak istemediğinde ana kucağında sallanırdı. Hastayken dik pozisyonda kalması onu rahatlatırdı. Biz çok memnun kaldık özetle, umarım sizin bebeğiniz de sever. Muadilleri çok görüyorum ama fikrm yok onlar hakkında.

Geçen yanlış yazmışım. Kiti kate o kdar iyi değil kumaşı, andy wawa sevmiştik.

İsim konusunda çok zorlanıyoruz. Bulanlar nasıl buldunuz? Doğuma kadar karar veremeyiz yine
Kız olsa isim hazırdı erkek olunca babasına bıraktım sen seçenekleri söyle ben seçerim diye şu an 3 seçenek var hayırlısı bakalım

Kız olsa isim hazırdı erkek olunca babasına bıraktım sen seçenekleri söyle ben seçerim diye şu an 3 seçenek var hayırlısı bakalım
Kız olsa ben de bulmuş gibiydim ya da daha kolaydı:) seçenekleriniz neler özel değilse?

İsim konusunda çok zorlanıyoruz. Bulanlar nasıl buldunuz? Doğuma kadar karar veremeyiz yine
Cinsiyeti gösterirse ismi hazır da yaramaz göstermiyor kendini bı turlu

Selam kızlar. 1 haftadır ağır bir gribal enfeksiyon yaşıyorum.Salgindan bende nasibimi aldim.Crp değerim antibiyotik kullanmama rağmen yükseliyor.Limon zencefil portakal tavuk suyu hakgetire kac gundür.Bugun igne ye başlattı doktor.iesef adı
Kullanan var mı?
Parol bile içmeyen ben antibiyotik üzerine antibiyotik alıyorumNasıl bir virüs bu ya.

Geçmiş olsun cnm bende 20 gündür hastayım acayip öksürüyorum burnum tıkalı çok kötüyüm crp benimde yükseldi baya ateş desen var antibiyotik kullanıyorum ama maalesef geceleri hiç uyuyamıyorum öksürmekten

Hastalık kervanına ben de katıldım dostlar. Hepinize geçmiş olsun benim de yaklaşık 1 haftadır bir boğaz ağrım var. Burun akıntım var .Şimdilik ıhlamur vitaminler vs idare etmeye çalışıyorum . İnşallah ilerlemez diyorum ama bakalım

Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür bebeğim sağlıklı herşey yolundaymis cinsiyet netleşti sonunda erkek bebiş geliyor
Gözün aydın canım çok sevindim
Bı cinsiyeti öğrenemeyen ben kaldım galiba

İsim konusu sıkıntı gerçekten aklında önceden yoksa İsim ben küçüklükten beri aklımda olan bir isim olduğu için zorlanmadım %90 da o isim olucak

Detaylı da netlesiyor canım erkek demişlerdi zaten ama yinede insan acaba mı diyor
Bana da önce kıza benziyor dedi kesin bişey söyleyin hazırlık yapayim hicbisey yapamadım 5 ay doldu diyince yüzde 80 erkek dedi bı afalladım 2 laf birbirini tutmayınca detaylıya da 1 ay var Mart'ta olacak
2 hafta sonra genel kontrolüm var bakalım orda ne diyecekler benzetmelerle
Doktor benzetmesiyle 1 ay boyunca kızım diye sevdiğimiz bebiş erkek çıkarsa büyük şok olacaz

%80 dediyse erkektir bana %70 demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…