2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar sanki forumda sıkıntı var eski mesajlar gitmiş gibi geldi bana. 400 sayfa değildi sanki bu grup sanki daha fazla yazılmıştı ama gitmiş silinmiş gibi geldi bana.

Çıkıntı falan gördüyse belki
Evet bı çıkıntı var kordon da olabilir organı da sonra yüzde 80 erkek dedi
O zaman desene içime doğan oldu diye tüm teoriler belirtiler karın şekli sağda oluşu erkek belirtisi diyorlar ben hurafedir diye geçiştiriyordum

Karnin sivriyse erkekdir kız karnı yuvarlak oluyor çıkıntı var demişti bana seninki erkek bence bak gör

Kızlar sanki forumda sıkıntı var eski mesajlar gitmiş gibi geldi bana. 400 sayfa değildi sanki bu grup sanki daha fazla yazılmıştı ama gitmiş silinmiş gibi geldi bana.
Evet geçenlerde erişim sıkıntısı oldu sonra yazılarımız gitti niye olmuş diye konuşunca kızlar başka siteye geçmek istedi geçmek isteyenler banlandilar

Karnin sivriyse erkekdir kız karnı yuvarlak oluyor çıkıntı var demişti bana seninki erkek bence bak gör
Karnım sivri bulantım olmadı hiç aserme vs hiç hamile gibi değilim ve sürekli tatlı şeyler yemek istiyordum ramzi teorisi yüzük testi bıçak makas Çin takvimi hangi hurafe kocakarı yöntemi varsa baktırınca da erkek çıktı küçük yegenimde hamileliğin başından beri bebek erkek olacak diyo biz kız olsun diyince kızıyor
Baştan içime erkek doğdu ama kız istiyorduk artık doğunca bı degerlendirme yaparız gazlı ve uyutmayan cinsten olmazsa kardeş için erken davranırız kızçemizde olur

Hayırlısı olsun öğrenince mutlaka yaz merak ederim

15 günlük kayıtlar silindi geçen hafta teknik bir sebepten.

Hmm onun üzerine mi başka siteye geçmek istediler şimdi anladım. Ben orayı kaçırmışım.
Evet bizde mesajlar geri gelir dedik ama gelmedi bı dahaki guncellemede belki düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…