Ama ilk kıza benziyor dedi sonra net bilgi verin diyince erkek dedi ondan dolayı bende emin olamadım%80 dediyse erkektir bana %70 demişti
Çıkıntı falan gördüyse belkiAma ilk kıza benziyor dedi sonra net bilgi verin diyince erkek dedi ondan dolayı bende emin olamadım
Evet bı çıkıntı var kordon da olabilir organı da sonra yüzde 80 erkek dediÇıkıntı falan gördüyse belki
Karnin sivriyse erkekdir kız karnı yuvarlak oluyor çıkıntı var demişti bana seninki erkek bence bak görEvet bı çıkıntı var kordon da olabilir organı da sonra yüzde 80 erkek dedi
O zaman desene içime doğan oldu diyetüm teoriler belirtiler karın şekli sağda oluşu erkek belirtisi diyorlar ben hurafedir diye geçiştiriyordum
Evet geçenlerde erişim sıkıntısı oldu sonra yazılarımız gitti niye olmuş diye konuşunca kızlar başka siteye geçmek istedi geçmek isteyenler banlandilarKızlar sanki forumda sıkıntı var eski mesajlar gitmiş gibi geldi bana. 400 sayfa değildi sanki bu grup sanki daha fazla yazılmıştı ama gitmiş silinmiş gibi geldi bana.
Karnım sivri bulantım olmadı hiç aserme vs hiç hamile gibi değilim ve sürekli tatlı şeyler yemek istiyordum ramzi teorisi yüzük testi bıçak makas Çin takvimi hangi hurafe kocakarı yöntemi varsa baktırınca da erkek çıktı küçük yegenimde hamileliğin başından beri bebek erkek olacak diyo biz kız olsun diyince kızıyorKarnin sivriyse erkekdir kız karnı yuvarlak oluyor çıkıntı var demişti bana seninki erkek bence bak gör
Hayırlısı olsun öğrenince mutlaka yaz merak ederimKarnım sivri bulantım olmadı hiç aserme vs hiç hamile gibi değilim ve sürekli tatlı şeyler yemek istiyordum ramzi teorisi yüzük testi bıçak makas Çin takvimi hangi hurafe kocakarı yöntemi varsa baktırınca da erkek çıktı
Baştan içime erkek doğdu ama kız istiyorduk artık doğunca bı degerlendirme yaparız gazlı ve uyutmayan cinsten olmazsa kardeş için erken davranırız kızçemizde olur
Tabi ki inşallah detaylıya kalmadan gösterir bu merakta yerini hazırlıklara bekleyişe bırakırHayırlısı olsun öğrenince mutlaka yaz merak ederim
İnşallahTabi ki inşallah detaylıya kalmadan gösterir bu merakta yerini hazırlıklara bekleyişe bırakır
Hmm onun üzerine mi başka siteye geçmek istediler şimdi anladım. Ben orayı kaçırmışım.Evet geçenlerde erişim sıkıntısı oldu sonra yazılarımız gitti niye olmuş diye konuşunca kızlar başka siteye geçmek istedi geçmek isteyenler banlandilar
öyle olması çok güzel işte :)İsim konusu sıkıntı gerçekten aklında önceden yoksaİsim ben küçüklükten beri aklımda olan bir isim olduğu için zorlanmadım %90 da o isim olucak
15 günlük kayıtlar silindi geçen hafta teknik bir sebepten.Kızlar sanki forumda sıkıntı var eski mesajlar gitmiş gibi geldi bana. 400 sayfa değildi sanki bu grup sanki daha fazla yazılmıştı ama gitmiş silinmiş gibi geldi bana.
Sizde seçenekler nelerben de öyle seviyorum güzelmiş seçenekleriniz :)
Oooo bayağı çok gitmiş15 günlük kayıtlar silindi geçen hafta teknik bir sebepten.
Karnım sivri bebeğim kızKarnin sivriyse erkekdir kız karnı yuvarlak oluyor çıkıntı var demişti bana seninki erkek bence bak gör
Evet bizde mesajlar geri gelir dedik ama gelmedi bı dahaki guncellemede belki düzelirHmm onun üzerine mi başka siteye geçmek istediler şimdi anladım. Ben orayı kaçırmışım.
Yaa bende hurafe kocakarı sözleri diyordum kapılmamak için demekki öyleymişKarnım sivri bebeğim kızOğlumda da karnım sivriydi Çürüteyim bu bilgiyi
Valla bizim akrabalarin dediği kimi görsem öyle deyince bende öyle dedimKarnım sivri bebeğim kızOğlumda da karnım sivriydi Çürüteyim bu bilgiyi
O bile yok diyebilirim eşim son ana bırakmayı sever :)Sizde seçenekler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?